» »

Bi se cepili, če bi obstajalo cepivo za COVID-19 ?

Bi se cepili, če bi obstajalo cepivo za COVID-19 ?

Temo vidijo: vsi
««
9 / 43
»»

fikus_ ::

Sred avgusta menda.

vostok_1 ::

Aha. Ok.
Me prav minilo sledenje temu globalnemu 9/11 eventu. (yes, 9/11 was fake...as in planned)
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

pegasus ::

Nemški app furam že četrti teden in je čist simpatičen, pravzaprav eden boljših appov v splošni gnili android ponudbi. Nič ne teži in lepo opravlja svoje delo in to celo brez reklam.

c3p0 ::

vostok_1 je izjavil:

Aha. Ok.
Me prav minilo sledenje temu globalnemu 9/11 eventu. (yes, 9/11 was fake...as in planned)

Billy napoveduje že novo verzijo, z ženo se grozno hihitata ob vsaki omembi. Pričakovanja so torej velika.

pegasus je izjavil:

Nemški app furam že četrti teden in je čist simpatičen, pravzaprav eden boljših appov v splošni gnili android ponudbi. Nič ne teži in lepo opravlja svoje delo in to celo brez reklam.

Well, enjoy it then. Jaz se bom upiral do zadnjega.
Bolj iz principa kot dejanskih skrbi. Ne želim zavestno podpirati poskus zasužnjevanja plebsev, četudi pogosto nandnje kaj rečem.

c3p0 je izjavil:

vostok_1 je izjavil:

Aha. Ok.

Billy napoveduje že novo verzijo, z ženo se grozno hihitata ob vsaki omembi. Pričakovanja so torej velika.

Jp. Zato pa pravim, da Plandemija 1 mi ni več toliko zanimiva.
Ali se je izjalovila, ali je bila zgolj opozorilo, ali nek mikrobiološki prajmer, da pripravi naša telesa na eventuelni smrtonosni ključ.
Preslišal sem nekje letnico 2022.
No kakorkoli že. Jaz Billu vrjamem, bistveno bolj kot nekemu bebcu ranga Mr.B.

Oh, speaking about Mr.B. To je samo zate prjatu (linkano iz druge teme):

https://www.independent.co.uk/news/worl...
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: vostok_1 ()

Zoromer ::

Cepiva zaobidejo velik del imunskega sistema ker se vnesejo direktno v kri, nepravilne snovi za katere krvni obtok ni bil narejen in jih tam ne pričakuje še posebaj ne v večjih količinah, povzročijo veliko škodo in tudi dolgotrajne posledice mnogo bolj intenzivnejše kot pa če bi enako količino snovi zaužil skupaj z hrano in tekočino. Torej da si človek dopusti vbrizgati neko snov direktno v krvni obtok bi moral biti izjemno prepričan da sploh ve kakšno sestavino si bo vbrizgal in vse karakteristike te snovi ali mešanice snovi.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Zoromer ()

Zoromer ::

Večina ljudi na svetu nima svojega lastnega več-miljonskega labolatorija za popolno forenzično preiskavo vseh snovi ki jih jemlje kot cepivo, zdravilo, hrano ali pijačo, to pomeni da so ti ludje popolnoma odvisni od drugih katere smatrajo da jim dajejo pristne informacije, od proizvajalcev teh snovi, od tistih ki so opravili teste, od družinskih članov, od znancev, državnega zdravstvenega sistema, informacijskih programov, zvezdnikov in/ali od neznancev in interneta, in potem je tukaj gromozanski račun ki privede do rezultata za katerega se človek odloči, ta rezultat je na koncu še vedno več ali manj verovanje, lahko je daleč od realnosti, lahko je blizu, ampak še vedno je verovanje, in samo to, fizičnih informacij nimate, tem faktorjem zaupate na lastno odgovornost, na svoje življenje, in to je večina borbe, kako dober si da znaš iz vseh informacij ki jih sprejmeš potem razbrati tisto kaj ti pomaga ali ne, to ni lahko, veliko ljudi takšne odločitve sprejema zelo prelahko.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Zoromer ()

Počaki, da pridejo vn z mRNA cepivi. That will be fun.

Sicer fantje in punce. Eno resno vprašanje.
Tisti, ki ste veselo in oblivious v covid matrici, a imate točko "ok this has gone too far?"

Kje je za vas tisti limit, čez katerega vsaj ideološko ne boste šli, čeprav pragmatično se boste najbž uklonili.

Mam en kratek video kot nagradico, če odgovorite.
There will be chutes!
It came from the lab.

dexterboy ::

Pika na i je izjavil:

JA, NECEPLJENJE JE KATASTROFA!

Kako kaj CT in MR glave?
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

dexterboy ::

hr_natakar je izjavil:

Na portalu, kjer se zbira najvecja koncentracija najbolj inteligentnih ljudi v Sloveniji, jih velika vecina se vedno zaupa in verjame vsem uradnim medijskim trobilom. Vladam pa tudi. Kot, da se nikoli do zdaj niso zlagali? Afera z maskami anyone? Korupcija po svetu, eu, poslanci? Se zmeraj zaupate tem ljudem? Pa kao najbolj inteligentni ljudje. Inteligentni ja, za ucit se, kar vam podtaknejo pod nos. Lastno razmisljanje pa je zelo vprasljivo. Ja, to je taka inteligenca po meri, bi se reklo.

Na žalost, ali pa na srečo, bo to razumelo bolj malo ljudi... Zakaj bi razmišljali s svojo glavo, če pa imajo gugl in 24kur za to. Aja, tuba ima pa še filmčke. K so itak resnični... Drugače ne bi nikoli vedeli, da zemlja ni okrogla.
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

Tiskar 2 ::

Ne bi se cepil. Razlogi so tu

Ja, ampak si ti normie, ki posluša mainstream medije in se smeje flat-eartherjem, ki to niso?
There will be chutes!
It came from the lab.

zee ::

Zoromer je izjavil:

Cepiva zaobidejo velik del imunskega sistema ker se vnesejo direktno v kri, nepravilne snovi za katere krvni obtok ni bil narejen in jih tam ne pričakuje še posebaj ne v večjih količinah, povzročijo veliko škodo in tudi dolgotrajne posledice mnogo bolj intenzivnejše kot pa če bi enako količino snovi zaužil skupaj z hrano in tekočino. Torej da si človek dopusti vbrizgati neko snov direktno v krvni obtok bi moral biti izjemno prepričan da sploh ve kakšno sestavino si bo vbrizgal in vse karakteristike te snovi ali mešanice snovi.

Zacnimo s tem, da se cepiva vbrizgajo tipicno vbrizgajo v misico. Nadaljujemo s tem, da gredo infuzije in transfuzije krvi direkt v zilo, kar po tvoji logiki pomeni, da "povzrocajo veliko skodo".

Ostalega ni vredno komentirati.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

mrbanana ::

vostok_1 je izjavil:

Počaki, da pridejo vn z mRNA cepivi. That will be fun.

Mam en kratek video kot nagradico, če odgovorite.

Please do share 8-O

zee je izjavil:

Zoromer je izjavil:

Zacnimo s tem, da se cepiva vbrizgajo tipicno vbrizgajo v misico. Nadaljujemo s tem, da gredo infuzije in transfuzije krvi direkt v zilo, kar po tvoji logiki pomeni, da "povzrocajo veliko skodo".

Ostalega ni vredno komentirati.

Zee. Ti si v tem fohu, and you didn't say one damn thing, o temu virusu že od začetka.
Kaj ti meniš o vsemu skupaj? Se med sodelavci kaj pogovarjate, saj veš, "naughty" talk (aka. lab made)?
There will be chutes!
It came from the lab.

Machete ::

zakaj iščeš teorijo zarote, če imaš boljše razlage? Bolezensko?
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Kako teorijo zarote?

Virus JE prišel iz laba. O tem praktično ni dvoma. V naravi se take kombinacije nukleotidov zgodijo nevrjetno redko.
Plus je že toliko sekundarnih indicev.
And besides, ni znanstvenega članka, ki bi dokončno in nedvoumno potrdil naravni izvor virusa. Večina jih je bolj podobna nekim novinarskim člankom, ostali pa imajo avtorje na CCP payrolu.
There will be chutes!
It came from the lab.

sunshine403 ::

vostok_1 je izjavil:

Kako teorijo zarote?

Virus JE prišel iz laba. O tem praktično ni dvoma. V naravi se take kombinacije nukleotidov zgodijo nevrjetno redko.
And besides, ni znanstvenega članka, ki bi dokončno in nedvoumno potrdil naravni izvor virusa.

Ni dvoma? To ti na podlagi tvojih yellow papers virov nimas dvoma. Vsi ostali ga imajo ;) In enako kot ni (ce tako pravis) znanstvenega clanka, ki bi dokoncno in nedvoumno potrdil naravni izvor virusa, tudi ni znanstvenega clanka, ki bi dokoncno in nedvoumno potrdil laboratorijski izvor virusa. Ja vem v tem primeru je logika povsem drugacna in se po defaultu smatra da je to res.

Znanstveni članki, ki so, pravijo, da kombinacija je sicer možna, ni pa vrjetna.
In kot rečeno, sekundarnih indicev je povsem dovolj.

Ampak, nima smisla prepričevat tiste veselo priklopljene v matrico.

Tudi, če bi ti hipotetično pokazal tak članek, ti ne bi vrjel. Zgleda, da gre za nekakšen inate obrambni mehanizem.
There will be chutes!
It came from the lab.

No pa daj pokazi tak clanek. Ampak ne da je to citat iz Daily Maila ampak pravi clanek. Kaj je pogoj za "znanstveni clanek" upam da je jasno. Torej sproduciraj en tak link pa bom premislil o tem ali ti verjamem ali ne. S tvojimi blodnjami o matrici, tabletkah in Gatesu (wtf... se vedno mi ni jasno od kje vam to da je sedaj Gates glavni pri tem virusu???) takoj kot ti nekdo rece da predlozi kakrsen koli dokaz za dvoje ideje, si ze malo dolgocasen.
Sproduciraj en (ja vsaj jeben en sam samcat) kredibilen link pa bo. Do sedaj ga nisi. Vse kar ti je uspelo so linki do clankov v casopisih, za katere so celo Slovenske novice vrhunska znanstvena publikacija.

Infektolog gre skozi par člankov. Linki/naslovi na članke so vsi tam.

PS. Zakaj pa je tako nevrjetno, da je zadeva lab made? To mi sploh ni jasno. Tako kot vse velesile ima tudi kitajska svoj bioweapons program, ki je pravzaprav naprednejši od ostalih. Kitajska je vodilna na tem področju. Predvsem zaradi neobsoječih etičnih standardov, kot pa same tehnologije.

Glede Billa&Co., je zadeva že bolj ezoterična. Nima smisla, da oseba kot ti, se poglablja v to, ker you're not ready.

Enostavno boš pač moral na lastni koži občutiti spremembe, četudi ti ne bo niti najmanj jasno kaj se dogaja. Ko updejtajo matrico večina tega ne zazna, zgolj par Neo-tov.
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

O tem sem ti ze enkrat napisal... Ta tip je ravno toliko infektologa kot jaz ;)
Christopher Hamlin Martenson (born September 15, 1962) is an economic researcher, writer and trend forecaster interested in macro trends regarding the economy, energy composition and environment.

Tako da s tem je tudi povezana njegova kredibilnost o poznavanju te teme.
Next try, pretty please?

Linki/Naslovi na članke ima navedene večinoma spodaj v opisu videa.
Saj si to iskal, ali ne?

Glede osebe same, jaz mu načelom avrjamem, saj gre dokaj izčrpno skozi pomembne točke.
Jasno...jaz imamm dovolj sekundarnih indicev, da se ne nanašam zgolj na članke.

PS. Malce Godwind's lawa, ampak ali je Churchill tudi potreboval znanstvene članke?
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

Smurf ::

vostok_1 je izjavil:

Saj si to iskal, ali ne?

Glede osebe same, jaz mu načelom avrjamem, saj gre dokaj izčrpno skozi pomembne točke.

PS. Malce Godwind's lawa, ampak ali je Churchill tudi potreboval znanstvene članke?

TL;DR;

Imamo infektologa, ki to ni, kateremu verjame vostok_1 (ki tudi ni infektolog, ali pa vsaj znantvenik).

A ti resnicno ni jasno, zakaj ti ne verjamemo?

vostok_1 je izjavil:

PS. Zakaj pa je tako nevrjetno, da je zadeva lab made? To mi sploh ni jasno.
Kar nam da jasno vedeti, da nisi nikoli bil v takih okoljih in da nimaš pojma, kako se stvari tam odvijajo. Ni to tako kot v filmih, kjer nek zlobec za hobi načrtuje world domination. Ne, v vseh znanstvenih ustanovah nekdo sponzorira raziskave, z jasno definicijo željenih rezultatov in sledljivim paper trailom. Torej je "virus je iz laba" približno tako verjenta štorija kot "9/11 was an inside job".

Smurf je izjavil:

vostok_1 je izjavil:

Saj si to iskal, ali ne?

TL;DR;

Imamo infektologa, ki to ni, kateremu verjame vostok_1 (ki tudi ni infektolog, ali pa vsaj znantvenik).

A ti resnicno ni jasno, zakaj ti ne verjamemo?

Saj ne rabiš mi vrjet. Jz pretežno zgolj širim informacije.
Smešno mi je sicer kako ste nepobolšljivi konformisti, amapak ok.
Boste že na lastni koži občutili oz. že čutite. Zgolj neveste zakaj.

pegasus je izjavil:

vostok_1 je izjavil:

PS. Zakaj pa je tako nevrjetno, da je zadeva lab made? To mi sploh ni jasno.
Kar nam da jasno vedeti, da nisi nikoli bil v takih okoljih in da nimaš pojma, kako se stvari tam odvijajo. Ni to tako kot v filmih, kjer nek zlobec za hobi načrtuje world domination. Ne, v vseh znanstvenih ustanovah nekdo sponzorira raziskave, z jasno definicijo željenih rezultatov in sledljivim paper trailom. Torej je "virus je iz laba" približno tako verjenta štorija kot "9/11 was an inside job".

Kako veš, da ni "nekega zlobca"?
Kako veš, da ne gre za world domination?
Kako veš, da znanstvene raziskave niso bought and paid for?
Kako veš, da 9/11 ni bil "inside job"?

Ker so ti mainstream mediji to povedali? Ali si inženir in simuliral padec stolpa? Če slednje, daj nam prosim link na tvojo študijo.

Kaj pa sadamove WMDje si tudi že našel, že če smo pri tem?
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

Smurf ::

vostok_1 je izjavil:

Temu se rece sum, ne informacije.

pegasus je izjavil:

Kako ves, da ne obstaja mavricast unicorn, ki ga jaha nagi einstein?

Smurf je izjavil:

vostok_1 je izjavil:

Smurf je izjavil:

>Saj ne rabiš mi vrjet. Jz pretežno zgolj širim informacije.

>Kako veš, da ni "nekega zlobca"?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Smurf ()

Včasih sumi, včasih informacije. Šure.

Mogoče zato ker v zgodovini je bilo kup "zlobcev", ki so želeli vladati svetu. Samorogi pa niso živeli v Enisteinovem času.
There will be chutes!
It came from the lab.

Mr.B ::

vostok_1 je izjavil:

Kako teorijo zarote?

And besides, ni znanstvenega članka, ki bi dokončno in nedvoumno potrdil naravni izvor virusa. Večina jih je bolj podobna nekim novinarskim člankom, ostali pa imajo avtorje na CCP payrolu.

No in kje imas vir za tvoje izjave. Ce se hoces smesit daj trumpov ali pompejev link.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Sem slišal en zelo dober komentar:

"A virus so dangerous, you need to get tested to know if you have it"
Ni to, da ti pol ulice kašlja doma kri, sorodniki pa umirajo na vsakem koraku.

Hehe, dobro so vas potegnili s Pandemijo 1.

Sedaj počakajmo na Pandemijo 2, da nam dobri stari MaliMehki Billy pokaže kaj ima.
There will be chutes!
It came from the lab.

vostok_1 je izjavil:

Sem slišal en zelo dober komentar:

"A virus so dangerous, you need to get tested to know if you have it"
Ni to, da ti pol ulice kašlja doma kri, sorodniki pa umirajo na vsakem koraku.

Hehe, dobro so vas potegnili s Pandemijo 1.

Sedaj počakajmo na Pandemijo 2, da nam dobri stari MaliMehki Billy pokaže kaj ima.

A to je tako kot tist : trump trdi da je virus usel iz kitajskega laboratorija. Njegov trditev izhaja iz porocila 2018, da kitajci slabo skrbijo za higijeno. Potem pa DEBILI izobrazeni s strani 24kur medijov zacno to podajati kot dejstvo.
Zanimivo v kaksnem stanju je danes amerika, ko jo vodijo taki, da zadostijo mentalni nivo, kot so recimo vostok_1.

Kot rečeno, se mi ne sanja kaj blodiš, ampak i'm sure it's interesting,
There will be chutes!
It came from the lab.

Sem upal, da bo kaka ST novica na to temo:
https://www.mintpressnews.com/africa-tr...

Ampak zgleda ni dovolj interesantno.

Je pa definitivno interesantno kombiniranje vaccine recorda in plačilnega sistema.
Zadevi sta logično povezani seveda...duuuh.
There will be chutes!
It came from the lab.

vostok_1 je izjavil:

Kako veš, ... Ker so ti mainstream mediji to povedali?
Ne, slučajno delam v enem takem labu in vsak dan gledam, kako stvari potekajo. Od medijev kvečjem zvem, kako butasti so pri svoji interpretaciji dogodkov in odkritij v znanosti.

Delaš v labu za covert politične operacije?
Nazadnje ko sem bil v labu, so tam merilni inštrumenti, steklovina, halje itd. Nikjer nisem zasledil organigram skritih političnih agend in globalnih zavez. Lahko se sicer motim.

In other news:

Cepivo bo v presenetljivo rekordnem času na voljo, proizvedeno in distribuirano.
Človek včasih pomisli, ali ga niso že imeli pripravljenega. Ampak ok, to je spet samo ena teorija zarote.
Kakorkoli že, vaša odrešitev bo kmalu na voljo ljudje. Počasi ne boste več potrebovali mask in appov.
There will be chutes!
It came from the lab.

vostok_1 je izjavil:

Jaz ne, to je tvoj oddelek.

Precisely.

Ti se boš cepil btw?
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

vostok_1 je izjavil:

Kot rečeno, se mi ne sanja kaj blodiš, ampak i'm sure it's interesting,

Seveda, trump tud trdi da so top shit pri resevanju corona krize. No ampak taki kot ti imajo tezave sestevati do deset, pa tako kot ti, prehitro zakrozijo na najblizjo nulo.

vostok_1 je izjavil:

Sem upal, da bo kaka ST novica na to temo:
https://www.mintpressnews.com/africa-tr...

Ampak zgleda ni dovolj interesantno.

Je pa definitivno interesantno kombiniranje vaccine recorda in plačilnega sistema.
Zadevi sta logično povezani seveda...duuuh.

Seveda v drugi temi pa blodis nekaj na temo, da se prevec plodijo pa silijo v rasno cistno evropo. Nisem vedel da so tako bogati.

vostok_1 je izjavil:

Nazadnje ko sem bil v labu, so tam merilni inštrumenti, steklovina, halje itd. Nikjer nisem zasledil organigram skritih političnih agend in globalnih zavez. Lahko se sicer motim.

In other news:

Cepivo bo v presenetljivo rekordnem času na voljo, proizvedeno in distribuirano.
Človek včasih pomisli, ali ga niso že imeli pripravljenega. Ampak ok, to je spet samo ena teorija zarote.
Kakorkoli že, vaša odrešitev bo kmalu na voljo ljudje. Počasi ne boste več potrebovali mask in appov.

To je pa tako, ko poslusas neizobrazene in ne razgledane populiste, kako tolmacijo majno tiskana besedila, potem pa ta ti vzames kot dejstvo, ostali mentalno ne zaostali svet pa zavija z ocmi.
Kaj ko bi raje sel spat, da bos imel moc 5 minut koncentirirano brati strokovno gradivo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mr.B ()

zasekaroza ::

vostok_1 je izjavil:

In other news:

App bo (nazalost) ostal

Bojim se da res. Kvečjemu ga bodo nagradili z ID2020 funkcijami.
There will be chutes!
It came from the lab.

vostok_1 je izjavil:

Bojim se da res. Kvečjemu ga bodo nagradili z ID2020 funkcijami.

Enostavno ti ga bodo namestili ba vse naprave, ki jih ti imenujes " pametne ". In celo zakonsko podlago bodo imeli. Kaj pa se oglasajo taki ki mislijo da imajo pistolo pa e virus boji.

vostok_1 je izjavil:

Ti se boš cepil btw?
Nesmiselno vprašanje. Seveda se bom, takoj ko bo nekaj smiselnega na voljo. Moj krog ljudi, s katerimi se redno družim je precej majhen in precej jih je že v rizični skupini, tako da bom to storil zanje.
Btw, iz tvojega odnosa sklepam, da si ali ljudomrznež ali samotar?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: pegasus ()

mahoni ::

pegasus je izjavil:

vostok_1 je izjavil:

Ti se boš cepil btw?
Nesmis3lno vprašanje. Seveda se bom, takoj ko bo nekaj smiselnega na voljo. Moj krog ljudi, s katerimi se redno družim je precej majhen in precej jih je že v rizični skupini, tako da bom to storil zanje.

Saj so ze na voljo smiselna cepiva. Lahko poskusis, pa nam sporocis stanje.

Moja definicija smiselnega cepiva je "ko nam delodajalec ponudi organizirano cepljenje".

pegasus je izjavil:

vostok_1 je izjavil:

Ti se boš cepil btw?
Nesmiselno vprašanje. Seveda se bom, takoj ko bo nekaj smiselnega na voljo. Moj krog ljudi, s katerimi se redno družim je precej majhen in precej jih je že v rizični skupini, tako da bom to storil zanje.

Kaj pomeni smiselno?

Glede vprašanja, načeloma potrjujem. Quality over quantity je eden od mojih življenskih motov.
Zato pa tudi nisem proti depopulaciji plebsev. Zgolj metoda depopulacije je pod vprašajem.
There will be chutes!
It came from the lab.

PS https://www.uradni-list.si/novice/pogle...

Komentar na tole.
Članek Nataše je sicer kar soliden. Malo pa mi čudno, kaj počne to mnenje na uradni-list.si??

Anyway. Da pa deep state skuša izigravat plebse z zakonodajnim postopkom me ne preseneča.
Moj plan se je trenutno izogibat covid testom in potencialno skenslat smartphone.
Dokler ne bo Billy&Co. spustil vn Pandemijo 2, se kaj močno ne bom sekiral, četudi sem že imel nekaj nevšečnih pripetljajev z normiji med P1.

Se izogibat uporabe maske med plebsi v zaprtih prostorih ni tako enostavno kot nekateri mislijo. Najprej te osebje želi vržt vn, ostali se te izogibajo kot, da imaš airborne HIV.

PS. Že, ki omenjam HIV. Šanse, da se spolno prenosljiva bolezen primatov efektivno poveže z gripo v naravi, je nekaj tako bedastočega, da je nevrjetno kako še naprej vrjamete v spolne odnose kač, netopirjev in luskavcev na neki tržnici.
Saj bi rekel, da ste stupid, ampak se že malo preveč ponavljam.
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

HappyPills ::

Bill mi je poslal DM, ne bo v2 vsaj še 12 let. Neki štrika v Labu.

Toliko žal ne bi vedel. Eni govorijo jeseni, drugi 2022.
Če bi vedel, bi vam povedal. Trenutno lahko zgolj zaupam Billijevim besedam, da bo.
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

zasekamroz ::

vostok_1 je izjavil:

PS https://www.uradni-list.si/novice/pogle...

Komentar na tole.
Članek Nataše je sicer kar soliden. Malo pa mi čudno, kaj počne to mnenje na uradni-list.si??

Anyway. Da pa deep state skuša izigravat plebse z zakonodajnim postopkom me ne preseneča.
Moj plan se je trenutno izogibat covid testom in potencialno skenslat smartphone.
Dokler ne bo Billy&Co. spustil vn Pandemijo 2, se kaj močno ne bom sekiral, četudi sem že imel nekaj nevšečnih pripetljajev z normiji med P1.

Se izogibat uporabe maske med plebsi v zaprtih prostorih ni tako enostavno kot nekateri mislijo. Najprej te osebje želi vržt vn, ostali se te izogibajo kot, da imaš airborne HIV.

PS. Že, ki omenjam HIV. Šanse, da se spolno prenosljiva bolezen primatov efektivno poveže z gripo v naravi, je nekaj tako bedastočega, da je nevrjetno kako še naprej vrjamete v spolne odnose kač, netopirjev in luskavcev na neki tržnici.
Saj bi rekel, da ste stupid, ampak se že malo preveč ponavljam.

ne pravita apple in google, da obveznih aplikacij na trgovini ne sme bit? jaz jo bom prijavil če bo obvezna, predlagam da nas to stori čim več

Moj telefon tako ali drugače ne bo "primeren".
There will be chutes!
It came from the lab.
««
9 / 43
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Uvaja se obvezno cepljenje (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Loža
45673389 (58628) vostok_1

Več podobnih tem