Forum » Izdelava spletišč » Spremljanje cen v spletni trgovini
Spremljanje cen v spletni trgovini
aljaz33 ::
Pozdravljeni.
Imam postavljeno spletno trgovino z Woo Commerce-om. Ker mi uvoznik ne pošilja cen artiklov, ker se le-te dnevno spreminjajo, jih moram spremljati na njegovi spletni trgovini. Težava je, ker imam sam preko 100 artiklov v trgovini in mi spremljanje in popravljanje cen artiklom vzame preveč časa in jih ne morem imeti ažuriranih. Obstaja kakšen program, ki bi mi npr. na e-pošto javljal spremembe cen v spletni trgovini uvoznika? Ali pa še boljše, menite, da bi bilo možno sprogramirati vtičnik, ki bi mi cene spreminjal direktno v moji spletni trgovini?
Imam postavljeno spletno trgovino z Woo Commerce-om. Ker mi uvoznik ne pošilja cen artiklov, ker se le-te dnevno spreminjajo, jih moram spremljati na njegovi spletni trgovini. Težava je, ker imam sam preko 100 artiklov v trgovini in mi spremljanje in popravljanje cen artiklom vzame preveč časa in jih ne morem imeti ažuriranih. Obstaja kakšen program, ki bi mi npr. na e-pošto javljal spremembe cen v spletni trgovini uvoznika? Ali pa še boljše, menite, da bi bilo možno sprogramirati vtičnik, ki bi mi cene spreminjal direktno v moji spletni trgovini?
showsover ::
aljaz33 ::
Samo tako, da daš cenik uvoznika + tvoj rabat.
Jaz bi samo želel, da mi javi, kdaj je uvoznik spremenil ceno določenega artikla, nič drugega. Ker sedaj moram "ročno" pregledovati cene artiklov v njegovi spletni trgovini, za vsakega posebej.
Ali pa še boljše, menite, da bi bilo možno sprogramirati vtičnik, ki bi mi cene spreminjal direktno v moji spletni trgovini?
Absolutno.
Koliko pa bi prišel tak vtičnik cenovno? Vsaj približno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: aljaz33 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Transparentna Slovenija #5: Spletni trgovini s spolnimi pripomočki razkrili svoje kup (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 50688 (28402) | Saul Goodman |
» | Izdelava mobilne spletne trgovineOddelek: Izdelava spletišč | 4902 (3585) | 111111111111 |
» | prestashop, opencart, magento...?Oddelek: Izdelava spletišč | 3820 (3174) | Netrunner |
» | Vrnitev artikla (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7665 (5947) | St235 |
» | Slovenski trgovci ter tujina (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 41291 (37615) | s51as |