Forum » Omrežja in internet » Router problem
Router problem
primo ::
Imam problem z routerjem TP-LINK TL-WR1043ND, firmware dd-wrt. Namreč nekaterih internetnih strani mi ne odpira. Pojavi se samo bela prazna stran. Recimo iskalnik nepremicnine.net in forum avtomobilizem.com. Če se povežem s kablom deluje. Tudi z mobilnikom preko wifija ne dela, preko LTE pa ja. Je še kdo imel takše primer in pozna rešite?
Lep pozdrav!
Lep pozdrav!
- poskusil klonirati: primo ()
hojnikb ::
si probu nardit factory reset?
sicer pa, vrzi dol dd-wrt in poci gor openwrt. Dela na konkretnem modelu bp
sicer pa, vrzi dol dd-wrt in poci gor openwrt. Dela na konkretnem modelu bp
#brezpodpisa
hojnikb ::
če boš dajal drug firmware gor, pazi da daš za tapravo verzijo. Ta router ima mende 4 različne (5 če šteješ še 1043N model)...
#brezpodpisa
Han ::
Tretja opcija: vrzi v smeti in nabavi za današnji čas primernega, npr. Archer C6 ali boljšega.
_marc_ ::
Da ne odpiram nove teme, bom nadaljeval tu, ker imam podoben problem, kot avtor teme.
Pred nekaj dnevi so mi TP Linkov router TL-WDR4300 zaradi težav z povezljivostjo novih naprav, povrnili na tovarniške nastavitve. Nekaj dni je bilo vse v redu, sedaj pa mi vsake toliko časa ne dela povezava preko Wifija na 2.4GHz, medtem, ko na 5GHz in preko kabla deluje bp. Sam se na nastavitve routarja ne spoznam skoraj nič, kolega, ki mi je to urejal pa je odsoten in mi ne more pomagati.
Ima kdo kakšno idejo, kaj bi bilo lahko narobe in če lahko kaj glede tega storim sam?
Pred nekaj dnevi so mi TP Linkov router TL-WDR4300 zaradi težav z povezljivostjo novih naprav, povrnili na tovarniške nastavitve. Nekaj dni je bilo vse v redu, sedaj pa mi vsake toliko časa ne dela povezava preko Wifija na 2.4GHz, medtem, ko na 5GHz in preko kabla deluje bp. Sam se na nastavitve routarja ne spoznam skoraj nič, kolega, ki mi je to urejal pa je odsoten in mi ne more pomagati.
Ima kdo kakšno idejo, kaj bi bilo lahko narobe in če lahko kaj glede tega storim sam?
Han ::
Zadnji uradni firmware je star več kot pet let. Kaj če bi razmislil o menjavi na npr. Archer C6U, ki stane le okrog 40 eur?
_marc_ ::
Na kanalu, ki ga imam ni gužve, saj nisem doma v bloku. Stalno je viden samo moj router, občasno se pojavita še dva,oddaljena z zelo slabim signalom, tako, da to verjetno ni vzrok za občasne izpade. Mi je pa res najbolj čudno to, da je router po tovarniškem resetu nastavljen enako kot prej, pa je pred resetom delal v redu, sedaj pa ne.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri router? (strani: 1 2 3 4 … 130 131 132 133 )Oddelek: Kaj kupiti | 1301496 (660) | Reaper |
» | Kateri router?Oddelek: Kaj kupiti | 2521 (544) | geneticsunny |
» | TP-Link TL-WR1043ND (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Omrežja in internet | 172270 (37163) | hojnikb |
» | Routerji odletel Wifi, katerega novega?Oddelek: Omrežja in internet | 4894 (3983) | kuglvinkl |