» »

The Witcher 4

The Witcher 4

1 2 3
4
5

oo7 ::

Men je pa Witcher 3 igra ena najboljših. Zelo zanimiv svet za raziskovati in lokacije, zanimivi kvesti stranski in glavni edino bojevanje bi lahko bilo narejeno malo boljše.

Kayzon ::

Meni osebno je gothic 2 boljsi pa je izsel daljnega 2002.

Netrunner ::

Kayzon je izjavil:

Meni osebno je gothic 2 boljsi pa je izsel daljnega 2002.

Gothic 2 je vrhunska igra, vendar ne bi mogel reči da je boljša od witcher 3. Časovna razlika med igrama je prevelika, da bi jo lahko pravično primerjali :)
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

Doug Cockle is unsure if Geralt will return in The Witcher 4, as CD Projekt Red is keeping details under wraps.
The next game may focus on a new protagonist, possibly Ciri, but Geralt could return in a supporting role.
Cockle retracted an earlier claim of Geralt returning, based on a rumor that may have come from a former CDPR employee.

https://gamerant.com/the-witcher-4-gera...

yayo ::

garrv ::

Holy shit... Izgleda obetavno, upam da ne zjebejo vse z DEI in woke sranjem. Ker Ciri izgleda kot moški, nič ženstvenih potez ni na njenem obrazu. Upajmo na najboljše.

yoco ::

Hm... a ni tako, da je Witcher lahko samo moški? Se ne spomnim nabolje ;((
Sem pa upal na kreacijo lastnega lika namesto Ciri :'(

yoco je izjavil:

Hm... a ni tako, da je Witcher lahko samo moški? Se ne spomnim nabolje ;((
Sem pa upal na kreacijo lastnega lika namesto Ciri :'(

The Female Witchers, or “She-Witchers” or “Witcher lass” or “Witcheress” were rare because there were only a few ever made by the various Schools, and most of them were from the Manticore School. The Manticore School's Sorceress, Nasira, perfected the formulae for turning girls with the Cat School's methods.

Ja tudi jaz sem upal na kreacijo lastnega lika.
Sicer mi je Ciri v W3 bila zelo všeč tukaj v tem trailerju je čudna.

:)) Ne vem kje si zgornje pobral, oziroma sem googlal pa vem, ampak ne vem kje je OP to pobral. Razen, če ni Sapkowski v pravkar izšli kjigi naredil kak bistveni retcon potem ženinskih "vešč" ni. Nikoli jih ni bilo, če se kaj spomnim so si jih izmislili, le za poljsko tv serijo.

oooooo fak, sedaj sem šele prebral do konca tisti odgovor na Quori. Tisto je totalen bulšit in trolanje. Po možnosti od koga iz mavrične scene. :))

Zgodovina sprememb…

• spremenil: yayo ()

yayo je izjavil:

:)) Ne vem kje si zgornje pobral, oziroma sem googlal pa vem, ampak ne vem kje je OP to pobral. Razen, če ni Sapkowski v pravkar izšli kjigi naredil kak bistveni retcon potem ženinskih "vešč" ni. Nikoli jih ni bilo, če se kaj spomnim so si jih izmislili, le za poljsko tv serijo.

oooooo fak, sedaj sem šele prebral do konca tisti odgovor na Quori. Tisto je totalen bulšit in trolanje. Po možnosti od koga iz mavrične scene. :))

Sploh nisem kaj dosti prebral :)) samo na hitro prilimal :)

Izi ::

Ja, tisto je Bullshit.

Witcher Canon pravi da postane Witcher samo tisti, ki opravi "Trial of the Grasses", ki ubije 70% vseh moških kandidatov, pri ženskah pa je še precej bolj smrtonosen.
Poleg tega da je bilo zelo malo možnosti da bi ženska sploh preživela preskus, ni bilo tudi nobenega zanimanja med ženskami da bi si kakšna sploh želela postati Witcher. Za povrh pa tudi moški niso dovolili da bi ženske sploh poskusile postati Witcher. Rezultat je bil da sta v vsej zgodovini bil ene ali dve Witcherke (ali kako se sploh imenuje ženski Witcher) pa še te so umrle že po parih bojih s pošastmi.

Ciri ni Witcher oziroma Witcherka. Nikoli ni opravila "Trial of the Grasses".
Geralt jo je treniral v Witcher zadevah, čarovnice pa so jo trenirale v magičnih zadevah. Geralt ji je na koncu Witcher 3 izdelal tudi srebrni meč. Tako da glede dveh mečev je v redu.
Nikakor pa Ciri ne more uporabljati Witcher napitkov. Ti so smrtonosni za vse razen za prave Witcherje. Upam da bodo pojasnili kakšen napitek je spila v Trailerju. Mogoče sama vari kakšne čarovniške napitke.

Ciri je v bistvu Čarovnica. V Witcher 3 smo videli da se je teleportirala naokoli in uporabljala Magijo. Bila je močnejša kot običajni Witcher in premočna za glavni lik. Mečev ji skoraj ne bi bilo treba uporabljati.

Iz Trailerja je že videti da gredo po poti Woke propagande. Ciri, ki jo poznamo, je fizično šibka z močno magijo, v Trailerju pa je možača, ki se zanaša pretežno na fizično moč in neke napitke, ki čarovnicam nikakor ne pašejo.
Naj naredijo klasično čarovnico ne pa žensko tlačiti v vlogo Witcherja, ki je moška zadeva.

Zmajc ::

Itak da bo woke saj se je CDPR delno že odselil v ZDA in najel Sweet Baby Inc za "svetovanje". Stari CDPR je mrtev.

Gregor459 ::

A naj se ne bi witcherji urili, da sploh lahko preživijo, ko spijejo razne napoje ?
Kako Ciri lahko preživi brez tega urjenja v trailerju spije napoj.

D3m ::

Zmajc je izjavil:

Itak da bo woke saj se je CDPR delno že odselil v ZDA in najel Sweet Baby Inc za "svetovanje". Stari CDPR je mrtev.

|HP EliteBook|R5 6650U|

Zmajc je izjavil:

Its all over..ciri tud zgleda k trans.

Polda ::

Ciri ima zdaj neko moško jawline.

Se pa ne bi čudil, če bi na začetku igre ubili Geralta.

Mogoče je drugačna, ker gre za cinematic trailer ali pa v unreal 5 ne znajo narediti enakega modela kot v CD red pogonu ali pa so šli na feminizem in ji dali bolj moški izgled.

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Polda ()

malce težko, ker Geralt umre na koncu literarne sage. CDPR ga privleče od mrtvih v TW1, ki je fanfic nadaljevanje romanov. Malce weird bi bilo, če bi ga spet spravili pod rušo. Meni se zdi v novem trailerju Ciri vsaj deset let starejša, pa marsikaj mi ne štima. Ciri je "The Lady Of The Worlds", lahko se giblje skozi svetove in dimenzije. Je neke vrste Superman iz Witcherjevga sveta. V trailerju pa so jo slekli vseh nadnaravnih sposobnosti in jo spremenili v Geraltov klon. Upam, da bo v igri spodobno pojasnilo kako in zakaj je do tega prišlo.

aja, pa ne pozabite, da se grafične podobe likov od prvih trailerjev do končne igre pri CDPR precej spremenijo.

Zgodovina sprememb…

Tipičen primer tega je Yennefer iz TW3. V trailerju najprej vidimo njen model narejen po manekenki Klavdii Wrobel, ki pa se v računalniški grafiki ni najbolje obnesel, zato so ga kasneje spremenili.

Polda je izjavil:

Ciri ima zdaj neko moško jawline.

Se pa ne bi čudil, če bi na začetku igre ubili Geralta.

Mogoče je drugačna, ker gre za cinematic trailer ali pa v unreal 5 ne znajo narediti enakega modela kot v CD red pogonu ali pa so šli na feminizem in ji dali bolj moški izgled.

Ciri je bila poleg mlacne zgodbe njslabsi del trojke,ne vem po kaksni logiki mislijo da hocemo igrati kot ciri? Raje bi videl da lahkp ustvaris svoj karakter ko si otrok pa gres skozi witcher solo in posledicno igras kot odrasli witcher.

Wait what....na UE5 engine so šli?
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zmajc ::

D3m je izjavil:

Ja. Lažje najti talent za UE5 kot da jih z nule učiš homebrew.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Zmajc ()

Jarno ::

Nekomu pri CD Projekt očitno ni mar do standardnih smernic in lepih prodajnih številk pri zvesti tradicionalni igričarski publiki.

https://www.cdprojekt.com/en/investors/...

Kot je razvidno, bodo zaradi principov slabo naložbo delali mali delničarji. Nista Blackrock in Vanguard kriva za vse "zlo" tega planeta.
#65W!

Zmajc je izjavil:

D3m je izjavil:

Ja. Lažje najti talent za UE5 kot da jih z nule učiš homebrew.

"Talent" :))

Škoda, ker na trailerju deluje manj ženstveno.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Geralt Is in The Witcher 4 and That Is Indeed Doug Cockle's Voice in the Trailer, CD Projekt Confirms
https://www.ign.com/articles/geralt-is-...

Ciri confirmed to have done the Trial of the Grasses to become a Witcher.

The thing that's explicitly stated multiple times in the book and previous games can only work on male children and would kill anyone else trying it.

>Geralt has every opportunity to bring that the trials suck ass and shouldn't be repeated
>Lambert hates the trials with every inch of his being and wants to see no more new witchers being made
>Eskel literally comments on Ciri potential going through the trials and fucking her mentally and physically
>Vesemir wished that he'd never see the trials ever performed again
>Yen and Triss would fucking cry if they saw a scratch on her, let alone going through the trials
>Every single witcher in the series hate the fact that they're witchers to begin with

CD Projekt Red Reveals The Witcher 4 Trailer Secrets

Kaj pa je v knjigah po Wild huntu nova največja grožnja ?

Polda je izjavil:

Kaj pa je v knjigah po Wild huntu nova največja grožnja ?

Beli samec.

TucoX ::

Škoda da so iz ene simpatične pupe naredili čudaško možačo. Me pa zanima kakšna bosta gameplay in zgodba. Upam da bolj RPG kot akcija.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: TucoX ()

Ignoring the "uglification" of Ciri, which is just par for the course now, nothing about this makes sense. Women cannot drink Witcher potions because females cannot survive the Trial of the Grasses. Barely any males can. Ciri was trained briefly in combat by the Witchers at Kaer Morhen, but mostly because they had no idea how else to raise a child. They gave her herbs to enhance her strength, but they never gave her the mutagens. I say she was trained briefly because when she reached puberty, the guys similarly had no idea what to do with a teenage girl, and given that her uncontrolable magical powers started manifesting at the same time, Geralt asked Triss for help, but there wasn't much she could do either. She was then briefly taken in by Yenn and trained in magic, largely unsuccessfully. No more Witcher training. Ciri IS skilled in swordsmanship, as evidenced by her time surviving in the Rats, but she is neither a Witcher nor a Witch. She's Hen Ichaer, a universe-traveling elf-blood that is a conduit of raw magic, which is why she cannot use Witcher signs either despite repeated attempts to teach her. Perhaps even more importantly, after Geralt and Yenn's deaths, Ciri dips out of the entire Witcher universe and into that of Arthurian legend in disgust with her home world. She doesn't just leave the Continent, she leaves the entire damned setting. This is the lore of the books, I've not bothered to watch the show, but idk how you can read Lady of the Lake and even fathom this being Ciri's future.

cen1 ::

Geralt umre tudi v ending 3 v tw3 tako da če se ponovno pojavi bojo morali vzet canonical ending, kar je predvidevam ta ko Ciri postane "witcher".

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: cen1 ()

Si spregledal del:

Women cannot drink Witcher potions because females cannot survive the Trial of the Grasses. Barely any males can.

Ciri IS skilled in swordsmanship, as evidenced by her time surviving in the Rats, but she is neither a Witcher nor a Witch. She's Hen Ichaer, a universe-traveling elf-blood that is a conduit of raw magic, which is why she cannot use Witcher signs either despite repeated attempts to teach her.

Kar citira Kayzon sem sam namignil v sporočilu še višje. Edino pojasnilo za Cirino witchersko usodo, ki po mojem kolikor tolikor pije vodo je, da so jo nekje ugrabili vilinci kateri so jo lovili v literarni sagi in ji ukradli sposobnost potovanja med svetovi. V romanih so sicer želeli njenega otroka medtem, ko ji je hotel človeški mag Vilgefortz "odtujiti" rodila s podobnim namenom. Potem je tu še vrzel iz TW3, ko Ciri skozi portal odpotuje v neko drugo dimenzijo, da bi se spopadla z "belo zmrzaljo" o kateri nam igra nič ne pove. V romanih je to bila prerokovana prihajajoča ledena doba pred katero so vilinci želeli zbežati na nek drug svet in so zato lovili Ciri, ki je edina imela to moč.

Zgodovina sprememb…

A ni Ciri bog i batina v Witcher zgodbi ? Elder blood pa te fore. Mogoče zaradi tega lahko pije napoje.

Zakaj bi potem pila napoje, če je bog in batina? Že v tistem koščku TW3, ko si igral kot ona je samo zginila v nič in se materializirala sovražniku za hrbtom. Če mora piti napoje pomeni,da ni več bog in batina.

Tista katera bo posodila glas Ciri v Witcher 4 ni ista kot tista iz Witcher 3 igre. Nova glasovna igralka je Ciara Berkeley.

The Witcher 4' Dev Team Says Ciri's Story Will Not "Break Any Canon Or Even Offend Canon"

https://boundingintocomics.com/video-ga...

,,Geralt wouldn't let her do the trials." Fans speculate why Ciri drinks elixirs in The Witcher 4 trailer

https://www.gamepressure.com/newsroom/g...

Še ena zanimivost iz trailerja.

The monster that Ciri fights is a new feature in the Witcher bestiary - bauk, inspired by mythology from Serbia (and therefore in the spirit of the work of Andrzej Sapkowski, who drew ideas for monsters from the cultures of all kinds of peoples).

Bauk (mythology) @ Wikipedia

tetriandoch ::

Polda je izjavil:

A ni Ciri bog i batina v Witcher zgodbi ? Elder blood pa te fore. Mogoče zaradi tega lahko pije napoje.

Mogoče v igri. V knjigah ne. V knjigah obvlada mečevanje. Magije pa ni šolana, razen potovanja po času in prostoru. Igre pa seveda niso po knjigah.

Gregor459 ::

Kdaj bo izid ? Pred 2030 ?

Izi ::

Gregor459 je izjavil:

Kdaj bo izid ? Pred 2030 ?

Jaz bi rekel 2029.

Let's ignore lore reasons for a second, because those are numerous. What I am more interested in is, at the moment, the characters.

Geralt learned the value of parenthood; he adopted Ciri as his daughter because he cannot have children of his own. A large part of Yennefer's story is her struggle to find a way to be fertile again; she regrets her decision to lose the ability to give birth and accepts Ciri as her own daughter, wishing her the very best. This is consistent throughout both the novels and the games; these three are a family.

Why in the world does CD Projekt Red expect us to believe that either Geralt or Yennefer would be okay with Ciri turning into a female version of a eunuch? They might never ask her to have children, but they would both try to keep the option on the table so that she would not have the same regrets as they did. She already had godlike powers; Yennefer would have laughed in her face at the idea of trading them for an inferior product, and Geralt would have had a long talk over a bottle. What, do the developers expect us to believe that Ciri's parents gave their daughter no advice or warning about how screwed up it is to lose the ability to have children

Meni je trailer čisto brezvezen. Je le alternativna verzija Killing Monsters trailerja iz TW3, kar kaže na to, da ponavljajo formulo tretje igre in ne, da gredo v kako vznemirljivo novo smer. Vsi že vemo, da je svet iger beden in da vešči živijo življenje polno prezira in nehvaležnosti. Ponavljanje tega tropa v nedogled pomeni, da pri CDPR manjka ustvarjalnosti ali pa, da gredo v Bioware/ Bethesda smer s serijsko reiteracijo ene in iste igre. Se kdo spomni Letho Kingslayer trailerja iz druge igre? Tisto je bilo nekaj kar te je pustilo z odprtimi usti.

tikitoki ::

Witcher 3 je v mnogoh pogledih dalec na ponudbo, ki jo Bethesda spaca skupaj. Kar ne pomeni, da Bodo ponovili napak.

yayo je izjavil:

Meni je trailer čisto brezvezen. Je le alternativna verzija Killing Monsters trailerja iz TW3, kar kaže na to, da ponavljajo formulo tretje igre in ne, da gredo v kako vznemirljivo novo smer. Vsi že vemo, da je svet iger beden in da vešči živijo življenje polno prezira in nehvaležnosti. Ponavljanje tega tropa v nedogled pomeni, da pri CDPR manjka ustvarjalnosti ali pa, da gredo v Bioware/ Bethesda smer s serijsko reiteracijo ene in iste igre. Se kdo spomni Letho Kingslayer trailerja iz druge igre? Tisto je bilo nekaj kar te je pustilo z odprtimi usti.

Glavni in najbolj zasluzeni ljudje za prve tri witcher igre so odsli iz firme tam cirka 2016,tko da ne pricakovati dobre igre.

Kayzon je izjavil:

yayo je izjavil:

Glavni in najbolj zasluzeni ljudje za prve tri witcher igre so odsli iz firme tam cirka 2016,tko da ne pricakovati dobre igre.

Nekateri izmed njih :)

Dawnwalker: Origins

Ahhhhhhhhh.........

|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: D3m ()

Nekaj intervjujev s tanovim direktorjem igre kateri je bil pri prejšnjih igrah v artist departmentu.

Drugače sem pa jaz takoj, ko sem zaključil TW3 napovedal (tudi na SloTech, če me spomin ne vara), da bo v naslednji igri glavna Ciri in, da bo zgodba o temu kako se je spopadla z "White Frostom". Prva polovica napovedi check!. Bomo videli, če se bo tudi druga uresničila. Sicer pa life pro tip:
When the time of the White Frost comes, do not eat yellow snow
:))

Zgodovina sprememb…

1 2 3
4
5

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

The Witcher 3: Wild Hunt (strani: 1 2 3 427 28 29 30 )

Oddelek: Igre
1488274950 (38816) D3m

The Witcher (202?)

71097 (887) ahac
»

The Witcher 2: Assassins Of Kings (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

40194396 (63612) yoco

Več podobnih tem