Forum » Problemi človeštva » Bi se cepili, če bi obstajalo cepivo za COVID-19 ?
Bi se cepili, če bi obstajalo cepivo za COVID-19 ?
Temo vidijo: vsi
vostok_1 ::
PS. Zakaj mi država ne dovoli se naravno prekužit z covidom, da lahko že enkrat normalno hodim na okoli?
Zakaj moramo asimptomatičnost ugibati na nekih posrednih dokazih. Če je to kaka kuga, a je res tako težko najti asimptomatika in zdravega poasmeznika, jim plačati vsakemu 100k strpati v sobo za dva tedna in videti kaj se zgodi?
Porabili smo že miljarde, a miljonček ne zmoremo za znanost?
Jaz se javim. Any day of the fucking week za 100k. Easiest money ever.
Pravim...fuckwiti, ki religiozno berete MSM, en dan nas skušate strašit z (lažno) pozitivnimi, drugič s 57letniki, tretjič z zanemarljivimi procenti itd.
Zakaj moramo asimptomatičnost ugibati na nekih posrednih dokazih. Če je to kaka kuga, a je res tako težko najti asimptomatika in zdravega poasmeznika, jim plačati vsakemu 100k strpati v sobo za dva tedna in videti kaj se zgodi?
Pravim...fuckwiti, ki religiozno berete MSM, en dan nas skušate strašit z (lažno) pozitivnimi, drugič s 57letniki, tretjič z zanemarljivimi procenti itd.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21
It came from the lab.
PersonaRuda ::
PS. Zakaj mi država ne dovoli se naravno prekužit z covidom, da lahko že enkrat normalno hodim na okoli?
+1
Najboljši vpis v tej temi. Respect!
hendriks ::
Saj ti nihče ne brani, da greš z ekipo medicincev v staračke domove pobirat brise za Covid19. In ko boš tam, daš masko dol in kušneš gospo ali dve na usta. Ni vrag, da se ne boš okužil! Potem počakaj doma 14 dni in spremljaj kaj se bo zgodilo. Če imaš srečo, boš malce kašljal, če pa ne, več sreče prihodnjič.
Mr.B ::
Jp v NY ko so sleparji cakali za odvoz trupel na mnozicno grobisce so ze vedeli zakaj.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
zasekamroz ::
Jp v NY ko so sleparji cakali za odvoz trupel na mnozicno grobisce so ze vedeli zakaj.
Oni na tistem grobiscu že od nekdaj pokopavajo ljudi
Elite pravijo da je to neetično.
Ni pa neetično zapret rajo
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zasekamroz ()
Saj ti nihče ne brani, da greš z ekipo medicincev v staračke domove pobirat brise za Covid19. In ko boš tam, daš masko dol in kušneš gospo ali dve na usta. Ni vrag, da se ne boš okužil! Potem počakaj doma 14 dni in spremljaj kaj se bo zgodilo. Če imaš srečo, boš malce kašljal, če pa ne, več sreče prihodnjič.
Že iz trgovine me mečejo vn, sedaj pa naj bi silil v DSOje?
Restavracije, trgovine itd. so more than enough. Dobiš ravno pravo dozo virusa, da ga telo hitro obvlada in postaneš imun.
Žurke so ravno tako ok, ker nihče z resno vročino ne gre partyjat, vsaj ne v resnem številu.
Light load samocepljenje je idealna metoda že miljone let, od začetka življenja.
Glede več sreče prihodnjič...s takimi uradnimi odstotki, ki so še potencirani, mi praktično ne bo hudega.
Pri takih cifrah je edino smotrno da fuckwite vašega kova strpamo v bunkerje dokler ne mine bibljiska poplava.
Pri tako majhnih številkah sesuvati družbeno nit je nadvse retardirano.
Da je družbena nit gnila, sicer ne zanikam, but still, that's not the main point.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
@imagodei
Daj prosim, ne tudi ti bit fuckwit.
Asimptomatičnost efektivno pomeni, da telo obvladuje infekcijo zlahka, kar pomeni, da je skoraj gotovo zanemarljiva. Virusi pa precej nevtralizirani. Asimptomatiki so idealni za samo cepljenje.
Tako so namreč tudi začeli s cepivi. Recimo so konja poskusili okužiti in iz njegove plazme nato dobiti cepivo. Skratka, predelan virus.
Asimptomatičnost covida-19 sploh ni še dokazana oz. so dokazi orientaciski at best.
Kot drugo PCR za covid pri dovoljšni amplifikaciji lahko zazna vsega boga.
Dobiti PCR test brez Ct števila je neumnost, ki si ga lahko privoščijo samo plebsi, ko jih medicinska stroka nateguje.
Bah... ;((
Torej je na neki točki preboleval bolezen, pa ni niti vedel? Spet - če bi hodil brez maske, bi naokrog trosil viruse.
Asimptomatičnost efektivno pomeni, da telo obvladuje infekcijo zlahka, kar pomeni, da je skoraj gotovo zanemarljiva. Virusi pa precej nevtralizirani. Asimptomatiki so idealni za samo cepljenje.
Tako so namreč tudi začeli s cepivi. Recimo so konja poskusili okužiti in iz njegove plazme nato dobiti cepivo. Skratka, predelan virus.
Asimptomatičnost covida-19 sploh ni še dokazana oz. so dokazi orientaciski at best.
Kot drugo PCR za covid pri dovoljšni amplifikaciji lahko zazna vsega boga.
Dobiti PCR test brez Ct števila je neumnost, ki si ga lahko privoščijo samo plebsi, ko jih medicinska stroka nateguje.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Tako je. Powers that be foruma, so mi prepovedali pisat, ker sem pisal informacije, ki so se takrat zdele nerealne, a so pol leta kasneje se izkazale za realne.
Not my fault really. Pa sploh nisem neki trolal.
Anyway imagodei.
Če imaš ti astmo in si med ogroženimi. Je jasno kaj moraš narediti. Mi, ki mislimo da smo dovbolj zdravi, se nimamo kaj fundamentalno prilagajat tvoji neugodni okoliščini. Nekaj sicer lahko naredimo iz dobre volje, ampak there's a limit to that.
Kot rečeno...če si rizična skupina in ali se počutiš prestrašenega, lahko komot do cepiva laufaš bunker.
V današnji družbi imaš na voljo vse vzvode, ki ti omogočajo izredno kakovostno življenje tudi v bunkerju.
Tisti bolj pogumni od nas, pa bomo pač izivali šanse 2 na 10000.
Trenutno nam diktator pravi, da niti tega ne smemo tvegati, čeprav tvegamo več vsak dan ko se vsedemo v avtomobil.
Not my fault really. Pa sploh nisem neki trolal.
Anyway imagodei.
Če imaš ti astmo in si med ogroženimi. Je jasno kaj moraš narediti. Mi, ki mislimo da smo dovbolj zdravi, se nimamo kaj fundamentalno prilagajat tvoji neugodni okoliščini. Nekaj sicer lahko naredimo iz dobre volje, ampak there's a limit to that.
Kot rečeno...če si rizična skupina in ali se počutiš prestrašenega, lahko komot do cepiva laufaš bunker.
V današnji družbi imaš na voljo vse vzvode, ki ti omogočajo izredno kakovostno življenje tudi v bunkerju.
Tisti bolj pogumni od nas, pa bomo pač izivali šanse 2 na 10000.
Trenutno nam diktator pravi, da niti tega ne smemo tvegati, čeprav tvegamo več vsak dan ko se vsedemo v avtomobil.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: vostok_1 ()
hr_natakar ::
Sistem verovanja se pocas sesuva. Mediji ze iscejo gresnega kozla, seveda v vladah drzav, ki so po nepotrebnem uvajali mehko diktaturo in nepotrebne ukrepe. Ampak kdo je vladam dajal navodila za to? O tem pa clanek seveda nic ne govori. Vlade po celem svetu zgolj poslusajo navodila, se ve koga.
imagodei ::
@imagodei
Bah... ;((
Torej je na neki točki preboleval bolezen, pa ni niti vedel? Spet - če bi hodil brez maske, bi naokrog trosil viruse.
Asimptomatičnost efektivno pomeni, da telo obvladuje infekcijo zlahka, kar pomeni, da je skoraj gotovo zanemarljiva. Virusi pa precej nevtralizirani.
A) Ni nemogoče, da bi asimptomatičen bolnik okužil ljudi okoli sebe, s katerimi je bil v zadosti tesnem kontaktu.
B) Ni nujno "asimptomatičen". Morda ima samo blage znake, ki jih ne pripisuje Covid19 bolezni.
- Hoc est qui sumus -
hr_natakar je izjavil:
Sistem verovanja se pocas sesuva. Mediji ze iscejo gresnega kozla, seveda v vladah drzav, ki so po nepotrebnem uvajali mehko diktaturo in nepotrebne ukrepe. Ampak kdo je vladam dajal navodila za to? O tem pa clanek seveda nic ne govori. Vlade po celem svetu zgolj poslusajo navodila, se ve koga.
A to misliš na nek konkreten članek/anketo, ali just in general?
@imagodei
Bah... ;((
Asimptomatičnost efektivno pomeni, da telo obvladuje infekcijo zlahka, kar pomeni, da je skoraj gotovo zanemarljiva. Virusi pa precej nevtralizirani.
A) Ni nemogoče, da bi asimptomatičen bolnik okužil ljudi okoli sebe, s katerimi je bil v zadosti tesnem kontaktu.
B) Ni nujno "asimptomatičen". Morda ima samo blage znake, ki jih ne pripisuje Covid19 bolezni.
Tako A in B sta možna. Ne zanikam.
Ampak po enem letu tega, nam številke pravijo, da zadeva ni tako nevarna za seemingly zdrave ljudi.
Če se izkaže, da nisem zdrav in bom potegnil kratko...well, that's life for you. My bad.
Zaenkrat jaz, in mnogi menimo, da je tveganje sprejemljivo.
Če bo billijeva pandemija 2 imela bistveno večjo smrtnost, in bodo ljudje okrog mene padali kot muhe, bom tudi jaz začel tu gor nabijat o ukrepih.
Zaenkrat ste malo bolj na tapeti le vi ogroženi.
Sem dovolj "heroja", da bom tvegal in vlekel civilizacijo naprej, tudi zate. Ne pa me metat vn iz trgovine, ker imam 2/10000 šanse, da končam na ICUju.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
Jaz konkretno moj imunski sistem redno obremenjujem in zaenkrat mi dobro služi.
Pravim, ni me toliko strah smrti, da bi sedaj moral zganjati paniko na 24ur.
Strah me je sicer NWOja, ker to bo hujše od smrti.
Vi ogroženi/presrani, bi nam lahko bili še hvaležni, da tvegamo zdravje in življenje in posledično omogočamo čredno imunost, ki bo ščitila tudi vas.
Think of me as a vaccine. Zastonjsko pa še Billy/NWO-free.
Pravim, ni me toliko strah smrti, da bi sedaj moral zganjati paniko na 24ur.
Strah me je sicer NWOja, ker to bo hujše od smrti.
Vi ogroženi/presrani, bi nam lahko bili še hvaležni, da tvegamo zdravje in življenje in posledično omogočamo čredno imunost, ki bo ščitila tudi vas.
Think of me as a vaccine. Zastonjsko pa še Billy/NWO-free.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
Za TL;DR
Jaz prakticiram osebno švedski model. Če ocenim situacijo za nevarno, reagiram primerno. Če ne pa ne.
Jaz prakticiram osebno švedski model. Če ocenim situacijo za nevarno, reagiram primerno. Če ne pa ne.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Bolj me skrbi, da ti bom moral invalidnino plačevat.
Ne pri takih številkah.
To gre zgolj za tvoj osebni strah.
Jaz bom svojo invalidnino poplačal s tem, da furamo civilizacijo naprej, ne pa pustil zaprto.
Sicer pa od ostali ne dobim odgovora, ti mi zgledaš bolj forthcoming:
čemu res, ne prakticiraš bunker do cepiva?
Čisto legit vprašanje, te ne zbadam.
Če bi jaz dokaj zanesljivo vedel, da sem med ogroženimi in me čaka gotova invalidnost...bi skoraj sigurno prakticiral bunker. Morda ne tako hard, but still.
Zaenkrat se mi to ne zdi potrebno in zdravstvene izkušnje mi tudi to nekako potrjujejo.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
PS. Še eno tako humorno.
Veste ko v zombie/pandemic filmih najdejo enega ki je imun...ponavadi ga izkoristijo za pomoč.
V RL pa imune ravno tako zapiramo v hiše, namesto, da bi jih izkoristili.
Ain't it funny?
Še pri španski gripi ni bilo pol toliko omejitev. Delal si lahko kar si hotel, na lastno odgovornost seveda. Neumne ljudi se je hitro odstranilo iz genepoola.
Veste ko v zombie/pandemic filmih najdejo enega ki je imun...ponavadi ga izkoristijo za pomoč.
V RL pa imune ravno tako zapiramo v hiše, namesto, da bi jih izkoristili.
Ain't it funny?
Še pri španski gripi ni bilo pol toliko omejitev. Delal si lahko kar si hotel, na lastno odgovornost seveda. Neumne ljudi se je hitro odstranilo iz genepoola.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Španski gripici? Sej tisti virus ni bil nič kaj hujši od covida ...
Očistno si popušil pri argumentih.
Pojdi nazaj brat rtvslo.si in število pozitivnih na PCR testu, bo boljše.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
darkolord ::
a 2007 analysis of medical journals from the period of the pandemic found that the viral infection was no more aggressive than previous influenza strains
The first wave had resembled typical flu epidemics; those most at risk were the sick and elderly, while younger, healthier people recovered easily.
Španska gripa je komaj popraskala človeštvo. O tem se s teboj strinjam.
Leto poprej so bili v največji vojni dotedaj, pol pa še gripa. In človeštvo je "cvetelo" kot še nikoli po tem.
Covid pa je za red manjši od te španske gripe.
Skratka, sedaj mi prosim najdi še vir, ki argumentira, zakaj nisi zabarikadiran v bunkerju.
Leto poprej so bili v največji vojni dotedaj, pol pa še gripa. In človeštvo je "cvetelo" kot še nikoli po tem.
Skratka, sedaj mi prosim najdi še vir, ki argumentira, zakaj nisi zabarikadiran v bunkerju.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
dway ::
Ce je sistem zmozen se zlagati celemu clovestvu o trenutni novi gripi, potem ni noben problem se zlagati o gripi iz davne preteklosti o kateri ne vemo nic razen iz njihovih porocil. Tako da vprasanje, koliko so resnicni podatki za preteklo zgodovino. Boljse je da se osredotocite na covid 19 in predvsem na primernost testerjev. Zakaj imajo lahko nekatere drzave svoj test za kovid, ki pokaze realno stevilko, minimalno okuzenih in umrlih, ki se nekako ujema z bolniki na intenzivni. To bi mogla imet vsaka drzava. Svoj tester, ne pa ene vprasljive kvalitete, ki ti jih drugi vsilijo. Prevec politike.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: dway ()
Jz se predvsem baziram na anekdotne dokaze.
Ljudje se družijo, žurajo, zahajajo sem pa tja, in nekako nočejo in nočejo umreti od covida.
Imeli smo proteste celo poletje in 2 tedna po njih nismo kopali masovne grobove.
Jaz razumem, da je imagodei prestrašen. But get a grip man. It will be alright (če ustavimo Billyja, that is).
Ljudje se družijo, žurajo, zahajajo sem pa tja, in nekako nočejo in nočejo umreti od covida.
Imeli smo proteste celo poletje in 2 tedna po njih nismo kopali masovne grobove.
Jaz razumem, da je imagodei prestrašen. But get a grip man. It will be alright (če ustavimo Billyja, that is).
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Mr.B ::
zasekamroz je izjavil:
Oni na tistem grobiscu že od nekdaj pokopavajo ljudi
Elite pravijo da je to neetično.
Ni pa neetično zapret rajo
Za nerazvite , Fox News vir, da bo mentalno na nivoju tebe in vostoka : https://www.foxnews.com/us/aerial-image...
Maš pa še drug vir, koliko množičnih grobišč je v NY
Jz se predvsem baziram na anekdotne dokaze.
Tvoje anekdote so nekako tako, da si zaradi nehigijene po 6 mesecih pobegnil iz luknje iskati deratizator za podgane. Verjetno se s tem nebi preveč kvalili, kot relevanten vir, ki ga ti tako rad omenjaš.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mr.B ()
HappyPills ::
Btw španska gripa še vedno kroži med nami ni izginila. Je pa leta 1918 praVostok dejal, da je gripa plod Nikole Tesle. S svojimi mogočnimi stroji kaj drugega kot apokalpise ni bilo za pričakovati.
"There are numerous stories about him declining to shake hands, obsessively washing his own, wearing gloves whenever he could, and going through 18 dinner napkins at a meal and 18 hotel towels at a time." Zgodba o sumljivi Tesli.
"There are numerous stories about him declining to shake hands, obsessively washing his own, wearing gloves whenever he could, and going through 18 dinner napkins at a meal and 18 hotel towels at a time." Zgodba o sumljivi Tesli.
imagodei ::
čemu res, ne prakticiraš bunker do cepiva?.
Zato ker, naivčina kot sem, upam in mislim, da bodo ljudje nosili maske na zaprtih prostorih in/ali v množici in ne bodo trosili svojih patogenov naokrog.
Vem, naivčina sem.
- Hoc est qui sumus -
Zato ker, naivčina kot sem, upam in mislim, da bodo ljudje nosili maske na zaprtih prostorih in/ali v množici in ne bodo trosili svojih patogenov naokrog.
Vem, naivčina sem.
Zato pa je bunker/zaklonišče/klet nekaj najboljše za vse. Win-win za maskarje in ne maskarje. Tistih par komadov gre tja živet (zaklonišče,...), se ukinejo vsi ukrepi in gremo lepo vsi naprej normalno živet. Ko pa se najde rešitev za maskarje, pa se tisti iz zaklonišč vrnete na površje.
3p ::
Kako ti ne dovolijo? Si zamudil priložnost, da bi se šel družit na hrvaško obalo poleti?
Si prepričan?
Za špansko gripo je umrlo ~650000 američanov. Za covidom do zdaj 200000 (pa še ni mimo).
Tu ni nič za red manjše.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 3p ()
Machete ::
Za ali Z?
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
3p ::
Za ali Z?
Eh. Kaj če bi že enkrat opravili s tem famoznim "pa saj je umrl s covidom ne za covidom"?
Ja, seveda so stari daleč najbolj ogroženi od covida. Ampak ker je tole kot "tech" forum, lahko kdo voluntira in izračuna verjetnost, da je 75 letnik ravno na dan, ko mu je dokončno odbila ura, tudi slučajno okužen še s covidom?
Stavim, da je številka teh, ki so slučajno ravno umirajoči staknili še covid, zanemarljiva.
No, razen če vse nad 60 šteješ v kategorijo "že umira" in torej lahko umre le s covidom, ne zaradi njega.
Za gripo so umirali samo taki brez pridruženih bolezni. Tudi raka takrat ni bilo sploh pa ne avtizma. To je vse pred časom cepiv dragi moji.
Za ali Z?
Eh. Kaj če bi že enkrat opravili s tem famoznim "pa saj je umrl s covidom ne za covidom"?
Ja, seveda so stari daleč najbolj ogroženi od covida. Ampak ker je tole kot "tech" forum, lahko kdo voluntira in izračuna verjetnost, da je 75 letnik ravno na dan, ko mu je dokončno odbila ura, tudi slučajno okužen še s covidom?
Stavim, da je številka teh, ki so slučajno ravno umirajoči staknili še covid, zanemarljiva.
No, razen če vse nad 60 šteješ v kategorijo "že umira" in torej lahko umre le s covidom, ne zaradi njega.
Možak, tudi rtv se lovi naprimer. Čez dan poročajo za kovidom, z kovidom izmenično. Ne morejo se odločiti. Je pa gotovo, da je statistika v kovid histeriji mati vseh kurb.
Vem, naivčina sem.
Saj jih nosijo. Bolj ali manj. Virus pa kar ne izgine. Zapret vse!!111
Senior Dev ::
192 novih, Potrč pravi da se preveč testira. Morali bi manj testirat in več fitnesirat. Pravi da je z masko težje dihat.
ZenaDeva d.o.o. - Oddaja nepremičnin
Ne pozabit na talisman. Potrč talisman in od njega promoviran whey odžene tudi avtizem ne sam Covid.
Ignoranti, ki mislite, da maske karkoli spremenijo. Covid se prenaša v garažh in nedeljskih kosilih, ne pa v lidlu in na ulici. Je pa verjetno fajn, ko veste, da ste pridni in pomagate ranljivim.
Slopek ::
Ignoranti, ki mislite, da maske karkoli spremenijo. Covid se prenaša v garažh in nedeljskih kosilih, ne pa v lidlu in na ulici. Je pa verjetno fajn, ko veste, da ste pridni in pomagate ranljivim.
Se strinjam popolnoma. Masko v trgovini pa nosim, da ni drugim neprijetno in ne zato, ker bi se počutil ogroženega, ali se smatral za biological weapon na dveh nogah. Tako kot vedno, se ta okužba prenaša predvsem na domačih zadevah ja...pa potem služba naprej. Ne pa v trgovinah, ali celo javnih prostorih na prostem.
feryz ::
Zanimivo, kako se svet spreminja. Včasih so nas prepričevali, da zmaga večina, torej se upošteva volja nje.
Dandanašnji je ravno obratno, zmaguje manjšina. Pa naj si gre za korona ogrožence, ali katerokoli drugo "ogroženo" kliko. Večina se jim mora prilagajati in klanjati. Ter delati zanje.
Dandanašnji je ravno obratno, zmaguje manjšina. Pa naj si gre za korona ogrožence, ali katerokoli drugo "ogroženo" kliko. Večina se jim mora prilagajati in klanjati. Ter delati zanje.
Zanimivo, kako se svet spreminja. Včasih so nas prepričevali, da zmaga večina, torej se upošteva volja nje.
Ker so lastnika sveta vsi krepko čez 70. Vajenci pa imajo radi dimno zaveso.
Slopek ::
o kakšni manjšini pa govoriš? za koga pa delaš? komu se klanjaš in prilagajaš?
feryz ::
Šestim penzionistom v DSO, ki bodo mogoče dobili korono, mogoče pa ne. In kasneje mogoče umrli s pomočjo nje, mogoče pa ne.
Če smo pri aktualni temi.
Delam pa čisto malo zase, kakšno uro na dan. Ostalo pa za druge.
Če smo pri aktualni temi.
Delam pa čisto malo zase, kakšno uro na dan. Ostalo pa za druge.
crucial ::
Ne bo več dolgo tako, večini že prekipeva. Ko greva recimo s kameratom brez maske v trgovino, si jo še drugih pet sname. :-)
HappyPills je izjavil:
Btw španska gripa še vedno kroži med nami ni izginila. Je pa leta 1918 praVostok dejal, da je gripa plod Nikole Tesle. S svojimi mogočnimi stroji kaj drugega kot apokalpise ni bilo za pričakovati.
Želiš mi povedati, da ljudje včasih niso poznali bioweaponov?
Saj veš, da so v srednjem veku katapultirali s kolero/kugo okužene trupla čez zidovje obleganega gradu?
Vem, naivčina sem.
Odgovornost je na tebi, da se zaščitiš pred ljudožerskim virusem. To naše nošenje mask je bolj slaba preventiva za tebe, če si ogrožen/presran.
Vzemi vajeti v svoje roke and do what you know its right. Minimiziraj stike z nepreverjenimi ljudmi in ostani karseda v svoji dezignirani zleni coni, torej zaklenjen doma. Dostavo vedno preventivno razkužuj. Ne vlači netestiranih ljudi v hišo. Psa zaveži za ketno, da se ne bi potikal na okoli in na dlaki prinesel viruse v dom.
V službo hodi primerno zaščiten v tyveku in primerni maski in očali. Še boljše je, če se lahko zmeniš, da delaš od doma. Potem si zmagal.
Skratka, računaš na nas umazance, ki nosimo eno masko že 3 mesece, da te bomo zaščitili? You must be dumb, if you really believe that.
In kot rečeno...te maske ki jih večina nosti so bolj kot ne za lepo vidt:
Imagodei, računam, da si bolj pameten kot to kar nam kažeš.
Veš dobro, da pravi course of action je: se zaklenit v dom dokler Billy ne pride z cepivom.
Isto svetujem vsem, ki vas grabi egzistencialna panika zaradi Pandemije 1™.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
vostok_1 on je dobesedno kamikaza in se igra z lastnim življenjem, ker še hodi službeno tja, kjer se maske ne nosijo. Jaz si ga že predstavljam, ko mu preden reče nekdo "Dober dan,..." on kot James Bond iznenada odpre dežnik, da ga slučajno ta sogovornik ne popljuva, ko spregovori
Jih je pa zato toliko več po firmah, tudi večjih. Zaradi narave dela v zadnjem času kar dosti hodim od podjetja do podjetja, vedno z masko. Ko pridem v katero koli podjetje tudi večje, pa v podjetja, kjer imajo veliko stikov s strankami - pa vsi brez maske in mi kar sami rečejo: "Saj zaradi nas ni treba maske imet," in pomenljivo dodajo: "Saj vemo, kako je s tem ..."
Kot rečeno. Neresen je.
Namesto, da bi poskrbel zase kot se spodobi, riskira in nato nam še teži.
Stay the fuck home and don't go out unless it's absolutely necessary. Ne razumem, zakaj se jim je tako težko tega držati. Saj govorimo o največ enem letu. Pol bo Billy že nas rešil.
Namesto, da bi poskrbel zase kot se spodobi, riskira in nato nam še teži.
Stay the fuck home and don't go out unless it's absolutely necessary. Ne razumem, zakaj se jim je tako težko tega držati. Saj govorimo o največ enem letu. Pol bo Billy že nas rešil.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Senior Dev ::
Dajte zdržat doma še kako leto dve potem bo pa že postopoma bolje.
ZenaDeva d.o.o. - Oddaja nepremičnin
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Uvaja se obvezno cepljenje (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 74266 (59505) | vostok_1 |