Forum » Pomoč in nasveti » MSI Bluetooth Dongle - nemogoče povezat se preko serial porta
MSI Bluetooth Dongle - nemogoče povezat se preko serial porta
urbybaby ::
Pred časom sem nabavil MSI Bluetooth Dongle in seveda ta gizmo ne funkcionira kot bi moral. Softver (najnovejša verzija) se naloži brez vseh problemov in načeloma deluje. Deluje pa vse razen Bluetooth Serial Port. Imam nokio 6600. Računalnik in telefon (telefon je naštiman tako, da je viden vsem) se prepoznata in vse zgleda da normalno dekuje. Ko pa se hočem povezati na Bluetooth serial port, pa mi konstantno javlja Error creating "Bluetooth Serial Port" connection with device in pa The Bluetooth Serial connection failed: Could not connect to remote device. Aja, naložene mam Windows XP
A lahko kdo pomaga?
A lahko kdo pomaga?
Primoz78 ::
Sem mel podoben problem pri N7650...ko sem jo se imel. Pol sem zadevo porihtal in uporabljal z N6600 BP...sedaj pa mam SE P900 in sem ze pozabil kako se to pocekira...probi mal pobrskat po mobisux forumu, tam sem jaz dobil odgovor.
Lp Primoz C.
Lp Primoz C.
Mislim, da sem prebrskal cel mobisux vendar rešitve za moj problem nisem našel. A lahko malo pobrskaš po svojem arhivu
blue ::
Sem imel enak problem s svojo N3650... Razen, da je bil LeveOne USB key
Problem sem rešil tako, da sem zamenjal gonilnike za bt...
Nisem zamenjal z originalnimi ampak enimi skrekanimi, ki ne težijo za license file
Upam, da pomaga
Problem sem rešil tako, da sem zamenjal gonilnike za bt...
Nisem zamenjal z originalnimi ampak enimi skrekanimi, ki ne težijo za license file
Upam, da pomaga
pajac ::
Hja ta blutooth!
Jz mam tudi MSIjev dongle pa ni blo varijante ga povezat z epoxovo miško. Dva dni sem se jebal pol pa jo nesel nazaj in vzel kr USB miša!
Tolko o standardih in blutoothu!
Jz mam tudi MSIjev dongle pa ni blo varijante ga povezat z epoxovo miško. Dva dni sem se jebal pol pa jo nesel nazaj in vzel kr USB miša!
Tolko o standardih in blutoothu!
HA!..Tega pa nima še nihče!! ;p
zlobcek ::
Men dela na MSI plati z MSI donglom - internim in N6600. Učasih ob priklopu sicer zamori z enim errorjem, a ko mu klikneš, da ti je vseen (ok), dela brez problema naprej.
Mal se igrej. Jest nism nobenih posebnih nastavitev na nokii delu.
Mal se igrej. Jest nism nobenih posebnih nastavitev na nokii delu.
Men je tud podobno delalo kot si opisou. Potem sem pa hotel stvar ipak porihtat kot se šika. In od takrat se mi sploh noče več povezat, sicer javi eror ampak se ne poveže. poskusil sem z starimi driverji, pa potem z novimi, kombinacijo obeh, pa kaj vem še kaj. Pred MSI dongle sem pa imel Level One, ki pa je javljal erorje ampak vseeno funkcioniral.
cekr ::
Tele BT so izredne zadeve. Če maš srečo, da zadevo zadovoljivo skonfiguriraš, si že majster. Potem povezovanje s telefonom še nekako gre. Če pa slučajno s telefonom prekineš linijo, ti pa cel gonilnik zablokira.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
|C-erd-o| ::
probaj s tem
Tukaj
sicer so navodila za 7650 ampak je meni uspelo na moji 6600-ki imam pa tud MSI bluetooth
Tukaj
sicer so navodila za 7650 ampak je meni uspelo na moji 6600-ki imam pa tud MSI bluetooth
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | bluetoothOddelek: Mobilne tehnologije | 1228 (1142) | GeForce_man |
» | nokia 6600Oddelek: Mobilne tehnologije | 2023 (1540) | Goldee |
» | Win XP SP2 in bluetoothOddelek: Mobilne tehnologije | 2469 (2128) | harvey |
» | Sony Ericsson P900Oddelek: Mobilne tehnologije | 2263 (2014) | PrimozR |
» | Kateri mobitel? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4278 (3715) | Gandalfar |