Forum » Loža » Xiaomi Mi Band 4 problem s sleep trackingom
Xiaomi Mi Band 4 problem s sleep trackingom
Fadil ::
Pozdravljeni,
kot sem napisal že v naslovu, sem opazil, da mi na Xiaomi Mi Band 4 ne prikazuje več informacije o spanju. Gledam, če sem slučajno kaj izklopil, vendar ne najdem ničesar. Ima kdo kakšen info, kaj bi to lahko bilo, oziroma kako nastaviti, da bi spet delovalo?
Lp
kot sem napisal že v naslovu, sem opazil, da mi na Xiaomi Mi Band 4 ne prikazuje več informacije o spanju. Gledam, če sem slučajno kaj izklopil, vendar ne najdem ničesar. Ima kdo kakšen info, kaj bi to lahko bilo, oziroma kako nastaviti, da bi spet delovalo?
Lp
- poskusil klonirati: Fadil ()
xsum1 ::
pri zadnjem updejtu so malo zafrčkali vse skupaj. Naloži en updejt pred novim in dela spet, preverjeno. Ker ni štelo več nič pri novem.
Fadil ::
Kako pa naložim predzadnji update?
Mi Band 4 se mi posodobi sam avtomatsko. Jaz samo potrdi itd...
Mi Band 4 se mi posodobi sam avtomatsko. Jaz samo potrdi itd...
darkolord ::
Update aplikacije, ne banda.
Alternativa je, da se odjaviš in ponovno prijaviš v app, samo mislim, da moraš to narediti vsak dan ...
Alternativa je, da se odjaviš in ponovno prijaviš v app, samo mislim, da moraš to narediti vsak dan ...
xsum1 ::
@darklord tole s prijavljenjem meni ni delalo.
Tale verzija iz 9. Maja sigurno deluje in vse šteje. @Fadil naloži si iz tukaj https://www.apkmirror.com/apk/anhui-hua... pa najprej odstrani trenutno Mifit aplikacijo pa potem naloži tole verzijo
Tale verzija iz 9. Maja sigurno deluje in vse šteje. @Fadil naloži si iz tukaj https://www.apkmirror.com/apk/anhui-hua... pa najprej odstrani trenutno Mifit aplikacijo pa potem naloži tole verzijo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero Pametno uro kupiti? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 45501 (2600) | Moivre |
» | Mi Band 4 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 20522 (6831) | OK.d |
» | Mi Band 3 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 59233 (25507) | Kawl6 |
» | Mi Band 2 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 77787 (36006) | DarwiN |
⊘ | Geekbuying nakupi in kuponi (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 22229 (12714) | bluefish |