Forum » Znanost in tehnologija » Pipi v jezeru
Pipi v jezeru
Konlov ::
Strašna tragedija. Ali ta reč ima črno skrinjico? Je napaka storjena v novih proizvodnjih obratih čez mejo?
jype ::
Če pogledaš erar, potem vidiš, da si efektivno ti plačal zanj.
Ne sekiraj se preveč, v letalstvu je za varnost dobro poskrbljeno, zato nihče ni bil poškodovan.
Ne sekiraj se preveč, v letalstvu je za varnost dobro poskrbljeno, zato nihče ni bil poškodovan.
stalker ::
Ta reč nima črne skrinjice in po izjavi pilota se mi dozdeva, kaj bi lahko šlo narobe. Točno to letalo je bilo sestavljeno v Ajdovščini 2018. Problem ni v novih proizvodnih obratih ampak drugje
mikhaair ::
Saj novi proizvodni obrati so itak prazni.
Očitno je motor izgubil moč, me zanima stalkerjevo mnenje.
Očitno je motor izgubil moč, me zanima stalkerjevo mnenje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Satelitski podatki kažejo na podobnost obeh nesreč Boeinga 737 MaxOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 16927 (12363) | Fritz |
» | ICAO predpisal pravila za sledenje letalom v realnem časuOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 5488 (4278) | AC_DC |
» | Evroposlanec predlaga namestitev "črne skrinjice" v vsako računalo, telefon, tablico (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Varnost | 32727 (26916) | MrStein |
» | Povezava - Wireless router - prosim za pomoc!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1496 (1496) | gameby |
» | Windows bodo dobili črno skrinjico (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 7379 (5781) | MrStein |