Forum » Loža » Omejeno gibanje med regijami zaradi virusa
Omejeno gibanje med regijami zaradi virusa
Miki N ::
Dr. Bergant je večkrat omenila da je nevarno tudi govorjenje, takrat se menda naredi "pravi oblak".
Ergo je jasen naslednji ukrep: prepoved govorjenja!
Še isti dan na s-t: Ja pa a ti je res tako težko bit tiho cel dan (glej mene, kaj mi manjka) EGOIST!
Še isti dan na s-t: Ja pa a ti je res tako težko bit tiho cel dan (glej mene, kaj mi manjka) EGOIST!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Miki N ()
FrRoSt ::
Vlada se je odločila, da omeji gibanje med regijami. Rdeče regije, te se po novem ne sme zapuščat brez dokazil.
https://www.facebook.com/VladaRepublike...
Dokazila lahko občani dvignejo na občinah!
Je to TO!??
Dr. Bergant je večkrat omenila da je nevarno tudi govorjenje, takrat se menda naredi "pravi oblak".
Najbolje, da gredo oboleli v samotno gmajno in tam izbruhajo viruse!
Bodo lažje preboleli.
Noben človek ni otok, popolnoma sam zase; smrt slehernega človeka vzame
del mene, ker pripadam človeški vrsti; in zato nikdar ne pošiljaj poizvedovat,
komu zvoni; zvoni tebi.
komu zvoni; zvoni tebi.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FrRoSt ()
49106 ::
Lej, nobenih izjem ne bi bilo potrebno delat, če bi formulirali kot sem že napisal, maska potreba kjerkoli se približaš ljudem na manj kot X metrov. To bi vsak idiot zastopil, v 1 stavku.
Ja pa ja de, ne zastopite niti tega, da si je treba nadeti masko pred vstopom v zaprte prostore. Da o pravilni uporabi le teh ne govorim.
Valvoline ::
Prihaja racun za dopustovanje na hrvaskem (v tujini nasploh). Pa tudi racun za sprehajanje siptarskih hord in ostalih balkancev sem pa tja. Trazili ste gledajte.
energetik ::
A trenutno navodilo pa bo folk zastopil?Lej, nobenih izjem ne bi bilo potrebno delat, če bi formulirali kot sem že napisal, maska potreba kjerkoli se približaš ljudem na manj kot X metrov. To bi vsak idiot zastopil, v 1 stavku.
Ja pa ja de, ne zastopite niti tega, da si je treba nadeti masko pred vstopom v zaprte prostore. Da o pravilni uporabi le teh ne govorim.
Pa ne meni o maskah, vem zakaj jo nosim in pravilno jo nosim v štacunah že od začetka marca, še pred ukrepi.
Samael ::
Lej, nobenih izjem ne bi bilo potrebno delat, če bi formulirali kot sem že napisal, maska potreba kjerkoli se približaš ljudem na manj kot X metrov. To bi vsak idiot zastopil, v 1 stavku. Bilo bi učinkovito in hkrati ne pretirano.
To se pa ne strinjam s teboj. Pa ne v teoriji, ampak povsem v praksi. Saj je bilo že prej rečeno, da če ni mogoče zagotoviti razdalje več kot meter in pol masko gor. Pa so vsi ti idioti, ki jih omenjaš to razumeli?
Samael != Samuel
Invictus ::
Prihaja račun zaradi spomladanske karantene.
Očitno je bila brez zveze, ker ni nič drugače kot če je ne bi bilo.
Oz., ker bi se spomladi večina ljudi okužila, prebolela bolezen, okužbo lažje prebolela zaradi bolj toplega in suhega vremena, bi bilo sedaj celo bolje.
Zdaj bodo pa delali paniko, ker bo folk dobil COVID gripico, par jih bo pač šlo pod rušo, ostali bodo pa komaj vedeli, ali pa sploh ne, da so okuženi.
Ker pa zrven še goljufajo pri testih (več palčk pri eni osebi, kar pošilajjo folku odločbe, da so okuženi, pa sploh niso bili testirani, niti ne vabljeni na testiranja), bo manipulacija idiotov še lažja.
Kar se vidi tudi tukaj...
Očitno je bila brez zveze, ker ni nič drugače kot če je ne bi bilo.
Oz., ker bi se spomladi večina ljudi okužila, prebolela bolezen, okužbo lažje prebolela zaradi bolj toplega in suhega vremena, bi bilo sedaj celo bolje.
Zdaj bodo pa delali paniko, ker bo folk dobil COVID gripico, par jih bo pač šlo pod rušo, ostali bodo pa komaj vedeli, ali pa sploh ne, da so okuženi.
Ker pa zrven še goljufajo pri testih (več palčk pri eni osebi, kar pošilajjo folku odločbe, da so okuženi, pa sploh niso bili testirani, niti ne vabljeni na testiranja), bo manipulacija idiotov še lažja.
Kar se vidi tudi tukaj...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
Pa ne meni o maskah, vem zakaj jo nosim in pravilno jo nosim v štacunah že od začetka marca, še pred ukrepi.
Kaj se nam pritužuješ glede nošenja, če jo nosiš? Zabuni se tistim, ki je niso nosili.
Lej, nobenih izjem ne bi bilo potrebno delat, če bi formulirali kot sem že napisal, maska potreba kjerkoli se približaš ljudem na manj kot X metrov. To bi vsak idiot zastopil, v 1 stavku. Bilo bi učinkovito in hkrati ne pretirano.
To se pa ne strinjam s teboj. Pa ne v teoriji, ampak povsem v praksi. Saj je bilo že prej rečeno, da če ni mogoče zagotoviti razdalje več kot meter in pol masko gor. Pa so vsi ti idioti, ki jih omenjaš to razumeli?
Ja veš de
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 49106 ()
showsover ::
Eni stari frendi smo se ravno zmenili, da malo še dodatno raznesemo viruse pred jesensko/zimskim lockdownom in če se potem več ne vidimo, v eni morski (ne obmorski!) restavraciji danes.
Kad se ..., nek se ... otmeno
:-)
Kad se ..., nek se ... otmeno
:-)
Vedno, ko človek vidi izpisan tvoj nick, se mu pomrači. Zakaj, oh le zakaj, vsaj enkrat ne moreš skupaj spacati nekaj, kar bi imelo neko vezo z realnostjo. Gotovo obstaja kje kakšna literarna stran, forum, podlistek ... kjer bodo ljudje veseli tvojih domišlijskih spisov.
Samael != Samuel
energetik ::
Tudi zdaj ne bodo hoteli razumeti.Lej, nobenih izjem ne bi bilo potrebno delat, če bi formulirali kot sem že napisal, maska potreba kjerkoli se približaš ljudem na manj kot X metrov. To bi vsak idiot zastopil, v 1 stavku. Bilo bi učinkovito in hkrati ne pretirano.
Zato pa vedno pravim, treba je enforcat že sprejete ukrepe, ne pa dodajat nove in nove, ki jih itak ne bodo mogli eforcat.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: energetik ()
Zdaj bodo že na daleč videli kršitelje in toliko lažje jih bodo kaznovali.
Zgodovina sprememb…
Valvoline ::
Na ceskem v zacetku krize niso mel nobenega okuzenega. Dopustovanje na hrvaskem, par tednov potem pa eksponencna katastrofa.
https://novice.svet24.si/clanek/novice/...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Valvoline ()
HulkHogan ::
Jaz razmišljam da bi najel eno gostilno za BLM proteste, kjer bojo lahko ljudje prišli izrazit svojo rasno solidarnost, seveda jim bom omogočil še nakup hrane in pijače, saj nisem naci da bi jih gledal kako stradajo.
Tudi zdaj ne bodo hoteli razumeti.Lej, nobenih izjem ne bi bilo potrebno delat, če bi formulirali kot sem že napisal, maska potreba kjerkoli se približaš ljudem na manj kot X metrov. To bi vsak idiot zastopil, v 1 stavku. Bilo bi učinkovito in hkrati ne pretirano.
Zato pa vedno pravim, treba je enforcat že sprejete ukrepe, CPP, itd, ne pa dodajat nove in nove, ki jih itak ne bodo mogli eforcat.
Saj, saj, karkoli pač že - v bistvu s teboj niti nekaj ne polemiziram oz. vidim v tvojem pisanju večinoma smisel, le spomnil sem te, da smo tisto formulacijo, ki jo omenjaš, da bi bila ok, imeli že en daljši čas, pa se nihče ni prav dosti oziral nanjo.
Kakorkoli se že zateguje, ne bo nikoli 100%, tako, da sam vidim te zadnje korake zgolj v smeri upoštevanja vsaj tistega minimuma, ki je bil prej kljub predpisom, ki so v osnovi smiselni, prezrt, ignoriran.
Samael != Samuel
GizmoX ::
Ja pa ja de, ne zastopite niti tega, da si je treba nadeti masko pred vstopom v zaprte prostore. Da o pravilni uporabi le teh ne govorim.Obvezna je le uporaba maske, nič ne piše o pravilnosti. Zakaj bi sicer pisali globe tistim, ki so v pekarnici sami brez maske, ne pa tistim, ki imajo masko na bradi v veleblagovnici? Ker za oglobljenje slednjih ni zakonske podlage
2. člen
(1) Uporaba zaščitne maske ali druge oblike zaščite ustnega in nosnega predela obraza iz prejšnjega člena je obvezna pri gibanju in zadrževanju v vseh zaprtih javnih krajih oziroma prostorih.
(2) Uporaba zaščitne maske ali druge oblike zaščite ustnega in nosnega predela obraza iz prejšnjega člena je obvezna tudi pri gibanju in zadrževanju na odprtih javnih krajih oziroma prostorih, če ni mogoče zagotoviti medosebne razdalje najmanj 2 metra.
Sicer pa, koliko vas res PRAVILNO uporablja masko?
udirač => uni. dipl. inž. rač.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GizmoX ()
HotBurek ::
Ta teden v Studio City se na 23:40 minuti začne strokoven pogovor na kulturnem nivoju:
https://4d.rtvslo.si/arhiv/studio-city/...
Potem pa na "drugi" strani prebereš članek in komentarje, ki so na nekem drugem kulturnem nivoju:
https://nova24tv.si/slovenija/l-te-neum...
Neverjetno. Kakšne razlike v komunikaciji, odnosov do soljudi.
Potem pa na "drugi" strani prebereš članek in komentarje, ki so na nekem drugem kulturnem nivoju:
root@debian:/# iptraf-ng
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: HotBurek ()
HulkHogan ::
Ta teden v Studio City se na 23:40 minuti začne strokoven pogovor na kulturnem nivoju:
Če so kulturni, zakaj mi kradejo denar? RTVjevci, ne rabim vas, nehajte mi krasti zaslužen kruh.
Ja pa ja de, ne zastopite niti tega, da si je treba nadeti masko pred vstopom v zaprte prostore. Da o pravilni uporabi le teh ne govorim.Obvezna je le uporaba maske, nič ne piše o pravilnosti. Zakaj bi sicer pisali globe tistim, ki so v pekarnici sami brez maske, ne pa tistim, ki imajo masko na bradi v veleblagovnici? Ker za oglobljenje slednjih ni zakonske podlage
2. člen
(1) Uporaba zaščitne maske ali druge oblike zaščite ustnega in nosnega predela obraza iz prejšnjega člena je obvezna pri gibanju in zadrževanju v vseh zaprtih javnih krajih oziroma prostorih.
Sure
Zgodovina sprememb…
Če ne znaš brat, ne znaš brat.Ja pa ja de, ne zastopite niti tega, da si je treba nadeti masko pred vstopom v zaprte prostore. Da o pravilni uporabi le teh ne govorim.Obvezna je le uporaba maske, nič ne piše o pravilnosti. Zakaj bi sicer pisali globe tistim, ki so v pekarnici sami brez maske, ne pa tistim, ki imajo masko na bradi v veleblagovnici? Ker za oglobljenje slednjih ni zakonske podlage
2. člen
Sure
Uporaba:
- zaščitne maske
ALI
- druge oblike zaščite ustnega in nosnega predela obraza (beri: šal).
Pravilna uporaba, nepravilna uporaba? Kdo je pristojen odločati in dokazovati?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GizmoX ()
Če ne znaš brat, ne znaš brat.
Uporaba zaščitne maske
ALI
druge oblike zaščite ustnega in nosnega predela obraza.
Jaz ne znam brat? :D
Pravilna uporaba, nepravilna uporaba? Kdo je prisojen odločati in dokazovati?
Tisti, ki je pristojen kaznovati, bo presodil ali si imel masko oz pokrivalo čez usta in nos
Zgodovina sprememb…
Če ne znaš brat, ne znaš brat.
Uporaba zaščitne maske
ALI
druge oblike zaščite ustnega in nosnega predela obraza.
Jaz ne znam brat? :D
Pravilna uporaba, nepravilna uporaba? Kdo je prisojen odločati in dokazovati?
Tisti, ki je pristojen kaznovati, bo presodil ali si imel masko oz pokrivalo čez usta in nos
Zakaj bi pa to presojal? Saj ne piše, na kakšen način je potrebno uporabljati zaščitno masko. Le, da jo je potrebno uporabljati. Če pa zaščitne maske nima, mora pa uprabljati nekaj drugega, kar ščiti usta in nos - npr. šal.
Jaz si tolmačim, da je treba začititi ustni in nosni predel obraza (z masko ali drugo obliko zaščite). Naj me nekdo izmed pravnikov popravi, če se motim.
Zgodovina sprememb…
Telbanc ::
Na ceskem v zacetku krize niso mel nobenega okuzenega. Dopustovanje na hrvaskem, par tednov potem pa eksponencna katastrofa.
V Sloveniji iz ene skrajnosti v drugo. Najpej lockdown, ki nas je koštal milijarde, nato neodgovorno spuščanje na hrvaško morje, kljub temu, da niso zaprli nočnih klubov, in po mojem mnenju premalo testirali.
Kljub temu, bi lahko marsikaj pridobili če bi ljudi poklicali iz tujine nazaj v začetku avgusta. Zdaj spet kletka. No sej je evropa isto naredila, sam zaj je kar je.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
sunshine403 ::
Tisto o kolesarjenju vs. teku/hribolazenju izpred strani ali dveh.... po novicah sodec, disciplina (pri individualnih sportih) nima veze. Ko se gre za individualno sportno vadbo na prostem, naj maska ne bi bila potrebna. Ali je to kolesarjenje ali tek ali pa plezanje pa ne igra vloge. Omejitve za registrirane sportnike ne veljajo.... se dobro da sem iz taksnih in drugacnih razlogov uradno se vedno registriran sportnik
zmaugy ::
To pa zato ker smo na Balkanu. Če delaš izjeme imaš probleme, kr folk pač noče delat apriori kar je v njegovo korist. Na švedskem bi pač napisali če se pribljižaš skupini x osebam oz. če je verjetnost da jih boš srečal. pa bo knap 100% folka spoštovalo. Pri nas moramo pa najprej določit kaj je gozd, kaj je sprehajana pot, kaj pločnik, kaj prehod, kaj... Nzadnje noben več ne ve za kaj se je sploh na začetku šlo.
Tudi redarjem bi bilo to morda lažje nadzorovati. Sedaj pa bodo nadzorovali verjetno tako kot je običajno, postavili se bodo na kakšno sprehajalno pot in kasirali folku, ki bo na 10 min hodil mimo. H kakšni lovski koči seveda ne bodo šli, tam bodo seveda žurali zunaj in znotraj, brez mask.
Najbolj simpl je tako, kot so določili. Če si na javni površini brez maske, si v prekršku. Drugače bi bilo pametovanje, če si bil 1,51 m ali 1,49 m stran od drugih.
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.
vostok_1 ::
In fantje, uživate kaj v SCAMdemiji?
Haha. Točno tako si predstavljam naše dežurne mikroinfarkterje, imagodeia, darklorda itd.
Mogoče sedaj ko so strokovno to svetovali bo že enkrat zapru tisto svojo gofljo.
Haha. Točno tako si predstavljam naše dežurne mikroinfarkterje, imagodeia, darklorda itd.
Mogoče sedaj ko so strokovno to svetovali bo že enkrat zapru tisto svojo gofljo.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21
It came from the lab.
suzej ::
In fantje, uživate kaj v SCAMdemiji?
Užival bom ko bodo letele granitne kocke.
Pridno umivajte roke, možgani so že oprani
Najbolj simpl je tako, kot so določili. Če si na javni površini brez maske, si v prekršku. Drugače bi bilo pametovanje, če si bil 1,51 m ali 1,49 m stran od drugih.
Jah glej. Go hard or go home.
Če se že gremo fake pandemije, so we can build back better, v četrti cashless industrijski revoluciji, potem je pač treba dobro naplahtati ljudi.
Ljudje so leni in bi si želeli vrniti nazaj na stara pota. Ampak to pač ni ok za world-controlerje.
Če se že gremo fake pandemije, so we can build back better, v četrti cashless industrijski revoluciji, potem je pač treba dobro naplahtati ljudi.
Ljudje so leni in bi si želeli vrniti nazaj na stara pota. Ampak to pač ni ok za world-controlerje.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
feryz ::
Se pravi, da ti trdiš, da je cela Evropa drvela na Hrvaško in od tam zanesla virus domov? Hudiča, še Amerikancem, Indijcem in ostalim številke norijo. Res ne vem, kje se je vse to zvrstilo na Hrvaškem. Po mojem uradne številke lažejo in je bilo vsaj 10x več turistov letos tam. 90 posto na črno, jasno.Na ceskem v zacetku krize niso mel nobenega okuzenega. Dopustovanje na hrvaskem, par tednov potem pa eksponencna katastrofa.
V Sloveniji iz ene skrajnosti v drugo. Najpej lockdown, ki nas je koštal milijarde, nato neodgovorno spuščanje na hrvaško morje, kljub temu, da niso zaprli nočnih klubov, in po mojem mnenju premalo testirali.
Kljub temu, bi lahko marsikaj pridobili če bi ljudi poklicali iz tujine nazaj v začetku avgusta. Zdaj spet kletka. No sej je evropa isto naredila, sam zaj je kar je.
Res ne razumem, kaj vam ni jasno. Korona virus (prehlad,...) samo malo predahne in se vrne. Lahko da bo po 14 dneh bolje. Bo pa potem čez mesec ali dva isto. In nove zapore.
fuck_it_ ::
Se pravi, da ti trdiš, da je cela Evropa drvela na Hrvaško in od tam zanesla virus domov? Hudiča, še Amerikancem, Indijcem in ostalim številke norijo. Res ne vem, kje se je vse to zvrstilo na Hrvaškem. Po mojem uradne številke lažejo in je bilo vsaj 10x več turistov letos tam. 90 posto na črno, jasno.Na ceskem v zacetku krize niso mel nobenega okuzenega. Dopustovanje na hrvaskem, par tednov potem pa eksponencna katastrofa.
Res ne razumem, kaj vam ni jasno. Korona virus (prehlad,...) samo malo predahne in se vrne. Lahko da bo po 14 dneh bolje. Bo pa potem čez mesec ali dva isto. In nove zapore.
Oni imajo pač svoje turistične destinacije. Evropo je zjebala turistična sezona na hrvaškem.
In ja, na hrvaškem si dobil turiste iz Italije, Avstrije, Nemčije, Danske, Nizozemske, Slovenije...........povsod kjer zdaj močno nori virus in povzroča hudo gospodarsko škodo.
Jap, niso zboleli vsi turisti. Dovolj je da je zbolel eden in virus vnesel nazaj v svojo državo....ves trud, vsi stroški in vsa karantena ki smo jo izvajali spomladi je bila zamanj. Dovolj je en nespameten človek ki ustvari novo žarišče in začne število okužb eksponentno naraščat dokler ne zaprejo cele države.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: fuck_it_ ()
fuck_it_ ::
Saj veš, da govoriš neumnosti?
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Evropo je zjebala turistična sezona na hrvaškem.
No malo tezko to tako z gotovostjo trdis. Glede na to, da smo tudi v Sloveniji imeli virus sredi poletja, enako v Avstriji, Nemciji, Italiji... hkrati pa so kljub omejitvam se vedno imeli raznorazna zbiranja po Brezjah, uradne ali neuradne koncerte v stilu Hrvaske, potem ni tako za ziher trditi, da je vsega kriva Hrvaska. Zna biti, da smo lahko tega krivi kar tisti, ki smo bili doma ;)
Gagarin ::
Kolkr sem fotke vidu, šel bol tisti, ki so ostali v Slo in se recimo svaljkali v Portorožu, Piranu...Tole nabijanje o hrvaški krivdi je kr nekaj.
Imagodei/darklord, ti boš nosil masko na prostem?
Če jo nisi že, zakaj ne?
A čakaš arbitrarne ukaze stroke?
https://www.24ur.com/novice/korona/hojs...
Okoli nas je oblak imagodei!
To smo vedeli že pol leta nazaj. Ti pa se še naprej delaš francoza.
(v franciji tam kjer maske niso pomagale, tako kot povsot drugje)
Če jo nisi že, zakaj ne?
A čakaš arbitrarne ukaze stroke?
V rdečih regijah je od polnoči obvezno nošenje zaščitnih mask tudi na prostem. "Številke so izjemno visoke, smo na eksponentni krivulji, ki jo je težko ustaviti. Nošnja mask je učinkovita, o tem ni nobenega dvoma," je dejala državna sekretarka na zdravstvenem ministrstvu Tina Bregant. "Nošnja maske je smiselna tudi pri samostojni aktivnosti na prostem. Kapljice, aerosoli ostajajo v zraku, okoli nas je oblak. Če tega ne želimo deliti z ljudmi, ki so v istem prostoru ali tja pridejo takoj za nami, tudi na prostem ostajajo oblaki, nosimo maske."
https://www.24ur.com/novice/korona/hojs...
Okoli nas je oblak imagodei!
To smo vedeli že pol leta nazaj. Ti pa se še naprej delaš francoza.
(v franciji tam kjer maske niso pomagale, tako kot povsot drugje)
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: vostok_1 ()
Invictus ::
Kolkr sem fotke vidu, šel bol tisti, ki so ostali v Slo in se recimo svaljkali v Portorožu, Piranu...Tole nabijanje o hrvaški krivdi je kr nekaj.
Gostota turistov na hrvaškem je bila 10x manjša od Portoroža in ostalih slovenskih letovišč.
Očitno virus ve, da tukaj ne sme nikogar okužiti.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
FrRoSt ::
Seveda!
Tu gre samo za NABIJANJE vseh epidemiologov, začenši s češkimi, nenškimi, vseh ostalih vključno z našimi, da so bile razmere v zrcah brrz kontrole!
In da smo imeli vnose iz drugih drzav, tudi drugih, južnih, ne samo hrvaške...
Zdaj imamo minimalno vnosov od dugod, zadeva se pa širi od znotaj.....
ŽIVELA RDEČA
... Bog vam daj pameti in zdravja!
HVALJEN bodi Janša!
Hvalite mi Hojsa!
Pohvalite mi Hypatijo!
Noben človek ni otok, popolnoma sam zase; smrt slehernega človeka vzame
komu zvoni; zvoni tebi.
komu zvoni; zvoni tebi.
Sicer je lepo, da se malo zabavamo na račun scamdemije, ampak ekonomske zadeve bodo kar fanj resne.
Ko bo tega konec in bo angry mob z baklami in vilami videla, da so jih nategnili, bom s prstom pokazal k odgovornim, vse od
mikroinfarkterjev navzgor. Morda bomo tisto leto imeli močno okrašene jelkice.
Ko bo tega konec in bo angry mob z baklami in vilami videla, da so jih nategnili, bom s prstom pokazal k odgovornim, vse od
mikroinfarkterjev navzgor. Morda bomo tisto leto imeli močno okrašene jelkice.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
robertotrm ::
Histerija brez primere. Vsaj v zadnjih 10 letih, kar je harala slavna pticja gripa.
Tole je pa tko, kot bi se lotil pobijanja komarjev z macolo.
Levi, desni, zgornji in spodnji... Vsi bi naredil neki podobnega, ce ne slabs.
Famozni lockdown se je izkazal kot oslarija epskih razseznosti.
Do zdej se ni najdu junak in naredil analizo te bedarije. Le zakaj? Aja, rajs gremo ponovit isto slamastiko.
Kolk je blo narjene ene gospodarske skode?
Kolk folka je medtem pomrlo zarad drugih bolezni? In kolk, ker zaradi nadbolezni niso niti prsli do zdravnika?
Zadeva s temi "ukrepi" ne funkcionira. To je dejstvo. Ce bi vsaj priblizno delovala, pol zdej nebi bli spet tm kjer smo bli pred pol leta.
Ce se vsi po vrst zapremo v kleti in ne gre nihce nikamor... no pol najbrz res ne bo okuzb.
Bomo pa tko definitivno unicl vse drugo.
In pol se bomo tkole zvecer, pred jamo, obleceni v kozuhe, spominjal nekak tkole "a se spomnis, zacel se je pa s tisto trapasto korono".
Pa ne mi zdej s pateticnimi komentarji v stilu "ce bi se vsi drzal ukrepov....".
Neka nova oblika gripe, ki je tle in bo ostala tle. Ne glede na "ukrepe", kateri samo ponizujejo in siromasijo celo populacijo.
Nekak bo treba prebolet tud to obliko gripe. Nas imunski sistem se bo temu s casom prilagodil. Kot se je se vedno do zdej.
Nobene posebne drame in konc zgodbe o silni koroni.
Pa se nagradno vprasanje za 1mio$: Kolk bo do takrat trolastim apartcikom s temi umotvori ratal opustosit vsega?
https://www.google.at/amp/s/web.de/amp/...
Tole je pa tko, kot bi se lotil pobijanja komarjev z macolo.
Levi, desni, zgornji in spodnji... Vsi bi naredil neki podobnega, ce ne slabs.
Famozni lockdown se je izkazal kot oslarija epskih razseznosti.
Do zdej se ni najdu junak in naredil analizo te bedarije. Le zakaj? Aja, rajs gremo ponovit isto slamastiko.
Kolk je blo narjene ene gospodarske skode?
Kolk folka je medtem pomrlo zarad drugih bolezni? In kolk, ker zaradi nadbolezni niso niti prsli do zdravnika?
Zadeva s temi "ukrepi" ne funkcionira. To je dejstvo. Ce bi vsaj priblizno delovala, pol zdej nebi bli spet tm kjer smo bli pred pol leta.
Ce se vsi po vrst zapremo v kleti in ne gre nihce nikamor... no pol najbrz res ne bo okuzb.
Bomo pa tko definitivno unicl vse drugo.
In pol se bomo tkole zvecer, pred jamo, obleceni v kozuhe, spominjal nekak tkole "a se spomnis, zacel se je pa s tisto trapasto korono".
Pa ne mi zdej s pateticnimi komentarji v stilu "ce bi se vsi drzal ukrepov....".
Neka nova oblika gripe, ki je tle in bo ostala tle. Ne glede na "ukrepe", kateri samo ponizujejo in siromasijo celo populacijo.
Nekak bo treba prebolet tud to obliko gripe. Nas imunski sistem se bo temu s casom prilagodil. Kot se je se vedno do zdej.
Nobene posebne drame in konc zgodbe o silni koroni.
Pa se nagradno vprasanje za 1mio$: Kolk bo do takrat trolastim apartcikom s temi umotvori ratal opustosit vsega?
https://www.google.at/amp/s/web.de/amp/...
robertotrm je izjavil:
Histerija brez primere. Vsaj v zadnjih 10 letih, kar je harala slavna pticja gripa.
Say no more my friend, i've got it covered:
Hej guys. Našel sem dokaze da covid-19 NI scam!
Celo na forbesovi strani, poglejte:
https://www.forbes.com/2010/02/05/world...
edit: Hmm, nekaj zgleda da ne štima, stran ni več dosegljiva.
Gremo na wayback, par dni nazaj, 11.10.2020:
https://web.archive.org/web/20201011163...
Hmm, piše more than 10 years old, torej pred 2010.
Why The WHO Faked A Pandemic
Hmm.
Zgleda da pogrešam pravi naslov. Pisalo je "How the WHO totally didn't fake A pandemic", zgleda pa da je naslov "Why The WHO Faked A Pandemic".
Interesting. Zgleda, da bom moral še iskati.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
showsover ::
Sicer je lepo, da se malo zabavamo na račun scamdemije, ampak ekonomske zadeve bodo kar fanj resne.
Ja, sem nedavno failal (osebnostno, ne tehnološko) en overseas opportunity...
Sem pa deležnike pobaral, če je smiselno vrnit status in se potuhniti za nekaj časa, če ni neke primerne priložnosti.
Ker pač jalovi stroški in to.
V Battlestar galactica je bila ena scena, ki jo na youtubu ne najdem. Fleet se je ustalil na nekem planetu, ki je spominjal na Zemljo, ampak so jih kmalu po tem napadli cyloni in spravili v ujetništvo.
XO-ju Saulu so pri mučenju fentali oko.
Ko se je klapa rešila ujetništva so space-ali izdajalce.
Morda ve kdo, kako bi jo našel?
Why i'm asking? Nothing in particular.
Collaborators (Battlestar Galactica) @ Wikipedia
XO-ju Saulu so pri mučenju fentali oko.
Ko se je klapa rešila ujetništva so space-ali izdajalce.
Morda ve kdo, kako bi jo našel?
Why i'm asking? Nothing in particular.
Collaborators (Battlestar Galactica) @ Wikipedia
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
Found it:
edit: wrong one
edit: wrong one
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
Vostok glede na to da je vse skupaj zarote enih ali drugih, ne vem kaj tebe brigajo ekonomske zadeve. To so problemi, kako jim ze pravis, plebsa? Ti to valjda nisi, tako da se te tudi ekonomske zadeve ne ticejo.
Found it (almost)
Ko bi le. Zgolj bogati socialisti kot Jype se ne rabijo preveč sekirat v tem času. Vse ostale nas bo udarilo.
sunshine403 je izjavil:
Vostok glede na to da je vse skupaj zarote enih ali drugih, ne vem kaj tebe brigajo ekonomske zadeve. To so problemi, kako jim ze pravis, plebsa? Ti to valjda nisi, tako da se te tudi ekonomske zadeve ne ticejo.
Ko bi le. Zgolj bogati socialisti kot Jype se ne rabijo preveč sekirat v tem času. Vse ostale nas bo udarilo.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zakaj pa bi silu nekam, če ni nujno in tako prispeval k apokalipsi?
/imagodei PRESS
/imagodei PRESS
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | OstaniZdrav - slovenska aplikacija za sledenje stikom (II) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 51516 (36448) | darkolord |
⊘ | Statistika in COVID-19 (strani: 1 2 3 4 … 31 32 33 34 )Oddelek: Loža | 122245 (95255) | BigWhale |
⊘ | Je vzpodbujanje nenošenja maske v (zaprtih) javnih prostorih kaznjivo? (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Problemi človeštva | 57994 (53099) | vostok_1 |
⊘ | Covid-19 epidemija lažna? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 13055 (10627) | vostok_1 |