Forum » Omrežja in internet » katerega ponudnika interneta izberem?
katerega ponudnika interneta izberem?
polozweii ::
Do zdaj sem bil na Telekomu (TV+telefon+internet) . Ker je poteklo naročniško razmerje se odločam ali naj grem h kateremu drugemu operaterju ali naj ostanem na Telekomu. Sem na optičnem omrežju.
Ali še velja da so ob sklenitvi naročniškega razmerja ponekod prvi trije meseci brezplačni ali pa s popustom?
Kam mi svetujete da grem? Kje dobim največ?
Odločil bi se za najcenejšo do srednjo cenovno varianto ponujenih paketov.
Ali še velja da so ob sklenitvi naročniškega razmerja ponekod prvi trije meseci brezplačni ali pa s popustom?
Kam mi svetujete da grem? Kje dobim največ?
Odločil bi se za najcenejšo do srednjo cenovno varianto ponujenih paketov.
- zaklenil: bluefish ()
DimmniBurek ::
Odvisno od porabe. Če lahko prek hotspota sfuraš, potem vzemi Telekom paket kjer maš 70Gb na mobitelu in gas. Jaz bom pomoje skenslal T-2, ki ga plačujem 30€/mesec, rabim pa skoraj nič.
There Is No Stronger Drug Than Reality
zobnik ::
Mi mamo v hribih brezžični internet, en postavlja antene in vleče iz hriba na hrib. 20 evrov/mesečno..
kixs ::
A1 ima zdaj neko akcijo. Cena velja za celotni 2 leti vezave. Ce imas pa kaksen racun na NKBM, pa je se nekaj dodatkov vkljucenih.
Bwaze6 ::
Tega ti nihče ne more svetovati, ker ne vemo, kaj je sploh na voljo na tvoji lokaciji.
Jaz sem imel na primer na izbiro izključno Telekomov ADSL do 4 Mb/s in naenkrat en televizor za 80 EUR+, ali pa ponudnika kabelske televizije, kjer za 48 EUR mesečno ponujajo 60/5 Mbit/s, kup TVjev, dodatne TV kanale (vključno s HBO...). Optike pri nas ne bo, ljudje ne verjamejo vanjo.
Vse je torej precej odvisno od ponudbe pri tebi.
Jaz sem imel na primer na izbiro izključno Telekomov ADSL do 4 Mb/s in naenkrat en televizor za 80 EUR+, ali pa ponudnika kabelske televizije, kjer za 48 EUR mesečno ponujajo 60/5 Mbit/s, kup TVjev, dodatne TV kanale (vključno s HBO...). Optike pri nas ne bo, ljudje ne verjamejo vanjo.
Vse je torej precej odvisno od ponudbe pri tebi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Katerega internetnega ponudnika izbrati? (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Omrežja in internet | 600968 (509) | PINki |
» | Telekom Slovenije mobilne storitve vzamem ali neOddelek: Mobilne tehnologije | 2153 (1650) | TelemachSLO |
» | Telekom - Mobitel (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 48089 (20631) | cekr |
» | Telekom Slovenije draži mobilne naročniške pakete (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 55038 (44716) | MrStein |
» | Siol bon za 250€ (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 20243 (12250) | -Neverhood- |