Forum » Loža » [INFO] zdravniški pregledi
[INFO] zdravniški pregledi
scuraa ::
Živjo,
Najprej se opravičujem, če nisem objavil v pravi rubriki.
Pred kratkim sem začel z delom v velikem SW podjetju v SLO, kjer sem z delom že začel. V kratkem imam še zdravniški pregled. Ker občasno zvečer skadim tudi kaksno đolo (marihuano) , bom sigurno pozitiven na testih za droge - če jih seveda izvajajo.
Zanima me, kaj je v primeru da te teste izvajajo, jaz pa imam pogodbo že podpisano. Ali ima kdo s tem izkušnje? Kolikšna je verjetnost, da bom pač moral zamenjati službo? 😊
Hvala za odgovore!
Najprej se opravičujem, če nisem objavil v pravi rubriki.
Pred kratkim sem začel z delom v velikem SW podjetju v SLO, kjer sem z delom že začel. V kratkem imam še zdravniški pregled. Ker občasno zvečer skadim tudi kaksno đolo (marihuano) , bom sigurno pozitiven na testih za droge - če jih seveda izvajajo.
Zanima me, kaj je v primeru da te teste izvajajo, jaz pa imam pogodbo že podpisano. Ali ima kdo s tem izkušnje? Kolikšna je verjetnost, da bom pač moral zamenjati službo? 😊
Hvala za odgovore!
- premaknil iz Programiranje: Mavrik ()
OracleDev ::
To ne preverjajo če ni izrecno rečeno da te. Naša (isto SW) firma tega nima na zdravniškem, bi jih verjetno kar nekaj zgubil če bi imela takšen test ;)
TheBlueOne ::
Phantomeye ::
Mene bolj zanima, kako imaš lahko zdravniškega šele zdaj.
Preverjajo načeloma samo v določenih firmah, kjer imajo ponavadi kak z delom povezan razlog. Kakšne firme preverjajo just because. Večina pa ne.
Preverjajo načeloma samo v določenih firmah, kjer imajo ponavadi kak z delom povezan razlog. Kakšne firme preverjajo just because. Večina pa ne.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zdravniški pregled pred zaposlitvijo (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 87205 (17548) | destroyer2k |
» | Zaposlitev pošta in zdravstveni pregled (THC) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 19891 (11993) | karnekdo1 |
» | Zdravniški pregled za služboOddelek: Loža | 5585 (5000) | TheBlueOne |
» | Zdravniški pregled pred zaposlitvijo (THC) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 38925 (33609) | St235 |