Forum » Zvok in slika » Denon avr s650h
Denon avr s650h
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
davorin0 ::
Živjo
Reciever Denon avr s650h sem povezal z TV komunikator A1 na hdmi vhod sat tv na recieverju, in prek hdmi out na tv. Sliši se vse lepo in prav in zadeva tudi dela kadar je reciever izklopljen. Ko ga vklopim gre zvok na zvočnike. To je tudi prav. Vendr težava je v tem, da mi TV komunikator čez nekaj časa zašteka, približno po eni uri. Potreden je reset komunikatorja. Poskusi sem v nastavitvah na recieverju rešiti težavo pa mi ni uspelo. Prosim za pomoč. Hvala
Reciever Denon avr s650h sem povezal z TV komunikator A1 na hdmi vhod sat tv na recieverju, in prek hdmi out na tv. Sliši se vse lepo in prav in zadeva tudi dela kadar je reciever izklopljen. Ko ga vklopim gre zvok na zvočnike. To je tudi prav. Vendr težava je v tem, da mi TV komunikator čez nekaj časa zašteka, približno po eni uri. Potreden je reset komunikatorja. Poskusi sem v nastavitvah na recieverju rešiti težavo pa mi ni uspelo. Prosim za pomoč. Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Onkyo Tx-8150 kot ojačevalecOddelek: Zvok in slika | 937 (618) | Darko! |
» | Yamaha in Xonar ne špilata skupajOddelek: Zvok in slika | 1169 (550) | X-Jumper |
» | Clippan sub?Oddelek: Zvok in slika | 1210 (959) | techsloth |
» | Dve anteni na televizijoOddelek: Zvok in slika | 1409 (1409) | Makica1 |
» | Kateri receiver?Oddelek: Zvok in slika | 2764 (2348) | link_up |