Forum » Operacijski sistemi » Kteri Windowsi
Kteri Windowsi
Pro2Type ::
Full me zanima ktere windowse naj izberem!
Zdej mam win XP, pa mi ga skoz neki serjejo, sej delajo neki casa ok, sam cez mesec ali dva, pa full počasni ratjo, poj skoz neki ni vredu, kej jim manjka... Brez veze!
Ali bi blo dobr če bi si naložil windows 2000 in sp4! Ali bi igre in DIVX normalno delovali?
Moj pc:
Intel Pentium 4 / 2.4 533 MhZ
Ati radeon 9100 / 64 MB
512 DDR ram / 400 MhZ
40 GB disk
DVD Pioneer
CD-RW LG
Abit IC7
Hvala za odgovor!!!!
Zdej mam win XP, pa mi ga skoz neki serjejo, sej delajo neki casa ok, sam cez mesec ali dva, pa full počasni ratjo, poj skoz neki ni vredu, kej jim manjka... Brez veze!
Ali bi blo dobr če bi si naložil windows 2000 in sp4! Ali bi igre in DIVX normalno delovali?
Moj pc:
Intel Pentium 4 / 2.4 533 MhZ
Ati radeon 9100 / 64 MB
512 DDR ram / 400 MhZ
40 GB disk
DVD Pioneer
CD-RW LG
Abit IC7
Hvala za odgovor!!!!
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Predator ()
frenk ::
če ne rabš bonbončkov, ki ti jih ponuja xp pejd raj na win2k ampak boš mel velik zajebancij z namestitvijo
root987 ::
@frenk: če ne rabš bonbončkov, ki ti jih ponuja xp pejd raj na win2k ampak boš mel velik zajebancij z namestitvijo
Kakšnih zajebancij? Meni je bila namestitev popolnoma gladka. Moj nasvet(če že moraš Windowse): Windows 2000 z SP3 ali 4. Glede konfiguracije pa ne skrbi. Meni so na 400 mhz Celeronu delali gladko.
Kakšnih zajebancij? Meni je bila namestitev popolnoma gladka. Moj nasvet(če že moraš Windowse): Windows 2000 z SP3 ali 4. Glede konfiguracije pa ne skrbi. Meni so na 400 mhz Celeronu delali gladko.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Longhorn - minimalne zahteve in nekaj slik (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 8429 (8429) | SunCell |
» | Full Počasn PCOddelek: Pomoč in nasveti | 995 (834) | DMouse |
⊘ | Zakaj samo redki uporabljajo win2k??Oddelek: Operacijski sistemi | 2145 (893) | -MiS- |
» | NTswitch - ima kdo ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1509 (1300) | CaqKa |
» | kak nardit particije?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1085 (908) | Jure2k |