Forum » Pomoč in nasveti » Uporaba NLB Klika na iPadu
Uporaba NLB Klika na iPadu
dunda ::
Prosim za potrditev/zavrnitev mojih razmišljanj.
Če prav razumem, je dostop do Klika možen na iPadu tudi v brskalniku. Za sam vstop pa potrebuješ kodo, ki si jo lahko zgeneriraš tudi na Klikinu na Androidnem telefonu.
Torej sprašujem za nekoga, ki si želi zgoraj opisano kombinacijo. Namerno ima Klikin na telefonu nastavljen (zaklenjen) tako, da je možna samo generacija kod za dostop. Pač v smislu, da ne nosi vseh jajc v isti košari.
Če prav razumem, je dostop do Klika možen na iPadu tudi v brskalniku. Za sam vstop pa potrebuješ kodo, ki si jo lahko zgeneriraš tudi na Klikinu na Androidnem telefonu.
Torej sprašujem za nekoga, ki si želi zgoraj opisano kombinacijo. Namerno ima Klikin na telefonu nastavljen (zaklenjen) tako, da je možna samo generacija kod za dostop. Pač v smislu, da ne nosi vseh jajc v isti košari.
https://www.kacnje.eu
Tomas 33 ::
V klasičnem kliku preveri uporabniško ime.
To najdeš v:
Nastavitve in varnost > Nastavitve mobilne banke
Naslednje je, da greš na klikotp.nlb.si, se prijaviš s tem uporabniškim imenom in enkratnim geslom iz klikin-a, na kar prideš do prijave z geslom, kot je na klasičnem kliku.
To najdeš v:
Nastavitve in varnost > Nastavitve mobilne banke
Naslednje je, da greš na klikotp.nlb.si, se prijaviš s tem uporabniškim imenom in enkratnim geslom iz klikin-a, na kar prideš do prijave z geslom, kot je na klasičnem kliku.
Ne vem, če sem dobro razložil.
Uporabnika torej zanima, če bo lahko dostopal do Klika preko brskalnika na iPadu.
Trenutno ima na Androidnem telefonu Klikin, kjer je dobil neko geslo/kodo, da se je z njo prijavil v brskalniku v Oknih. Sedaj pa bi rad prešel iz prenosnika na iPad in ga zanima, če lahko ostane na enaki logiki dostopa.
Uporabnika torej zanima, če bo lahko dostopal do Klika preko brskalnika na iPadu.
Trenutno ima na Androidnem telefonu Klikin, kjer je dobil neko geslo/kodo, da se je z njo prijavil v brskalniku v Oknih. Sedaj pa bi rad prešel iz prenosnika na iPad in ga zanima, če lahko ostane na enaki logiki dostopa.
bauci ::
Lahko. Imam Ipad in Android telefon ter Klikin. V brkljalniku gres na Nlb.si, izbereš OTP geslo, na telefonu v ap likaciji izbereš OTP geslo in ga vtipkas v Ipad, prides v meni za Klik, vtipkaš geslo za Klik in to je to. Dela bp.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bauci ()
Super, hvala. Nimam omenjene kombinacije, da bi poskusil, nočem pa koga zavesti z nakupom.
Se mi je pa zdelo, da bi to moralo delovati.
Se mi je pa zdelo, da bi to moralo delovati.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dunda ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NLB Klikin (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 44505 (8212) | Machete |
» | NLB ukinitev certifikatov ? (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Loža | 134666 (41675) | WizzardOfOZ |
» | Vprašanje NLB klikOddelek: Loža | 6699 (3163) | mat xxl |
» | nlb klikinOddelek: Loža | 6001 (5560) | _Denny_ |
» | NLB klik amaterji? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 15098 (5673) | branc |