» »

Mogoče "bluzim" ampak tale Martin Strel pa še bolj!

Mogoče "bluzim" ampak tale Martin Strel pa še bolj!

1
2
»

frenk ::

men gre strel sicer res mal na živce s tisto dormeo reklamo, ampak kdo pa prav da on igra kakor hoče?...sigurno ni sam texta pisal, ampak so mu drugi povedal kako nej dela...če je prišel na ta način do dnarja tud ni nč narobe...nobenga ni prizadel al mu česa vzel...to da je preplaval missisipi(pa čeprav s tokom) se pa men zdi nekaj izjemnega...pa kot je bilo že rečeno...plavanja na kratke proge ne moreš primerjat s plavanjem na dolge proge

:P

nando ::

kekcu in nekaterim gre strel na živce najbrž zato, ker je strel bolj kmečki človek in tako tudi govori in se obnaša. sem ga gledal po televiziji in res ne zna govoriti preveč dobro, malo se preveč hvali da malo čudno izgleda. eno izmed pravil simpatičnega obnašanja je, da se ne hvališ preveč.
zaradi istega razloga ljudje niso volili naših desnih strank, ker so bolj kmečke stranke in njihovi politiki ne znajo govoriti in se obnašati tako simpatično in primerno kot leve stranke.
ljudje ves čas pazijo da bodo simpatični in všeč drugim ljudem in da ne bodo izpadli neumno. in se tega sploh ne zavedajo. to je eden izmed glavnih podzavestnih ciljev večine ljudi.

kekec pravi da je to tako ali tako edino kar počne strel.
če hočeš biti pravi mojster v eni stvari se ji moraš ves prepustiti, to je rekel tudi einstein. bolj je vredno da delaš eno stvar zelo dobro kot veliko stvari srednje dobro.
"If one is master of one thing and understands one thing well, one has at the same time, insight into and understanding of many things. (Vincent van Gogh (1853 - 1890))"

kar je strel naredil je najbrž zelo težka stvar za narediti, ker:
dobre stvari so tako težke kot so redke.
vsaka težka stvar, ki jo kdo naredi, je dobro da je bila narejena, ker za težko stvar rabiš napor. napor je dobra stvar, posebej napor, za katerega se sam odločiš.

Brane2 ::

Hja, Strel se mi nikolli ni zdel kaj posebnega. O.K. Preplaval je vsako reko ki jo je videl. Pa kaj. Sem videl že boljše izgovore da folk zbeži od žene na pir.

Rahlo OT, pa vseeno: Kaj je z unim našim tipom, ki naj bi se stepel s Tysonom ? Je preživel ?

Dzonson ::

Brane pa ne bluzi zaj z nekim Tysonom tu. ce te kaj zanima o njemu in onem fajtu odpri novo temo. tu je pa Strel & Co

Apyon ::

Yohan del Sud:ce bi te kdo razumu...
Pa od kdaj politiko zdj mešamo zravn-> za to so druge teme.

Sam je res traparija tok debatirat o tem->waste of time za tega modela, pa naj vam bo všeč al pa ne.

ADIO!

smilyxx ::

Enkrat sem srečal Strela, pa se je z njemu dal kar normalno pogovarjat, je bolj "preprost". Sej ne rečem da ni podvig plavat po rekah s tokom, sam še vedno je vsako noč udobno spal v svoji postelji. Zato se pomoje taki podvigi sploh nebi smeli primerjati s kakšnimi ekstremnimi vzponi v Himalaji ali v kakšnih drugih visokih gorovjih, ker so tam pogoji veliko hujši kot v vodi. Letos je recimo ena Slovenska ekspedicija šla na Aljasko(Aljaska je samo kot primer ekspedicije), kjer je blo tekmovanje v vzdržljivosti. Nekaj tisoč kilometrov so po snegu in ledu prehodili v nekaj tednih. Tak podvig je po mojem mnenju veliko težji in bi si zasluzil vec hvale.

Lp
Save water.
drink beer.

TribesMan ::

Sam nekaj... tok za premislek... za tiste ki mislijo da lahko vsak preprlava nekaj tisoč kilometrov...

Najprej pejte do najbližje vode se vržte notr in preplavajte 1km... brez slabe vesti si upam trditi da vas 90% tukaj ki šimfate Strela ni sposobno prepavati 1km kravla brez pavze seveda... to govorim zato ker sem dokaj domač v plavanju in vem da se 1km vleče k kurja čreva, še posebej če nisi natreniran.

No zdej si pa poizkušajte predstavljati kako zgleda 12 ur dnevno... leva roka... desna roka... leva roka... desna roka... 12 UR!!!! Kot je eden že omenil normalen človek ni sposoben sedeti pri miru 12ur kaj še le da bi plaval...

In ne gre se za fizično kondicijo gre se za dogajanje v glavi.

Če vas pa dormeo moti pa bog vam pomagaj...

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Thomas ::

Strel spi v postelji vsako noč? Maratonci tudi.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

cryptozaver ::

Tlele neki ugibat kaj je tezi - podvig na Alaski al preplavat pol ZDA? Lohk je nam, ki sedimo skriti za kompjuterji in jih ugasnejo ko nam dopizdi!!

Gre za nadcloveske napore kjer se neha zajebancija. Pri tako ekstremnih obremenitvah telesa in duha clovek niti spat ne more vec. (Na Dormeu al pa kako drgac). Mocno dvomim da je clovek sploh se v stanju normalne zavesti.

In to je tisto kar nas normalne loci od ekstremistov. Je pa res da se to men zdi mal tumach in na meji blaznosti...

BigWhale ::

Ce bi ti vedel kolk casa sem jest zdrzal na bobi palckah in kokakoli brez da bi sel spat, bi tudi zame rekel, da sem extremist... ;>

Lex ::

TVja ne gledam lih tak da tut ne bom komentiro reklam al ap česarkol. Čis nepristransko gledano pa mi je vseen al smatrate extremiste za norce al za izjemne ljudi. Me zanima kdo od vas je sposoben pozim ko je največ snega prit na triglav, ka šele na himalajo, pa da vidim junaka od tistih taglavnih in taglasnih tule k bo preplavo spodnjo ščavnico, ne pa save al pa česa podobnga. O mississippiju pa itak prosim ne sanjat. Mogoče je res da ga na bazenski razdalji šišne vsaka naterenirana 10letna punčka. Pa da vidmo kdo bo koga šišno na razdalji 100km. Ka rečete? Tut Hribar bi pogoru če bi šla na razdaljo, ne na čas.
kakorkol že, extremisti so ljudje ki nam kažejo do kod sploh lahko gremo, premikajo meje nedosegljivega. Če za dnar pa pač za dnar, od lufta se ne da žvet, se vam ne zdi? Zj če bo tulegor en blazn lepotec/ica pa mu/ji bojo ponudl enormno plačo za manekena bo itak sprejel/a, vsak izkoristi tisto kar mu je dano, se motim? on pač izkorišča svojo kondicijo in jajca. In tega ma več kot kdorkoli tukaj.

AmokRun ::

Da obudim tole staro temo.
Zgleda, da ga je en Črnogorec "dol udaru".
Tisti črnogorski vici očitno ne držijo (Koliko plava Črnogorec na 100m? 70m:)))

ABX ::

Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Solar Impulse prečkal Atlantik

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
135607 (3773) PrihajaNodi
»

Martin Strel plavanje okoli sveta

Oddelek: Loža
233680 (2425) BorutO
»

Big River Man

Oddelek: Sedem umetnosti
5889 (739) Utk
»

Nekaj za smejat - Tine Strela in njegov Gozmodrisk

Oddelek: Sedem umetnosti
253216 (2210) Avenger
»

Martin Strel in njegov podvig...

Oddelek: Loža
191597 (1159) zile

Več podobnih tem