» »

NBA sezona 2020-2021

NBA sezona 2020-2021

Temo vidijo: vsi
««
43 / 81
»»

Nedasemiveč ::

judoka je izjavil:

Dal pa kot ponavadi brez energije. Se pa vidi da Porzingis noče bit druga violina in da tole ne pelje nikamor..

No tole je vse bucka, Dallas igra cedalje boljse o cemur govorijo tudi rezultati in statistika. Tale tekma gre cisto na racun Doncica ki je imel
eno najslabsih tekem odkar igra v NBA-ju. Jbg, se zgodi.
Porzingis bi pomojem moral biti samo modro tiho. Prva opcija ne bo nikjer in vprasanje ce bodo v drugi organizaciji z njim tako potrpezljivi kot so v Dallasu.

Roko na srce, je imel KP včeraj izvrsten večer in bi definitivno moral biti glavni faktor ob koncu tekme, glede na slabo predstavo Dončića. Kdo je kriv, da se je Porzingisa zapostavilo v ključnih trenutkih pa ve samo trener.

Tole pranje umazanega perila preko medijev prav kliče po zahtevi za prestop poleti, vseeno se pa strinjam, da naj se raje osredotoči na to, da bo prisoten na več tekmah in da si Dallas zagotovi končnico brez play-ina.

RoccoC ::

judoka je izjavil:

vprasanje ce bodo v drugi organizaciji z njim tako potrpezljivi kot so v Dallasu.

Kaj dosti jim sicer ne preostane. Dali so mu max za 5 let, trejdable vprašanje če sploh je - kdo bi si želel nekoga, ki je stalno poškodovan na maxu do 2024...

judoka ::

Nedasemiveč je izjavil:

judoka je izjavil:

Dal pa kot ponavadi brez energije. Se pa vidi da Porzingis noče bit druga violina in da tole ne pelje nikamor..

No tole je vse bucka, Dallas igra cedalje boljse o cemur govorijo tudi rezultati in statistika. Tale tekma gre cisto na racun Doncica ki je imel
eno najslabsih tekem odkar igra v NBA-ju. Jbg, se zgodi.
Porzingis bi pomojem moral biti samo modro tiho. Prva opcija ne bo nikjer in vprasanje ce bodo v drugi organizaciji z njim tako potrpezljivi kot so v Dallasu.

Roko na srce, je imel KP včeraj izvrsten večer in bi definitivno moral biti glavni faktor ob koncu tekme, glede na slabo predstavo Dončića. Kdo je kriv, da se je Porzingisa zapostavilo v ključnih trenutkih pa ve samo trener.

Tole pranje umazanega perila preko medijev prav kliče po zahtevi za prestop poleti, vseeno se pa strinjam, da naj se raje osredotoči na to, da bo prisoten na več tekmah in da si Dallas zagotovi končnico brez play-ina.

Zato pa gre ta tekma na racun Doncica, ker je silil sebe in svoj vceraj defekten met v ospredje. Porzingis je ultra high maintenance igralec in se mi ne zdi prav da prihaja v javnost s to pasivno agresijo na terenu in pri stikih z mediji.

Kodrnusa ::

Spet jokate Dončič loverji. Vsakemu se zgodi da ima slabo tekmo tudi Jordanu se je. Ampak on še kr posiljuje igro 1 na 1, pa step becke. Ko mu gre ga v oblake kujete ko pa ga mal bolje primejo in ne gre so pa ostali krivi... Porzingis bi vceraj moral več žog dobit po mojem mnenju, ker je dobro igral. Sam če mu čudežni deček ne da žoge in solira se pa tkole potopi ekipa in duh... Je pa res da je gnojil tud JRich vceraj. Dalas ima ok score ampak proti dobrim ekipam bodo max 2 tekmi od best of 7 lahko dobili.. pa ne govorit o tekmi z Utahom, ker je mel Utah najslabšo tekmo leta pa so bli zraven...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Kodrnusa ()

Ti imaš mal probleme z logičnim razmišljanjem...Škoda da se je spet en tak pricofuknu v temo, kjer so drugače fajn debate. Pač slo-tech.

Se oproščam ker izražam svoje mnenje. Sem mislil, da je free country...
https://kosarka.info/se-je-porzingis-po...

Nekak tole sem mislil. Imaš vročega igralca pa z glavo čez zid in šablonsko igro.

Ce ne prenesete kritike se be bom vec oglašal. Drugače sem vedno za konstruktivno debato..

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Kodrnusa ()

Ni nič narobe s tem da pišeš, da je LD igral obupno (kar je tudi po moje res), tudi s tem ne, da bodo s tako igro dobili max 2 tekmi v končnici, da LD preveč solira...itd. Težava je da drugače misleče naslavljaš z "kaj spet jokate Dončič loverji" in da pa "Dal pa kot po navadi brez energije" (ima pa Dal do danes kar dober zmagovalni ritem) in podobno. Nimam nič proti, če ne maraš Dončiča in njegove igre, samo vse to lahko drugače napišeš in morebiti tudi argumentiraš. Drugače pač izpadeš IMO kot še en slo-tech trol ala Mato.

Bom lepše napisal drugič. :)

Smurf ::

RoccoC je izjavil:

Ni nič narobe s tem da pišeš, da je LD igral obupno (kar je tudi po moje res), tudi s tem ne, da bodo s tako igro dobili max 2 tekmi v končnici, da LD preveč solira...itd. Težava je da drugače misleče naslavljaš z "kaj spet jokate Dončič loverji" in da pa "Dal pa kot po navadi brez energije" (ima pa Dal do danes kar dober zmagovalni ritem) in podobno. Nimam nič proti, če ne maraš Dončiča in njegove igre, samo vse to lahko drugače napišeš in morebiti tudi argumentiraš. Drugače pač izpadeš IMO kot še en slo-tech trol ala Mato.

+1

Sem sel prav se enkrat brati, in so celo prav _vsi_, ki so komentirali Doncica tukaj, tudi povedali, da je slabo oddigral. Tako da ja vec argumentov in manj izmisljenih stvari.

Kodrnusa je izjavil:

Bom lepše napisal drugič. :)

Daj mi citiraj par komentarjev, kjer smo danes hvalili Luko?

todman74 ::

Nedasemiveč je izjavil:

Roko na srce, je imel KP včeraj izvrsten večer in bi definitivno moral biti glavni faktor ob koncu tekme,

Tekme nisem sicer gledal, ampak me res zanima, zakaj je imel Porzingis izvrsten večer, po mnenju nekaterih.....iz statistike tega ni videti. Malo čez 50% met iz igre, za 220 cm visokega igralca, pač ni izvrstno. Pa še -19 je pridelal, ko je bil na parketu, kar je mislim da največ v ekipi.

Kurzweil ::

Obstaja možnost, da danes proti DAL ne bi igral Giannis Antetokounmpo

Milwaukee at Dallas:
MIL - Giannis Antetokounmpo (knee) doubtful.
MIL - PJ Tucker (calf) will not play.
DAL - Maxi Kleber (leg) questionable.
DAL - Trey Burke (calf) doubtful.
DAL - Willie Cauley-Stein (protocol) will not play.
DAL - J.J. Redick (heel) will not play.
DAL - Tyrell Terry (personal) will not play.

Zvezdica27 ::

pri tej NBA ne veš ali je to ok ali slabo...

gledal sem Brooklyn - NO. NO zelo slab, Ingrama ni bilo. NIč od nič od njih.

Brooklynpa pač igra na presežnike sposobnosti svojih igralcev. KD se je vrnil, ni pa bilo Hardna, da bi razigraval, kot do dobro dela. Vse v Brooklynu je temeljilo na 1v1 igri in tricah, ampak ker imajo tako kvaliteto si za razliko od, recimo, Dallasa to lahko privoščijo. Mislim da so imeli nekje na polovici tekme procent tric nad 50%. Irving se je skoz neki režal.

Če gledaš samo statse, je pri Brooklynu pike dalo 12 igralcev, od teh eden 2 piki (claxton, pa ni čist lev). No Dallas pa 8 igralcev, a v resnici so točke dajali samo peterica njih. NIsem gledal, sam LD77 je dal 23 pik - če pa jih je dal na svoj posiljevalski način z rinjenjem na silo, pol si predstavljam, ja. Ne moreš proti ta dobrim v tem trenutku tko. Ni dovolj kvalitete, na srce pa lahko zmagaš točno tolk - 2 v seriji. Max. Ampak - bomo videli. Še malo pa bo PO. LEstvica je kar relana glede moči, pri čemer pa recimo, Hornetsov insem niti 1x gledal.

uf. komi čakam PO,

Giannis ni igral.... in kot bi ata Dončič rekel... zmagica! ;(( Zadnje dni se zdi, da je KP v boljši formi od Luke, škoda da ni tiste proper kemije... pa tudi b2b tekmi je obe odigral!

Ja baje je igral zato, ker je imel dovolj pocitka pred tem + sedaj bo ponovno imel 2 dni frej.

Sem pa mnenja, da je letosnji Dallas mocnejsi kot lanskoletni, zaenkrat so tudi vsi igralci zdravi (knock on the wood), forma se obraca navzgor. Za razliko od lani, jim prepisujem nekaj moznosti, da mogoce tudi zmagajo kaksno serijo v koncnici.

Sem pa mnenja, da je letosnji Dallas mocnejsi kot lanskoletni

100%. Obramba je vsaj za kakovostni nivo boljsa in to se preden je KP v full formi in podobno bi rekel za napad, predvsem na racun individualnega
napredka. Skoda je da KP ni roller/post igralec, ker to bi odprlo nove dimenzije v napadu.
Jaz bi rekel da v PO lahko premagajo vse razen Lakersov v polni postavi, ampak lahko tudi izgubijo z vsemi, vkljucno z play-in opcijami.

sheeshkar ::

judoka je izjavil:

Jaz bi rekel da v PO lahko premagajo vse razen Lakersov v polni postavi, ampak lahko tudi izgubijo z vsemi, vkljucno z play-in opcijami.

Na prvi pogled je to smešno mnenje, vendar se z njim strinjam. Letošnji Zahod je izjemno izenačen (izjema so zdravi Lakersi, kar pa ni sigurno, da bomo videli) in v playoffu bo velika večina odvisna od takratne forme, morebitnih poškodb in predvsem od tega, kako jim "odgovarja" nasprotnik (npr., Mavericksi imajo v zadnjih letih izjemno veliko težav s Sunsi, ne glede na dejansko kvaliteto ekip).

jaz pa mislim, da v PO nimajo šans. Play in so isto slabe ekipe, lahko zmagajo, potem pa morda prvi krog, odvisno od nasprotnika, potem se bo pa končalo. Od prvih 5 ekip, Dallas lahko vsem samo tiča povleče in nič več. Enostavno ni igre, na individualno kvaliteto pa se ne morejo zanest niti pod razno. Wolrd class igralca sta samo LD in morda KP in to je to. Na malce grobosti bo KP poniknil, LD pa bo samo jokal sodnikom.

MIami, to je drugo.

zz

Zvezdica27 je izjavil:

MIami, to je drugo.

Ja, predvsem to, da igrajo na Vzhodu, ki ima samo 3 kvalitetne ekipe. Mavericksi bi tudi v tej (s Covidom in poškodbami težavni) sezoni zagotovo bili najmanj na četrtem mestu Vzhoda, z relativno dobrimi šansami za konferenčno finale.

sheeshkar je izjavil:

Na prvi pogled je to smešno mnenje, vendar se z njim strinjam. Letošnji Zahod je izjemno izenačen (izjema so zdravi Lakersi, kar pa ni sigurno, da bomo videli) in v playoffu bo velika večina odvisna od takratne forme, morebitnih poškodb in predvsem od tega, kako jim "odgovarja" nasprotnik (npr., Mavericksi imajo v zadnjih letih izjemno veliko težav s Sunsi, ne glede na dejansko kvaliteto ekip).

Ja tudi meni se zdi, da znajo biti kaksni Sunsi skoraj najbolj neugodni. Najraje bi se izognil njih in pa Lakersev. Na nek nacin bi si skorajda zelel rematch s clippersi :).

Smurf je izjavil:

Ja tudi meni se zdi, da znajo biti kaksni Sunsi skoraj najbolj neugodni. Najraje bi se izognil njih in pa Lakersev. Na nek nacin bi si skorajda zelel rematch s clippersi :).

Se načeloma strinjam, vendar imam občutek, da so Clippersi letos bolj nevarni kot lani. Kawhi bi po vseh metrikah moral biti precej bolj v pogovorih za MVPja, Paul Georgea se praktično ne omenja, pa igra precej dobro, z Rondojem so dobili potencialno zelo dobrega playa, ki jim je manjkal (in Rondo že od nekdaj v playoffu igra precej bolje kot v rednem delu), na vseh položajih imajo dobre obrambne igralce in pa praktično celotna ekipa dobro meče za tri točke (mislim, da jih edino Zubac ne meče). Poleg tega se mi zdi, da so veliko bolj fokusirani nase in manj z mediji (veliko manj se govori o njih kot lani) ter tudi ekipna kemija se vsaj na zunaj zdi precej boljša. Veliko bo odvisno od tega, kateri Rondo se bo pojavil v playoffu. Če bo to "playoff Rondo", potem bi jih jaz postavil med glavne favorite.

ne, ne... Miami ima karakter. JImmy je borec, Adebayo bi koš raztrgal, če bi ga lahko, potem kemija med mladini in starimi, še malo so se okrepili... Miami igr az željo. Pri Dallasu tega ne vidim, ma res ne vidim. A veš, še Brooklyin ima to - Kyrie se igra in uživa. Butler se skoz reži in uživa. LD77 pa ima un fris in se tolče po prsih ali pa joka sodnikom - njegova ekipa pa je ful hladna, ko da jih ne zanima. Psihološko je drugo (+ east je lažji, seveda).

Saj komaj čakaj - pa se bomo v PO kregali po posiljenih prodorih ne samo LD ampak Brunsona. To ne bo nič. Žal. Ampak, to so vse še učna leta. LD77 rabi to, da bo dozorel.

zz

Po moje si pa spet mimo usekal, tako pri kolesarstvu jutri kot glede Dalasa, prvo bomo videli že jutri.

Zvezdica27 je izjavil:

ne, ne... Miami ima karakter. JImmy je borec, Adebayo bi koš raztrgal, če bi ga lahko, potem kemija med mladini in starimi, še malo so se okrepili... Miami igr az željo. Pri Dallasu tega ne vidim, ma res ne vidim. A veš, še Brooklyin ima to - Kyrie se igra in uživa. Butler se skoz reži in uživa. LD77 pa ima un fris in se tolče po prsih ali pa joka sodnikom - njegova ekipa pa je ful hladna, ko da jih ne zanima. Psihološko je drugo (+ east je lažji, seveda).

Saj komaj čakaj - pa se bomo v PO kregali po posiljenih prodorih ne samo LD ampak Brunsona. To ne bo nič. Žal. Ampak, to so vse še učna leta. LD77 rabi to, da bo dozorel.

zz

A ti sploh bereš, kaj drugi pišemo? Saj nisem kritiziral Miamija, tudi meni so zelo všečni in če bi izbiral, bi želel finale Mavericks-Heat, za zmagovalca bi mi v tem primeru bilo čisto vseeno.

Govoril sem o veliki razliki med kvaliteto Zahoda in Vzhoda, kjer bi Mavericksi (enako kot jih imajo Heati) imeli mnogo več šans za konferenčno finale (in z obilo sreče tudi finale, kot lani Miami). Priti v playoff na Zahodu je mnogo večji uspeh, kot na Vzhodu. Enako z napredovanjem v naslednje kroge.

sheeshkar je izjavil:

Se načeloma strinjam, vendar imam občutek, da so Clippersi letos bolj nevarni kot lani. Kawhi bi po vseh metrikah moral biti precej bolj v pogovorih za MVPja, Paul Georgea se praktično ne omenja, pa igra precej dobro, z Rondojem so dobili potencialno zelo dobrega playa, ki jim je manjkal (in Rondo že od nekdaj v playoffu igra precej bolje kot v rednem delu), na vseh položajih imajo dobre obrambne igralce in pa praktično celotna ekipa dobro meče za tri točke (mislim, da jih edino Zubac ne meče). Poleg tega se mi zdi, da so veliko bolj fokusirani nase in manj z mediji (veliko manj se govori o njih kot lani) ter tudi ekipna kemija se vsaj na zunaj zdi precej boljša. Veliko bo odvisno od tega, kateri Rondo se bo pojavil v playoffu. Če bo to "playoff Rondo", potem bi jih jaz postavil med glavne favorite.

Tudi jaz sem mnenja, da so Clippersi bolj nevarni kot lani, ampak imam obcutek, da bi tudi Dallas bil z njimi precej motiviran (bi pa verjetno vseeno Clippersi bili favoriti). Na koncu bo odlocala forma tistega tedna in pa seveda zdravost ekipe, bomo videli. Je pa kot ze receno pomoje ta razlika, da lani smo vedeli, da Mavericki ne bodo prisli do drugega kroga, letos pa bi jim dal skorajda 50% sans za kaj takega.

Danes ob humanem času 2 tekmi... prva je CHA-ATL ob 19:00 po našem času... ob 21:00 pa BOS-DEN, kar zna biti kar sladica, tudi s prenosom na Arena Sport!

Potem pa igra DAL proti SAS, kjer pričakujem zgolj in le zmago DAL, saj mislim, da je SAS v obupni seriji 2-13 v zadnjem obdobju, je pa res, da sem zadnjič proti HOU tudi pričakoval nekaj podobnega, pa vemo kako se je končalo! Da me kdo ne bo razumel napak, so pa zmagali tekme proti praktično vsem resnejšim ekipam v tem obdobju! DAL je sicer, koliko sem včeraj zasladil 4. v ligi v zadnjih dveh mesecih izmed vseh ekip, score ima (ne me tepst, ker se mi ne da štet, tore +-zmaga/poraz)... score v teh dveh mesecih imajo mislim da 18-5.

MIA pa bo igral proti POR, kjer bi bilo seveda super fino, da MIA zmaga, tako zaradi njih samih, kot za DAL, ker je slednji seveda pred njimi na zahodu, torej bo danes nekaj za pogledat!

+
dodano, da ne bo kdo rekel, da nisem tudi danes zatežil z injury reportom!

San Antonio at Dallas:
SAS - Gorgui Dieng (shoulder) will not play.
SAS - Trey Lyles (ankle) will not play.
SAS - Keita Bates-Diop (hamstring) will not play.
DAL - Maxi Kleber (leg) questionable.
DAL - Willie Cauley-Stein (protocol) probable.
DAL - J.J. Redick (heel) will not play.
DAL - Tyrell Terry (personal) will not play.

Miami at Portland:
MIA - Victor Oladipo (knee) will not play.
MIA - Tyler Herro (foot) questionable.
MIA - Gabe Vincent (knee) probable.
MIA - KZ Okpala (protocol) will not play.
POR - Zach Collins (ankle) will not play.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Kurzweil ()

hunter01 ::

Nimamo kaj, NBA zna poskrbet za presenečenja, ko smo vsi prepricani v nek rezultat, se zgodi ravno obratno. Npr Lakers - Nets ponoči.

bambam20 ::

hunter01 je izjavil:

Nimamo kaj, NBA zna poskrbet za presenečenja, ko smo vsi prepricani v nek rezultat, se zgodi ravno obratno. Npr Lakers - Nets ponoči.

Morda se to ne bi zgodilo, če ne bi bil izključen Kyrie. Res, da je bil na drugi strani tudi Schroeder, vendar Kyrie je večja prevaga- Do izključitve je bil rezultat zgolj 66:62 v korist lakersov. Če bi kyrie ostal, pa bi verjetno videli zmago Netsov.

Potem pa igra DAL proti SAS, kjer pričakujem zgolj in le zmago DAL, saj mislim, da je SAS v obupni seriji 2-13 v zadnjem obdobju, je pa res, da sem zadnjič proti HOU tudi pričakoval nekaj podobnega, pa vemo kako se je končalo!

Zajinxu si:))

Proti Utahu si pricakoval poraz...

Najboljs da pricakujes poraze:D

eric_cartman ::

Dallas.. Live by three, die by three..

Ravno so Lakersi proti Netsom pokazali, da znajo fizično odigrat tudi brez LBJ-a. In pri RC-ju se lahko na trepalnice postaviš in bo še vedno trdil, da je taka fizična vrsta igre zgodovina v NBA. In da so trojke "in"..

Ja.. Ampak če trojke ne padajo, pa so kot prestrašene ovčke na igrišču.. Vsaka ekipa jih lahko premaga.. Po mojem mnenju so ena najbolj soft ekip v NBA. Res jim manjka kakšen tank od igralca, ki lahko prodira pod koš če trojke ne zlaufajo..

eric_cartman je izjavil:

Res jim manjka kakšen tank od igralca, ki lahko prodira pod koš če trojke ne zlaufajo..

Doncic je eden izmed najbolj efektivnih igralcev kar se tice prodorov proti kosu v ligi.

eric_cartman je izjavil:

Vsaka ekipa jih lahko premaga..

Vsako ekipo v NBAju lahko premaga vsaka ekipa.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Smurf ()

Smurf je izjavil:

eric_cartman je izjavil:

Res jim manjka kakšen tank od igralca, ki lahko prodira pod koš če trojke ne zlaufajo..

Doncic je eden izmed najbolj efektivnih igralcev kar se tice prodorov proti kosu v ligi.

eric_cartman je izjavil:

Vsaka ekipa jih lahko premaga..

Vsako ekipo v NBAju lahko premaga vsaka ekipa.

Ravno to.. Ne more bit vse na Dončiču.. Taka igra je problem, ker potem grejo 3to1 obrambo.. In potem je tudi Dončič nemočen.. Potem pa ali poda ali pa vrže najtežjo oz. najbolj nesmisleno trojko in bricka..

To, da meče najtežje trojke v ligi pa govori raziskava na Redditu. Ima zelo dober procent, ampak meče najtežje trojke v ligi.

Če pa bi imeli še enega takega igralca, bi se obramba morala razdelit. Tut če ta drugi igralec ne daje po 35 na tekmo.. Zadosti je 20.

Res je.. Vsaka ekipa lahko premaga vsako ekipo.. Ampak Mavericksi so eni izmed redkih, ki prejšnji dan premagajo najboljšo ekipo in potem zgubijo proti najslabši. Kar pa vemo že dolgo časa, da je konstantnost problem pri njih.

Ne pravim, da je katastrofa ker so zgubili. Daleč od tega.. Imajo dober stretch tekem, kjer so zmagali in so dokazali, da jih ne morejo tako zlahka jemat.. Ampak.. Če bi se malo manj zanašali na trojke, bi tudi takrat, ko jim trojke ne zlaufajo lahko dosti normalno igrali. V tem momentu pa to ni mogoče.. Ker nimajo igralcev, ki bi znali to izkoristiti.

Zgodovina sprememb…

Ja, vsaka ekipa lahko premaga vsako smo videli včeraj Den-Bos. Ne da bi bili Bos drugače tako slabi ampak zadnja četrtina 31-8 oziroma proti Den... Je pa res da je tudi trener od Den zajebal, ker je predolgo pustil notri drugo postavo.

u, ja. Boston je po nedosojeni osebni nad in tehnični Tatumu v 3Q stopil skup in od tistega trenutka naprej se je Denver začel potapljati. Pred tem pa so izgledali nepremagljivi. Tista B ekipa je zavozila kakih 10 točk, sam na koncu je Boston dal vse na mizo, sodniki pa so dopuščali kar grobo igro, ni bila vsaka stvar favl (prav tako) in Jokić je kar živce zgubu. Je pa bil basket dober, zabijanja, prodori. asistence... do 3Q je Jokić trgal.

zz

judoka je izjavil:

Potem pa igra DAL proti SAS, kjer pričakujem zgolj in le zmago DAL, saj mislim, da je SAS v obupni seriji 2-13 v zadnjem obdobju, je pa res, da sem zadnjič proti HOU tudi pričakoval nekaj podobnega, pa vemo kako se je končalo!

Zajinxu si:))

Proti Utahu si pricakoval poraz...

Najboljs da pricakujes poraze:D

Si pozabil omenit, da sem tudi proti HOU pričakoval zmago... to je to... zato pa imajo tisti, ki stavijo zlato pravilo, da se NBA ne stavi... zadnja leta pa sploh, ker nikoli ne veš kaj bo load management prinesel, kdo ne bo voljan igrat obeh b2b tekem, pa razno tankanje, počivanje ob morebitni uvrstitvi v playoff... pa že sam po sebi je NBA takšne narave... dobro, da ne igra športnih stav :))

Evo, glede na to kakšen vizionar sem... sicer bi rekel, da bo danes zmagala PHI, ampak se gremo tokrat reverse engineering in rečem, da bo zmagal DAL! 8-)

Duhec ::

Tudi jaz potiho pričakujem zmago Dallasa proti najboljšemu vzhodne konference.
Zdaj so razkačeni in bolj motivirani, ker so tako na knap izgubili tekmo proti Spursom.>:D
http://blackbird.si/

Samael ::

Pa Maxi je nocoj pod "probable", tako da se bo najbrž vrnil, pa bodo imeli se nekaj pomoči.
Samael != Samuel

Tokrat pa brez presenečenj... gladka zmaga PHI... soliden Luka Dončič (po njegovih standardih)... in spet cel kup dolžnikov...

Mato989 ::

Steph Curry pa je nadzemeljski šuter... Sem gledal za spremembo live in tip je ze legenda
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Kurzweil je izjavil:

Tokrat pa brez presenečenj... gladka zmaga PHI... soliden Luka Dončič (po njegovih standardih)... in spet cel kup dolžnikov...

Hahaha.. Tebi pa res ne gre tole napovedovanje zmag.. :D Ubistvu je za nas ostale precej preprosto.. Samo reversamo tvojo napoved.. :D

Sej pri tej tekmi je imel PHI za favorite, samo ni hotel jinxat ;).

@eric_cartman, tole je obup... slabo napovedujem, bi se kdaj vzdržal, pa mi ne da mira... kot sem že napisal, dobro, da nimam opravka s športnimi stavami. Drugače pa kot je @Smurf rekel, PHI sem imel za favorite, ampak kakor koli obračam tehnike in načine napovedi, se obrne... kot ste že omenili vam je najlažje, napovete nasprotno od mene, pa imate dobitek...

@Mato989, ja Stephen Curry je norc, ko ta pade v serijo, lahko pade tudi 10 trojk... iz 10 tih metov, to kar se na vse pretege trudi Trae Young, s katerim se zanimivo skoraj ne dela več vzporednic v Luko Dončićem. Nisem nek fan Curryja, vedno raje rečem, da so boljši 3pt shooterji bili Reggie Miller, Ray Allen, Chris Mullin,... ampak počasi bo očitno treba do končno priznat ;((

Sicer pa, ko smo že ravno pri GSW, res škoda za to poškodbo Wisemana... tudi za DEN je velik udares poškodba Murraya, sploh sedaj ko je s prihodom Gordona začel DEN še bolj konkretno mleti vse pred sabo, razen zadnje tekme, ko so že vodili s +14... na koncu pa jih ja BOS povsem razbil, kjer je prednjačil Tatum.

Mja, v moji knjigi je Curry ze najboljsi 3pt shooter vseh casov. Pa sem obcudoval tako Reggie Millerja kot Ray Allena.

Smurf je izjavil:

Mja, v moji knjigi je Curry ze najboljsi 3pt shooter vseh casov. Pa sem obcudoval tako Reggie Millerja kot Ray Allena.

Sej pri meni tudi... pa to že par sezon... pa še pri marsikaterem igralcu je tako, da je objetivno boljši, pa še vedno raje preferiram drugega... objektivno pa seveda priznam, da je boljši... na koncu pa tako pove svoje tudi statistika, naslovi, clutch momenti... če pa bo vsaj malo sreče z zdravjem, pa bo tudi v absolutnem številu zadetih trojk prvi... je pa tudi res, da niti Ray Allen, niti Reggie Miller nista bila igralca, ki bi tako kot današnji igralci... carinila žogo, igrala 3 položaje, in metala vsako sezono več metov za 3 točke... tako bo verjetno vsaj v absolutnem številu zadetih trojk Curry gladko prevzel prvi mesto v zgodovini, ker ste se verjetno med branjem tega vprašali, kakšne pa imajo % meta za 3 točke tri igralci skozi celotne kariere:

STEPH CURRY - 43,3%
RAY ALLEN - točno 40%
REGGIE MILLER - 39,5%
CHRIS MULLIN - 38,4%

GORAN DRAGIĆ - 36,2%
LUKA DONČIČ - 33,3%

Nuggets star guard Jamal Murray has a torn ACL in his left knee, sources tell

Verjetno so Nuggetsi s tole poškodbo izgubili možnosti za naskok na tron.

Tudi prej niso imeli prav nobene možnosti imo.

Nedasemiveč je izjavil:

Nuggets star guard Jamal Murray has a torn ACL in his left knee, sources tell

Verjetno so Nuggetsi s tole poškodbo izgubili možnosti za naskok na tron.

Jop, kot sem napisal že prej... škoda za DEN, ki je z motiviranim Gordonom definitivno dobil še dodano vrednost, se pa zdi, da bo manjko Murraya res veliko bolj močan udarec za DEN, kot če bi denimo manjkal Gordon oz. kdorkoli drugi, če izvezamemo Jokića... res škoda za Denver...

Dejansko bo DEN brez Murraya naenkrat s Campazzom na playu... če ima DEN v poplavi igralcev na položaju 3-4, kjer je tudi naš Čančar malodane poplavo, so na branilskih položajih bili relativno limitirani že sedaj, s poškodbo Murraya pa bo to resen problem... torej deadline je mimo in če se prav spomnem pridejo sedaj v poštev samo igralci iz EU, free agenti, G-league igralci... tudi sicer ko se vrne Murray nič ne bo samoumevno, mogoče še lep čas ne bo pravi, pa je DEN ravno letos z njim podpisal dolgoročno max pogodbo, smola! Malce bo lahko to sicer lahko kompenziral Jokić, ki je ravno toliko playa, kot centra... ampak takole dolgoročno ne bo šlo... še posebej ne v smislu, da bi bil contenderji za najvišja mesta v playoffu...

uf. grda. Škoda, res škoda za Denver. Niti ni bil tako čuden gib, morda je bil le preutrujen... NIso bli lih contenderji, sam v konferenčni finale bi pa vsekakor lahko ciljali.

RoccoC je izjavil:

Tudi prej niso imeli prav nobene možnosti imo.

Jah, zakaj pa ne? Jokić igra na MVP levelu, dobili so Gordona, širine imajo pa tudi dovolj. Daleč od tega, da bi bili med favoriti, so pa tisti dark horse na katerega je potrebno biti pazljiv, še posebej, če bi Murray ponovil lansko playoff predstavo.

Tudi liga že dolgo časa ni bila tako izenačena. LAL in Netsi so sicer favoriti, ampak tam gre lahko marsikaj narobe.
««
43 / 81
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Evropsko prvenstvo v košarki 2017 (strani: 1 2 3 416 17 18 19 )

Oddelek: Šport
914167704 (46383) bambam20
»

NBA (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Šport
759206746 (104055) Samael

Več podobnih tem