Forum » Loža » Barvanje majic, hlac, ip.
Barvanje majic, hlac, ip.
SmeskoSnezak ::
Se kdo spomni, kako so se uporabljale kinder surprise za barvanje oblacil? Kaj se kupilo in dalo v plasticni ovoj od Kinder Surprise, da se razlilo in pobarvalo oblacila? Kje to sedaj najti in kupiti? Vsaka pomoc in nasvet dobrodosla.
@ Pusti soncu v srce... @
TheBlueOne ::
Varekina? Dobis prakticno v vsaki trgovini, kjer imajo cistila.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TheBlueOne ()
https://www.ritdye.com/instructions/how...
To je nekaj novega, bi rekla...
Po spominu, pa smo mi uporabljali Kinder surprise in je "pocilo" v pralnem stroju ter razlilo barvo/barve in pobarvalo bele majcke, ip.
To je nekaj novega, bi rekla...
Po spominu, pa smo mi uporabljali Kinder surprise in je "pocilo" v pralnem stroju ter razlilo barvo/barve in pobarvalo bele majcke, ip.
DimmniBurek ::
Klik
Kupiš tole in narediš po navodilih. Enkrat sem si ene bele jeans hlače pobarval na živo oranžno in so super izpadle. Mislm da skipaš barvo in sol v stroj in jih opereš. To je to.
Kupiš tole in narediš po navodilih. Enkrat sem si ene bele jeans hlače pobarval na živo oranžno in so super izpadle. Mislm da skipaš barvo in sol v stroj in jih opereš. To je to.
There Is No Stronger Drug Than Reality
Hvala, a ce je le mozno, me zanima tisti "starinski postopek s Kinder Surprise skatlico"?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Odkrusen delcek barve na avtomobiluOddelek: Na cesti | 10419 (1745) | MIHAc27 |
» | Priznate, koliko ste zaslužili / izgubili v kriptovalutah? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 21071 (13111) | Aquafriend |
» | AirbrushOddelek: Loža | 3529 (3228) | JOKER |
» | Vse najboljše za dan mladosti!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 7496 (5511) | username |
» | Kako napeljati audio kable po steni iz sobe v soboOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2189 (2008) | umetnic |