Forum » Pomoč in nasveti » Nov build, ni video signala
Nov build, ni video signala
grcaranze ::
Plata b550m, grafa 5700xt, 3700x procesor..
Danes na novo sestavljen, ko ga priključim na monitor ni nobenega signala.. Vse komponente delajo normalno. Ob prižigu tudi ni nobenega piska.
Če ima kdo kakšno idejo kaj bi lahko bilo narobe..
Hvala za pomoč
Danes na novo sestavljen, ko ga priključim na monitor ni nobenega signala.. Vse komponente delajo normalno. Ob prižigu tudi ni nobenega piska.
Če ima kdo kakšno idejo kaj bi lahko bilo narobe..
Hvala za pomoč
Han ::
Katera plata točno? Napajanje za procesor in grafično si priklopil? Kateri video kabel si povezal na grafično? Kateri napajalnik, kateri monitor...?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
Highlag ::
Si kabel od monotorja vštekal v pravi konektor? Da nimaš vklopljen v MB namesto v grafiko. Oziroma v biosu imaš lahko nastavljeno interno grafiko namesto grafične kartice.
Never trust a computer you can't throw out a window
Enron x86 ::
Jaz sem pred časom nekomu nalagal windowse na AMD Ryzen build.
In hudič ni delal na mojem ekranu prek DisplayPorta. Ko sem ga priklopil prek kabla HDMI, se je šele pokazala slika.
Je pa res, da se je grafična pred tem uporabljala za mining, tako da bogve, kaj vse so delali z njo ...
In hudič ni delal na mojem ekranu prek DisplayPorta. Ko sem ga priklopil prek kabla HDMI, se je šele pokazala slika.
Je pa res, da se je grafična pred tem uporabljala za mining, tako da bogve, kaj vse so delali z njo ...
Core i5-4690K@4.7| ASUS MAXIMUS VII HERO| 16 GB Corsair LP DDR3 1866 MHz|
ASUS 970 STRIX| SB Z OEM| Samsung 840 EVO 250 GB|
Seagate 2 TB| EVGA SuperNOVA G2 750 W| Fractal Define R4
ASUS 970 STRIX| SB Z OEM| Samsung 840 EVO 250 GB|
Seagate 2 TB| EVGA SuperNOVA G2 750 W| Fractal Define R4
Sem že uredil. Na plati je bilo treba ssd priklopiti na m2 port ki je pokrit z coverjem in se ga sploh ni videlo. na drugem m2 slotu, ki je viden pa ni delovalo.
Me pa vseeno zanima kaj je bil razlog nedelovanja na drugem m2 slotu. Plata je b550m mortar. Na matični je tudi svetila vga lučka.
Me pa vseeno zanima kaj je bil razlog nedelovanja na drugem m2 slotu. Plata je b550m mortar. Na matični je tudi svetila vga lučka.
Še en problem.. V lolu fps dropa tudi do 80. To ne bi smelo biti normalno glede na to da na 3x cenejši grafi deluje boljše.. Driverji so updetani..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup PC - pomoč pri sestavi (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 16341 (10319) | Jerry000 |
» | Hitrost NVMe Samsung 970 EVO Plus 1TBOddelek: Strojna oprema | 2672 (1550) | Steinkauz |
» | ATX 12VOOddelek: Strojna oprema | 4042 (3225) | Mr.B |
» | Nova kišta | 1000€ | video obdelava (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 12240 (8036) | Yenk |
» | Pentium 4 "P4S800"Oddelek: Strojna oprema | 2574 (2067) | XrobertoX |