Forum » Pomoč in nasveti » printer+računalnik, problem
printer+računalnik, problem
Marija6 ::
Tukaj vas prosim za pomoč, ker se gotovo spoznate. V printerju sem menjala kartušo in od takrat, mi ne tiska več. Na zaslonu se pojavlja sporočilo, Tiskalnika ni mogoče zagnati-preverite nastavitve tiskalnika.
Ampak moj tiskalnik je odprt, skenira mi brez problema, printa pa ne.
Ali bi mogoče bil problem, ker sem menjala kartušo? Ponavadi mi pri menjavi kartuše na zaslonu vpraša za potrdilo in kliknem ok. Sedaj pa sem to okno kar zaprla. Bi mogoče to bil problem? Kako to popraviti?
hvala
Ampak moj tiskalnik je odprt, skenira mi brez problema, printa pa ne.
Ali bi mogoče bil problem, ker sem menjala kartušo? Ponavadi mi pri menjavi kartuše na zaslonu vpraša za potrdilo in kliknem ok. Sedaj pa sem to okno kar zaprla. Bi mogoče to bil problem? Kako to popraviti?
hvala
styrian ::
Mogoče je kartuša zasušena, nisi pravilo odstranila traku ali pa se ni dobro zaskočila v ustrezen prostor.
Vrži raje ta printer stran in si kupi laserskega. Brizgalni tiskalniki so nateg.
Vrži raje ta printer stran in si kupi laserskega. Brizgalni tiskalniki so nateg.
styrian ::
Mogoče je nujno, da skeniraš tisto stran, ki ti jo tiskalnik sam natisne po menjavi kartuše:
Po moje bi kartuša morala biti ok, ker je natisnilo poskusno stran, kasneje pa ni printalo nič več. Preden kupim, kaj drugega, ker je drago, bom še malo "štokala", lahko se printer zbudi.
nergac ::
Yoda vs Pljuvač ...
Printer plus kartuše ceneje kot kartuše same.
Moderna ekonomija pač.
Je pa v redu za nekajkratno uporabo.
Ampak se potem kartuše zasušijo pa smo spet tam.
Printer plus kartuše ceneje kot kartuše same.
Moderna ekonomija pač.
Je pa v redu za nekajkratno uporabo.
Ampak se potem kartuše zasušijo pa smo spet tam.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nergac ()
Han ::
Preveri... START -> NASTAVITVE -> NAPRAVE -> TISKALNIKI -> klik na tiskalnik -> Upravljaj -> Natisni preskusno stran...
Drug test, ki ni vezan na računalnik, je fotokopiranje. Če deluje, je problem z gonilnikom na računalniku ali samo povezavo (USB kabel, WiFi).
Drug test, ki ni vezan na računalnik, je fotokopiranje. Če deluje, je problem z gonilnikom na računalniku ali samo povezavo (USB kabel, WiFi).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
sporočam, da mi sedaj tiskalnik deluje. Zahvaljujem se vsem, ki ste mi pomagali z nasveti in navodili. Lepo se imejte.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | tiskalnik - ne tiska barvOddelek: Pomoč in nasveti | 5299 (4679) | krepki |
» | Epsonov tiskalnik zavrže 20 odstotkov črnila (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 38575 (29223) | Tomi |
» | HPjevi inkjeti so crap...Oddelek: Strojna oprema | 2790 (2173) | Brane2 |
» | Tiskalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 3101 (2777) | Alexius Heristalski |
» | Cheap-Ass tiskalnikOddelek: Kaj kupiti | 3992 (3416) | TheJack |