Forum » Pomoč in nasveti » Odpoved delavca v preizkusni dobi
Odpoved delavca v preizkusni dobi
noob96 ::
Zdravo,
trenutno opravljam delo v preizkusni dobi s pogodbo za nedoločen čas. Verjetno bom podal odpoved v preizkusni dobi, ki se mi izteče konec meseca, zato da ne bom imel 3 mesece odpovednega roka. Gre za veliko korporacijo.
Kaj moram napisti v odpoved? Kako dolgo še moram delati po odpovedi? Komu naj sploh vročim odpoved? direktni vodji, HR? na koga naslovm?
Še kak nasvet, da me ne bodo kej zajebal?
Hvala
trenutno opravljam delo v preizkusni dobi s pogodbo za nedoločen čas. Verjetno bom podal odpoved v preizkusni dobi, ki se mi izteče konec meseca, zato da ne bom imel 3 mesece odpovednega roka. Gre za veliko korporacijo.
Kaj moram napisti v odpoved? Kako dolgo še moram delati po odpovedi? Komu naj sploh vročim odpoved? direktni vodji, HR? na koga naslovm?
Še kak nasvet, da me ne bodo kej zajebal?
Hvala
bobby ::
Preprosto poveš, da se po tej preizkusni dobi nekako ne vidiš delat v tej korporaciji,.. ne vidim problema.
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
Aston_11 ::
Odpovedni rok v poskusni dobi je 7 dni. Delaš še 7 dni ali pa manj, če se dogovoriš za manj.
Ziga Dolhar ::
Napišeš, da odpoveduješ pogodbo o zaposlitvi, s 7-dnevnim rokom, ter pošlješ priporočeno s povratnico na naslov delodajalca, oziroma vročiš osebi, ki je pooblaščena za prejemanje pošte, ter ji ponudiš v podpis potrdilo, da je prejela tvojo odpoved pogodbe o zaposlitv z dne X. Če ne želi prevzeti, pošlješ po pošti priporočeno s povratnico :).
https://dolhar.si/
McMallar ::
Jaz sem sprintal dve identicni verziji in sva oba podpisala obe.
Why can't a programmer tell the difference between Halloween and Christmas?
Because OCT31 = DEC25
Because OCT31 = DEC25
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izredna odpoved iz strani delavcaOddelek: Loža | 7032 (3956) | jocko |
» | Delo v poskusni dobiOddelek: Loža | 9778 (7723) | finpol1 |
» | Takojšna opustitev službe, lahko naredim to ?Oddelek: Loža | 13799 (10539) | Mufasa |
» | Par vprašanj o najemni pogodbiOddelek: Loža | 1619 (1204) | St235 |
» | Ljubljanski kabel: Nerazumen odpovedni rokOddelek: Omrežja in internet | 5370 (4168) | grex |