Forum » Problemi človeštva » Nizozemska in Spanija odpoklicale korona testerje in maske iz Kitajske
Nizozemska in Spanija odpoklicale korona testerje in maske iz Kitajske
Temo vidijo: vsi
vostok_1 ::
Janša je dokazljivo nevaren za slovenijo.
Kar je imagodei naštel je praktično dokazano.
In ne, je bistveno bolj koruptiven posameznik kot povprečen politik.
To da bo pojačal kazni do astronomskih količin je vojna napoved.
Očitno prepoveduje ljudem protestirati. Kar močno dvomim, da bi Šarec kaj takega izvedel.
Janša bi moral po temu fiasku izginiti iz obličja politične sfere, če že ne kake druge sfere.
Pa govorim to jaz kot "desničar".
Zakaj ga ti zagovarjaš pa ne vem. Si plačanec?
Očitno prepoveduje ljudem protestirati. Kar močno dvomim, da bi Šarec kaj takega izvedel.
Janša bi moral po temu fiasku izginiti iz obličja politične sfere, če že ne kake druge sfere.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: vostok_1 ()
Slopek ::
Vostok, ne boš jih prepričal.
Čajčka in knjigo, pa še mal potrpet, bo kmalu konec
Nikogar ne briga, da je vse popolna zmešnjava, ki se samo poglablja, a vse brez pravega vzroka. In folk se s tem celo strinja, sodeluje pri samouničenju. WTF folk?!? Kako je to možno?
Itak je tistim, ki so doma in vlečejo pare vseen. Saj večina dela, nič ne rečem glede tega. Ampak meni, je recimo onemogočeno delovanje na večih nivojih, pa mi to po defaultu ne sede. Seveda bi govoril drugače, če vsega okoli korone, ne bi čuti zgolj indirektno. Preko ustrahovanja in umetno narejene panike. Verjamem, da jim bodo na neki določeni točki, stvari ušle iz rok. Mogoče pa to budaleštino celo res izpeljejo. Kot je vidno iz prejšnjih testnih območij, je bilo kar hudo, ampak so folk totalno obvladali. Ampak kot že rečeno, vse vlade tega ne bodo izpeljale po načrtu in marsikje bo zares jeba.
Me zanima, kako se bodo stvari dogajale v EU in na Balkanu.
Korona virus je joke, napram ukrepom in njihovimi posledicami, ki seveda prav tako še niso vidni. Ampak jaz ne bom rekel: počakaj 14 dni.
Treba gledat malo širše, malo dlje. Bo pa več jasno v enem letu, prav gotovo. Verjetno bo neka korona še vedno z nami, kako bo pa z našimi življenji, pa si lahko kar sami namislite. ;)
Čajčka in knjigo, pa še mal potrpet, bo kmalu konec
Nikogar ne briga, da je vse popolna zmešnjava, ki se samo poglablja, a vse brez pravega vzroka. In folk se s tem celo strinja, sodeluje pri samouničenju. WTF folk?!? Kako je to možno?
Itak je tistim, ki so doma in vlečejo pare vseen. Saj večina dela, nič ne rečem glede tega. Ampak meni, je recimo onemogočeno delovanje na večih nivojih, pa mi to po defaultu ne sede. Seveda bi govoril drugače, če vsega okoli korone, ne bi čuti zgolj indirektno. Preko ustrahovanja in umetno narejene panike. Verjamem, da jim bodo na neki določeni točki, stvari ušle iz rok. Mogoče pa to budaleštino celo res izpeljejo. Kot je vidno iz prejšnjih testnih območij, je bilo kar hudo, ampak so folk totalno obvladali. Ampak kot že rečeno, vse vlade tega ne bodo izpeljale po načrtu in marsikje bo zares jeba.
Me zanima, kako se bodo stvari dogajale v EU in na Balkanu.
Korona virus je joke, napram ukrepom in njihovimi posledicami, ki seveda prav tako še niso vidni. Ampak jaz ne bom rekel: počakaj 14 dni.
Treba gledat malo širše, malo dlje. Bo pa več jasno v enem letu, prav gotovo. Verjetno bo neka korona še vedno z nami, kako bo pa z našimi življenji, pa si lahko kar sami namislite. ;)
Zgleda, da res ne. Titanik ima luknjo v strukturi, a nihče noče slišat o tem, da voda vdira notri.
Kaj naj rečem, se bo treba naučiti plavati.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Žalostno. Res žalostno.
Kot, da bi živel v nočni mori iz katere se ne morem zbuditi.
Umira praktično nihče, številke so znane. Vsi glavo v pesek.
Vemo kako rešit še tisto malo, ki sicer imamo, ampak spet vsi glavo v pesek.
Bližnje do srednjeročno prihodnost smo praktično zbombardirali iz zraka. Ampak vsi glavo v pesek.
Resno. Take nočne more še nisem imel.
Bližnje do srednjeročno prihodnost smo praktično zbombardirali iz zraka. Ampak vsi glavo v pesek.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
nergac ::
Ja, pa te je treba zbuditi.
Inflacija pa to.
Saj dobro veš, kam to vodi, el comandante.
P.S. Se opračujem, sem bil (samo)nevtraliziran v holodeku oziroma Šahovskemu kotičku ...
Pa sem hotel biti konstruktiven in me je spotaknil boljši
Inflacija pa to.
Saj dobro veš, kam to vodi, el comandante.
P.S. Se opračujem, sem bil (samo)nevtraliziran v holodeku oziroma Šahovskemu kotičku ...
Pa sem hotel biti konstruktiven in me je spotaknil boljši
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nergac ()
https://www.worldometers.info/coronavir...
Švedska:
Cases navzgor, smrti navzdol. Current date.
Mask ni, socialna distanca zmerna. Odprto vse.
Pravim, živim v nočni mori.
https://www.statista.com/statistics/525...
As of november 6 ,2020. Ima švedska 13.000 manj smrti kot prejšnja leta.
Nočna mora, najhujše sorte.
Švedska:
Cases navzgor, smrti navzdol. Current date.
Mask ni, socialna distanca zmerna. Odprto vse.
Pravim, živim v nočni mori.
https://www.statista.com/statistics/525...
As of november 6 ,2020. Ima švedska 13.000 manj smrti kot prejšnja leta.
Nočna mora, najhujše sorte.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
Nevrjetno. Nevrjetno. Bral sem veliko knjig, fikcije, kjer so bili scenariji malce za lase privlečeni.
Nisem si mislil, da bom podobno doživel IRL.
Življenje zgleda, kot da prebiram slabo sci-fi novelo. Ali kot, da gledam bebast holivud film (tipa Alien: Covenant).
Z razliko, da it is real life.
Unbelivable kaj sem vse doživel, pa nisem niti še tako zelo star. Kaj šele bom, če preživim dovolj dolgo.
Nisem si mislil, da bom podobno doživel IRL.
Življenje zgleda, kot da prebiram slabo sci-fi novelo. Ali kot, da gledam bebast holivud film (tipa Alien: Covenant).
Z razliko, da it is real life.
Unbelivable kaj sem vse doživel, pa nisem niti še tako zelo star. Kaj šele bom, če preživim dovolj dolgo.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
sharp126325 ::
Žalostno. Res žalostno.
Pač človeška narava,teletina v vsej svoji veličini.Žal se mi je zdelo, da bo tako, novoletnih okraskov po ljubljani ne bo, mogoče ko bo folk res brez služb in ko bojo lačni, samo takrat bo zadeva pregloboka za vstajo.Upam da se motim, res upam.
Raje odpri kašnega mrzlega, ne vidim druge.
Zgleda, da res ne. Titanik ima luknjo v strukturi, a nihče noče slišat o tem, da voda vdira notri.
Stari moj, ti si potnik, kapitan pravi, da smo na udobni plovbi čez atlantik, haha.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Slopek ()
Koliko dni pred ledeno goro smo ?
Kapitan pravi čez 14 dni, Ata smrk pa, sa smo blizu.
Kaj pa če smo jo že zadeli?
Drugače povedano, je prva domina padla. Do zadnje, je vseeno še nekaj časa ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Slopek ()
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Saj ...
Bolj bi bilo razumljivo, če datum napisal bi.
Samo takrat bi preroško zgledalo vse skupaj.
Opažam zanimivo generacijsko obnašanje glede mask zunaj.
Vse je tako, iščem besedo, naravoslovno.
Bolj bi bilo razumljivo, če datum napisal bi.
Samo takrat bi preroško zgledalo vse skupaj.
Opažam zanimivo generacijsko obnašanje glede mask zunaj.
Vse je tako, iščem besedo, naravoslovno.
------------
Ljudje, jaz upam da razumete, da je JJ/SDS izvedel totalno vojno nad državljani:
1. Edipemije ni, ampak tudi če predpostavimo, da je, obstajajo drugi načini kako se z njo spopadati, brez da kolapsiramo celotno družbo.
2. Epidemije ni, ampak tudi če predpostavimo, da je, je bilo pol leta časa, da se pripravi na naslednji val. Argument, da ni kadra, je istočasno nullificiran iz taistih, ki to pravijo. Namreč, kadre se je začelo izobraževati šele par tednov nazaj. Če je mogoče to narediti v par tednih, je ravno tako mogoče narediti v pol leta.
3. Namesto astronomskih kazni, bi lahko oblastniki in stroka transparentno predstavili stanje. To ne pomeni navajanje dnevnega števila mrtvih, ker to ne pove nič. Ne vemo kaj je zajeto v tem, ne vemo v kakšnem stanju itd.
Že samo zaradi teh treh točk je JJ in njegova garda okupator slovenije.
Pa nisem neki tradicionalno janšafobičen. Nikoli me zared ni preveč tangiral. Pač ja, je scumfuck že 20 let, ampak personally nisem imel neprespanih noči zarati njega. Ampak to kar je sedaj naredil je okupacija slovenskega naroda in izvajanje vojnega kriminala nadnje.
In še en dokaz je, da fašisti vedno izvirajo iz komunistov/marksistov. Fašisti redko pridejo iz Friedmanov. Fašisti imajo skoraj vedno marksistični background.
Srčni infarkti kot sem že pravil, so zelo priročna zadeva. Vemo, da covid sicer ima neko interakcijo z kardiovaskularnim sistemom, ampak to ne pomeni, da je glavni vzrok. Kar se tiče skorumipirane medicine in oblastnikov pa je to voda na mlin.
Hitro nabijanje številk.
Ljudje, jaz upam da razumete, da je JJ/SDS izvedel totalno vojno nad državljani:
1. Edipemije ni, ampak tudi če predpostavimo, da je, obstajajo drugi načini kako se z njo spopadati, brez da kolapsiramo celotno družbo.
2. Epidemije ni, ampak tudi če predpostavimo, da je, je bilo pol leta časa, da se pripravi na naslednji val. Argument, da ni kadra, je istočasno nullificiran iz taistih, ki to pravijo. Namreč, kadre se je začelo izobraževati šele par tednov nazaj. Če je mogoče to narediti v par tednih, je ravno tako mogoče narediti v pol leta.
3. Namesto astronomskih kazni, bi lahko oblastniki in stroka transparentno predstavili stanje. To ne pomeni navajanje dnevnega števila mrtvih, ker to ne pove nič. Ne vemo kaj je zajeto v tem, ne vemo v kakšnem stanju itd.
Že samo zaradi teh treh točk je JJ in njegova garda okupator slovenije.
Pa nisem neki tradicionalno janšafobičen. Nikoli me zared ni preveč tangiral. Pač ja, je scumfuck že 20 let, ampak personally nisem imel neprespanih noči zarati njega. Ampak to kar je sedaj naredil je okupacija slovenskega naroda in izvajanje vojnega kriminala nadnje.
In še en dokaz je, da fašisti vedno izvirajo iz komunistov/marksistov. Fašisti redko pridejo iz Friedmanov. Fašisti imajo skoraj vedno marksistični background.
CDC ze priznava, mediji pa kar tiho.
Srčni infarkti kot sem že pravil, so zelo priročna zadeva. Vemo, da covid sicer ima neko interakcijo z kardiovaskularnim sistemom, ampak to ne pomeni, da je glavni vzrok. Kar se tiče skorumipirane medicine in oblastnikov pa je to voda na mlin.
Hitro nabijanje številk.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
sharp126325 ::
https://www.24ur.com/popin/tuja-scena/o...
A ni to fajn,med apokaliptičnimi novicami dajo take stvari, kot je to.
To je noro, bi reku Hugo. Samo za telete je to normalno. :)
A ni to fajn,med apokaliptičnimi novicami dajo take stvari, kot je to.
To je noro, bi reku Hugo. Samo za telete je to normalno. :)
-------
Zakaj nas mora par bebcev tu gor, na nekem bebastem forumu predstavljat realnost...
Kje so profesionalni epidemiologi, strokovnjaki?
Kje so raziskovalni novinarji?
Kje so ljudje visoko zgoraj, ki imajo vpogled?
Kako lahko mi rečete, da ne gre za zaroto, ko pa več kot očitno nekaj ne štima.
Takega faila ustroja družbe enostavno ne bi smelo biti.
Zakaj nas mora par bebcev tu gor, na nekem bebastem forumu predstavljat realnost...
Kje so profesionalni epidemiologi, strokovnjaki?
Kje so raziskovalni novinarji?
Kje so ljudje visoko zgoraj, ki imajo vpogled?
Kako lahko mi rečete, da ne gre za zaroto, ko pa več kot očitno nekaj ne štima.
Takega faila ustroja družbe enostavno ne bi smelo biti.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
Kaj sem govoril že zadnjih 10 let?
Da smo kot družba falirali. 2020 je to dokončno potrdil.
Da gospod gantar, jaz dvomim. Več kot očitno je da prirejate knjige.
Da smo kot družba falirali. 2020 je to dokončno potrdil.
Minister za zdravje Tomaž Gantar, ki je najnovejše podatke objavil na Twitterju, se je ob tem vprašal, ali še kdo dvomi, da zaostritve ukrepov niso nujne.
Da gospod gantar, jaz dvomim. Več kot očitno je da prirejate knjige.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Gantar vampir tak je.
Res me zanima, če se bo vrnil Karl.
Je pa to za drugo sosednjo temo.
Res me zanima, če se bo vrnil Karl.
Je pa to za drugo sosednjo temo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nergac ()
Iz zgornjega videja.
131.000 patients already had life ending diseases.
Njim se je življenje štelo po poldnevih.
Vse zapisano kot covid-19.
131.000 patients already had life ending diseases.
Njim se je življenje štelo po poldnevih.
Vse zapisano kot covid-19.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
el_bahattee ::
Plačanec? Evo, spet se zatekaš k ugibanju in napačnem sklepanju. Ni čudno, da si tako dojemljiv za teorije zarote.
Iz tvojega pisanja veje janšafobija, to je jasno. OK, ne maraš JJ, smo dojeli. Kdo pravi, da ga jaz zagovarjam? Zame pač noben politik ni angel, vključno z njim. Tudi njegovi twiti se mi ne zdijo vedno na mestu. Ampak nikakor pa ne sprejmem te histerije in dramatizacije, grožnje z "orbanizacijo" itd. Takorekoč že prvi teden po sestavi nove vlade pod vodstvom JJ so nekateri pozivali k demonstracijam - to je zame neresno. To pa še ne pomeni, da sem na plačni listi kogarkoli. Ampak ti pač vedno vidiš nekoga v ozadju, enkrat je SDS, drugič je Bill Gates...
Come to my center, you enter the winter.
sbawe64 ::
el_bahattee
Dec, tole so na zahtevo vlade/v navezi povzročili msmji, ki zadnjih 8 mesecev vsak dan ljudstvu perejo možgane s propagando, ki se je ne bi branil niti Goebbels.
Ne gre za janšafobijo, temveč za dejstvo, da imamo na oblasti sociopata, ki je covid histerijo izkoristil za svoje lastne mračne interese.Ukrepi na ravni Severne Koreje, pozitivnih na testih več kot na Hrvaškem, kjer ni u od naših fašističnih ukrepov.
Spraviti državo na kolena in narediti svoje noriško kraljestvo se zdi vsak dan bolj verjetno...Čeprav ne vem, kdaj začno voziti vlaki z živinskimi vagoni za 80% prebivalcev, ki Janše ne prenašajo, saj ga predobro poznajo iz novejše zgodovine.
Ampak nikakor pa ne sprejmem te histerije in dramatizacije, grožnje z "orbanizacijo" itd.
Dec, tole so na zahtevo vlade/v navezi povzročili msmji, ki zadnjih 8 mesecev vsak dan ljudstvu perejo možgane s propagando, ki se je ne bi branil niti Goebbels.
Ne gre za janšafobijo, temveč za dejstvo, da imamo na oblasti sociopata, ki je covid histerijo izkoristil za svoje lastne mračne interese.Ukrepi na ravni Severne Koreje, pozitivnih na testih več kot na Hrvaškem, kjer ni u od naših fašističnih ukrepov.
Spraviti državo na kolena in narediti svoje noriško kraljestvo se zdi vsak dan bolj verjetno...Čeprav ne vem, kdaj začno voziti vlaki z živinskimi vagoni za 80% prebivalcev, ki Janše ne prenašajo, saj ga predobro poznajo iz novejše zgodovine.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sbawe64 ()
el_bahattee je izjavil:
Plačanec? Evo, spet se zatekaš k ugibanju in napačnem sklepanju. Ni čudno, da si tako dojemljiv za teorije zarote.
Iz tvojega pisanja veje janšafobija, to je jasno. OK, ne maraš JJ, smo dojeli. Kdo pravi, da ga jaz zagovarjam? Zame pač noben politik ni angel, vključno z njim. Tudi njegovi twiti se mi ne zdijo vedno na mestu. Ampak nikakor pa ne sprejmem te histerije in dramatizacije, grožnje z "orbanizacijo" itd. Takorekoč že prvi teden po sestavi nove vlade pod vodstvom JJ so nekateri pozivali k demonstracijam - to je zame neresno. To pa še ne pomeni, da sem na plačni listi kogarkoli. Ampak ti pač vedno vidiš nekoga v ozadju, enkrat je SDS, drugič je Bill Gates...
Se opravičujem. Nisi plačanec, si zgolj bedak, ki ni videl sarkastičnega vprašaja na koncu.
Jaz ne maram Janše, ne zato ker je to moderno. Če vprašaš jypeta, sem desničar tudi jaz.
Janša ni desničar. On je mehki-fašist, otrok komunizma.
Predvsem pa mu zamerim izvajanje vojnega kriminala nad državljani slovenije.
Kot ti bo to enkrat jasno, se lahko naprej pogovarjamo. Do takrati si either plačanec ali bedak.
Odloči se.
Preden rečeš. "ampak vostok, saj ne strelja nanje, kaki vojni kriminali?"
Razumeš, da kazen od 15k€ za nekaj kar bi moralo biti ustavno zaščiteno, povprečnega slovenca spravi v grob. Morda ne pravi grob, ampak mu uniči 10 let življenja.
To je vojni kriminal. Okupacija naroda. Capital treason.
Vsi ki to podpirajo so kolaboranti.
Da. To smo že vse enkrat doživeli, a res rabimo še enkrat?
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
sbawe64 ::
vostok_1
Argument, da ni kadra. ne drži.
Na trgu je trenutno cca 700 brezposelnih medicinskih sester/tehnikov, a nobenega nočejo zaposliti - razen če pridejo delat zastonj.
Argument, da ni kadra. ne drži.
Na trgu je trenutno cca 700 brezposelnih medicinskih sester/tehnikov, a nobenega nočejo zaposliti - razen če pridejo delat zastonj.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sbawe64 ()
Jasno. Kadra in kapacitet je več kot dovolj, če se zares spravimo reševati reč.
Stroka in politika namerno omejuje zdravstvo, da postane situacija bolj "kritična".
--------
Sicer nekaj mi pravi, da bo marsikdo od vas, do aprila začel vrjeti v globalno Billyjevo zaroto. Vsaj ta bolj inteligentni od vas.
Zadeve postajajo že na daleč preveč očitne.
Stroka in politika namerno omejuje zdravstvo, da postane situacija bolj "kritična".
--------
Sicer nekaj mi pravi, da bo marsikdo od vas, do aprila začel vrjeti v globalno Billyjevo zaroto. Vsaj ta bolj inteligentni od vas.
Zadeve postajajo že na daleč preveč očitne.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
Nisem na tekočem, o čem to?
----------
Sicer pa, nobene zarote ane normiji?
https://www.theguardian.com/society/202...
Kako priročno, da ravno sedaj se je začelo resno govoriti o UBI, ane?
To zagotovo nima nobene veze z nedavnim najavom elit, da žeijo uvesti UBI?
Naključje ane?
Že vidim, kaj boste rekli normiji. "ampak vostok...je kriza, treba nekaj narediti ane!?"
A po 2SV vojni, ko je bilo razdejanje a par redov večje se je tudi UBI laufalo? Not really.
Plan elit vas je spraviti na UBI.
Ne, to mi ni rekel Alex Jones. To je njihova javno objavljena agenda.
----------
Sicer pa, nobene zarote ane normiji?
https://www.theguardian.com/society/202...
Covid job losses lead MPs to call for trials of universal basic income
Large cross-party group urges government to allow councils to run pilot schemes
Naključje ane?
Že vidim, kaj boste rekli normiji. "ampak vostok...je kriza, treba nekaj narediti ane!?"
A po 2SV vojni, ko je bilo razdejanje a par redov večje se je tudi UBI laufalo? Not really.
Plan elit vas je spraviti na UBI.
Ne, to mi ni rekel Alex Jones. To je njihova javno objavljena agenda.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Se opravičujem. Nisi plačanec, si zgolj bedak, ki ni videl sarkastičnega vprašaja na koncu.
Jaz ne maram Janše, ne zato ker je to moderno. Če vprašaš jypeta, sem desničar tudi jaz.
Janša ni desničar. On je mehki-fašist, otrok komunizma.
Predvsem pa mu zamerim izvajanje vojnega kriminala nad državljani slovenije.
Kot ti bo to enkrat jasno, se lahko naprej pogovarjamo. Do takrati si either plačanec ali bedak.
Ne rabim jypeta, da pogruntam, za kaj gre pri tebi. Ne mislim se spuščati na tvoj nivo žaljivk in ti povedati, da si bedak ti, lahko ti pa samo povem, da mi stalno potrjuješ, da pravilno sklepam o tebi. Z eno besedo, si janšafobist. Zadnje čase je JJ moderno klicati komunist, otrok komunizma, diktator itd. In ga kriviti za praktično vse, kar je narobe pri nas in širše. Sedaj omenjaš že "vojni kriminal nad državljani"? Pač tipična histerija in dramatiziranje, nič novega. Smešno pa je, kako nasprotniki JJ očitajo razdvajanje, izključevanje in hujskanje... potem pa - ironično - sami pozivajo k anti-SDS koaliciji. To jim je tudi že uspelo, ampak s slabimi posledicami. Ampak ok, to ni tema o JJ, zato raje ostanimo on-topic.
Še enkrat, to je čisto pretiravanje. Ukrepi so primerljivi z drugumi Evropskimi državami, ti pa strašiš s S Korejo in fašizmom. Zamisli se malo, no. Živiski vagoni, resno? Daj no, kako naj te kdo sploh jemlje resno? Če pa to ni pretiravanje, potem pa res ne vem, no.
@mojsterleo
Končno nekdo, ki se je angažiral najti resnico.
Ampak to bi bil bombshell ja, da zdravniki zavlačujejo z objavo. To namreč je zelo priročno, ker kadar želiš lahko za tisti dan nabiješ cifre. V sredo posodobiš tabelo, v četrtek pa lockdown.
Tej ljudje bi morali biti obsojeni in zaprti za 5 let at least.
Opozicija, kje ste, niti kurca niste dvignili.
Ne žalim te brezveze. Si certifiable bedak. Dokazljiv.
Ne, nisem "janšafob". Janša ima dokumentirano zgodovino nečednosti. Ta največjo nečednost kariere pa ravno izvaja ta trenutek.
Janša ni kriv za vse slabega v državi. Jasno da ne. Imamo dovolj komunistov z roko v marmeladi glede tega.
Je pa janša ogromno prispeval, z zadnjo korona escapado pa je dokončno zabil žebelj. To je njegov magnum opus. Kompletno detoniranje države.
15k€ na glavo je kriminal vreden vojnega zločina.
Izberi...si plačanec, bedak ali boš začel racionalno razmišljati.
Mirne volje lahko odjebeš, če ti intelektualno ni kaj prav. Če pa misliš, da se ti dela krivica...to obrazloži. Zaenkrat samo bluziš.
Vprašanje je naslednje: kako vlada RS pridobi tako različne podatke kot so uradni podatki NIJZ, glede na to, da jih dnevno objavijo na tiskovni konferenci ob 11 uri, NIJZ pa jih objavi po 13 uri isti dan? Torej dve uri po tem, ko vladni govorec že napsihira ovčice?
Kot drugo pa me zanima, če so podatki zdravnikov res objavljeni z "zamikom", kako je možno, da podatki NIJZ za nazaj niso usklajeni s podatki vlade RS. Tabelco namreč NIJZ osvežuje tudi za nazaj. Očitno nekateri zdravniki kršijo zakon in podatke vnašajo v evidenco umrlih nekaj tednov po tem, ko ti že počivajo v miru na britofu??
Žal se ne morem strinjati s tem, da nam vlada RS servira kr neke podatke, ki nimajo z realnostjo nobene veze. Še manj pa, da na podlagi teh "podatkov" odločajo o tem, katere dodatne ukrepe bodo naložili plebsu, ki ima vsega že dovolj. Nas res želijo utišati?
Končno nekdo, ki se je angažiral najti resnico.
Ampak to bi bil bombshell ja, da zdravniki zavlačujejo z objavo. To namreč je zelo priročno, ker kadar želiš lahko za tisti dan nabiješ cifre. V sredo posodobiš tabelo, v četrtek pa lockdown.
Tej ljudje bi morali biti obsojeni in zaprti za 5 let at least.
Opozicija, kje ste, niti kurca niste dvignili.
el_bahattee je izjavil:
Ne rabim jypeta, da pogruntam, za kaj gre pri tebi. Ne mislim se spuščati na tvoj nivo žaljivk in ti povedati, da si bedak ti, lahko ti pa samo povem, da mi stalno potrjuješ, da pravilno sklepam o tebi. Z eno besedo, si janšafobist. Zadnje čase je JJ moderno klicati komunist, otrok komunizma, diktator itd. In ga kriviti za praktično vse, kar je narobe pri nas in širše. Sedaj omenjaš že "vojni kriminal nad državljani"? Pač tipična histerija in dramatiziranje, nič novega. Smešno pa je, kako nasprotniki JJ očitajo razdvajanje, izključevanje in hujskanje... potem pa - ironično - sami pozivajo k anti-SDS koaliciji. To jim je tudi že uspelo, ampak s slabimi posledicami. Ampak ok, to ni tema o JJ, zato raje ostanimo on-topic.
Ne, nisem "janšafob". Janša ima dokumentirano zgodovino nečednosti. Ta največjo nečednost kariere pa ravno izvaja ta trenutek.
Janša ni kriv za vse slabega v državi. Jasno da ne. Imamo dovolj komunistov z roko v marmeladi glede tega.
Je pa janša ogromno prispeval, z zadnjo korona escapado pa je dokončno zabil žebelj. To je njegov magnum opus. Kompletno detoniranje države.
Mirne volje lahko odjebeš, če ti intelektualno ni kaj prav. Če pa misliš, da se ti dela krivica...to obrazloži. Zaenkrat samo bluziš.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
-----
V UK se pravniki že pogovarjajo o legalizaciji obveznega cepljenja za covid-19.
Still not convinced eh?
Brez skrbi. Zima bo dolga. There's more to come folk.
V UK se pravniki že pogovarjajo o legalizaciji obveznega cepljenja za covid-19.
Still not convinced eh?
Brez skrbi. Zima bo dolga. There's more to come folk.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
-------
Fantje, zakaj pravite nekateri, da je virus še neznanka, BoJo pa pravi, da bomo potrebovali 2 dozi cepiva?
Kaj ve on kar mi ne?
Not convinced yet eh?
Fantje, zakaj pravite nekateri, da je virus še neznanka, BoJo pa pravi, da bomo potrebovali 2 dozi cepiva?
Kaj ve on kar mi ne?
Not convinced yet eh?
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
--------
https://denvernewsa.wordpress.com/2020/...
Still not convinced eh?
Ste se že utrudili ali nadaljujem?
https://denvernewsa.wordpress.com/2020/...
Still not convinced eh?
Ste se že utrudili ali nadaljujem?
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Neumnost. Žališ, ker ne prenašaš, da se nekateri ne strinjamo s tvojim svetim mnenjem in ne nasedamo janšafobizmu. Dokazljivo.
Seveda si, samo poslušaj se. In nagnjen si k pretiravanju.
No lepo, da priznaš vsaj to. Mogoče je še šansa, da ne zabredeš popolnoma.
To je tvoje mnenje, in nič drugega. Zame je to nepotrebno pretiravanje in histerija. Prav smešno je opazovati, kako se še JJ nasprotniki ne morejo sporazumeti niti o tem, kaj točno očitajo vladi. Polovica jih jamra, da so svežnji ukrepov prišli prepozno in ne zajamejo vseh, druga polovica pa jamra, kako nas ja vlada zadolžila.
Očitno je vse zaman, pri primerkih, kot si ti. Če nočeš razumeti, pač ne boš razumel.
Bistveno preveč pripisuješ vpliv JJ-ja name. Če bi to počel Šarec, bi bruhal žolč po njemu v približno istem rejtu.
Skratka, še naprej podtikaš.
Ni, da ne prenesem, da se ne strinjaš z menoj. To je zgolj tvoja nebuloza. Strinjam se z vsemi, ki predstavijo racionalni argument.
Ti ga dosedaj še nisi, ukvarjaš se zgolj z menoj in mojim odnosem do JJja.
Začni predstavljat fakte in ti bom prisluhnu. Do takrat pa mirne volje odjebi.
Glede 15k€ in dramatiziranja. Povprečen slovenec odplača tak kredit nekje tam do 5 let.
S tem, da po tej kazni si ne lastiš avtomobila, ampak si praznih rok.
Če se to tebi ne zdi pretiravanje potem lahko ravno tako odjebeš. Bye.
Res ti priporočam, da manj omenjaš janšo ali mene in več se ukvarjaš z tematiko.
Bye, bye.
Ni, da ne prenesem, da se ne strinjaš z menoj. To je zgolj tvoja nebuloza. Strinjam se z vsemi, ki predstavijo racionalni argument.
Ti ga dosedaj še nisi, ukvarjaš se zgolj z menoj in mojim odnosem do JJja.
Glede 15k€ in dramatiziranja. Povprečen slovenec odplača tak kredit nekje tam do 5 let.
Res ti priporočam, da manj omenjaš janšo ali mene in več se ukvarjaš z tematiko.
Bye, bye.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Poglej kako se to dela dragi kolega:
(iz druge teme)
https://maribor24.si/lokalno/trojiski-z...
Boste rekli, ups, sej je le nedolžna napakica, se dogaja.
Ko zapiramo državo, uničujemo življenja...to niso več napakice. To je napakica na meji okraševanja.
Koliko so še "upsali" tudi ne vemo.
Tam je kolega soforumaš dobil fanj indic, da prirejajo časovnico umrlih.
(iz druge teme)
https://maribor24.si/lokalno/trojiski-z...
Na Twiterju je Nacionalni inštitut za javno zdravje pozval k ponovnemu pregledu podatkov ter večjo natančnost pri vnosih podatkov, ki so za javno tako občutljivi. "Dobili smo povratno informacijo, da so podatki več občin napačni in da napake že odpravljajo," je še dodal.
Boste rekli, ups, sej je le nedolžna napakica, se dogaja.
Ko zapiramo državo, uničujemo življenja...to niso več napakice. To je napakica na meji okraševanja.
Koliko so še "upsali" tudi ne vemo.
Tam je kolega soforumaš dobil fanj indic, da prirejajo časovnico umrlih.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
-------
Poglej kolega bahanttee kako se to dela.
"Most hospitals in the US are half empty. In some cases they are at 30% capacity"
Elon Musk @ JRE
7. Maj, 2020
Poglej kolega bahanttee kako se to dela.
"Most hospitals in the US are half empty. In some cases they are at 30% capacity"
Elon Musk @ JRE
7. Maj, 2020
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Bistveno preveč pripisuješ vpliv JJ-ja name. Če bi to počel Šarec, bi bruhal žolč po njemu v približno istem rejtu.
Prej mislim, da ti podtikaš meni. Jaz na primer nimam nič proti Šarcu, njegova vlada je sprva imela mojo načelno podporo, dokler se niso sredi mirnih časov med sabo skregali in razpadli. Videli smo tudi pravi obraz Levice. Potem se je pač sestavila nova vlada in se spoprijela s corona krizo. So bile storjene tudi napake? Seveda, katera vlada pa jih ne dela? Ali obstaja resen razlog za histerijo in dramatiziranje? Zaenkrat ne vidim razloga.
Enako velja zate. Resnično poglešam dejstva s tvoje strani in ne zgolj ugibanja in bruhanja ognja vsepovprek. Da ne govorim o dramatiziranju. Vojni zločin, saj nisi resen no.
Bye, bye.
Kaj res misliš, da se edino Slovenija zadolžuje? Kot rečeno, mnogi nasprotniki vlade se usajajo, da vlada ni storila dosti, ravno danes ujamem pritoževanje neke lastnice salona, ki se je pritoževala, da je dobila nadomestilo izpada prometa samo okoli 1100 €, kar ne pokrije njenih mesečnih izdatkov. Ti pa si pač v tisti polovici, ki se pritožuje, da preveč razmetavajo z denarjem oz. da so nas preveč zadolžili. Če potegnemo črto, lahko torej zaključimo, da je vlada torej storila prav, saj je resnica nekje na sredini.
ajdov ::
lahko torej zaključimo, da je vlada torej storila prav, saj je resnica nekje na sredini.
vlada bi bila storila prav, če bi ljudem pustila delati
Naključje ane?
seveda, najprej ustvariš problem, nato pa velikodušno ponudiš rešitev
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ajdov ()
el_bahattee je izjavil:
Prej mislim, da ti podtikaš meni. Jaz na primer nimam nič proti Šarcu, njegova vlada je sprva imela mojo načelno podporo, dokler se niso sredi mirnih časov med sabo skregali in razpadli. Videli smo tudi pravi obraz Levice. Potem se je pač sestavila nova vlada in se spoprijela s corona krizo. So bile storjene tudi napake? Seveda, katera vlada pa jih ne dela? Ali obstaja resen razlog za histerijo in dramatiziranje? Zaenkrat ne vidim razloga.
Enako velja zate. Resnično poglešam dejstva s tvoje strani in ne zgolj ugibanja in bruhanja ognja vsepovprek. Da ne govorim o dramatiziranju. Vojni zločin, saj nisi resen no.
Bye, bye.
Kaj res misliš, da se edino Slovenija zadolžuje? Kot rečeno, mnogi nasprotniki vlade se usajajo, da vlada ni storila dosti, ravno danes ujamem pritoževanje neke lastnice salona, ki se je pritoževala, da je dobila nadomestilo izpada prometa samo okoli 1100 €, kar ne pokrije njenih mesečnih izdatkov. Ti pa si pač v tisti polovici, ki se pritožuje, da preveč razmetavajo z denarjem oz. da so nas preveč zadolžili. Če potegnemo črto, lahko torej zaključimo, da je vlada torej storila prav, saj je resnica nekje na sredini.
S prvim si povsem falil point, ki sem ga želel povedati. Torej, da mi ni pomembno KDO je politik, pomembno je kaj počne. Kaj je šarec naredil/ne naredil zaenkrat je dokaj irelevantno. Slovenijo je miniral JJ.
Z drugim delom zgolj lažeš. Tema je polna citiranih dejstev. Vse so javno vidne.
Z tretjim delom pa si čisto zašel v deep end.
Denar razmetavajo. Preveč smo se zadolžili. To da lastnica, ni dobila niti za povračilo mesečnih izdatkov pa je case in point vsega kar pravim.
Človek, smo zaključili, ker vidim, da nisi sposoben, ali nočeš biti sposoben izvajati splošnih logičnih operacij.
Povsem zavijaš v neke tangente, ali sploh ne razumeš.
-------
"China is at full steam"
~Elon Musk, 7 maj
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
@friendbreez
https://www.nijz.si/sl/dnevno-spremljan...
https://covid-19.sledilnik.org/sl/stats
Glede tabele.
Bereš prav. Seštevek vseh občin za recimo 10.11, da 10 mrtvih.
Ravno tako za ostale dni.
Na covid sledilniku pa so številke 2-4x večje za večino dni.
Če je to napaka, potem bi moralo kar nekaj ljudi končati na cesti, če ne kaj hujšega.
Če ne gre za napako pa gre za očitno manipulacijo.
Skratka, to je vredno sodišča. Marsikaj bi moralo biti vredno sodišča v tej zgodbi.
https://www.nijz.si/sl/dnevno-spremljan...
https://covid-19.sledilnik.org/sl/stats
Glede tabele.
Bereš prav. Seštevek vseh občin za recimo 10.11, da 10 mrtvih.
Ravno tako za ostale dni.
Na covid sledilniku pa so številke 2-4x večje za večino dni.
Če je to napaka, potem bi moralo kar nekaj ljudi končati na cesti, če ne kaj hujšega.
Če ne gre za napako pa gre za očitno manipulacijo.
Skratka, to je vredno sodišča. Marsikaj bi moralo biti vredno sodišča v tej zgodbi.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Človek, smo zaključili, ker vidim, da nisi sposoben, ali nočeš biti sposoben izvajati splošnih logičnih operacij.
Ne bo držalo. Še predobro razumem, o čem pišeš, vendar v tvojem bruhanju ognja in klicanju katastrofe pač ne vidim smisla. Vojni zločini in podobno. Hvala lepa za take analize. Tudi resnih dokazov nisi predstavil. Užaljeni Potrč zame ne šteje. Zato si tudi začel obkladati ostale "nevernike" z idioti in plačanci. Moti te pač, ker ne nasedamo umetno ustvarjeni histeriji, ki jo zganjaš glede JJ in konec koncev tudi glede corone, ki si jo razlagaš kot neko svetovno zaroto, ki jo po tvojem vodi peščica vsemogočnih in vsevednih ljudi, katerih imena pa začuda nočeš razkriti.
Nasvidanje bahanttee. Si totalna zguba časa. Imamo resnejše delo kot tvoje pointles bluzenje in podtikanje.
-----------
Okapi, ti si novinar. Piši NIJZ, zakaj na njihovem poročilu piše 10 mrtvih za 10.11.2020. Na sledilniku pa 19, za isti dan.
-----------
Okapi, ti si novinar. Piši NIJZ, zakaj na njihovem poročilu piše 10 mrtvih za 10.11.2020. Na sledilniku pa 19, za isti dan.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
Ne bo držalo. Še predobro razumem, o čem pišeš, vendar v tvojem bruhanju ognja in klicanju katastrofe pač ne vidim smisla. Vojni zločini in podobno. Hvala lepa za take analize. Tudi resnih dokazov nisi predstavil. Užaljeni Potrč zame ne šteje. Zato si tudi začel obkladati ostale "nevernike" z bedaki in plačanci. Moti te pač, ker ne nasedamo umetno ustvarjeni histeriji, ki jo zganjaš glede JJ in konec koncev tudi glede corone, ki si jo razlagaš kot neko svetovno zaroto, ki jo po tvojem vodi peščica vsemogočnih in vsevednih ljudi, katerih imena pa začuda nočeš razkriti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: el_bahattee ()
Zajebal si sporočilo bahanttee. Nehaj smetit temo, pojdi kaj drugega počet z lajfom.
Nas zanima zakaj covid sledilnik javla 2-4x večje količine umrlih kot NIJZ poročilo.
Sem shranu fajl, če slučajno bo...khm...potiho popravljen.
Nas zanima zakaj covid sledilnik javla 2-4x večje količine umrlih kot NIJZ poročilo.
Sem shranu fajl, če slučajno bo...khm...potiho popravljen.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali remdesivir pomaga pri covidu-19? WHO pravi ne, FDA ga je potrdil (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 18617 (14489) | Uporabnik |
⊘ | Sodisce razveljavilo nekatere korona ukrepe (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Loža | 61829 (51569) | dexterboy |
⊘ | sezona gripe 750 hospitaliziranih, Zdaj zarad Covid pa 200 in panika (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 30085 (28188) | |
⊘ | Statistika in COVID-19 (strani: 1 2 3 4 … 31 32 33 34 )Oddelek: Loža | 121651 (94661) | BigWhale |