Forum » Kaj kupiti » katere prazne dvd-r for general use
katere prazne dvd-r for general use
TylerDurden ::
kater uporabljate? Pravkar sem vrgel stran en kup datatrack-ov, ker en dela pol 5 spet ne pa en spet dela pa pol crkne čez 2 dni.
Let\'s make some soap ...
zile ::
Probaj snemat z 1x speed. A kdo ve za program ki ti prečekira celoten dvd, kot to naredi nerospeed za navadne CDje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zile ()
krneki ::
Jest uporabljam ritekg03. Nazadnje sem jih 100kom kupil enkrat marca v shop4tech. Do zdej mi še ni nobenega skurl (od ene 120 zapečenih), pečem pa z 2x s Pioneer A05.
Prvi način je s Kprobe ampak samo, če maš kakšno liteon dvd-rom enoto kje. Drugi, če imaš toshibin dvd-rom ga flashaš s tistim firmwarom, ki odpravi limitranje max branja DVDRjev, poženes cdspeed in gledaš kolk zjebana je krivulja (bolj ravna je bolš je). Drugače se mi pa glih ne sanja, če kdo ve naj pove.
Prvi način je s Kprobe ampak samo, če maš kakšno liteon dvd-rom enoto kje. Drugi, če imaš toshibin dvd-rom ga flashaš s tistim firmwarom, ki odpravi limitranje max branja DVDRjev, poženes cdspeed in gledaš kolk zjebana je krivulja (bolj ravna je bolš je). Drugače se mi pa glih ne sanja, če kdo ve naj pove.
TylerDurden ::
Kaj pa poštnina pri shop4tech? Zdaj sem gledal pa je samo UPS ki pa stane 92$, malce preveč.
Let\'s make some soap ...
Mislim da je tam 23$. Po tanovem sicer nekaj utrujajo če nisi iz USA ali Can (moraš se preko maila zment), ampak jaz sem tako ali tako zmenjen da to naroči prijatelj v USA (ground shipping itak zastonj) in potem on pošlje meni v Slo. Tako se izognem DDVju (20%), carinske takse (800sit) in Slo poštnini (700sit).
Drugače je uredu tudi www.rima.com
Drugače je uredu tudi www.rima.com
Hehe, zdele sm mal pogledu na Shop4tech pa spet omogočajo worldwide shipping, samo poštnina je gromozanska lol.
Jah nč...ne preostane ti druzga da greš na www.pricewatch.com pa gledaš kateri pošiljajo v tujino, greš na vsak page in pogledaš seznam držav.
Tr0n ::
Princo DVD-R 4x za 490 SIT pri Rolan-u MB. Zadeva pici :).
Ali pa Creation 2x mediji 10 komadov za 4.000 SIT cake pri PC Sistemi MB. Teh se nisem probal.
Ali pa Creation 2x mediji 10 komadov za 4.000 SIT cake pri PC Sistemi MB. Teh se nisem probal.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tr0n ()
Primoz78 ::
Maxi Philips DVD+R 2.4 x...15 sem jih posnel pa so vsi ok...vsakega sem probal z DVDinfo. Kupu pa sem ji tuki.
lp Primoz
lp Primoz
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje pa vi kupujete DVDR/DVDRW medije? (strani: 1 2 3 4 … 31 32 33 34 )Oddelek: Kaj kupiti | 99237 (28339) | pingo76 |
» | DVD pekač (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8001 (5584) | AtaStrumf |
» | DVD medijiOddelek: Kaj kupiti | 2125 (1501) | TheHijacker |
» | DVD-R ali DVD+R?Oddelek: Kaj kupiti | 1233 (1062) | krneki |
» | DVD pekač: Pioneer ali TEACOddelek: Kaj kupiti | 1272 (1047) | krneki |