Forum » Pomoč in nasveti » Charging loop
Charging loop
A110 ::
Na mojem 4 leta starem lenovo flex 2 14 se je kar naenkrat začelo mešati bateriji. Polnilec je vklopljen ampak se izmenično par sekund polni in potem par sekund ne polni. to se je zacelo dogajati kar naenkrat sredi uporabe. baterijo sicer drzi konstantno na 7%
na sreco je sel samo tisti del polnilca ki gre v racunalnik. napajalni kabel pa se dela. ocitno je res da ko nekaj najmanj rabis se zgodi. sem ze skoraj sel narocit nov racunalnik
ali ja kakšna razlika ce vzamem polnilec ki je 60w ali 90w? racunalnik je ves cas priklopljen na napajanje saj je baterija po vseh letih ze cisto zanic tako da hitrost polnjenja ne igra neke vloge. baterija drugace zdrzi 1h lahke uporabe in recimo 30min zahtevne uporabe
bi bil tale primeren? na prejsnje napajalniku pise input 1,3a, output 20v, 2,25a. Ali se morajo številke povsem ujemati?
Karen ::
Sem imel podoben problem na Yogi 910, pa ni bila niti baterija niti napajalnik, ampak modul za napajanje baje... mislim da so cel motherboard menjali, tako da mogoče ni smiselno kupovati na slepo pa izločati kaj je narobe in kaj ni.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ponudba Lidl (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 83210 (1845) | donvito |
» | Hišni polnilecOddelek: Strojna oprema | 3265 (2145) | radmannsdorf |
» | Kateri brezžični polnilec za 2 ali 3 telefone?Oddelek: Kaj kupiti | 938 (847) | Han |
» | Nakup novega PSU?Oddelek: Strojna oprema | 1706 (1420) | VANR |
» | polnjenje dslr fotoaparata s prenosnimi solarnimi celicami?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 733 (648) | N0t0ri0us |