» »

Martin Strel je postal zelo uspešen človek

Martin Strel je postal zelo uspešen človek

«
1
2 3

BorutO ::

Včeraj sem poslušal pogovorno oddajo na Val 202 z Martinom Strelom. Čisto sem bil presenečen nad tem, kako je človek uspel.

Mu zelo privoščim. V ZDA je zelo popularen, v Sloveniji, kjer bi mogli biti najbolj ponosni nanj, pa se norčujemo oz. norčujejo iz njega.

https://val202.rtvslo.si/2020/09/zda-pr...

Priporočam, da poslušate oddajo.

Mu zelo privoščim.

jocoj ::

To so njegove besede. Verjeti jim je toliko, kot tistim pred leti, da je med plavanjem po Amazonki videl 500m velike ladje. Skratka, cviček nosi posledice.

Ganon ::

Nakladač svetovnega formata. Že naslov je čista parodija.

IL_DIAVOLO ::

Od kdaj so to neke slavne slovenske osebnosti tema številka ena na slotech-u? :)

Pa da bi bile to "male sive celice", so to samo nakladaci in prodajalci megle.

kuall ::

ne vem kaj je res tu ampak velika verjetnost je, da imate predsodek do njega, ker ima dolenjski naglas. isto kot do janše. slovenceljni imajo dost predsodkov...

Er333 ::

Sem ravno danes poslušal tole, pa ne vem kaj naj si mislim o Strelu. Definitivno zelo samozavesten človek.
Verjamem da je s svojimi filmi nekaj zaalužil, ampak toliko?

johanblond ::

A lahko kdo poda oceno koliko je dejansko uspel Martin Strel "po ameriških standardih - se pravi služi dober denar in je celebrity"
Američani so polni samohvale (kar ni ravno slabo, če upoštevamo kolikokrat so njihovi športniki ravno na OI imeli tekmo kariere), slovenski nacionalni šport pa je itak da dajemo drug drugega v nič. Poskus objektivne ocene po kiterijih financ (ter tudi koliko bo/bi lahko še zaslužila na račun slave - se pravi biti celebrity je faktor).

Ganon ::

Er333 je izjavil:

Verjamem da je s svojimi filmi nekaj zaalužil, ampak toliko?


Ne verjemi niti besede. Samo nekaj njegovih izjav:

Potujem po vseh koncih sveta, je pa res, da tukaj živim v malem raju na zemlji, tudi vreme je izredno: v Sloveniji je bil vsak dan dež, tukaj vsak dan sonce! Živim v enem najbolj eminentnih predelov Phoenixa, kjer prebiva ameriška smetana.


Nočem se hvaliti, a vse si lahko privoščim. Tudi v Sloveniji sem veliko ustvaril, naredil veliko za svojo družino, kar je bil moj cilj, hkrati pa sebe poskušal pripeljati do nekih višin, da se lahko z njimi postavim kjerkoli na svetu. Zato danes srečujem predsednike držav, premiere, župane, vrhunske športnike, filmarje … Kamorkoli pridem, mi pač predstavljajo najboljše.


Moj »šef« ima velike načrte, zdaj veliko sodelujemo z Bahrainom, delam tudi s kitajskim olimpijskim komitejem in kitajsko vlado, ki me je najela kot promotorja ekologije za svet. Nekaj ima pri tem zagotovo dejstvo, da sem preplaval njihov Jang­ce, kar je na Kitajskem in po svetu zelo odmevalo. Najeli so me tudi kot promotorja za zimske olimpijske igre leta 2022.


No, plavam tako ali tako vsak dan dvakrat; imam svoj bazen, džakuzi in fitnes, vadim tudi z drugimi plavalci, poleg tega so tukaj krasna jezera, kjer mi dovolijo plavati, čeprav je drugače prepovedano.


Ko plavam, nimam občutka, da sem že toliko star, saj mi gre dobro, pa tudi poškodb nimam nobenih – v nasprot­ju z nekdanjimi športniki, s katerimi v Phoenixu pogosto igram golf. Denarja imajo kot pečka, a zdravja si ne morejo kupiti. Tudi sam ga imam zadosti, a na mesec, kljub temu, da živim vrhunsko, ne porabim več kot 1500 dolarjev. Imam hišo, veliko kot grad, tri vrhunske avtomobile, vse je poplačano, nikomur nisem nič dolžan.


Danes sem vstal ob 5.15, ob pol šestih sem bil v bazenu, plaval slabi dve uri. Po zajtrku pogledam televizijo, nato zaspim. Pregledam pošto, si pripravim kosilo, nato pa ob pol dveh začnem igrati biljard. Eno uro igram sam, potem z neuradnim mentorjem igrava še dve uri. Po malici grem v fitnes, nato do 21. ure plavam. Večer je namenjen branju, e-pošti, po deseti zvečer pa Lettermanovemu in šovu Jimmyja Fallona. Dvakrat na teden se dobim tudi z agencijo, z eminentnimi gosti, s katerimi agencija sodeluje, se potepamo po bližnjih jezerih ali ob obali … Potepamo se po Los Angelesu, San Diegu, El Pasu, Dallasu, sicer pa iz hrupnega L. A. v Phoenix prihaja uživat ogromno znanih ljudi, med drugimi Mike Tyson, družina McCartney, v Tucsonu ima svoj ranč Schwarzenegger …


Lagal je o plavanju okoli sveta, o ameriškem državljanstvu in še nešteto drugih stvareh. Ne konca ne kraja njegovim kozlarijam.

BorutO ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

Od kdaj so to neke slavne slovenske osebnosti tema številka ena na slotech-u? :)

Pa da bi bile to "male sive celice", so to samo nakladaci in prodajalci megle.


Saj res ne vem zakaj nimajo tu gor nobenega foruma, kjer bi lahko razpravljali samo o ljudeh, potem pa mešaš te poste pod ložo.

Yohan del Sud ::

Forrest Gump 2. :D
www.strancar.com

          ::

Na kitajskem je plaval tu skozi. Kapo dol!

harvey ::

Merilo o vrhunskosti in 1500 usd porabe je samo zase dovolj povedno, da ne štima ravno skupaj, to je nekaj podobnega kot npr. poslušaš zgodbe gurmanov, kaj vse jedo in kako se spoznajo na stvari, potem pa vidiš, da dlje od dunajca jim ne seže horizont...Strel je pač v velikem svetu, kjer se bolj 'uravnovesijo' navdušenci in haterji, podobno recimo kot recimo Jackass film s katerim so zaslužili recimo tam 80 mio usd, pa je roko na srce čista kuzlarija. Očitno tam zgodbe o plavanju med krokodilii in kačami v rekah zažgejo...naj uživa v širnem svetu s cvičkom ali brez....
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

Utk ::

Ma to njegovo nakladanje so interne fore za njegove dolenjske "prijatelje", po moje. Najbrže je še za njih preveč pil pa so mu zaprli pipico, on je pa reku klinc vas gleda, grem pa s predsedniki hangat. Ne vem zakaj bi koga drugega brigalo kolk on zapravi v ZDA in koga srečuje. Strel bi pa v resnici raje pil cviček po zidancah kot pa tam golf igral in se lomil z angleščino, bodte resni, to ni za njega.

tikitoki ::

          je izjavil:

Na kitajskem je plaval tu skozi. Kapo dol!


Si ziher?

dreta ::

Proti Martinu nimate s-t experti za burek!

          ::

tikitoki je izjavil:

          je izjavil:

Na kitajskem je plaval tu skozi. Kapo dol!


Si ziher?


Tako pravi.

D3m ::

dreta je izjavil:

Proti Martinu nimate s-t experti za burek!


To je res.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Magic1 ::

V nakladanju ziher nimamo za burek. Sej načeloma se ne spustim v šimfanje, sam ta ima pa res izjave, da iz aviona vidiš nakladanje na potenco. Sam v Ameriki se nakladanje tudi prodaja, tako da mu že gre nekako. Če je zadovoljen s sabo, še toliko bolje.
Magic

kow ::

- tip pove par stavkov, pa vidis da naklada
- ne vemo kolk ima pod palcem
- ne vemo kako dobro zivi
- ne vemo kako obraca denar, ki ga je (predvidevam) zasluzil kot enkratni dogodek

Skratka, bolj malo vemo.

Miki N ::

Tip bi še lastno utopitev poizkušal prikazati kot nekakšen potapljaški dosežek.

radmannsdorf ::

Tip je car, prodaja svojo zgodbo in očitno mu uspeva. Go Martin Strela! :)

DamijanD ::

Najboljše v zvezi z njim so Tine Strela posnetki:

radmannsdorf ::

nergac ::

Martin Strel ni postal zelo uspešen človek.
Martin Strel je zelo uspešen človek.
Odkar smo zvedeli zanj.

Off topic:
Ronaldo, Messi, Ronaldinjo

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: nergac ()

sunshine403 ::

Danes je za te celebritije res tezko ugotoviti koliko so vredni... no za Strela pravijo da je net worth $100.000. Zase, ker sem v primerjavi s Strelom nula (ceprav imam pravih sportnih dosezkov neprimerno vec in boljse), sicer tega podatka ni na webu, ampak po svojem "fejst na oko" (sorry se mi ne da izgubljati casa s tem) izracunu, sem vreden skoraj 10x vec. No ja, ce kdo verjame zgodbicam, ki jih naklada on o miljonih itd. naj pac verjame. Cifre pravijo drugace... se pravi ima eno zidanico in 1000m2 zemlje okoli (pa ne v Los Angelesu ampak v Mokronogu) in to je tistih $100.000 ;)

jest10 ::

BorutO je izjavil:

V ZDA je zelo popularen, v Sloveniji, kjer bi mogli biti najbolj ponosni nanj, pa se norčujemo oz. norčujejo iz njega.

Hja, če bi ga poznal osebno, bi bil tudi ti zelo verjetno na strani norčevanja. Pa ne zaradi dosežkov, ampak zaradi njegove napihnjenosti, odnosa.

nergac ::

Saj jaz sem tukaj tudi zblefiral da sem vreden 2200, realno pa je 1800.

Če poznaš področje ...

P.S. Reševanje problemov ni enako igra.

A se spomnite "dvoboja" Strel vs Mankoč

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: nergac ()

IL_DIAVOLO ::

Ocitno so milijarderji bolj down to earth kot pa milijonarji.

nergac ::

Wrong.
Miljonarji so face.
Nočejo biti milijarderji. Saj niso neumni.

krneki ::

Komentar v Delu sep. 2003



Aja, to je bilo po tistem famoznem dvoboju s Hribarjem v Tivoliju: Članek

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: krneki ()

nergac ::

Priceless

zee ::

Primerjati Mankoča s Strelom kaže podobno bralno nerazumevanje pisca, kot je primerjava superšportnega avtomobila s kakšnim hibridom.

Tega, da Strel ne visi na državni joški, pa mu tudi ne gre šteti v slabo.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

IL_DIAVOLO ::

S tem "fitness" trebuhom bi bolj tezko kaj boljšega pričakovali. Je samo dovolj hraber in trmast. Aka american dreams.

nergac ::

Seveda lahko primerjamo Strela in Mankoča.
In se odločimo, kateri nam je bolj všeč.
Glede plavalnih dosežkov pa se strinjamo vsi tukaj (upam).

Zvezdica27 ::

ej tisti njegov dokumentarec o Amzonki....

začne se kot komedija... a se na polovici nehaš smejati.

Dejansko mislim, da dec ve, kaj dela
zz

nergac ::

Strel je elita.
Mankoč je delavec.

Utk ::

Seveda ve kaj dela, in ni tako neumen. Enako kot Murko. Na njega (oz. njiju z Murkom) ne smeš gledat kot na človeka, ampak kot na lik. Kot Borat, Sašo Hribar in podobni. Ko nikoli zares ne veš ali je to on ali lik, ki ga predstavlja. Verjetno niti sami zase niso več ziher.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Utk ()

nergac ::

Murko je delavec.
Hribar je elita.
Za Borata ne vem, se nisem poglabljal ...

So pa lahko prehodi fluidni.
Tu pa tam kak delavec postane elita in obratno.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: nergac ()

Miki N ::

Strel je ljudska legenda. Pravijo, da včasih, ko se ga res močno nažgeš v kakšni zidanici, vidiš Strela, kako plove v bližnjem potoku. Pravijo. Kaj je res pa presodite sami.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Miki N ()

nergac ::

P.S. Glej primer Kozmus (renta pa to ...)
Ni mu uspelo.

Meni je uspelo narediti berača pri taroku ponavadi takrat, ko sem bil totalno nažgan.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: nergac ()

nergac ::

Off topic:

Svet, Peterka, Križaj ...

Pa ko ni stopničk, si takoj v zobeh ...

Ah ja, žalostna tema.

dexterboy ::

Če promovira Slovenijo, pa zato nič ne računa, mu privoščim vsak vikend druge milfe iz porno industrije 8-)
Gledati druge ljudi, medtem, ko mineva lastno življenje, brez, da bi se zavedal lastnega bivanja... to je žalostno, ne njegovi Cviček podvigi.
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

nergac ::

Pa tudi smo čisto pozabili, da cviček sploh ni vino.

Sem srečal človeka zunaj Slovenije, poznavalca vin, ki je bil navdušen nad cvičkom.

Sklep: cviček promovira Slovenijo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: nergac ()

Slopek ::

Sklep: boli me k.....za Strela...naj počne kar počne, da le ne škodi drugim in da je njemu ok.

dreta ::

Magic1 je izjavil:

V nakladanju ziher nimamo za burek. Sej načeloma se ne spustim v šimfanje, sam ta ima pa res izjave, da iz aviona vidiš nakladanje na potenco. Sam v Ameriki se nakladanje tudi prodaja, tako da mu že gre nekako. Če je zadovoljen s sabo, še toliko bolje.


Z razliko, on naklada o sebi, ti o njem. Ce si zadovoljen s sabo...

bbbbbb2015 ::

BorutO je izjavil:

Včeraj sem poslušal pogovorno oddajo na Val 202 z Martinom Strelom. Čisto sem bil presenečen nad tem, kako je človek uspel.

Mu zelo privoščim. V ZDA je zelo popularen, v Sloveniji, kjer bi mogli biti najbolj ponosni nanj, pa se norčujemo oz. norčujejo iz njega.

https://val202.rtvslo.si/2020/09/zda-pr...

Priporočam, da poslušate oddajo.

Mu zelo privoščim.


Jaz bi iz izkušenj rekel takole:

1) Marketing je vse, sploh v Ameriki. Če narativa Strela paše v npr. olimpijske igre nekje, pa mu je nekdo pripravljen plačati (sponzorirati) nekaj, je to hitro 100k+ $.
2. Slovenija je majhna država, faušije je neskončno. Kot je rekla ena moja stranka (vrhunska pravnica sicer), ljudje kar nekaj čakajo, da se jim stvari zvalijo v naročje, ma s prstom ne mignejo.
3. Verjetno je uspel bolj, kot bi uspel v Sloveniji. Sicer en top-šit razvijalec v Avstriji na Dunaju zasluži več, samo verjetno Strel v Sloveniji še zdaleč ne bi toliko zaslužil.
4. Ker se zdaj oglaša iz Amerike, mi je bolj jasno, zakaj se Melanija (soproga #1) ne oglaša. Verjetno tudi Donald ni tako bogat, kot se želi prikazovati, ampak saj zadostuje za Melanijo in njeno rodbino, z njenim fotrom vred. Če bi se oglasila, bi verjetno tudi morala reči, da je v Ameriki bolj uspela kot v Sloveniji. Tudi če ne bi rekla, bi se to iz konteksta dalo razumeti. Seveda bi se potem našlo miljon ljudi, ki bi ji stalali vse živo, od cipe, do sponzoruše, po moje povsem neupravičeno. Čeprav po moje, je tudi Melanija uspela bolj, kot zelo velika večina ljudi v Sloveniji. Pač na nek svoj način. Podobno kot Strel na svoj.

Glugy ::

BorutO je izjavil:

Mu zelo privoščim. V ZDA je zelo popularen, v Sloveniji, kjer bi mogli biti najbolj ponosni nanj, pa se norčujemo oz. norčujejo iz njega

Fake it until you make it. Zato pa pravijo ZDA dežela sanj. Ker so take stvari mogoče če si le zadost dobr con-artist pa ob svoji točki narediš dovolj šova. Ne more bit vsak dost dobr con artist zato pa je po svoje res da je zelo uspešen človek.

IL_DIAVOLO ::

Zelo uspešni ne hodijo nazaj v rodno drzavo in se tolcejo po prsih, kaj so dosegli + nalozijo se en kup lazi, da bomo res ljubosumni. Za ziher.

borko ::

A sem prav slišal, da je zaslužil 100mio? Zdaj pa hoče plavat z 20 mio vrednimi kamerami :D

Invictus ::

Že Ana Roš je rekla, da se mora v Sloveniji uspešen človek opravičiti vsem luzerjem za svoj uspeh.

Ko Je Strel preplaval zadnjo reko, si je v Ameriki lepo kupil ranč in tam uživa. Posnel film, sodeloval na Sundance festivalu in si naredil dovolj reklame.

Zgleda je dovolj gobca, da lahko aluži.

Američani zelo cenijo špotnike, ki kaj dosežejo. Sicer te potem vabijo na vsako pasjo procesijo, ampak za vse pošteno plačajo.

Že Ben Johnson (olimpijski zmagovalec v smuku) je dejal, da si z olimpijsko medaljo preskrbljen do smrti. Samo še dobrega agenta si moraš najti, in biti pripravljen potrvati po ZDA.

Zakaj bi hodil nazaj v Slovenijo, če ima pa tam vse ?!?!?!
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x
«
1
2 3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pametna navigacija proti načrtovalcem prometne ureditve (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
6219712 (17400) BigWhale
»

Solar Impulse prečkal Atlantik

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
135562 (3728) PrihajaNodi
»

Martin Strel plavanje okoli sveta

Oddelek: Loža
233665 (2410) BorutO

Nov temnopolti Američan žrtev policijske samoobrambe (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
9722636 (20289) Gandalfar
»

Mogoče "bluzim" ampak tale Martin Strel pa še bolj! (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
625709 (3107) ABX

Več podobnih tem