» »

Kako dvigniti populacijo starjoče Evrope?

Kako dvigniti populacijo starjoče Evrope?

««
21 / 25
»»

Mr.B ::

bigsmally je izjavil:

Mr.B je izjavil:

Problem takih kot ti je, da si mislil da na domacih tleh ne bo konkurence. Sedaj pa dojemas, da bo preden gres ti v pokoj, prava guzva, ucit se ti pa ne da.

A to govoriš o teh ki se niso naučili niti sadja redit in zato sedaj z odprtimi rokami sprejemajo nazaj strokovnjake?

WHITE FARMERS WELCOME BACK TO ZIMBABWE

Sicer so ti ki grejo nazaj popolni cepci, že v Haitskem masakru so naredili isto. Poklali vse brez barve v koži, potem so jokali da stradajo in jim je Francija poslala novo zalogo brezmelaninskih kmetov in so potem še te poklali :))

A jih ne uvazamo v Slovenijo ?

Mato989 je izjavil:

Mr.B je izjavil:

FTad je izjavil:

Rešitev za vse te migrante, ki prihajajo v Evropo brez dokumentov:

Da se jim azil in ostanejo lahko pod določenimi pogoji:
- takoj se jih pošlje na tečaj uradnega jezika države, v kateri so nastanjeni. Če po enem letu ne opravijo preverjanje znanja: pisno, slušno, govorno, je posledica izgon
- če je bil zaloten pri zločinu --> takoj izgon
- če ima oseba v rodni državi družino, se mu ta sme pridružiti potem, ko je le ta zaposlen in je opravil izpit iz znanja uradnega jezika.
- v času, ko se uči jezik dela družbeno koristno delo, da odsluži azil in nadomestilo denarja, ki (če) ga prijema.

...analogno lahko razširimo še dodatne pogoje, ki so za ostale zgleda da samoumevni.

Ponavljam, to so pogoji za vse, ki so v državo prišli brez dokumentov.

Prideš iz vojnega območja brez dokumentov, ki so ti jih pobrali...

Zakaj bi odrasel moški sploh bežal iz vojnega območja? Odrasel moški se vstane in gre branit svojo družino, domovino in sovaščane!

Če bi leta 1991 vsi v Sloveniji spizdili v Avstrijo kdo bi ustanovil lastno državo?

Odrasel moški ne more biti begunec, lahko je samo dezerter ali padli heroj za domovino... no ali pa ekonomski migrant, ampak za njih imamo postopke in zakone ne pa to kar se grejo tile dezerterji in ilegalci!

Ja verjetno zato ker obe strani podppira najboljsa zahodna krema.

Mato989 je izjavil:

nejcek74 je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Zakaj bi odrasel moški sploh bežal iz vojnega območja? Odrasel moški se vstane in gre branit svojo družino, domovino in sovaščane!

Ne, to naredi idiot, večinoma zmanipuliran (kjer se zavedam, da smo vsi bolj ali manj manipulirani). Vojskovanje veliki večini udeležencev ne prinese prav nobene koristi, sploh ne dolgoročne, je pa velika možnost da izgubiš vse. Tako ni prav nobenega logičnega vzroka, da bi se vojskoval. Ravno to se dogaja v veliki večini konfliktov, trajajo toliko casa, dokler dovolj udeležencev ne dojame da je vse skupaj nesmiselno.

Povej ljudem ki so spravili Slovenijo do lastne države da so idioti ker so sedeli pred vojašnicami pripravljeni na vojno s puško v roki...

Na žalost več nimaš skoraj nikomur za povedat te besede, ki se je boril proti Hitlerju

Itd...

Le kakšna korist je bila za večino od borbe proti Hitlerju... verjetno so od tega imeli samo Amazonove delnice in Google bi verjetno kak pametnjakovič dejal =)

Kaj se ne sprehajas s pusko ob slovensko hrvaski meji ? jaz sem se peljal celo 2x skozi mejni prehod, pa so bili vojaki / policaji in ti verjetno v hosti na mrjascu, ker jih ni bilo videti. Tako da ja verjetno ravno ne rabis veliko pameti da prides iz balkana v slovenijo zaprosit azil, brez fa...
Pah no sej ves populizem in kako je vcasih bilo, res ni nek napredek.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mr.B ()

vostok_1 ::

MasterTade je izjavil:

Prostovoljci za lebensraum potem pa kar na delo, rojstev, ki bi podpirala socialno državo kot jo imamo je že dolgo premalo in trenutno nas (in veliko drugih držav) rešuje le priseljevanje. Še vedno mislim, da druge izbire kot prestrukturiranje sistema prej ko slej ne bomo imeli. Jaz nikomur prav nič ne dolgujem, da bi moral za državo vzgajat otroke

A ti res misliš, da take 1998 floskule še palijo v letu 2020?
Ajde, malo še, a vedno manj.

Veš zakaj si ti ta "nazi"...ker bi rad iztrebil inuite zavoljo nekega komunističnega ideala.

Ajde...zagovarjaj se. I'm waiting.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

Zgodovina sprememb…

• spremenil: vostok_1 ()

Večkrat sem že rekel, da bi kak bataljon dobro oboroženih ISISisovcev, podjarmil celotno razvito evropo.
Covid-19 je pokazal kak patetičen sorry excuse of a civilisation we have become.
Totalno nepripravljeni na napore življenja, lack of duty, bolestna strahopetnost.

Nekaj s smrtnostjo v frakcijah procenta je povsem paraliziralo naš svet. Si predstavljate, da bi jutri kaj resnega nas doletelo?
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

vostok_1 je izjavil:

Večkrat sem že rekel, da bi kak bataljon dobro oboroženih ISISisovcev, podjarmil celotno razvito evropo.
Covid-19 je pokazal kak patetičen sorry excuse of a civilisation we have become.
Totalno nepripravljeni na napore življenja, lack of duty, bolestna strahopetnost.

Nekaj s smrtnostjo v frakcijah procenta je povsem paraliziralo naš svet. Si predstavljate, da bi jutri kaj resnega nas doletelo?

Jp, res ti ni treba ponavljati rešitve, ki jo nakazuješ v temi s simptomi nacij rešitev, kot je vse starejše od 65 let v koncentracijsko taborišče ali pa kar v dome upokojencev, ki so znana žarišča okužb in smrti.
Ostali smo vsaj osebno če ne kot družba napredovali in te ne bomo ko boš star in betežen, pustili pod mostom.

Škoda, morda si napisal kaj pametnega, ampak ne bom nikoli vedel če, ker ne bom nikoli prebral.
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

MasterTade ::

Jaz ne bi rad iztrebil nikogar, sploh pa ne inuitov, zato mi ne moreš reči da sem nazi. Saj jaz ne pravim da ste naziji če hočete dvignit rodnost, ampak ne morete kar prisilit ljudi v starševstvo
Mors omnia aequat

Moja pozicija je lebensraum for all. Ne samo določene grupe kot bi vi to eventuelno povzročili.
Nadvse čudovito je videti različne poskuse organiziranosti ljudi, četudi pogosto fucked up.

Ljudi je težko prisilit v starševstvo. Zato predlagam, da se gradualno začne s spremembo te degenerirane družbe, ki ji pravimo post-moderni razviti svet.
Tačas pa vojsko na meje.
There will be chutes!
It came from the lab.

vostok_1 je izjavil:

Moja pozicija je lebensraum for all. Ne samo določene grupe kot bi vi to eventuelno povzročili.
Nadvse čudovito je videti različne poskuse organiziranosti ljudi, četudi pogosto fucked up.

Ljudi je težko prisilit v starševstvo. Zato predlagam, da se gradualno začne s spremembo te degenerirane družbe, ki ji pravimo post-moderni razviti svet.
Tačas pa vojsko na meje.

Autanizirat take kot ti, pa bo prej bolje. Neizobrazenih telet ki sledijo trumpu in berejo daily mail resnicno ne rabimo. Zato tudi ne razumes osnov, kam je sla civilizacija in kje si se ti mentalno ustavil.

Zato tudi vem, da ti ne dojames, da je tvoja naci resitev vojsko na meje ter tako ali drugace avtanizirat starejse od 65 let ter vse te bolne, kaj pa ne zivijo zdravega kmeckega zivljenja.

D3m ::

So vojsko že poslali na mejo?
|HP EliteBook|R5 6650U|

sgdjkdlsugi4 ::

Zidi so dobro vedeli zakaj kricijo za feminizem.

Glede teme, 6. tocka. Ko nekdo napise "napisi resitev za ta problem", resitev je, ampak je stvar vecgeneracijskih radikalnih sprememb, ki niso mozne brez diktature. Nizka nataliteta na zahodu je samo rezultat vec ko stoletje starega "pripravljanja terena".

Ampak vazno, da ne govorimo nemsko.

Zgodovina sprememb…

sgdjkdlsugi4 je izjavil:

Glede teme, 6. tocka. Ko nekdo napise "napisi resitev za ta problem", resitev je, ampak je stvar vecgeneracijskih radikalnih sprememb, ki niso mozne brez diktature. Nizka nataliteta na zahodu je samo rezultat vec ko stoletje starega "pripravljanja terena".

Definiraj, kaj si ti predstavljaš pod "vecgeneracijskih".

HulkHogan ::

Mr.B je izjavil:

Zato tudi vem, da ti ne dojames, da je tvoja naci resitev vojsko na meje ter tako ali drugace avtanizirat starejse od 65 let ter vse te bolne, kaj pa ne zivijo zdravega kmeckega zivljenja.

Ja, če okupatorju ne pustiš da te zasede si nemoralen. Komiji ste prav smešno patetični s tem svojim strahom pred besedami ki te v očeh miljarderjev in filmskih zvezd označijo za neprogresivnega.

HulkHogan je izjavil:

Mr.B je izjavil:

Ja, če okupatorju ne pustiš da te zasede si nemoralen. Komiji ste prav smešno patetični s tem svojim strahom pred besedami ki te v očeh miljarderjev in filmskih zvezd označijo za neprogresivnega.

Jp, res sem blond in ne razumem da bi rešil Slovensko brezposelnost tako, da bi poslal brezposlene na vse Slovenske meje razen severne. Tam s severa nihče na črno ne beži v Balkan.
Potem bi še dal urebo, da teh 100k brezposlenih na mejah, da ne bodo brezposleni 24 ur, morajo am daleti na njivi, da bodo poskrbeli za samooskrbo, ker plačani tako ne morejo biti.
Ma ja te blodnje, če misliš da so moje, Ne skrbi Excelica je čudna zadeva, če ne znaš formatirati vnosa, lahko celo pride rezultat, tak kot si si ga TI in tebi podobni zamsilili.

Mr.B je izjavil:

Jp, res sem blond in ne razumem da bi rešil Slovensko brezposelnost tako, da bi poslal brezposlene na vse Slovenske meje razen severne. Tam s severa nihče na črno ne beži v Balkan.
Potem bi še dal urebo, da teh 100k brezposlenih na mejah, da ne bodo brezposleni 24 ur, morajo am daleti na njivi, da bodo poskrbeli za samooskrbo, ker plačani tako ne morejo biti.
Ma ja te blodnje, če misliš da so moje, Ne skrbi Excelica je čudna zadeva, če ne znaš formatirati vnosa, lahko celo pride rezultat, tak kot si si ga TI in tebi podobni zamsilili.

1. Brezposelne evropejce bi lahko poslali v Afriko, da grejo tja živet na socialo. Oz. v Afriki bi jim lahko dali zemljo (saj jo imajo dovolj), da bi začeli kmetovati in bi tako nahranili tamkajne lačne. Za štart bi jim afriške države lahko uredile ugodne kredite za opremo, seme...

2. Blond ljudje so v povprečju precej bolj inteligentni od drugih. Samo ne znate drugega kot ponavljati stereotipe, tako da...

tone31 ::

HulkHogan je izjavil:

Mr.B je izjavil:

1. Brezposelne evropejce bi lahko poslali v Afriko, da grejo tja živet na socialo. Oz. v Afriki bi jim lahko dali zemljo (saj jo imajo dovolj), da bi začeli kmetovati in bi tako nahranili tamkajne lačne. Za štart bi jim afriške države lahko uredile ugodne kredite za opremo, seme...

2. Blond ljudje so v povprečju precej bolj inteligentni od drugih. Samo ne znate drugega kot ponavljati stereotipe, tako da...
vir za te idiotije bo se pa kar sam poiskal?

tone31 je izjavil:

HulkHogan je izjavil:

Mr.B je izjavil:

Ah, sem pozabil da imam opravka z intelektualcem v letu 2020 ki ne zna uporabljati funkcije iskanja na internetu :))

The study of 10,878 Americans found that white women who said their natural hair color was blonde had an average IQ score within 3 points of brunettes and those with red or black hair. The resulting findings showed that blonde-haired white women had an average IQ of 103.2, compared to 102.7 for those with brown hair, 101.2 for those with red hair and 100.5 for those with black hair.

Kaj pa misliš o moji ideji za rešitev brezposelnosti v Evropi in nahranjenju Afrike? A ne bi bilo kul če bi belci začeli kmetovati v Afriki in tako nahranili stradajoče otroke?

Mr.B je izjavil:

sgdjkdlsugi4 je izjavil:

Seveda, za spremembe takih razseznosti potrebujes vec generacij ljudi, da jih pocasi sprejmejo, o tem je govoril Bezmenov o "demoralizaciji".

Zamisli si da bi leta 1900 nabijal o svobodi nigerjev (1965) ter poroki homoseksualcev (2000ta). Verjetno bi te nekdo ubil.

Zamisli si, da bi leta 1980 trdil, da bodo transvestiti v drag oblekah imeli "story hour" za predsolske otroke (2019), v Ameriki pa bodo "mirno protestirali" nigri, belci se jim bodo klanjali, vlada pa ne bo naredila nic (2020). Imeli bi te za psihopata.

100 let, vec generacij od reda do vedno vecje degeneracije.

Mato989 ::

sgdjkdlsugi4 je izjavil:

Mr.B je izjavil:

sgdjkdlsugi4 je izjavil:

Seveda, za spremembe takih razseznosti potrebujes vec generacij ljudi, da jih pocasi sprejmejo, o tem je govoril Bezmenov o "demoralizaciji".

Zamisli si da bi leta 1900 nabijal o svobodi nigerjev (1965) ter poroki homoseksualcev (2000ta). Verjetno bi te nekdo ubil.

Zamisli si, da bi leta 1980 trdil, da bodo transvestiti v drag oblekah imeli "story hour" za predsolske otroke (2019), v Ameriki pa bodo "mirno protestirali" nigri, belci se jim bodo klanjali, vlada pa ne bo naredila nic (2020). Imeli bi te za psihopata.

Točno to... prehajamo iz časa ko je bil red, v čas ko bo popoln kaos in anarhija... levaki se pač veselijo, ker levaki so v osnovi anarhisti ali pa diktatorji!
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Mato989 je izjavil:

levaki se pač veselijo, ker levaki so v osnovi anarhisti ali pa diktatorji!

Samo, kako bojo sojboj antifovci vladali? 5 sekund po tistem ko defundajo da polis bo na ulici RWDS vzpostavila red in mir.

HulkHogan je izjavil:

Mr.B je izjavil:

A se nsimo odločili pred cca 100 leti da kolonializma z sužnji ravno ne gre več v sodobni druzbi ?

HulkHogan je izjavil:

tone31 je izjavil:

HulkHogan je izjavil:

Mr.B je izjavil:

Ah, sem pozabil da imam opravka z intelektualcem v letu 2020 ki ne zna uporabljati funkcije iskanja na internetu :))

The study of 10,878 Americans found that white women who said their natural hair color was blonde had an average IQ score within 3 points of brunettes and those with red or black hair. The resulting findings showed that blonde-haired white women had an average IQ of 103.2, compared to 102.7 for those with brown hair, 101.2 for those with red hair and 100.5 for those with black hair.

Kaj pa misliš o moji ideji za rešitev brezposelnosti v Evropi in nahranjenju Afrike? A ne bi bilo kul če bi belci začeli kmetovati v Afriki in tako nahranili stradajoče otroke?

No sej tako je tudi Hitleer mislil, res da najprej z Vzhodno evropejci. Ampak ja, doseg like vostok ak Mato itd

Mato989 je izjavil:

sgdjkdlsugi4 je izjavil:

Mr.B je izjavil:

sgdjkdlsugi4 je izjavil:

Točno to... prehajamo iz časa ko je bil red, v čas ko bo popoln kaos in anarhija... levaki se pač veselijo, ker levaki so v osnovi anarhisti ali pa diktatorji!

To da se ti kolca po sužnjih in podobnimi mentalno zaostalimi opcijami, tudi v drugih temah ne skrtaris. Go for it.

Zgodovina sprememb…

Mr.B je izjavil:

No sej tako je tudi Hitleer mislil, res da najprej z Vzhodno evropejci. Ampak ja, doseg like vostok ak Mato itd

Kolikor jaz vem danes to delajo samo v izraelu s Palestinci. Hitler jim ne seže do kolen.

HulkHogan je izjavil:

Mr.B je izjavil:

Kolikor jaz vem danes to delajo samo v izraelu s Palestinci. Hitler jim ne seže do kolen.

Ja sej hocete poslati brezposlene evropejce v Afriko. A domačine boste pa kar po vostokovo s pandemijo humano deratizirali ?

Mr.B je izjavil:

Ja sej hocete poslati brezposlene evropejce v Afriko.

Kaj pa je s tem narobe? Si ksenofob?

sgdjkdlsugi4 je izjavil:

Odlično argumentirano.
In bo najbrž kar držalo vodo.

Se pa strinjam, da leta okoli 2WW so bila ključna za zahod. Takrat so se sivi možje določenega porekla sestavali in splanirali potek družbe.
To sploh ni nekaj daleč...recimo vaši starši so že lahko bili produkt njihovih idej.
Leta 2020 pa lahko vidimo kako je nekoč močan valobranski zid dotrajen in razpadajoč zaradi pomanjkanja vzdrževanja.
Še kako desetletje in bo povsem izginil pod valovi.

HulkHogan je izjavil:

Mr.B je izjavil:

Veliko ksenofobov/rasistov se izdaja za progresivce, le tega ne vedo.
Saj je zadnjič tisti rekel...oni dol imajo svoje dežele, ki jih moramo evropejci zaščitit. Evropejci pa nimamo svojih dežel, zato jih lahko uničimo.

Čestitam. Gledate vsaj 50 let subverzije naše družbe v akciji.
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

vostok_1 je izjavil:

sgdjkdlsugi4 je izjavil:

Odlično argumentirano.
In bo najbrž kar držalo vodo.

Se pa strinjam, da leta okoli 2WW so bila ključna za zahod. Takrat so se sivi možje določenega porekla sestavali in splanirali potek družbe.
To sploh ni nekaj daleč...recimo vaši starši so že lahko bili produkt njihovih idej.
Leta 2020 pa lahko vidimo kako je nekoč močan valobranski zid dotrajen in razpadajoč zaradi pomanjkanja vzdrževanja.
Še kako desetletje in bo povsem izginil pod valovi.

HulkHogan je izjavil:

Mr.B je izjavil:

Veliko ksenofobov/rasistov se izdaja za progresivce, le tega ne vedo.
Saj je zadnjič tisti rekel...oni dol imajo svoje dežele, ki jih moramo evropejci zaščitit. Evropejci pa nimamo svojih dežel, zato jih lahko uničimo.

Čestitam. Gledate vsaj 50 let subverzije naše družbe v akciji.

In to napiše oseba, ki je jasno napisala, kako bo rešila probleme z Evropsko populacijo.

HulkHogan je izjavil:

Mr.B je izjavil:

Tole so tvoje besede na repliko... Sedaj pa se skoncentiraj na kaj si pisal repliko, tako da boš v kontekstu.

Zgodovina sprememb…

https://sfmayor.org/article/mayor-londo...

Imagine white people doing this every year, for every WHITE citizen. Imagine - the outrage.

Imagine instead of shipping billions of EUR to a shithole called Africa since the 70s and rather subsidizing your WHITE citizen population. Imagine not having to import and PAY for millions of shitskins from 3rd countries to see rape and crime go up, just because "WHITE people don't want babies anymore".

Gee whiz @Mr.B - kako rešiti ta problem?

Zgodovina sprememb…

Cruz ::

sgdjkdlsugi4 je izjavil:

Imagine white people doing this every year, for every WHITE citizen. Imagine - the outrage.

Imagine instead of shipping billions of EUR to a shithole called Africa since the 70s and rather subsidizing your WHITE citizen population. Imagine not having to import and PAY for millions of shitskins from 3rd countries to see rape and crime go up, just because "WHITE people don't want babies anymore".

Enostavno - ne biti ksenofob in preberi zakaj točno so se odločili za to, namesto nekega desničarskega trobila.

The Abundant Birth Project is a simple, yet novel, approach to achieving better maternal health and birthing outcomes: provide pregnant Black and Pacific Islander women a monthly income supplement for the duration of their pregnancy and during the postpartum period as an economic and reproductive health intervention. Prematurity is a leading cause of infant mortality and has been linked to lifelong conditions, such as behavioral development issues, learning difficulties, and chronic disease. In San Francisco, Black infants are almost twice as likely to be born prematurely compared with White infants (13.8% versus 7.3%, from 2012-2016) and Pacific Islander infants have the second-highest preterm birth rate (10.4%). Furthermore, Black families account for half of the maternal deaths and over 15% of infant deaths, despite representing only 4% of all births. Pacific Islander families face similar disparities.

Ta problem se reši tako, da se ponudi boljši položaj v družbi.
One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Cruz ()

Cruz je izjavil:

sgdjkdlsugi4 je izjavil:

Enostavno - ne biti ksenofob in preberi zakaj točno so se odločili za to, namesto nekega desničarskega trobila.

The Abundant Birth Project is a simple, yet novel, approach to achieving better maternal health and birthing outcomes: provide pregnant Black and Pacific Islander women a monthly income supplement for the duration of their pregnancy and during the postpartum period as an economic and reproductive health intervention. Prematurity is a leading cause of infant mortality and has been linked to lifelong conditions, such as behavioral development issues, learning difficulties, and chronic disease. In San Francisco, Black infants are almost twice as likely to be born prematurely compared with White infants (13.8% versus 7.3%, from 2012-2016) and Pacific Islander infants have the second-highest preterm birth rate (10.4%). Furthermore, Black families account for half of the maternal deaths and over 15% of infant deaths, despite representing only 4% of all births. Pacific Islander families face similar disparities.

Na račun koga?

sgdjkdlsugi4 je izjavil:

Na račun koga?
Na račun trenutne družbe.

Slopek ::

Cruz je izjavil:

sgdjkdlsugi4 je izjavil:

Na račun koga?

Kranj poziva državo k rešitvi problematike množičnega priseljevanja in zlorabe pravic
https://www.24ur.com/novice/slovenija/k...
trenutna družba je zate ok? v stanju, da se razdajamo? kako? povej. Začneš pa lahko v Kranju, ker kot kaže, ti imaš rešitev.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Slopek ()

arnecan1 ::

Hm, tudi Dnevnik nekaj piše o tem. https://www.dnevnik.si/1042938974/lokal...

Sicer pa je to stara zadeva, v Velenju so že pred leti imeli probleme. https://www.24ur.com/novice/slovenija/v...

Cruz je izjavil:

sgdjkdlsugi4 je izjavil:

Ti pa ne skrivaš svojega rasizma.

Po vaših merilih, v letu 2020 ne bi smeli več slišati o "rasah" v kontekstu države.
Ti pa bi sedaj subvencioniral specifične demografske skupine, na račun drugih.

Holy fuck....we've progressed alright.
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

Slopek je izjavil:

Cruz je izjavil:

sgdjkdlsugi4 je izjavil:

Na račun koga?

Kranj poziva državo k rešitvi problematike množičnega priseljevanja in zlorabe pravic
trenutna družba je zate ok? v stanju, da se razdajamo? kako? povej. Začneš pa lahko v Kranju, ker kot kaže, ti imaš rešitev.
Seveda ni trenutna družba ok, saj se pa borimo za spremembe v družbi. Edino desničarji menijo, da je trenutna družba ok, oziroma, da bi morala biti še slabša.

vostok_1 je izjavil:

Po vaših merilih, v letu 2020 ne bi smeli več slišati o "rasah" v kontekstu države.

Rasizem je pomaganje skupinam, ki so na slabšem položaju od drugih? Nope, to je pravičnost.

Affirmative action je pač nujen ukrep za izboljšanje stanja in uničenja hierarhije v družbi. Deal with it.

Torej potrjuješ, da si brezsramen rasist?

(ps. no trol, legit question)
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

vostok_1 je izjavil:

V kapitalizmu pa že, kjer je nemogoče nameniti subvencije enakovredno.

Cruz je izjavil:

Slopek je izjavil:

Cruz je izjavil:

sgdjkdlsugi4 je izjavil:

Na račun koga?

Seveda ni trenutna družba ok, saj se pa borimo za spremembe v družbi. Edino desničarji menijo, da je trenutna družba ok, oziroma, da bi morala biti še slabša.

vostok_1 je izjavil:

Rasizem je pomaganje skupinam, ki so na slabšem položaju od drugih? Nope, to je pravičnost.

Affirmative action je pač nujen ukrep za izboljšanje stanja in uničenja hierarhije v družbi. Deal with it.

Pa smo ze pri komunizmu.

To ves da se uporabne idiote™ po spremembi rezima najprej pocisti?

Cruz je izjavil:

vostok_1 je izjavil:

V kapitalizmu pa že, kjer je nemogoče nameniti subvencije enakovredno.

Kot je omenil že soforumaš, ne samo, da si ignorantski komunist. Še vedno si neizpodbitno brezsramen rasist.

Kako se opravičuješ?
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

sgdjkdlsugi4 je izjavil:

Pa smo ze pri komunizmu.
Ni nujno imeti komunizem, že socialna demokracija bi bila dobra.

sgdjkdlsugi4 je izjavil:

To ves da se uporabne idiote™ po spremembi rezima najprej pocisti?
Ne vem, vem pa, da je še veliko mesta za napredek v družbi in da uporabni idioti(centristi) to ovirajo.

vostok_1 je izjavil:

Kot je omenil že soforumaš, ne samo, da si ignorantski komunist. Še vedno si neizpodbitno brezsramen rasist.

Kako se opravičuješ?
Borim se za pravičnost. Ne zatiskam si oči, da je vse v redu, da ni sistematičnega rasizma ali hierarhije v družbi in da je affirmative action rasistično orodje, ker raziskave pričajo drugače.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Cruz ()

Slopek ::

In kako se boriš? Na internetih? Boš streljal 50posto svojih rojakov, ki so proti, da bodo naša mesta zavzeli novodobni Slovani?

Cruz je izjavil:

Borim se za pravičnost. Ne zatiskam si oči, da je vse v redu, da ni sistematičnega rasizma ali hierarhije v družbi in da je affirmative action rasistično orodje, ker raziskave pričajo drugače.

Affirmative action je by all counts and measures, rasistično orodje. How can you even argue about that?
There will be chutes!
It came from the lab.

Ce dodam k sliki zgoraj:

https://jaffememo.com/

The famous "60's" - ko je zahodna globohomo, peace & love propaganda napizdila zenske, da je kariera bistvo njenega obstoja.

Zanimivo.

Sicer poznavalci smo že vedeli, da flowerpower gibanje je bilo totalno fake.
Vemo kdo so bili igralci in kdo jih je plačeval.

Vi mislite, da se zafrkavam. Ampak od poznega 19. stoletja je vaša zgodovina bolj ali manj fake. Za vsak "naravni" dogodek je bilo 2-3 fake ones.
There will be chutes!
It came from the lab.

https://www.tellerreport.com/sports/202...

The Danish women's national football team went out the other day and said that they intend to kneel before the team's two upcoming European Championship qualifiers.

Sweden wants to do the same in connection with the qualifying matches against Hungary on Thursday and against Iceland next Tuesday.

Da, da, seksist pa to. Šure whatever.

Ženske so vedno bile znane kot tiste, ki so nehote sesule nek sistem. Ga razblinile.
Starejši pisatelji/dokumentaristi so o tem že pisali. Orwell for one.
Tudi v osnovni šoli je bilo tako. Fantje formirajo svoj klub, kasneje naivno sprejmejo par punc and all goes to shit.

Ni to zaničevanje. To je pač naravno dejstvo, posledica čustvene ženske narave, in ga treba kot takega sprejeti in se primerno orientirati.
Žal, zmerjajte kolikor želite.
There will be chutes!
It came from the lab.

PS. Sweden 2020: Woman waves for help to the police while being raped by Mohamed. Police wave back.
You really can't make this shit up :))
Na švedskem je nekaj bistveno bolj nevarnega za ženske kot Covid se meni zdi.
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

vostok_1 je izjavil:

PS. Sweden 2020: Woman waves for help to the police while being raped by Mohamed. Police wave back.
You really can't make this shit up :))
Na švedskem je nekaj bistveno bolj nevarnega za ženske kot Covid se meni zdi.

Razen da trobiš eno tesito desničarsko sranje, do danes nisi podal rešitve. Kaj bo ta mutiplastan v četrti dimenziji, sam prašam da ne bo kakšna flat earth varianta, ko na koncu pride da je inštument pokvarjen, ker le ta predvideva da je zemlja okrogla, al nekaj.

svecka ::

Prihodnost Evrope lahko vidimo v našem Kranju.

Kar veselo plačujte za parazite. Vam bo država še nabila davke.

svecka je izjavil:

Kaj sedaj pa niso več dovol cigani, pa lokalci ki izkoriščajo socialo. Al je strah tistih, ki so do sedaj izkoriščali sistem, pa niso dojeli da to lahko znajo tudi drugi.

Mato989 ::

svecka je izjavil:

WoW, to kar sem jaz govoril kot 19 letn mulo, je ugotovil zdaj še Kranj... tam ene 10-12 let prepozno!

Ne razumem po kaki logiki sploh mi dopuščamo da pride družina nekoga izven EU
ivet znotraj EU brez da bi pokazala vrhunsko znanje slovenščine in še enega tujega jezika EUja...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Mato989 je izjavil:

svecka je izjavil:

WoW, to kar sem jaz govoril kot 19 letn mulo, je ugotovil zdaj še Kranj... tam ene 10-12 let prepozno!

Ne razumem po kaki logiki sploh mi dopuščamo da pride družina nekoga izven EU
ivet znotraj EU brez da bi pokazala vrhunsko znanje slovenščine in še enega tujega jezika EUja...

Joj, čak še vostok vam bo pomagal dvignit nivo debate. Sreča da ste imeli probleme s cigani, sem prepričan, da sedaj ti podpisujejo peticije za uvoz "doktorjev", pa kao doktorja ne dobite dva meseca.

Hypathia ::

sgdjkdlsugi4 je izjavil:

The famous "60's" - ko je zahodna globohomo, peace & love propaganda napizdila zenske, da je kariera bistvo njenega obstoja.

Stop with the BS. Finančna neodvisnost je temelj človekove osebne svobode, ženske to vedo že od nekdaj, niso pa imele priložnosti to udejaniti. Če želite več otrok, boste pač morali tudi sami zavihati rokave, ženske niso stroji za rojevanje s katerimi lahko poljubno manipulirate.
If you're a man, don't say anything
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.
««
21 / 25
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Posledice Manchesterskega napada? (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Problemi človeštva
998158000 (143663) BigWhale

Kako dvigniti nataliteto? (strani: 1 2 )

6612229 (11567) jype

Zakaj imigracija ni prava rešitev (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

44691053 (84307) PrihajaNodi

Več podobnih tem