Forum » Zvok in slika » hdmi problem
hdmi problem
care20 ::
Zdravo....mogoce kdo ve,zakaj imam zelo slab bluetooth signal medtem,ko imam laptop priklopljen na TV preko hdmi kabla?takoj ko ga izkljucim iz tv,pa imam zelo dober signal
Lonsarg ::
Slabo izolirane komponente med sabo v laptopu, meni se je to dogajalo v kombinaciji WiFi dongle in USB 3. Zadevo sem rešil z podaljškom da je bil dongle bolj stran. Zadeva pada z eksponentom razdalje, bi moralo biti 20cm vrh glave.
Sicer v tvojem primeru je vgravirani bluetooth, torej bi moral kupiti novi bluetooth dongle in ga dati na podaljšek...
Sicer v tvojem primeru je vgravirani bluetooth, torej bi moral kupiti novi bluetooth dongle in ga dati na podaljšek...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lonsarg ()
care20 ::
cudno..pa nov laptop pa to...
sem probal vklopit v stari laptop in dela kot mora
pa imam tudi zunanji bluetooth adapter in je isto
drugace pa imas prav...sem zdaj vklopil bluetooth v drugi usb port,ki je bolj stran od hdmi prikljucka in zdaj cudezno dela!
hvala ti na pomoci
sem probal vklopit v stari laptop in dela kot mora
pa imam tudi zunanji bluetooth adapter in je isto
drugace pa imas prav...sem zdaj vklopil bluetooth v drugi usb port,ki je bolj stran od hdmi prikljucka in zdaj cudezno dela!
hvala ti na pomoci
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: care20 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ko priklopim ekran na laptop, hitrost interneta pade na skoraj 0kbsOddelek: Pomoč in nasveti | 3119 (2226) | nurmaln |
» | Je Apple res kisknil z novimi MacBook Proji? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 83688 (68674) | c3p0 |
» | Router za uporabo Xtremerja z žično povezavoOddelek: Zvok in slika | 3541 (2085) | libreus |
» | Nokia n73 ProblemOddelek: Mobilne tehnologije | 1894 (1206) | Mentalist |
» | MSI Bluetooth Dongle - nemogoče povezat se preko serial portaOddelek: Pomoč in nasveti | 1267 (1205) | |C-erd-o| |