» »

Bi se cepili, če bi obstajalo cepivo za COVID-19 ?

Bi se cepili, če bi obstajalo cepivo za COVID-19 ?

Temo vidijo: vsi
««
13 / 43
»»

zasekaroza ::

vostok_1 je izjavil:

A boste nosili maske na odprtem ko bo to uzakonjeno?

Anyone?

Ne.

Podpiram (oziroma nosim) uporabo mask kjer je to smiselno - zaprti prostori za veliko ljudmi na kupu. Ne mislim pa nosit masko na odprtem, kjer ni nikogar blizu, če pa je traja stik nekaj sekund.

Mr.B ::

vostok_1 je izjavil:

Anyone?

Če nebi oponašal trumpa, bi vedel da je po celi črti pogorel, ko se je označil za experta. Tebe to še čaka, zato boš pač prisiljen nosit masko.

zasekaroza je izjavil:

vostok_1 je izjavil:

Anyone?

Ne.

Podpiram (oziroma nosim) uporabo mask kjer je to smiselno - zaprti prostori za veliko ljudmi na kupu. Ne mislim pa nosit masko na odprtem, kjer ni nikogar blizu, če pa je traja stik nekaj sekund.

Da sej vemo nad 2000 metri ni greha.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mr.B ()

Butelj, daj mi povej kaka je možnost okužbe na sprehodu po gozdu

zasekaroza je izjavil:

Da sej vem da govoriš o vaški straži in kamerah, da ne boš izpadel budala. Pojdi raje v kočevski rok, da medved opravi s takimi in vostok like, ostali že tisočletja ne živimo v jamah in gozdovih.

Mr.B je izjavil:

zasekaroza je izjavil:

Da sej vem da govoriš o vaški straži in kamerah, da ne boš izpadel budala. Pojdi raje v kočevski rok, da medved opravi s takimi in vostok like, ostali že tisočletja ne živimo v jamah in gozdovih.

Tablete ti popuščajo

zasekaroza je izjavil:

Mr.B je izjavil:

zasekaroza je izjavil:

Tablete ti popuščajo

Definitivno nekomu.
Dokler je tvoj proti argument proti in potrditvi tvoje resnice s primerom sprehod na 2000 metrih in krajih kot so kočevski rog, bi rekel da imaš ti še kje drugje probleme z relanostjo in zdravo pamet.

vostok_1 ::

Ignorirajte Mr.B-ja, dokler ne pokaže neizpodbiten dokaz o namestitvi aplikacije ko pride. Zelo enostavno.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

vostok_1 je izjavil:

Ignorirajte Mr.B-ja, dokler ne pokaže neizpodbiten dokaz o namestitvi aplikacije ko pride. Zelo enostavno.

Zanimivo, kaj ko ti nebi dal nobene objave na slo-techu,
dokler dajensko ne dobiš zahteve,
da si aplikacijo moraš namestiš na telefon.
Boš zdržal par mesecev, brez trumpovih nostradamskih izjav, ki bi jih rad talal med nevernike.

GargaSmrk ::

Jaz moram priznati da mi je od srca odlegel zelo velik kamen sedaj ko so rusi razvili učinkovito cepivo. Na zunaj sem se zmeraj pretvarjal da me virus ne skrbi, ampak globoko v sebi sem imel v ospredju zmeraj strah, kaj če zbolim, kaj če se okuži kdo od mojih bližnjih, kaj če mi ostanejo trajne posledice na možganih, na srcu, na pljučih...
Vedno več je dokazov da je covid19 resna bolezen in sedaj upam da se ne bojo politika in korporacije pričele igrati z retoriko in da bojo čim prej poskrbeli da nakupimo zadostne doze cepiva. Gre se za otroke in gre se za starše. V temu smo vsi skupaj in upam da bomo sedaj zmogli držati skupaj in premagati politične razlike da končamo ta virus. Skupaj.

PINki ::

Raje naj se ti kamen od srca odvali, ko dokažejo, da je cepivo VARNO. In naj se cepi kdor se želi/boji, ne pa da ga silijo pod obvezo.

fikus_ ::

Cepljenje deluje, ko se velika večina ljudi cepi! Če ti je pa vseeno za druge, ki se iz zdravstvenih razlogov ne smejo cepiti, pa povej.

tikitoki ::

wajdujc je izjavil:

Babice so že razumele da ne smejo odpirati neznancem, otroci pa da ne smejo sprejet bombonov od tujcev. Sedaj nekateri se bodo naučili da raje ne lizati kljuk v javnosti. Neverjetna zmaga germofobov za vzpostavitev NWO

Koncno. K zivljenje s povprecno svinjo je tezavno. Edini problem je, da ni delovalo.

Mr.B je izjavil:

zasekaroza je izjavil:

Mr.B je izjavil:

zasekaroza je izjavil:

Tablete ti popuščajo

Definitivno nekomu.
Dokler je tvoj proti argument proti in potrditvi tvoje resnice s primerom sprehod na 2000 metrih in krajih kot so kočevski rog, bi rekel da imaš ti še kje drugje probleme z relanostjo in zdravo pamet.

Jaz se sprehajam po Ljubljani in nisem nikoli bližje kot 2m za več kot kako sekundo drugi osebi. Možnost prenosa je praktično 0.

GargaSmrk je izjavil:

Jaz moram priznati da mi je od srca odlegel zelo velik kamen sedaj ko so rusi razvili učinkovito cepivo. Na zunaj sem se zmeraj pretvarjal da me virus ne skrbi, ampak globoko v sebi sem imel v ospredju zmeraj strah, kaj če zbolim, kaj če se okuži kdo od mojih bližnjih, kaj če mi ostanejo trajne posledice na možganih, na srcu, na pljučih...
Vedno več je dokazov da je covid19 resna bolezen in sedaj upam da se ne bojo politika in korporacije pričele igrati z retoriko in da bojo čim prej poskrbeli da nakupimo zadostne doze cepiva. Gre se za otroke in gre se za starše. V temu smo vsi skupaj in upam da bomo sedaj zmogli držati skupaj in premagati politične razlike da končamo ta virus. Skupaj.

Zdaj že menjajo narativo na 'Rusko cepivo je slabo' tako da iz tega žal ne bo nič.

Zgodovina sprememb…

Rusko cepivo je podobno vsem ostalim.
Vsi delajo po istem načrtu.
There will be chutes!
It came from the lab.

HappyPills ::

The masts plan. Bwahaha. Se malo Vostok. We are coming to get ya. Mi Bill že pisal. Soon.

zasekaroza je izjavil:

Mr.B je izjavil:

zasekaroza je izjavil:

Mr.B je izjavil:

zasekaroza je izjavil:

Tablete ti popuščajo

Definitivno nekomu.

Jaz se sprehajam po Ljubljani in nisem nikoli bližje kot 2m za več kot kako sekundo drugi osebi. Možnost prenosa je praktično 0.

GargaSmrk je izjavil:

Zdaj že menjajo narativo na 'Rusko cepivo je slabo' tako da iz tega žal ne bo nič.

No sej vemo, pač robni pogoji, 1x na mesec grem na pošto dvignit pokojnino. Take se danes niti statistično ne obravnava.

bigsmally ::

zasekaroza je izjavil:

Jop, Pompeo že paradira po Evropi in razlaga kako bo treba Belorusijo spraviti v red ker Luka odzadaj Putin vodi.
Tko kot bojo Ameri žvižgali tako bomo v EU plesali. Raje bomo šli v ponovni lockdown, potopili bolj gospodarstvo še nižje, pustili ljudi da umirajo..., kot pa da bi vsaj poskusili karkoli drugega kot kar ne pride s pečatom Bila Gejtsa.

Če nisi letel z Lolito Express, potem normalno da ne moreš biti kompetenten za preprodajo učinkovitega cepiva.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: tikitoki ()

PINki ::

Delete

Zgodovina sprememb…

• spremenil: PINki ()

No sej vemo, pač robni pogoji, 1x na mesec grem na pošto dvignit pokojnino. Take se danes niti statistično ne obravnava.

Ti si en velik robni pogoj. Za koliko okuženih vemo da so se okužili zunaj na prostem?

FoxKnox ::

Včasih, ene 30 let nazaj so dohtarji govorili; za bakterije je antibiotik, za viruse pa ni zdravil ali cepiv, saj jih premaga naš imunski sistem.8-O

Se pred tem so pa plesali ob ognju ter delali ungabunga.

bigsmally ::

HappyPills je izjavil:

Se pred tem so pa plesali ob ognju ter delali ungabunga.

Danes pa nosijo maske in čakajo da jih Bili odreši.

Imaš prav. Eni se vedno delajo ungabunga.

tikitoki ::

FoxKnox je izjavil:

Včasih, ene 30 let nazaj so dohtarji govorili; za bakterije je antibiotik, za viruse pa ni zdravil ali cepiv, saj jih premaga naš imunski sistem.8-O

Noben, cesa vreden, zdravnik ni izjavil, da ni cepiv za viruse. Ene izmed najhujsih bolezni smo se s pomocjo sistematicnega cepljenja svetovne populacije odkrizali. Tu pa moramo se vedno brati take primitivne izjave:S.

PacificBlue ::

fikus_ je izjavil:

Cepljenje deluje, ko se velika večina ljudi cepi! Če ti je pa vseeno za druge, ki se iz zdravstvenih razlogov ne smejo cepiti, pa povej.

Naj se cepijo ali ne, jaz se pac ne bom. Ne poznam vseh sestavin v cepivu in le kaksne ucinke(se nepreizkusene) ima to na moj organizem. Tisti, ki jim je pa malo mar za sebe in svoje telo pa lahko pocnejo kar jih je volja.
Imam to moznost izbire. In je tako cisto prav.
I’m out.
:3

To bomo še vidl, če jo boš mel :). No mogoče jo boš mel le nikamor ne boš smel.

PacificBlue je izjavil:

fikus_ je izjavil:

Naj se cepijo ali ne, jaz se pac ne bom. Ne poznam vseh sestavin v cepivu in le kaksne ucinke(se nepreizkusene) ima to na moj organizem. Tisti, ki jim je pa malo mar za sebe in svoje telo pa lahko pocnejo kar jih je volja.
Imam to moznost izbire. In je tako cisto prav.

Zagotovo ves, kaj je v cepivu za davico.

FoxKnox ::

tikitoki je izjavil:

FoxKnox je izjavil:

Noben, cesa vreden, zdravnik ni izjavil, da ni cepiv za viruse. Ene izmed najhujsih bolezni smo se s pomocjo sistematicnega cepljenja svetovne populacije odkrizali. Tu pa moramo se vedno brati take primitivne izjave:S.

Seveda tu ne govorimo o črnih kozah,ošpicah, davici, oslovskemu kašlju, HPV ampak o raspiratornem virusu iz družine korona virusov, ki spadajo med običajno sezonske viruse in se jim reče tudi prehlad ali viroza.
Za take viruse nikoli ni bilo cepiv, gripa sem ne spada,sedaj pa cel svet nestrpno išče cepivo za sars cov 2, vlagajo se milijarde, ljudje pa bi se že sedaj postavili v vrsto za cepljenje, če bi ga kdo ponudil.
Zdravniki se pa ne bojijo za naša življenja ampak predvsem za svoja.

Vostok, prvi nezazeleni znaki ruskega cepiva...https://www.reddit.com/r/yesyesyesno/co...

A je že slo app na voljo?
There will be chutes!
It came from the lab.

https://edition.cnn.com/travel/article/...

Nadeli so vam že nagobčnike. Sedaj so vas spravili v, literally, živinske ograde. Kmalu boste še tatovirani/označeni.

Vam pa še ne klikne.
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: vostok_1 ()

crniangeo ::

vostok_1 je izjavil:

Nadeli so vam že nagobčnike. Sedaj so vas spravili v, literally, živinske ograde. Kmalu boste še tatovirani/označeni.

Vam pa še ne klikne.

To zato ker težko priznajo da so bili nategnjeni, saj veš, nategnjenega je težko prepričati da je bil nategnjen :)
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.

Exactly. Nekako si morajo opravičit svoje ponižanje.

Sicer pa napoved covid ukrepov v naslednjih 10 letih:

There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

PS.Ne se smejat.
Eliti ste literally kot živina:
Dobesedno vas molzejo...davki.
Stalno želijo povečati proizvodnjo mleka...nove in nove takse.
Krma je masovno industrijsko procesirana...McDonalds, tvojih 5 minut itd.
Ograde so vedno bolj sofisticirane...smartphoni z GPS sledilniki, mikrofoni, prepoznavanje obrazev itd.
Rogove vam posekajo, da se ne bi tepli preveč...prepoved lastninjenja orožja, posedovanje nevarnih predmetov.

Oni sami pa so nad vsem tem. Nad davki, nad zakoni, nad lokacijsko omejenostjo.

No ajde, včasih tudi živina podivja in razdeja kako verando. Ampak vas hitro nazaj polovijo.
There will be chutes!
It came from the lab.

Cruz ::

V pomoč osebam v temi: Alt-right Test - https://www.idrlabs.com/alt-right/test....

Če smo že pri tem: Normie Test - http://dulm.blue/normie/

vostok_1 je izjavil:

PS.Ne se smejat.
Eliti ste literally kot živina:
Dobesedno vas molzejo...davki.
Stalno želijo povečati proizvodnjo mleka...nove in nove takse.
Krma je masovno industrijsko procesirana...McDonalds, tvojih 5 minut itd.
Ograde so vedno bolj sofisticirane...smartphoni z GPS sledilniki, mikrofoni, prepoznavanje obrazev itd.
Rogove vam posekajo, da se ne bi tepli preveč...prepoved lastninjenja orožja, posedovanje nevarnih predmetov.

Oni sami pa so nad vsem tem. Nad davki, nad zakoni, nad lokacijsko omejenostjo.

No ajde, včasih tudi živina podivja in razdeja kako verando. Ampak vas hitro nazaj polovijo.
Ne vem, zakaj jim potem ploskate, če ste proti kapitalistom.
One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.

Ne gre za kapitaliste/komuniste. Elita nima strogih razmejitev izven te, da je nad plebsi. Vedno bilo tako.
Ta levi-desni divide je zgolj za mase plebsev.

Meni je predvsem smešno kako ji vi ploskate ko vas zatira.
"Yes master, more, more!"
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

Cruz ::

To je res, so bolj oportunisti.
One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.

Na vrh drugače sploh ne moreš priti.
Če se vedno držiš principov te prej ali slej zadržijo na poti do tja.
Oportunisti pa s tem nimajo težav. Če treba hodit po kupih trupel, si bodo zgolj bolje zavezali teniske.
There will be chutes!
It came from the lab.

Pac-Man ::

vostok_1 je izjavil:

Ostali izdajajo znanstvene članke o učinkovitosti in stranskih učinkih, Rusija pa se je odločila da bo vse dvome razkadil 38-sekundni "snazzy promotional clip", ki ga njihov državni medij linka v potato cam kvaliteti.

https://sputniknews.com/viral/202008161...

Trust us, we're Russians, no mistakes here.
The ideal subject of totalitarian rule is not the convinced Nazi or
the convinced Communist, but people for whom the distinction between fact and
fiction and the distinction between true and false no longer exist.

Zimonem ::

Pac-Man je izjavil:

vostok_1 je izjavil:

Ostali izdajajo znanstvene članke o učinkovitosti in stranskih učinkih, Rusija pa se je odločila da bo vse dvome razkadil 38-sekundni "snazzy promotional clip", ki ga njihov državni medij linka v potato cam kvaliteti.

https://sputniknews.com/viral/202008161...

Trust us, we're Russians, no mistakes here.

Inštitut ravno tako izdaja članke. Propaganda je pa propaganda. Američani so imeli že mesec nazaj po trumpovih besedah dva milijona doz cepiva na zalogi.
Za samo registrcijo zdravila so pa znane procedure. Če jih ne izpolnjujejo , se stvari ne vzame. V čem je problem.

The European Union has agreed to buy at least 300 million doses of AstraZeneca's potential COVID-19 vaccine in its first such advance purchase deal, **1

--->

AstraZeneca starts manufacturing potential Oxford University vaccine and strikes deal with Bill Gates-backed health organizations **2

--->

which could weaken plans led by the World Health Organization (WHO) for a global approach. **1

--->

Gates foundation now WHOs biggest funder **3

--->

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

**1: https://en.mercopress.com/2020/08/15/eu...
**2: https://www.marketwatch.com/story/astra...
**3: https://timesofindia.indiatimes.com/wor...

PS. Pravim vam. Vodit globalne zarote je trivialno opravilo, če je 90% subjektov, drooling idiots z eno mesečnim spominom.
Noben James Bond ni potreben, zgolj dovolj James Bumbarjev.
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

Uporabnik ::

vostok_1 je izjavil:

The European Union has agreed to buy at least 300 million doses of AstraZeneca's potential COVID-19 vaccine in its first such advance purchase deal, **1

--->

AstraZeneca starts manufacturing potential Oxford University vaccine and strikes deal with Bill Gates-backed health organizations **2

--->

which could weaken plans led by the World Health Organization (WHO) for a global approach. **1

--->

Gates foundation now WHOs biggest funder **3

--->

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

**1: https://en.mercopress.com/2020/08/15/eu...
**2: https://www.marketwatch.com/story/astra...
**3: https://timesofindia.indiatimes.com/wor...

PS. Pravim vam. Vodit globalne zarote je trivialno opravilo, če je 90% subjektov, drooling idiots z eno mesečnim spominom.
Noben James Bond ni potreben, zgolj dovolj James Bumbarjev.

good job! Sicer pa za rusko cepivo:
 ?

?

vostok_1 je izjavil:

Kolikor vem, je v demokraticnih socialnih drzavah prepovedan. Ti tega niti ne dojames, tako kot v vseh drugih temah kazes iste predespozicije dojemanja realnega stanja na terenu.

crniangeo je izjavil:

vostok_1 je izjavil:

Vam pa še ne klikne.

To zato ker težko priznajo da so bili nategnjeni, saj veš, nategnjenega je težko prepričati da je bil nategnjen :)

Vpras hrvate, kako se pocutijo, ko jim bodo ob polnoci avstrijci in vsi ostali zaprli mejo. Verjetno do petka so vsi mislili da niso nategnjeni, potem pa jih je nategnila realno stanje na terenu.
Vostok ve o tem bistveno vec.Ka beri njegove izjave, do pred mesecem, je vsako trumpovo izjavo oznacil kot dejstvo. Sedaj je malo bol zadrzan, se samo opogumlja.

Zgodovina sprememb…

Mr.B je izjavil:

vostok_1 je izjavil:

Kolikor vem, je v demokraticnih socialnih drzavah prepovedan. Ti tega niti ne dojames, tako kot v vseh drugih temah kazes iste predespozicije dojemanja realnega stanja na terenu.

crniangeo je izjavil:

vostok_1 je izjavil:

Vam pa še ne klikne.

Vpras hrvate, kako se pocutijo, ko jim bodo ob polnoci avstrijci in vsi ostali zaprli mejo. Verjetno do petka so vsi mislili da niso nategnjeni, potem pa jih je nategnila realno stanje na terenu.
Vostok ve o tem bistveno vec.Ka beri njegove izjave, do pred mesecem, je vsako trumpovo izjavo oznacil kot dejstvo. Sedaj je malo bol zadrzan, se samo opogumlja.

Kdo jim bo zaprl meje? Virus sigurno ne, stroka tusi ne, ampak politiki.

* Use your brain.

vostok_1 je izjavil:

Ne gre za kapitaliste/komuniste. Elita nima strogih razmejitev izven te, da je nad plebsi. Vedno bilo tako.
Ta levi-desni divide je zgolj za mase plebsev.

Meni je predvsem smešno kako ji vi ploskate ko vas zatira.
"Yes master, more, more!"

Sem mislil da govoris o sindikatih, ampak sej ves, desnjaki rabite poceni delovno silo, ne glede od kje in kako zivi.

Uporabnik je izjavil:

Mr.B je izjavil:

vostok_1 je izjavil:

A je Ĺže slo app na voljo?

crniangeo je izjavil:

vostok_1 je izjavil:

Nadeli so vam Ĺže nagobÄnike. Sedaj so vas spravili v, literally, Ĺživinske ograde. Kmalu boste ĹĄe tatovirani/oznaÄeni.

Vam pa ĹĄe ne klikne.

To zato ker teĹžko priznajo da so bili nategnjeni, saj veĹĄ, nategnjenega je teĹžko prepriÄati da je bil nategnjen :)

Kdo jim bo zaprl meje? Virus sigurno ne, stroka tusi ne, ampak politiki.

* Use your brain.

Ah a res, vprasaj hrvati, kako se pocutijo, ki se jim je ĹĄlo da v najkrajsem casu zasluzijo najvec. No od polnoci iz balkana ne prides vec z opravljenim testom ali 14 dnevno karanteno. Veliko srece v prihodnosti z dojemanjem branja vsebine...

Zgodovina sprememb…

Mr.B je izjavil:

Ah a res, vprasaj hrvati, kako se pocutijo, ki se jim je ĹĄlo da v najkrajsem casu zasluzijo najvec. No od polnoci iz balkana ne prides vec z opravljenim testom ali 14 dnevno karanteno. Veliko srece v prihodnosti z dojemanjem branja vsebine...

Popolnoma razumem:

1. fouš si nekomu da zasluži (p.s. hrvati niso ravno moj najbolj priljublen narod)
2. podpiraš tole tiranijo, ki ni osnovana na nobeni trdni podlagi

Uporabnik je izjavil:

Mr.B je izjavil:

Popolnoma razumem:

1. fouš si nekomu da zasluži (p.s. hrvati niso ravno moj najbolj priljublen narod)

Da hrvatom bomo zaprli mejo ker je v sloveniji na oblasti jansa.
To je tvoj mentalni nivo dojemanja problematike. pridruzi se drugim nerazgledanim, v tem "drugim" nerazgledanim spada tudi vostok.

Za namig ti dam, da je na dunaju rekordni porast okuzb. Povazane so s tocno doloceno skupino ljudi, ki so prisli s tocno dolocene hrvaske regije. no vecina, kaj pa verjeti balkancem ki zivijo v beču.

Mr.B je izjavil:

Uporabnik je izjavil:

Mr.B je izjavil:

Popolnoma razumem:

To je tvoj mentalni nivo dojemanja problematike. pridruzi se drugim nerazgledanim, v tem "drugim" nerazgledanim spada tudi vostok.

Za namig ti dam, da je na dunaju rekordni porast okuzb. Povazane so s tocno doloceno skupino ljudi, ki so prisli s tocno dolocene hrvaske regije. no vecina, kaj pa verjeti balkancem ki zivijo v beču.

Kaj me breiga kdo je na obasti (ti si ti načel in na jaz - to tebe muči), če je marioneta je marioneta, po moje so tu vsi enaki bebci - od leve do desne. A si pozabil na Švedsko in neobsoju drugega vala in o ne kaj slabši epi sliki?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Uporabnik ()

Ne se preveč obremenjevat z Mr.B. On znotraj bunkerja oblečen v Tyvek in masko trola folk.
There will be chutes!
It came from the lab.

Uporabnik je izjavil:

Mr.B je izjavil:

Uporabnik je izjavil:

Mr.B je izjavil:

Popolnoma razumem:

Kaj me breiga kdo je na obasti (ti si ti načel in na jaz - to tebe muči), če je marioneta je marioneta, po moje so tu vsi enaki bebci - od leve do desne. A si pozabil na Švedsko in neobsoju drugega vala in o ne kaj slabši epi sliki?

To da si bebec vemo.
to da ne ves zakaj se zapira hrvaska meja tudi.
««
13 / 43
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Uvaja se obvezno cepljenje (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Loža
45673432 (58671) vostok_1

Več podobnih tem