Forum » Loža » Ikea postelja in letveno dno
Ikea postelja in letveno dno
lolipop2 ::
Hej.
Namen imam vzeti posteljo iz Ikee, velikost 180*200. Imam pa doma dva letvena dna, ki sta dokaj nova in me zanima, če to paše na takšno posteljo ali ne?
imam ta letvena dna: https://www.shoppster.si/p/0772650
Hvala za info.
Namen imam vzeti posteljo iz Ikee, velikost 180*200. Imam pa doma dva letvena dna, ki sta dokaj nova in me zanima, če to paše na takšno posteljo ali ne?
imam ta letvena dna: https://www.shoppster.si/p/0772650
Hvala za info.
iloveboobz je izjavil:
preveri dimenzije tega k ga mas in tistega, k ga ponuja ikea kot priporočilo...
Jaz imam 90*200, 2 kom, postelja pa je za vložek 180*200 Po merah bi menda mogla. Bom kar probal, če ne, se pa še enkrat v ikeo zapeljem :)
mat xxl ::
Letvama dna niso te dimenzije sicer ne bi sla v posteljo te dimenzije! Preveri mere ikea letvenega dna in svojega če je podobno bo šlo.
starfotr ::
Ikea postelje niso ravno nekaj najboljšega. Če imaš to za stalno, potem daj nekaj več denarja in kupi/naj ti naredijo iz masive.
Letvama dna niso te dimenzije sicer ne bi sla v posteljo te dimenzije! Preveri mere ikea letvenega dna in svojega če je podobno bo šlo.
kako to misliš, niso te dimenzije? A ni 2x 90x200 isto, kot 180*200? Ali kaj ne razumem?
Ikea postelje niso ravno nekaj najboljšega. Če imaš to za stalno, potem daj nekaj več denarja in kupi/naj ti naredijo iz masive.
financ minister je na dopustu :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lolipop2 ()

Pithlit ::
kako to misliš, niso te dimenzije? A ni 2x 90x200 isto, kot 180*200? Ali kaj ne razumem?
financ minister je na dopustu :)
Letvena dna so 89x196. Ti sam nared tko k si si zastavil. V ikeo komot vrneš če kaj ne paše.
Life is as complicated as we make it...
Jure14 ::
Bo pasalo.
Mogoče bo še celo malo preozko to tvoje letveno dno.
Jaz sem pri dveh Ikea posteljah in "drugih" latoflexih moral ob rob dve lego kocki dat, da drži ravno pravo distanco. (če letveno dno čisto na eno stran porinem, potem na drugi strani dol pade)
Mogoče bo še celo malo preozko to tvoje letveno dno.
Jaz sem pri dveh Ikea posteljah in "drugih" latoflexih moral ob rob dve lego kocki dat, da drži ravno pravo distanco. (če letveno dno čisto na eno stran porinem, potem na drugi strani dol pade)
Širina je 88, ajd mogoče 89cm. Mogoče bolš, da kar original vzamem. :-/ Dileme, dilame
Jure14, a tista kocka pa pol ne škriplje, ko ležiš?
Jure14, a tista kocka pa pol ne škriplje, ko ležiš?
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Najboljša vzmetnica - Jogi je? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 139997 (1591) | mat xxl |
| » | Iverka ali letviceOddelek: Loža | 8654 (2105) | JGhaydaa |
| » | Kombiniranje dveh različnih dimenzij jogijevOddelek: Loža | 1529 (1147) | val46 |
| » | Nakup vzmetnice (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 39697 (16268) | TheHijacker |
| » | Katero vzmetnico kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 49066 (26664) | matobeli |