» »

Tablica se sama prižiga

Tablica se sama prižiga

samanta666 ::

Pozdrav!

Naročila sem tablico estar grand4g.
Ko je ne ugasnem, ampak samo pritisnem gumb pri strani, da se zapre ekran, ker jo bom potrebovala čez nekaj časa ali ur, si kar sama od sebe odpre ekran in se prikaže možnost klic v sili in vpis vzorca. Odvisno, čez koliko časa. Kdaj, nisem ugotovila.
Sem kaj zgrešila pri začetnih nastavitvah, ko sem jo prvič vžgala, da se mi kar tako odpira sam ekran?
Včeraj zvečer je nisem ugasnila in danes zjutraj je bil tudi kar prižgan ekran in vsako toliko je nekaj zapiskalo.
Hvala za pomoč.

DeeCoy ::

V 2019 kupiš novo tablico za 120€ z 1GB rama in pričakuješ, da bo delala? Kupi nekaj, kar je dejansko uporabno, ta krš pa vrni.. Čudna so pota gospodova..

neocodexx ::

Mogoče je samo kakšna aplikacija ali obvestila... Se je tudi že meni enkrat zgodilo na Galaxy Tab S5e da sem prišel do tablice z prižganim ekranom samim od sebe pa nimam "nič takega" nameščeno in vsa obvestila blokirana razen email. Res pa da do zdaj samo enkrat...

Jaz bi predlagal da se pregleda nastavitve za obestila aplikacij, izklopi vse (razen maila če je to pomembno) ter preveri še nastavitve zaslona / varčevanje energije.

Če si doma na wifiju in ne rabiš 4G potem bi jaz to izklopil, prav tako vse aplikacije povezane s tem (klici itd.)

samanta666 ::

Neocodexx, hvala. Sem že včeraj izklapljala nekaj,a ni bilo dovolj. Zdaj sem izklopila vse možno, obvestila in aplikacije najprej in že tri ure se ni prižgal ekran. Upam, da bo v redu. DeeCoy, tablico sem kupila samo za pisanje in kaj pogledat na Google,ko je WiFi ,nimam sim kartice notri,ne rabim. 74 eur s poštnino,cenejše z ekranom 10,1'', da je naj za pisanje,nisem našla. Tudi,če je poceni tablica,se nima kaj prižigati ekran sam od sebe. Ali je bilo kaj za poštimati,izključiti,za kar nisem ekspert ali pa bi bilo kaj narobe in bi jo itak vrnila v trgovino. Lp

IL_DIAVOLO ::

Samo, da je poceni :D

samanta666 ::

Ne rabim ne iger ne programov ne youtubeane sky
Da, za telefonirati pa sploh ne.

BorutK-73 ::

nakup 1GB tablice 2019 bi bilo treba prepovedat.;)

neocodexx ::

Saj ne rečem, da bi vsak moral kupiti 300€+ tablico, sem že vesel da vidim da folk sploh razmišlja o temu namesto da špekulira o laptopih (vsakemu ki ga poznam raje predlagam spodobno tablico..), ampak sam ena stvar mi je čudna. Če uporabljaš samo za pisanje, zakaj potem 10"? Po mojih izkušnjah je to najmanj primerna velikost - še posebej cenejše tablice, ki znajo biti dosti težje in debelejše (in z veliko nižjim ppi). Pisanje, in s tem tudi kakšen gaming, če je kdo za to, je po moje še najbolj udobno na kakšnem 7" modelu kot nekdanji Nexus 7, ki je bila zelo dobra, majhna, hitra, poceni (!) in priročna tablica. Mogoče še kakšen 8" Nvidia Shield, kaj temu podobnega, je pa to res max kar je še udobno za v roki imet.

Pisanje na 10"... Sem imel že nekaj 10" tablic, in nasplošno držanje tablic teh velikosti, tudi Galaxyja S5e ki je najbolj vitka in lahka v svoji kategoriji - res ni udobno. To so tablice ki sodijo na stojalo in za gledanje media vsebin, v temu se res najbolje odrežejo, če hočeš npr. nek mobilen youtube po bajti imeti (od spalnice do kuhinje do wcja, z mano je skoraj povsod in vedno se kaj zanimivega na youtubu najde).

Technics111 ::

Te kitajske jajce tipa Prestigio,Xplore,estar,kuracpalac jebi dalac,.bi trebalo prepovedati prodajat,ker so samo za smeti,slaba softwarska in Hardwerska podpora itd.. tak da kdo da za te jajce več kot 100€ ima IQ James Bond cifre 007. Lp


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ameriška mornarica ne mara na dotik občutljivih zaslonov (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ...
7714099 (9646) Mr.B
»

Zavrnjena garancija v Big Bangu (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
7615212 (11970) St235
»

Samsung predstavil Galaxy Tab 7.7 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
5019767 (16005) eieieie1
»

APad in razni iPad kloni - ima kdo?

Oddelek: Kaj kupiti
428229 (6533) Limit-sky

Več podobnih tem