Forum » Šola » Gimnaziji (zahtevnost)
Gimnaziji (zahtevnost)
Quantum ::
Yo, je mogoče kdo od vas hodil na gimnazijo Brežice ali gimnazijo Novo mesto? Katera se vam zdi na osebni presoji težja?
lp.
lp.
Kripto mesi ::
Jaz sem najprej naredil gimnazijo v Brežicah in ker je bilo tako fajn, sem se potem vpisal še na gimnazijo v Novem Mestu in jo tudi dokončal. Po mojih izkušnjah sta kar primerljivi.
FTad ::
Yo, je mogoče kdo od vas hodil na gimnazijo Brežice ali gimnazijo Novo mesto? Katera se vam zdi na osebni presoji težja?
lp.
Sem hodil na splošno gimn. Novo mesto 10+ let nazaj. Zelo prijetna, nisem zasledil niti občutil kakega bullyinga ipd. Če greš tja, se ne boš zafkrnil. Gimn. Brežic ne poznam.
Filip8 ::
Mislim da sta to primerljivi gimnaziji, pojdi na tisto, ki ti je bližje, kolikor sem slišal so neke razlike po Ljubljanskih gimnazijah.
Matevz96 ::
Meh, to z boljšimi/slabšimi gimnazijami je bolj tako. Na koncu imajo pa vsi primerljiv uspeh na maturi. Naprimer moja gimnazija se je vedno hvalila (ne več je še enako) kako vsi naredijo maturo*, ja seveda jo če vsem ki se jim zdijo "problematični" dajo na koncu popravca.
*na prvem roku, to povejo zelo potiham.
*na prvem roku, to povejo zelo potiham.
#hooldthedoor
Quantum ::
Kripto mesi je izjavil:
Jaz sem najprej naredil gimnazijo v Brežicah in ker je bilo tako fajn, sem se potem vpisal še na gimnazijo v Novem Mestu in jo tudi dokončal. Po mojih izkušnjah sta kar primerljivi.
CEPAJ
cvalsr ::
Katera se vam zdi na osebni presoji težja?
Ker bi šel ti seveda rad na težjo, kenede?
Preseli se k PESom, tam boš lahko popoln brezdelnež, nobene gimnazije ti ne bo treba dokončati, dobival boš polne žepe socialnih transferjev, se vozil z neregistriranim avtom - in niti vozniškega ti ne bo treba narediti, kaj šele gimnazije. Pa še nekaznovano boš lahko kradel - čista zmaga za take tapridne, ki iščejo "težjo" gimnazijo.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Sirko20 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | v VS naOddelek: Loža | 2576 (1965) | nevone |
» | Prepis iz gimnazije na računalniško šolo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 22240 (20244) | Smurf |
» | Srednja ŠolaOddelek: Loža | 4857 (3937) | loveJDM |
» | katero srednjo šolo? (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 10989 (7584) | Janac |
» | Izbira šole (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 8584 (7807) | Klemenn |