Forum » Na cesti » Nakup avta v Nemčiji - prevara
Nakup avta v Nemčiji - prevara
Miha54321 ::
Pozdravljeni,
Pred parimi tedni (12.8.2020) sem kupil avto v Avtohiši v Wiesbadnu A.H.G. Auto Handels GmbH.(so tudi na Mobile.de in Autoscaut24).
Pazite se tega prevaranta. Danes je 22 dni in nimam ne avta in ne denarja. Vsakič odgovor nimamo še urejenih papirjev bomo poklicali. Papirji so na Landratsamtu(Upravni enoti za registracijo vozil). In sem vprašal tja in pravijo da nimajo nikakršnih papirjev od mene in ne od avta.
Sem pisal direktorju in nisem dobil odgovora jutri grem na policijo.
Delite da ne bo še kdo tako nasankal.
Pred parimi tedni (12.8.2020) sem kupil avto v Avtohiši v Wiesbadnu A.H.G. Auto Handels GmbH.(so tudi na Mobile.de in Autoscaut24).
Pazite se tega prevaranta. Danes je 22 dni in nimam ne avta in ne denarja. Vsakič odgovor nimamo še urejenih papirjev bomo poklicali. Papirji so na Landratsamtu(Upravni enoti za registracijo vozil). In sem vprašal tja in pravijo da nimajo nikakršnih papirjev od mene in ne od avta.
Sem pisal direktorju in nisem dobil odgovora jutri grem na policijo.
Delite da ne bo še kdo tako nasankal.
- predlagalo izbris: Groot ()
Gejspodar ::
Pozdravljeni,
Pred parimi minutami (13:12:00) sem odprl nov račun na portalu Slo-Tech na spletu.
Pazite se mojega računa. Danes je par minut in imam samo en post, kjer šimfam določenega prodajalca.
Pisal sem v mojo temo, dobil odgovor računa "Gejspodar", sedaj pa bom poniknil.
Nikar delit!
Pred parimi minutami (13:12:00) sem odprl nov račun na portalu Slo-Tech na spletu.
Pazite se mojega računa. Danes je par minut in imam samo en post, kjer šimfam določenega prodajalca.
Pisal sem v mojo temo, dobil odgovor računa "Gejspodar", sedaj pa bom poniknil.
Nikar delit!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MindFactory mnenje (strani: 1 2 3 4 … 52 53 54 55 )Oddelek: Kaj kupiti | 492625 (6623) | fireX88 |
» | Caseking.deOddelek: Kaj kupiti | 5898 (905) | GrimReaper3 |
» | Hoh.de (strani: 1 2 3 4 … 28 29 30 31 )Oddelek: Kaj kupiti | 285756 (120542) | darkolord |
» | Še po zadnje ugodne nakupe v Avstrijo....Oddelek: Kaj kupiti | 6941 (5714) | Vice |