Forum » Pomoč in nasveti » Logitech Z337 bluetooth, en zvočnik ne dela več
Logitech Z337 bluetooth, en zvočnik ne dela več
antartide ::
Imam Z337 na bluetooth za poslušat glasbo na PCju ... Sprva je en zvočnik malo zajebaval, se ne morem spomnit kaj sem naredil da je spet delal, se mi pa zdi da je blo nekaj s kablom.
Sistem je : 2 zvočnika 50W al neki in subwoofer v katerega se vse vklopi.
Včeraj sem opazil da igra samo en kanal, torej en zvočnik namesto dveh. Probal sem vse možne ruske načine (kabel itd.) in nič, zadeva je kot mrtva.
Padel je iz par centimetrov višine ko sem obnavljal ampak to ne bi smelo bit problem.
1. A mi uspe to sam popravit? Kakšen nasvet?
2. Da dam na servis (keri servis sploh za logitech?) ali da kupim nove? (novi so okoli 100EUR, malo boljši logitech model) ... Bi me servis stal drago?
3. Bi jih vi vrgli v smeti in vzeli nove al vztrajali s popravilom in servisi?
Sistem je : 2 zvočnika 50W al neki in subwoofer v katerega se vse vklopi.
Včeraj sem opazil da igra samo en kanal, torej en zvočnik namesto dveh. Probal sem vse možne ruske načine (kabel itd.) in nič, zadeva je kot mrtva.
Padel je iz par centimetrov višine ko sem obnavljal ampak to ne bi smelo bit problem.
1. A mi uspe to sam popravit? Kakšen nasvet?
2. Da dam na servis (keri servis sploh za logitech?) ali da kupim nove? (novi so okoli 100EUR, malo boljši logitech model) ... Bi me servis stal drago?
3. Bi jih vi vrgli v smeti in vzeli nove al vztrajali s popravilom in servisi?
- predlagal izbris: dxx ()
DeeCoy ::
1. Razderi in poglej, če je kje kabel "precvikan", sem že imel podoben primer, bilo je kako uro dela..
2. Ne, servis se ne izplača.
3. Če ne zrihtaš, v smeti...
2. Ne, servis se ne izplača.
3. Če ne zrihtaš, v smeti...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | zvočnik hrešči in izginja zvok ob dotiku le tegaOddelek: Pomoč in nasveti | 1717 (1493) | Han |
» | [5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 16673 (10612) | FlamE#7 |
» | Brenčanje novih zvočnikovOddelek: Zvok in slika | 3014 (2608) | bibip |
» | Ohmi, wati, rms, zvočniki.Oddelek: Zvok in slika | 6695 (6494) | Pyr0Beast |
» | Katere zvočnikeOddelek: Kaj kupiti | 2376 (1673) | boštjan |