Forum » Na cesti » Widebody kit?
Widebody kit?
luster ::
Zdravo zanimam se za nakup Rocket bunny widebody kita za subaru brz pa me mal zanima a bi se to pol sploh dal homologirat da se lohk po cest vozi oz al je sploh treba homologirat par plastik na avtu?
Cr00k ::
Zdravo zanimam se za nakup Rocket bunny widebody kita za subaru brz pa me mal zanima a bi se to pol sploh dal homologirat da se lohk po cest vozi oz al je sploh treba homologirat par plastik na avtu?
Kolikor jaz vem ta kit pride brez TUV-a, ki je pa osnova za homologacijo pri nas, tako da uradno ne. Sigurno se da kaj zmutit.
Zdej vsako predelavo bi bilo potrebno homologirat, za manjše stvari se jaz nisem nikoli zaj... s tem, ta widebody je pa res očiten... odvisno koliko dodatnega adrenalina :)
KAVINSKY ::
hojnikb ::
another rice on the road. Najprej zacni z motorjem, ki je anemicen in podvozjem, potem pa widebody itd..
#brezpodpisa
luster ::
N4m31355 ::
najboljsi naslov za ta vprasanja je ustil.
Vsaka sprememba zunanjosti mora biti homologirana. ce zadeva nima tuv-a, je raje ne namescaj. V vsakem primeru bos rabil se potrdilo o strokovni vgradnji.
Vsaka sprememba zunanjosti mora biti homologirana. ce zadeva nima tuv-a, je raje ne namescaj. V vsakem primeru bos rabil se potrdilo o strokovni vgradnji.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vprašanje glede dnevnih LED luči pri avtu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 43031 (9503) | rogerg |
» | Ali so "supercharger-ji,blower-ji"dovoljeni v SloOddelek: Na cesti | 3990 (2959) | krneki0001 |
» | TUV certifikat oz. vpis večjih pnevmatih v homologacijoOddelek: Na cesti | 6234 (6105) | 69charger |
» | Števec v avtu - realen prikaz hitrosti?Oddelek: Na cesti | 8255 (6900) | N0t0ri0us |
» | Vprašanje o homologacijiOddelek: Loža | 7053 (6516) | kalko |