» »

Mogoče "bluzim" ampak tale Martin Strel pa še bolj!

Mogoče "bluzim" ampak tale Martin Strel pa še bolj!

«
1
2

Kekec ::

Kako se lahko tale zavljen pra*ič hvali da je nevemkaj vse že preplaval in da ima tri Guinnessove rekorde in nevem kaj vse! Če pa pogledate realno sliko pa je tko in tako edino ki to počne, aja pa da ne govorim kako težko je plavati v smeri toka. On pravi da to počne da promovira slovenijo, seveda ne pove da pobasa v žep lep kupček denarja od sponzorjev aja pa rad bi vidu kaj imamo od te promocije. Ni kaj tipček je pravi podjetnež.

Nevem mogoče sem mimo ustrelo ampak men se zdi da je model en navaden goljuf!

lp

tec ::

Ne vem, ce je goljuf. Vem pa, da je egocentrik in nadutez

iration ::

Nima veze kaj je v resnici. Jajc ma pa velik oz. mal preveč. Mislim, da mu tokrat ne bo ratal živ pridet čez, čeprav seveda upam, da mu bo.
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda

Thomas ::

Jah on plava po reki navzdol. Ne vozi se na čolnu, kolikor vem.

Kolikor tudi vem, tega pred njim ni zmogel še nihče. Vsaj ni nihče dokazal, da je tega zmožen.

Martin Strel je pač en hecen človek, ampak da ga zaničuješ kako je goljuf, je pa bedno - Kekec.

Ti še Sore ne preplavaš od Škofje loke do Medvod, če smem ugibat.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Binji ::

Se morm strinjat s Thomasom. Ce misls da je goljuf probej ti ponovit njegove dosezke
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

Sisk ::

Tudi jaz se strinjam z vama Martin je CAR in kaj naj reče druzga je pa res dobr plavalec in za takšne podvige morš met pa res jajce .
AMD Athlon xp 3000 + box Barton, ASUS A7N8X Deluxe,
ATI Radeon 9800 pro, 2x512 Ram PC 400, Logitech Z-640
Kaj bi še hotu :)

Kekec ::

Kaj pa vem nikoli ne plava sam vedno ima neko spremstvo in ga njegovi spremljevalci budno spremljajo, če ga nimajo celo kar na vrvici :) tko o tem kdo ima jajca mi ne tega prodajat. Na tak način bi marsikdo to storil če bi to sploh kakšen smisel. Amapk Strel ga vidi v Sloveniji imaoj podjetja itak preč denarja in potem ga pač dajo Strelu.
Nekdo je reku da tega pred njim ni zmogel še nihče. Ali je sploh kdo probal?

Mah kot sem reku on je en sam podjetnež, še v reklami za dormeo je sebi reklamo delal namesto za jogi!

flipflop ::

Spet fovšija matra?|O

PARTyZAN ::

Če misliš, da je to tako lahko kar sam probaj...Strel - respect!

OldSkul ::

Ampak morte pa prznat, da brez cvička ne bi mugu nič preplavat!;)

Rambo ::

Terca lima 100 na uro

ABX ::

Kekec: Ja, gremo ga zapret!

LOL :)

Ta je v stilu, kaj bi dal da sosedu krava crkne.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Kekec ::

Ne ti men sosedu krava crkne, raje naj dajo dnar v kakšne zdravstvene ustanove ali pa šole kot pa Strelu, kot da je v zdravstvu pa šolstvu se fuc*ing perfect, dej dej zbudi se!

Black Dragon ::

Sam Thomasa posluši, ker ma tokrat prav.

Odin ::

Mislim da bi bilo najboljse, da bi denar kr tebi dali, ker take modre trosis.

Drugic pa prestavi kanal na televiziji, ce ti gre Strel tak na zivce.

Poldi112 ::

Kekec, spremeni si nick v Rozle.

Sicer nisem fan od Strela, ampak model je dosegel precej in je tudi za slovenijo naredil vec kot bos ti verjetno v svojem zivljenju. S tem ko plava tudi navdihuje ljudi, da vidijo cesa so sposobni, ce se le lotijo, namesto da jih nevosclivost tako prevzame da kritizirajo ljudi, ki si tega ne zasluzijo.

Sergio ::

Vsa cast njemu.

Ucil me je ktaro, ko sem bil v 1. 2. in 3. razredu OS. Malo me je motilo le, da je spal med urami kitare. Pa da je mojo mat osvajal.

Sicer pa ja. ;-)
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

mememe ::

Ej, kekec. Se ves, ko ste se ucil v soli o kolumbu in o njegovem odkritju amerike? Kako so mu rekli, da to bi znali tudi oni? Hja, pa jim je dal preprosto nalogo z jajcem, o kateri ne bi dolgovezila, saj menim, da bi jo moral poznati. Na koncu, ko niso vedeli, kako postaviti, je on lepo razbil jajce in so zopet rekli, da bi to znali tudi oni. Zakaj pa niso!? Je fajn eno modelno ucenje, a? Dej, sej to bi znal tudi ti preplavat mal ane... Sej to itq lahko vsak. Dej se ti, sej znas! Pol bomo se teb ploskali. In bos se ti na televiziji. Al pa pejt na ene karaoke in postanes slaven.. Nic lazjega?
Pa uzivaj preostanek zivljenja!

Zgodovina sprememb…

  • polepsal: PaJo ()

borutz ::

ja s cvickom se marsikaj da naredit :D
me zanima koliko litrov so ga dol peljali 8-)

V-i-p ::

Strel popije zelo veliko cvička med svojimi podvigi. Vendar je piti v poletni senci na ležalniku malo drugače kot pa med tem ko plavaš po nekaj deset kilometrov dnevno (BTW, Kekec, ti verjetno v vsem svojem življenju prehodil ne boš toliko, kolikor je Strel preplaval). Pa pustimo to. Jaz še vedno pravim, da nas dobri športniki (Čeplak, Strel, Peterka včasih, Križaj,...) bolj promovirajo v svetu kot pa tristopetnajst parlamentarcev. Vsaka čast takim in take je treba podpirat, hvala bogu, ne pa jim jemat še tisti drobiž ki ga zaslužijo (ja, v primerjavi z tujino naši asi služijo drobiž). In Strel je car, kot še mnogo naših asov. Suh, debel, lep ali pa grd, whatever...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

ferdo ::

ta tema je v začetku čudna, pričakoval sem neki OK, pol pa kekec:D .... ok, kaj imaš ti za bregom, kje te strel žuli?...

no v glavnem, vsak ima svobodo govora, ampak, neki tako neumnega še nisem vidu, dej drugič to zadrži zase, ali pa si najdu sebi enake, in ustanovite društvo, ker posameznik kot ti tukaj KEKEC nemoreš nič. Strel ti še pogleda nebi namenu, pa če ti o njem pišeš nevem koliko... si ko komarček, ki hoče piknt dinozavra. Martin Strel ima tako debelo kožo da mu ti ne moreš do živega pridet. tebe pa še osnovno sporazumevanje daje, lep primer je ta tema...
Pogovori se s starši.

LP

krneki ::

Hehe, sem se glih spomnil rubrike "Pa še to..." v Delu, ki se je nanašala na Martina Strela.

ferdo ::

lej, mene zanima, kako tisti novinarji in urednik DELA plavajo po rekah? mogoče bodo tudi sebe videli v podobni luči, mogoče se po parih kilometrih potopijo kot slabo izdelan lesen splav...
Tu je dvorezen meč, dokler sebe ne vidiš/jo v tem početju, se jim gre samo za keš money... in taki, kot si ti, jih z veseljem finančno podpirajo, da se lahko krohotate takim blesavim izjavam. Ste na zelo visokem nivoju komunikacije. celo presegli ste ga, ker iztopate od okolice.

Saj meni se tudi zdi malo adijo, ampak, človeku tega ne morete vzeti, kajimate od tega, da ga tako ogovarjate, edino neko notranjo samozadovoljevanje z temi bednimi šalami o Martinu Strelu.
On ima neki od tega, to mu je živlenje, vi tisti, ki mu pa zavidate in ste mu fouš, ker ima neko zadovoljstvo je pa samo dokaz, kako nekvalitetno živlenje imate, ker pokažete tisto žlehnobo do človeka, ki neki takega počne... zakaj ste zafrustrerani, pejte se spovedat in plačajte odpustek "tisti, ki ste verni" :)

Zame ste taki egoisti, in ljudje prilike, čakate na moment ko kače, da boste imeli neko korist, takih vas je veliko ste sami sebi konkurenca, in tudi drug drugega tlačite na dno..

se pa vidi, da je slovenska foušarija še vedno v podzavesti, bi lahko reku kar v naših genih zapisana... primitivizem na višku razvoja in še bo cvetel, avtor teme je v samem središču tega, eni pač rabite to...

cortez ::

Oj, joj in še enkrat ojoj. Mislim primerjat Strela s Čeplakovo , je kot če bi primerjal hruške z jabolki (They don't Mix!). Martin Strel je egocentrik, nadutež in misli, da dela uslugo Sloveniji. Ko pa gre plavat s kakim instant plavalcem, ga pa ta nareže kot ga je Sašo H. Pa tud njegove knjige in pa kompanjon Kacin.da dol padeš.. Dejte No! Podobni Streli, Krničarji, Mravljeti in Humarji so samoljubi, ki izžemajo slovenska podjetja za denar, v bistvu pa najbolj promovirajo sami sebe. Seveda si najboljši, če pa nimaš nobene konkurence. Veliko več za Slovenijo je naredila Nogometna in pa Rokometna reprezentanca kot pa vsi ti ekstremisti skupaj. Taki nikoli ne bodo dobil Bloudkovo plaketo al pa kaj podobnega ker niso športniki ampak extremisti in nimajo kaj iskat met športniki. Problem je tud pri časopisih, ki pol take akcije poberejo kot vroče žemljice ko nastopi doba kislih kumaric. Sej zdej bomo lahk spet spremljal vse v SN al pa kaj podobnega. V bistvu mašijo luknje. Sej ne rečem da niso nč dosegl. Sam to je na osebni ravni, ne pa na nacionalni. Sej uni ,ki se je za 2 min polil z bencinom, je tud dosegel Guinnessov rekord tko kot Strel in … Pa ga mogoče častijo kot polboga? Razmislite malo. Čeprav so ZDA bolna država, majo nekaj kar imajo vse normalne države. Superiornega od olimpijskega zlata NI ! Zakaj ? Ker so OI samo 1x v 4 letih in ker se tam zberejo najboljši med najboljšimi. In olimpijski zmagovalec je najboljši. The best of the best . . Po tem ti vsi ležijo pod nogami. Pr nas je pa glih obratno. Bolj extremno, bolj nagrajeno...bolano…pejte v kakšno našo bivšo republiko. Omenite jim samo brata Petrič, pa Križaja ,Petroviča, Svetovo.. Vsi poznajo, pa niso bli dol kaki smučarji. Ampak vejo , kdo je bil najboljši. Za Strela ne ve nihče.

ferdo ::

ja, pri nas je ravno obratno, iz znanih razlogov.
Za kaj imaš pred obrazom, da izžemajo naša podjetja, podjetja imajo svoje vodstva, ki so mislim dobro izšolana, in če finančno podpirajo takšen projekt, mislim, da se jim bo to povrnilo, drugače se je za zjokat, prvi boš pa ti jokal...
Ti si mažeš obraz s tem, ker si želiš, da bi še tebe kdo finančno podpru, zato ti priporočam, da postaneš AKTIVEN športno ali duhovno, po želi, in začneš nabirat sponzorje, prilagodi se, bodi iznajdliv, bodi PAMETEN in močan, ker to ni lahko, predusem PSIHIČNO močan;)

Človek kot si ti in marsikdo se ne zavedate, da je marsikaj težko! pa ni važno ali plavaš s tokom ali proti toku, pomoje je s tokom še težje...

Martinova psihična moč je močnejša kot od marsikaterega zemljana in tudi za to, bi mogu dobit kako priznanje.

Posmehujte se še naprej, taki ljudje si zaslužijo le najboljše od najslabšega, ker si pač vsi zaslužimo le najboljše...

Thomas ::

Meni se zdi - no, vem da je tako - da šport je namenjen zabavi ljudi, drugega pomena nima. Kar pa ni zanemarljiva stvar.

Monopolizaranje olimpijsko priznanih športih zvez je pa silly. Potem ne bi bilo niti danes tako popularnega tenisa. So bili leta 1960 pri nas razni Cortezi, ki so močno nasprotovali temu dekadentnemu buržuaznemu športu, ki ga Olimpjski komite in tudi Centralni komite nista priznavala.

Sicer me šport ne zanima, nočem pa biti tiho, ko se oglasijo razni zatiralci vsakršne iniciative. Te pa mrzim iz dna duše. :D
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

jsmith ::

Noben instant plavalec ne bi kar tako brez truda premagal Strela. Sašo Hribar je najel profesionalnega trenerja in par tednov garal. Eno so kratke razdalje, drugo pa vztrajnost.

Čeplakovo lahko vedno kdo premaga, prvi pa je Mississippi v celoti preplaval samo eden. Kar se tiče nadutosti, izžemanja podjetij in egocentričnosti pa ni bistvenih razlik med Čeplakovo in Strelom.

In v Srbiji vsi poznajo Strela. Bil je prvi, ki je preplaval Donavo. :))

krneki ::

Ferdo:

Očitno da ne bereš Dela in zato ne veš kakšen namen ima rubrika Pa še to na zadnji strani dela. Ti nimaš pojma kaj jaz podpiram, še manj pa kaj jaz vidim smešnega v tistem članku.

ferdo ::

S tistim kar si napisu jerazvidno, da podpiraš take članke.
Vem da ti je tisto smešno, to je pa zelo žalostna stran tebe...

Delo res bolj malo berem, samo ob sredah, ko si lahko še knjigo kupim.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ferdo ()

Ikarus ::

Kekec,

sram te bilo...

S-Master ::

Strel mi gre na K, še posebej v reklami za kozmodisk al Dormeo al nekaj takega, nevem, pač na K mi gre.
traktor ti matr jebal !!

LotoZgubitek ::

Je kateri od vas kdaj poskusil s kolesom na dan prevoziti 80 km ali več - vsaki dan?!
Poskusite pa boste videli kaj je vztrajnost,pa četudi bi vas plačali,ne verjamem,da bi kateri to vsakodnevno zdržal!
Strel dober si - pa čeprav plavaš s tokom!

perci ::

Dober je, tu ni kaj. Mi pa ni simpatičen - ne maram take brezmejne nadutosti. To pa ne pomeni, da mu ne privoščim uspehov.

sketch ::

Ferdo, kekec in ostali - prosim, manj osebnih žalitev ipd. ter več debate o temi. Hvala.

lp
s.
Adapt and overcome.

QuickShot ::

Svaka mu čast, da mu je uspelo ostati na gladini vode do konca :D
Nek hud plavalec pa ni, je pa zelo vzdržljiv.
Zato mi gre na k.... ko se po televiziji hvali, da je "ultra"maratonski plavalec:(

cryptozaver ::

Tip je tocno tak kot si vecina od nas zeli, pa vendar nikoli ne bi UPALA biti!!

Rad ma zenske rad kaj spije ma dost denarja in tega ne skriva, dosega uspehe ki mu jih marsikdo zavida, ne uposteva standardnih kalupov in zivi tako kot mu narekuje srce ali preprosto njegov: 'najboljsi prijatelj'.

Martin - presegel si povprecne Slovencke svaka ti cast!!! 8-)

Yohan del Sud ::

Ob ene štirih postih sem se naravnost skozlal. (Se boste sami prepoznali, hvala lepa). En, ampak en sam zahtevek imam. Pokaži karte. Kaj si naredil v življenu? In s čim od tega lahko zastopaš Slovenijo na Svetu? Ali vsaj Svoje mesto? Sosede? Sebe? Lahko vsaj fino obdelaš svojo krompirjevo njivo?

Strel lih ni najbolj brihten slovenski list, tudi njegovi spremljevalci in sponzorji (opa) morda ne...Ampak imamo Slovenci, kot tudi Amerikanci, besedo za to kar je delal in storil: Podvig (Enterprise)

iso2000 ::

Jaz sem prebral knjigo o Strlovem premagovanju Misisipija in od takrat se mi zdi, da si zasluži spoštovanje, ker takih stvari ne more doseči vsak.
Kar se tiče pa ožemanja podjetji - podjetja dajo kolikor želijo in kolikor se jim zdi nekaj vredno - tu zame ni ožemanja. Mislim, da bi bilo bolje če bi se lotili poimensko poslancev v DZ, ki igrajo pasjanso v parlamentu - če se že slučajno tam pojavijo. In te zajedalce plačujemo vsi!

BigWhale ::

Nekogarsnji podvigi, se ne dolocujejo mentalitete, inteligence in pameti nekoga. Zal ne.

In s tem se je treba sprijaznit.

Yohan del Sud ::

Zakaj žal? To so med seboj povsem nepovezane zadeve.

Kot bi rekel:

Črno, traktor, mazati še ne izvajajo oceanskih študijev. In s tem se je treba sprijaznit.

Za nekaj naredit ne rabiš vedno pameti, denarja, inteligence, mentalitete... Dovolj je ideja in volja, ostalo je v primeru podvigov dokaj irelevantno.

A. Smith ::

Strel je že v redu.

Če bi pa rad kdo objasnil, da preplavati Mississippi ni nič posebnega, naj ga pa prosim najprej preplava, da ga bom jemal resno>:D

Možakarju pač ni treba biti genij, da je storil, kar je. Nič hudega, če ni. Je pa vseeno težko najti nekaj, v čemer si res dober in to potem razviti do skrajnosti, ki prestavljajo meje človeških zmogljivosti. Večina od nas ne bi zdražala nekaj dni skupaj na klopci sedet, kaj šele cele dni plavat:D

Aja, pa še tole: Zakaj ni še nihče v celoti preplaval nekaterih rek? Zato, ker so v njih aligatorji, kače in kupi podobne ppožrešne in strupene golazni, ki se je marsikdo ustraši. Že samo zato, ta greš med tisto žvarovno, moraš imet jajca!

cryptozaver ::

Pa sej ne rabis bit posebno brihten da si slaven, zvezda, priznan bogat... poglejmo mal fudbalere pa kosarkase. Sej niso vsi enaki ampak vseen. Po svoje dost zalostno da so medijsko odmevni samo sportniki in zvezde show-biznisa. Mamo kar neki svetovno priznanih inteligentov ki pa so poznani le v ozkem krogu. Njihovi dosezki pa tut vec prispevajo clovestvu kot naprimer ena zmaga na evropskem prvenstvu.

Kekec ::

Ikarus: Ni me, vsak ima pravico do svojega mišljenja, zato pa obstajajo takšni forumi da ljudje diskutirajo. Nihče ne pravi da se morejo strinjat, pač pove vsak svoje mnenje. To da se potem kregajo med seboj je brezveze.

Ferdo: Nikjer ne vidim kje sem napisal da sem komu fauš denarja ... tko da take izjave piši kje drugje. Pravijo da denarja je dosti samo pobrati ga je treba znat.

perci ::

Ikarus: Ni me, vsak ima pravico do svojega mišljenja, zato pa obstajajo takšni forumi da ljudje diskutirajo. Nihče ne pravi da se morejo strinjat, pač pove vsak svoje mnenje.
Sam to velja v obe smeri veš. Če ti poveš svoje mnenje, ga lahko mi s svojim napademo. Točno to je storil Ikarus in še kdo. Moje mnenje pa je, da se strinjam z njim.

Nikjer ne vidim kje sem napisal da sem komu fauš denarja
Pisal si o tem, kako on ful keša dobiva in stuff in da to ni posteno - ja, zakaj pa mu dajejo ta keš? Misliš, da za foro? Tut firme, ki ga sponzorirajo imajo kaj od tega.

Kekec ::

Ok to je bilo bolj mišljeno v smislu promocije, nekdo je omenil da so npr. naredili rokometaši več za promocijo kot pa Strel, defenitivno se strinjam z njim!

perci ::

Nečesa se je treba zavedat: Strelu nismo ničesar dolžni. To, da je on kao promoviral Slovenijo, me ne zanima - ima on vec od tega, kot pa Slovenija.

To pa ne pomeni, da je nesposoben in da je goljuf, kot si ti govoril. Zelo sposoben je in v svojem kšeftu najboljši na svetu. Kaj je tu slabega?

Dolžni mu pa nismo ničesar.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: perci ()

Kekec ::

Mislim da bi lahko bil to zaključek te teme!
lp

Apyon ::

Mu paše plavat te razdalje? ok. I don't give a shit. Ampak ne mi govort o respectu, k za to ne rabš jajc ampak eno napako u glavi. Zakaj mislte da je prvi te reke preplavu? Zato k sam on zmore. Ne sanjejte! Tuki ne gre za zmožnost plavanja, ampak za neumnost. Če pa pri športu štejete to kot blazn uspeh, se pa zamislte nad sabo.

LP!

ferdo ::

zaključek teme zate, jzt bi še to dodal, da si Strel zasluži tega, da ga psihično podpiram "tisti, ki nekaj vidijo v tem smislu", tisti, ki pa mislijo, da si take podpore ne zasluži, jim tega ni treba počet.. čist enostavno, za nobenega to nerabi bit obveza.
Odločitev vsakega posameznika.

JAz osebno si želim, da preplava reko, kot PRVI Slovenec in zemljan "če je ni že kdo prej" vsaj nekaj, kar se bo zapisalo v zgodovino, in upam bo pisalo "slovenec je preplaval" malo nacionalnih vrednot moramo imeti, ni pa nujno, spet od posameznika odvisno.

Yohan del Sud ::

Apyon, sem se zamisli sam na sabo. In ugotovil, da nisem s tega sveta. Smejem se sliki: "Even if you win special olympics, you are still retarded", pri Martinu gre morda za isto zadevo, le da tu ni v igri stometrska steza... Če v prvem primeru iskreno ploskam (kljub mojemu izrazitemu sarkazmu), se v drugem pa iskreno klanjam... Če si zasluži penzijo za to... Magari na moj račun... Pol maljona ki živi od penzije (tudi na moj račun) si jih zihr ne...
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Solar Impulse prečkal Atlantik

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
135595 (3761) PrihajaNodi
»

Martin Strel plavanje okoli sveta

Oddelek: Loža
233676 (2421) BorutO
»

Big River Man

Oddelek: Sedem umetnosti
5886 (736) Utk
»

Nekaj za smejat - Tine Strela in njegov Gozmodrisk

Oddelek: Sedem umetnosti
253212 (2206) Avenger
»

Martin Strel in njegov podvig...

Oddelek: Loža
191590 (1152) zile

Več podobnih tem