Forum » Na cesti » Navigacija: slovensko vodenje
Navigacija: slovensko vodenje
Konlov ::
Kateri od avtomobilskih gigantov ima vgrajeno navigacijo, ki omogoča vodenje v slovenskem jeziku. Kako je z zakonodajo pri tem. Kako je sploh dovoljena prodaja avtomobilov pri nas, ki tega ne omogočajo.
- premaknil iz Problemi človeštva: bluefish ()
WhiteAngel ::
Bi bilo prav, da je v slo, ja. Osmand ima na androidu neko vodenje v slovenščini, ampak je tako tako, vzorci so computer-generated.
TheBlueOne ::
Naceloma se lahko zgodi, da ponudniki umaknejo storitev, ce se nanje pritisne.
Kaj Android Auto je ze podprt v Sloveniji? Zna biti, da ga ni ravno iz tega razloga.
Kaj Android Auto je ze podprt v Sloveniji? Zna biti, da ga ni ravno iz tega razloga.
smacker ::
Android Auto še ni na voljo v SLO, kar pomeni da moraš aplikacijo na telefon naložit mimo marketa ali preko VPN. Dela pa normalno v SLO že 3 leta. Google maps ma slovensko vodenje že kar lep čas.
Ne vem zakaj bi zakonodaja morala karkoli določat, saj filmov/iger/programov tud ne dobiš v slovenščini.
Baje pa da ma že več znamk vgrajeno slovenščino (Renault, Nissan, VW,..): https://www.alter.si/tema/slo-jezik-na-...
Ne vem zakaj bi zakonodaja morala karkoli določat, saj filmov/iger/programov tud ne dobiš v slovenščini.
Baje pa da ma že več znamk vgrajeno slovenščino (Renault, Nissan, VW,..): https://www.alter.si/tema/slo-jezik-na-...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: smacker ()
Ti samo travnike gledaš, zato tam ni podnapisov.
Na TV so.
Igre: ista zgodba kot navi.
Zakonodaja: a ko boš zjutraj od domačih slišal salamaleikum ali pa goodmorning, boš tudi šel gledati zakonodajo?
Ah nič, glavo dol,a ne. Pa v položaj...
Na TV so.
Igre: ista zgodba kot navi.
Zakonodaja: a ko boš zjutraj od domačih slišal salamaleikum ali pa goodmorning, boš tudi šel gledati zakonodajo?
Ah nič, glavo dol,a ne. Pa v položaj...
delavec44 ::
KIA za 25k€ recimo nima. Prijatelj ima nastavljeno na italijansko, ker angleško mu gre bolj slabo.
OK.d ::
Kateri od avtomobilskih gigantov ima vgrajeno navigacijo, ki omogoča vodenje v slovenskem jeziku. Kako je z zakonodajo pri tem. Kako je sploh dovoljena prodaja avtomobilov pri nas, ki tega ne omogočajo.
Citroen in Peugeot še osnovnega menija nimata prevedenega v slovenščino in to že traja 10+ let in se sploh ne sekirajo, ker zakonodaja to omogoča.
LPOK.d
WaterBoy ::
Sodelavec ima v pegouto 2008 nastevleno hrvaščino na ekranu, oče v Suzuki vitari pa ima slovenski meni in tudi android auto dela :)
feryz ::
Moja Zafira ima popolnoma vse. Vključno z glasovnim vodenjem v Slovenščini, poslovenjenimi imeni tujih mest in izpisovanjem/opozarjanjem na gostoto prometa ali izredne dogodke na cesti.
Tudi iskanje mest in ostalih krajev dela s slovenskimi izrazi. Ne rabiš pisat Wien, Vienna ali kaj podobnega, Dunaj je čisto fajn. Lahko pa uporabiš zgornja dva. Ali pa Beč. Ali kaj desetega. Vse najde.
Tudi iskanje mest in ostalih krajev dela s slovenskimi izrazi. Ne rabiš pisat Wien, Vienna ali kaj podobnega, Dunaj je čisto fajn. Lahko pa uporabiš zgornja dva. Ali pa Beč. Ali kaj desetega. Vse najde.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: feryz ()
2dark ::
Peugeot še osnovnega menija nimata prevedenega v slovenščino in to že traja 10+ let in se sploh ne sekirajo, ker zakonodaja to omogoča.
Tole si si zmislil. Moja ima Peugeota 208 letnik 2019 in ima navigacijo z glasovnim vodenje v slovenskem jeziku! meniji so v slovenskem jeziku.
Ja pa kaj še. A ji ti govoriš, kam naj zavije
al1976 ::
P3008 letnik 2019 nima slo menija niti slo navigacije.
servis pravi da ne gre. ostane pa hrvascina ;)
servis pravi da ne gre. ostane pa hrvascina ;)
Peugeot še osnovnega menija nimata prevedenega v slovenščino in to že traja 10+ let in se sploh ne sekirajo, ker zakonodaja to omogoča.
Tole si si zmislil. Moja ima Peugeota 208 letnik 2019 in ima navigacijo z glasovnim vodenje v slovenskem jeziku! meniji so v slovenskem jeziku.
Ja pa kaj še. A ji ti govoriš, kam naj zavije
Bom v nedeljo posnel.
OK.d ::
Itak
LPOK.d
Itak
Jutri posnamem. Se bomo potem smejali.
donvito ::
Do 10-palčni zaslon na dotik Vstopni paket opreme active (uradno je pet nivojev opreme like, active, allure, GT line in GT) prinaša standardne analogne merilnike, s srednjo opremo allure pa dobite 3D videz voznikovega zaslona. Merilniki po preizkušenem delujejo precej dobro, predvsem pregledno. Na vrhu armaturne plošče je lahko 5-, 7- ali kar 10-palčni zaslon, kar je tudi novost v tem razredu vozil. Na žalost slovenskega jezika še vedno ni med uradnimi Peugeotovimi jeziki, zato pa zdaj v vozilu deluje tudi Apple car play, kar smo s pridom izkoriščali pri iskanju skritih kotičkov Portugalske, kjer smo preizkušali avtomobil.
Več na: https://www.zurnal24.si/avto/poglejte-t...
Moja ima Peugeota 208 letnik 2019 in ima navigacijo z glasovnim vodenje v slovenskem jeziku!
Ima ja, preko telefona.
neo5468 ::
Android Auto/Apple Carplay pa Google Maps gor je itak boljše kot vse te vgrajene navigacije. Če jih avto ima ali pa ne, nima veze. Važno samo da podpira android auto/carplay.
borut_p ::
Tudi če bodo omogočali v Slovenščini, jaz ostajam na Angleščini. Ker so včasih prevodi taki, da jih v slo sploh ne zastopim
sebash ::
Ja, zadnji model Honde civica ima vse poslovenjeno (tudi govorno). Navigacija pa je od Garmina.
"Pritisnite zavorno stopalko, da sprostite parkirno zavoro" je neprecenljivo slišati
"Pritisnite zavorno stopalko, da sprostite parkirno zavoro" je neprecenljivo slišati
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Je Os X preveden v Slovenščino?Oddelek: Operacijski sistemi | 4117 (3531) | opeter |
» | Pa smo zopet nekoliko manjši... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 23416 (18604) | Sriple Tix |
» | vračilo mobitela ker nima slovenskega menijaOddelek: Mobilne tehnologije | 8269 (6962) | sirotka |
» | Zakaj ne morem uporabljati na Nokii 5230 navigacijo?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1721 (1441) | Buton |