Forum » Elektrotehnika in elektronika » Kje obnoviti 36V, 48V baterije, akku? v SLO
Kje obnoviti 36V, 48V baterije, akku? v SLO
2f4u ::
Iskal sem po tem forumu informacije & izkušnje glede ponudbe v SLO. Prosim, brez kitajske; morda še IT al pa AT.
(oziroma so teme starejše od 3leta)
Obnova baterij, akumulatorjev, 36V, 48V, BMS in polnilcev. Nivo nekje do e-skuterjev. Ali ima smisel loćiti recimo do 60V (skuterji, bicikli) in več (avtomobili, elektrarne,...).
Kaj pa dobri kondenzatorji namesto baterij? Polnjenje je bistveno hitrejše.
Mnenja, izkušnje?
Primeri:
www.velog.si
www.akumulator.si
https://ebatt.si/si/
www.delko.si
(oziroma so teme starejše od 3leta)
Obnova baterij, akumulatorjev, 36V, 48V, BMS in polnilcev. Nivo nekje do e-skuterjev. Ali ima smisel loćiti recimo do 60V (skuterji, bicikli) in več (avtomobili, elektrarne,...).
Kaj pa dobri kondenzatorji namesto baterij? Polnjenje je bistveno hitrejše.
Mnenja, izkušnje?
Primeri:
www.velog.si
www.akumulator.si
https://ebatt.si/si/
www.delko.si
ToniT ::
Sam sem zelo zadovoljen z akumulator.si. Obnovili so baterijo za e-kolo.
Korektno in transparentno. Za cene pa je dobro preveriti še pri drugih.
Korektno in transparentno. Za cene pa je dobro preveriti še pri drugih.
pegasus ::
Enako tudi od mene: akumulator.si niso najcenejši, a sem bil z njihovimi storitvami vedno zadovoljen.
TehDucky ::
Imam kontakt do dobrega serviserja baterij za e-skuterje. Običajno mi poservisira v roku 1 tedna, sem pa tudi že imel nekaj baterij za laptope in električne kolesa pri njem.
VelkBla ::
Eden je tudi na Ižanski cesti (peljal večkrat mimo), Hribitec, ne vem ali pa ima samo prodajni program ali tudi kakšne predelave in obnove.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri akumulator za avto? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Na cesti | 43972 (420) | Sheteentz |
» | akumulator - nizka napetostOddelek: Na cesti | 2211 (2048) | jernejl |
» | Kje kupiti akumulator (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 22382 (18361) | Miha 333 |
» | Kapaciteta akumulatorjaOddelek: Na cesti | 4378 (4148) | fikus_ |
» | Akumulator - pravilna izbiraOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4838 (4059) | lovro535v2 |