» »

Korona Teorije Zarote

Korona Teorije Zarote

hr_natakar ::

Opazam, da je vedno vec taksnih, ki ne zaupajo uradnim podatkom in statistikam za korona pandemijo. Da vlade napacno predstavljajo uradno stevilo umrlih za kovidom je dolgo casa veljajo za teorijo zarot. Zdaj so tudi sami priznali, da so napacno steli umrle zarad covid. Vlada Velike Britanije je sporočila, da napako odpravljajo.
https://www.vecer.com/so-res-vsi-umrli-...

Posledicno prihaja do tega, da nejeverni tomazi skusajo najt svojo pot do resnice. Marsikdo izmed teh poti iskanj pripelje seveda tudi do raznih teorij zarot. Seveda to se ne pomeni, da je teorija zarot resnicna ali ne. Ze naziv teorija nam pove, da se gre za teorijo.

Zdaj se sprasujem ali se sme diskusirati o raznih teorijah zarot, ne v smislu resnicnosti in vsiljevanje mnenja ampak zgolj v smislu debatiranja katere teorije zarot so najbolj razsirjene. Rad bi videl temo, kjer bi bile nastete razne teorije zarot in opisane na kratko.

Zdaj sem odkril zame novo teorijo, da naj bi bila korona ze leta nazaj nacrtovana. Ali Tramp v svojih twit sporocilih uporablja sifrirana besedila, ki se jih da desifrirat z takoimenovano gematrijo, starodavno tehniko, ki so jo uporabljali vladarji? ce uporabimo vsako crko, ki je napisana z veliko zacetnico iz njegovih twiter sporocil? V nadaljevanju bomo skusal najt desifrirat sporocila, no v bistvu so jih ze drugi desifriral. Na internetu obstaja stran za gematrijo, kjer jih lahko vsak desifrira. Se kdo spomni pesmi Corona - The Rythm of The Night? Pesem je bila mega svetovni hit. V videospotu pa je videti razne simbole, takoimenovane gematrije. Pevka v posnetku izvede ples Shiva, ki je unicevalka svetov. The dancing Shiva destroyer of the worlds. Ampak simbolizem in gematrija v videospotu so zelo podarjeni, na momente cez cel ekran popisani simboli in gematrija. Kaj crke in simboli pomenijo? Zakaj se na internetu cenzurira vse z vzvezi korone, kar ni uradno? Celo predsednika zda zelijo cenzurirat? Kaksen narobe svet je to, da predsednik nima nobene veljave vec?

Naj se dodam, da so vse omenjene teorije zgolj teorije in ni nic dokazano, razen prve, kjer je vlada sama sporocila, da napako statistike o covid odpravlja. Pri desifriranju gematrije je potrebno vedet, da stevilke, ki jih dobimo s sestevanjem predstavlja vec razlicnih besed tako da desifrator lahko izbira med vec razlicnimi besedami tako da to ne predstavlja nobenega absolutnega dokaza.
  • zaklenil: bluefish ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Ali je mozno, da vlade podpisujejo tajne sporazume v zvezi korone? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
866615 (4494) BigWhale

Teorije zarot, zakaj jih je tako velik? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
26122985 (19655) bluefish
»

Omrežja zaostrujejo boj proti teorijam zarot okoli koronavirusa (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
9516182 (11922) WizzardOfOZ
»

Atipične pljučnice (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10111528 (9581) vilicarist

Več podobnih tem