» »

nov monitor, cudna slika

nov monitor, cudna slika

musicfreak ::

kupil sem nov monitor, https://www.amazon.de/32UK550-integrier...

vendar se mi zdi neka cudna slika (ko gledam belo pisavo, se mi zdi neka rumenkasta (samo pri najvisji locljivosti 4k, drugace je normalno). To da stekajo videji in malo laga vse skupaj je verjetno normalno, glede na moj star racunalnik (nov prispe drug teden komaj).

Glede na to da nisem ekspert, a je treba kaj posebaj nastavit to ali je mogoce krivo, ker imam staro graficno se sedaj GT 710 in mogoce moja ne podpira dobro te locljivosti (ampak potem verjetno ne bi sploh se prikazalo nic na zaslonu, ce ne bi?). Ali se bo to izboljsalo z RX 580 ali je kaj drugo narobe?

d3m1g0d ::

Tole je bore malo podatkov. Kakšen interface uporabljaš? Ali je kabel konkreten ali občutno tanek? A so driverji za grafično posodobljeni? Je kakšna nastavitev monitorja v igri?
Gott ist tot! Gott bleibt tot! Und wir haben ihn getötet!

LeQuack ::

Nimaš dost dobre (oz. nove) grafične za 4K.
"GT 710 Overview
This graphics card can connect up to two displays. The DVI-D DL port has a max resolution of 2560 x 1600 at 60 Hz while the HDMI port has a max resolution of 4096 x 2160 at 24 Hz"

Se pravi ne moreš dobit ven 60Hz kar pomeni da ti bodo stvari štekale oz. obučtek bo tak. Zakaj pa je pisava rumenkasta pa težko reči. Počakej na nov računalnik in boš potem ocenil še enrkat, dvomim da je z monitorjem kaj narobe.
Quack !

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LeQuack ()

DarwiN ::

Grafično potrebuješ s HDMI 2.0 ali dp 1.2. Trenutno ti verjetno prikazuje 3840x2160, ampak pri 30Hz in brez 4:4:4 chroma barv, zato vidiš te barvne odtenke pri tekstu.

Pa raj kupi 1650 SUPER.. RX 580 je dobra samo v primeru, če jo dobiš zastonj. ;)
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

4K monitorji (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Kaj kupiti
29275013 (24855) Yenk
»

monitor 32 inch - 4k

Oddelek: Kaj kupiti
232417 (1498) Invictus
»