» »

kam po skoraj končanem študiju???

kam po skoraj končanem študiju???

ssokec ::

Stvar je taka. Končujem faks elektrotehnike, statusa absolventa nimam več, potrebno se je zdravstveno zavarovati prijaviti na zavod za zaposlovanje ind. razmišljam pa da se bi vpisal še na kakšen drugi faks izredno, da bi ohranil status študenta, bone, zavarovanje, pa še kak izpit bi zraven naredu. Zdej me pa zanima če je to sploh možno, ker mam še 2 izpita in diplomo za napisat! Razmišljal sem o menegmentu v kranju ali kakšnem podobnem faksu, vglavnem da je čim cenejša šolnina! kako ste vi rešili podobne zagate-težave?

LP!

flipflop ::

A na šiht ti pa še ni?

ssokec ::

ma sej že skos sproti delam,prek študenta, nisem pa še diplomiral, zato ne dobim nobene pametne službe.

jabe ::

Kranj je kar v redu izbira. bolj na hojladri faks. če imaš že diplomo - po moje kakršnokoli - imaš avtomatsko prvi dve leti priznani, tako da greš direktno v tretji letnik (če difovcem to priznajo, bodo tebi tudi). če hočeš torej podaljšati status študenta za 2 leti, je to kar v redu, če pa za cela 4, pa si omisli kaj drugega.

Tody ::

če hočeš pridit redno še na en faks moreš dat prošnjo komisiji za vzporedni študij pa +8 povprečje. Za izredno pa nevem vrjetno tud podobno. Čim prej nared 2 izpita + diplomo pol pa lahko še par let si študent.

wince ::

Preko studentskega servisa lahko delas se eno leto brez statusa (ce nisi to ze izkoristil pri pavziranju, rabis pa se potrdilo da nisi iskalec zaposlitve), zdravstveno zavarovanje pa si lahko uredis tako da gres na obcino pa ti oni placujejo...
si v podobni situaciji kot jz mam se 1 izpit pa diplomo :) no ja je treba prej al slej zacet delat :\

LP

schurda ::

Spomnim se folka, ki se je z elektro vpisoval na fiziko. Tam je bil zmeraj plac, pa vedno so te z veseljem sprejeli.
I want to know God's thoughts, the rest are details. (Einstein)

misso ::

za vzporedni študij ti ne bodo odobril k nisi več študent, na drug faks se lahko vpišeš samo tako se izpišeš iz elektra :D, pa že čist na koncu si. Za izredni pa ne vem me pa res zanima če je kakšna možnost, sam verjetn tudi tam potrebujejo izpisnico.

Mogoce Denar je sveta vladar!!!!:\

jabe ::

ne vem zakaj bi se izpisal. samo končaš faks, ki ga delaš, potlej se pa vpišeš na še enega. ni treba nč vzporedno. seveda to velja samo do 27. leta starosti. pomoje nima veze a je faks reden al izreden. če prideš redno gor izbereš to varianto, če ne pa plačuješ.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vpis na srednjo šolo za status (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Šola
426198147 (36964) Filip8
»

Kako obdržat status študenta? (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
7516039 (9101) Jerry000
»

Vpis kar nekam zaradi statusa

Oddelek: Loža
249690 (8212) jeti51
»

Vzporedni študij

Oddelek: Šola
144721 (4260) Jimmy_
»

vpis na dva faksa istocasno

Oddelek: Šola
103144 (2926) eomer

Več podobnih tem