Forum » Loža » Slikanje za službo
Slikanje za službo
Temo vidijo: vsi
Vazelin ::
Lahko v službi zahtevajo, da npr. oni zrihtajo fotografa in podobno, da ti naredi profesionalno sliko za razne zadeve, od Linkedin do npr. pojavitve na spletni strani podjetja?
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...
Facebook dev ::
V službi? Kaj pa njih briga kakšen je tvoj zasebni lajf? Daj se zresni no ...
If you can't handle me at my worst,
you don't deserve me at my best.
you don't deserve me at my best.
mahoni ::
Vazelin ::
Facebook dev je izjavil:
V službi? Kaj pa njih briga kakšen je tvoj zasebni lajf? Daj se zresni no ...
Še nikoli nisi videl, ko so npr. neki uslužbenci ene firme enako slikani? Ko jih profi poslika in potem imajo vsi isti design fotk po netu?
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()
Ribicija ::
Lahko v službi zahtevajo, da npr. oni zrihtajo fotografa in podobno, da ti naredi profesionalno sliko za razne zadeve, od Linkedin do npr. pojavitve na spletni strani podjetja?
Jaz bi rekel, da ja v kolikor se bodo slike uporabljale za službene name in na uradnih straneh podjetja, pri kakšnih člankih, ipd.. Veliko podjetij pri kontaktnih podatkih, doda sliko uslužbenca in to se meni ne zdi nič takega. Tudi uporaba na morebitnih socialnih profilih podjetja je lahko s tvojo sliko, če si se ti s tem strinjal seveda, kar pa verjetno oni tako poskrbijo z ustrezno pogodbo o zaposlitvi ali dodatki k njej.
Če gre za tvoj privat profil na katerem koli socialnem omrežju, pa seveda tega ne morejo zahtevati od tebe.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoftu bržkone tudi evropska zelena luč za prevzem LinkedInaOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 8403 (7034) | FTad |
» | Adobe predstavil tehniko popravljanja zamegljenih posnetkov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 21322 (15970) | CaqKa |
» | Microsoft Surface, drugič (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 42078 (33969) | CaqKa |
» | Three-strikes protipiratski sistem na Irskem poražen (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 33204 (29056) | poweroff |
» | Plačilo provizije nepremičninskemu agentuOddelek: Loža | 5562 (2025) | mat xxl |