» »

Neo brezzicni nam ne deluje, telemach je za kaj?

Neo brezzicni nam ne deluje, telemach je za kaj?

;-) ::

4 mesece imamo neo brezzicni ampak so same tezave, ogled nazaj ne dela, wifi pada kljub temu da je povezava stabilna. Neo izpisuje prislo je do napake itd.

Ker krizev s telekomom ni videti konca in ker se ne odzivajo na reklamacije razmisljam da presedlamo na telemach.

Imamo moznost kabla telemacha oz je ze v hisi. Kabel je navaden od kabelske tv ponujajo hitrosti do 100mbps je pa zadeva da imamo kabel v drugem koncu hise kot je tv. Bojo to vse potihtali ali pustijo vse naspol?

Telekom nam je pustil antene sredi terase, tehnik je rekel naj jih pac nekam zmontiramo nato sem se sam zabaval z tem. Take storitve vec ne rabim.

Kaka je razlika ce vzamem eon light z d3 sprejemnikom ali raje vzamem eon? Nikjer ne najdem kakega posnetka kjer bi videl dejanske razlike.

Nocem super duper pametne stvari ki ne dela. Kako ste vi zadovoljni z telemahom?

Xserces ::

telemach naj bi do 1 tv naredil instalacijo zastonj. Nadometno seveda... do drugega je doplacilo. Jaz osebno sem zadovoljen z eon boxom. Res pa da sem na optiki od telemacha.
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Xserces ()

;-) ::

Zdaj sem ugotovil da imam iz omarice kjer je ta koaksilni kabel napeljavo po celi hisibin imam tud vticnice ce se seveda sploh v danasnjem svetu deluje to na te vticnice za kabelsko tv. Tak da zgleda imam to reseno. Obljubljajo hitrosti do 200mega je temu vrjet

MadMen ::

To kar plačaš to dobiš, kar se tiče hitrosti, glede splošnega delovanja pa preveri pri sosedih kakšne izkušnje imajo, ker se lahko spreminja od mikrolokacije do mikrolokacije.

errhec ::

Imam dostop do enega NEa na kablu in deluje BP. Si poizkusil preko kabla?
dd

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Katerega internetnega ponudnika izbrati? (strani: 1 2 3 436 37 38 39 )

Oddelek: Omrežja in internet
1946603857 (1176) starfotr
»

KKS > Triera > UPC > Telemach (strani: 1 2 3 4359 360 361 362 )

180762729811 (13037) MrStein
»

Telekom proti Telemach (strani: 1 2 3 )

11948965 (19205) solatko
»

povečana hitrost iz 10/1 na 100/5 problem router

484957 (3216) Xserces

Več podobnih tem