Forum » Loža » Wester Union, Money Gram nakazilo preko Debetne kartice
Wester Union, Money Gram nakazilo preko Debetne kartice
Manager ::
Pozdravljeni
Zanima me ali je kdo pošiljal denar preko WesterUniona in MoneyGrama, iz svojega računa preko svoje debetne kartice Visa, prejemnik pa je potem dvignil na eni od lokacij za dvig WesterUnion in MoneyGram.
- Nevem če je to sploh možno pri sistemu MoneyGram, ker mi kaže pri online plačevanju, da Slovenije ni med državami.
- Pri WesternUnion pa je možno, kot mi pokaže. Vidim pa da je provizija samo EUR 3,00 (neglede na znesek pošiljanja), kar je očitno kar razlika, kot pa če greš na WU lokacijo, kjer je npr. EUR 99,00 provizija EUR 10,00, pri nakazilo med 99-199 eur pa kar EUR 16,00 provizije. Je provizija res tako različna?
Hvala, lp.
Zanima me ali je kdo pošiljal denar preko WesterUniona in MoneyGrama, iz svojega računa preko svoje debetne kartice Visa, prejemnik pa je potem dvignil na eni od lokacij za dvig WesterUnion in MoneyGram.
- Nevem če je to sploh možno pri sistemu MoneyGram, ker mi kaže pri online plačevanju, da Slovenije ni med državami.
- Pri WesternUnion pa je možno, kot mi pokaže. Vidim pa da je provizija samo EUR 3,00 (neglede na znesek pošiljanja), kar je očitno kar razlika, kot pa če greš na WU lokacijo, kjer je npr. EUR 99,00 provizija EUR 10,00, pri nakazilo med 99-199 eur pa kar EUR 16,00 provizije. Je provizija res tako različna?
Hvala, lp.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Davek na računalnike iz tujineOddelek: Strojna oprema | 3831 (3192) | Blazz |
» | Kupovanje telefona iz UkOddelek: Mobilne tehnologije | 2024 (1713) | bdoxx |
» | najhitrejša opcija nakazila denarja iz tujine v slovenijo?Oddelek: Loža | 9723 (9247) | vofra |
» | Liberty reserve (info)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1340 (1183) | btree |
» | Intervju z nigerijskim prevarantomOddelek: Novice / Varnost | 5722 (3877) | skittle |