Forum » Loža » Kolegi, ki ne plačajo pijače
Kolegi, ki ne plačajo pijače
link_up ::
fantje, ce se gre na per se gre na per in ne na caj, sok, coctail, burek...
Na koncu se vedno placa...me sploh ne zanima kdo in kaj. In ja, na per se gre enkrat na tri mesce!
Na koncu se vedno placa...me sploh ne zanima kdo in kaj. In ja, na per se gre enkrat na tri mesce!
In and Out
MIHAc27 ::
Meni je pa prej nerodno, če kdo reče 'Pridi te častim' Ker potem imam skoz v glavi, da moram jaz naslednjič častit, pa lahko, da se zelo dolgo spet ne srečamo.
Najraje plačam svoje in je to to.
Mi je kul tudi ta varjanta.. vsak 20€ na mizo, ko zmanjka pa spet. Če imaš dovolj takrat pač zaključiš in se posloviš.
Mi je kul tudi ta varjanta.. vsak 20€ na mizo, ko zmanjka pa spet. Če imaš dovolj takrat pač zaključiš in se posloviš.
Alien123 ::
Meni je pa prej nerodno, če kdo reče 'Pridi te častim' Ker potem imam skoz v glavi, da moram jaz naslednjič častit, pa lahko, da se zelo dolgo spet ne srečamo.
Napaka.. kaj če ti piješ pivo, jaz pa jack colo?.. Najboljše je plačat svojo rundo.
Malo opažam pr enem kolegu, da je tudi malo "škrtuha". Ko pride čas za plačat je vedno tiho ko miš.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Teambuildingi in socializacija s sodelavci zunaj službe (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14563 (8132) | LeQuack |
» | Podkupovanje žensk pri spoznavanju (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 22332 (15941) | showsover |
» | Družba "pogojena" z alkoholom?Oddelek: Loža | 3965 (2680) | zobnik |
» | Poslovna idejca-mnenje (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 29956 (23119) | Utk |