Forum » Loža » Zataknjeni kosi papirja v rezrezovalniku
Zataknjeni kosi papirja v rezrezovalniku
acookook ::
Za domačo uporabo imam razrezovalnik United Office UAV 250 A1, kjer pa se mi je zelo zataknil papir. Ni premika ne v "samodejnem načinu", ne v "reverse" (tudi ko več kosov ven vzamem). Vedno imam naenkrat <10 (kar je max.) pa včasih se mi zatakne že pri enem (ja vem shitty zadeva, ampak nimam kjer kuriti). Sem poizkušal zadevo razstaviti, mi je pa izvijač preširok (dolžina bi znala biti vredu). Kaj še naj poizkusim (razen tisto kar sem že -WikiHow), preden se tehniške trgovine odprejo, da letim po izvijač(e).
.
Verjetno obrabljena rezila ne režejo več papirja in se ta upogne in zagozdi vmes.
Potem so rezila bila že slaba , ko so bila kupljena - so se hitro zataknila, potem pa je rezilnik en časa stal
S spodnje strani poskusi odstraniti zataknjen papir. Z roko.
Kar sem lahko sem z nekimi ozkimi škarjicami, pinceto in neko "iglico", ki ima namesto konice nek hakeljc. Tudi z zgornje strani sem to naredil
Poldy ::
Tudi jaz imam nek poceni shredder in je zatikanje papirja stalnica. Vzamem pinceto in lepo počasi odstranjujem trakce. Najdi nek predmet, kako pletilko tanjšo od širine trakca, da pride med kolesca.
Sem šel prav pogledati. Tudi jaz imam united office. Ko vstavljaš papirje res pazi, da so poravnani, ker če malo potegne po strani, se kmalu vse zabaše.
Sem šel prav pogledati. Tudi jaz imam united office. Ko vstavljaš papirje res pazi, da so poravnani, ker če malo potegne po strani, se kmalu vse zabaše.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Poldy ()
Invictus ::
Ne tlačite noter toliko papirja naenkrat... Pa se ne bo mašilo...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
ivi ::
Ponavadi se ta zadeva maši zaradi prevelike količine vstavljenega papirja, kakšnih kuvert sploh kakšna folija ali lepilni sta glavna vzroka da se ti zadeva zabaše. Pazi tudi da posoda za "odpad" ni prepolna in ti zaradi tega iz koša dodano zajema papir. Raje vstavljaj manj listov naenkrat. Sedaj če so reže že zabite probaj z kakšnim manjšim predmetom te nože spucat samo ne pozabi prej izklopit električnega kabla. Če pa se sploh ne zavrti več ne naprej in ne nazaj preveri, če imaš tisti varnostni zatič na mestu in da ni polomljen slučajno. Ta namreč preprečuje vklop rezil. Če se ne motim je tisti zatič na spodnji strani in ko zadevo pravilno nastaviš na odpadni zaboj se tisti zatič premakne in sproži zadevo ta drugi je pa itak na vrhu tam, ko papir vstavljaš.Res pazi,da če boš štoral kaj po tistih nožih prej izklopi električni kabel,da ne bo slučajno kakšne neljube poškodbe v primeru da zadeva zalaufa. Žal poznam par primerov, ki tega niso storili in so skoraj ostali brez prstov. Zato samo preventivno opozorilo.
mojsterleo ::
10 papirjev naenkrat je veliko za cenen shredder. V službi imamo enega polprofesionalnega in je 10 res max kar prebavi.
Imam doma enega cenenega (E Leclercov brand) in vlaganje več kot 3 listov je ponavadi že usodno, pa še pregreva se rad.
Treba je vedeti, da rezalci nekatere vrste papirjev ne marajo. Sam si pomagam tako, da papir prepogibam oz. manjše kose (blagajne) zavijam v večje, ali zlagam v izrabljene kuverte.
Imam doma enega cenenega (E Leclercov brand) in vlaganje več kot 3 listov je ponavadi že usodno, pa še pregreva se rad.
Treba je vedeti, da rezalci nekatere vrste papirjev ne marajo. Sam si pomagam tako, da papir prepogibam oz. manjše kose (blagajne) zavijam v večje, ali zlagam v izrabljene kuverte.
SeMiNeSanja ::
Moj schredder ima 'vzvratno prestavo'. Tisti najcenejši tega nimajo?
Pričujoče sporočilo je (lahko) oglasno sporočilo
- četudi na prvi pogled ni prepoznavno kot tako.
(Zdaj me pa obtožite prikritega oglaševanja, če morete!)
- četudi na prvi pogled ni prepoznavno kot tako.
(Zdaj me pa obtožite prikritega oglaševanja, če morete!)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako skrbite za ostre nože? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14300 (11826) | BorutO |
» | Kje uničiti odvečne CD-je?Oddelek: Programska oprema | 5102 (3844) | black ice |
» | Hiter A2 tiskalnikOddelek: Kaj kupiti | 1834 (1595) | Barbarpapa2 |
» | Ravnanje IHSja na C2D procesorjihOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1952 (1511) | bajker |
» | HP laser jet 6L težavaOddelek: Strojna oprema | 1045 (953) | roscha |