Forum » Pomoč in nasveti » ISDN modem: 2 liniji ??
ISDN modem: 2 liniji ??
N-E-O ::
Lp,
Imam ISDN modem, ki omogoca, da se povezem na net prek 128kb/s... Vendar zal Arnes, pri katerem sem registriran ne omogoca obeh linij, zato je moj prenos le 64kb/s... Povejte mi prosim, ce obstaja kaksen ponudnik interneta, ki omogoca vzpostavitev pri obeh linijah, torej pri 128k...
Hvala,
Imam ISDN modem, ki omogoca, da se povezem na net prek 128kb/s... Vendar zal Arnes, pri katerem sem registriran ne omogoca obeh linij, zato je moj prenos le 64kb/s... Povejte mi prosim, ce obstaja kaksen ponudnik interneta, ki omogoca vzpostavitev pri obeh linijah, torej pri 128k...
Hvala,
Follow the white rabbit.
DMouse ::
Pravijo da SiOL, sam še nisem imel možnosti preizkusiti, ker sem bil pred ADSL-om na analogni liniji.
Cokolesnik ::
http://www.amis.net z uporabo NEOMEJENEGA DOSTOPA, kjer plačuješ dvojne impulze in doplačilo k naročnini (50% naročnine).
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
N-E-O ::
O folk pravkar sem pogruntu...
Majo vsi ponudniki prek stevilke 0880...
Butn.net, Volja...
Majo vsi ponudniki prek stevilke 0880...
Butn.net, Volja...
Follow the white rabbit.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Seznam slovenskih ISPjevOddelek: Omrežja in internet | 2631 (475) | hruske |
» | A1 xDSL (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Omrežja in internet | 162442 (14309) | kixs |
» | AMIS air Triple Play (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 25084 (12803) | c5n9 |
» | kateri internet?Oddelek: Omrežja in internet | 2639 (2254) | Hux |
» | Pomagajte mi izbrati ponudnika gostovanja spletnih straniOddelek: Omrežja in internet | 1062 (949) | MOJNET.net |