Forum » Loža » Delno rjav kos kosti/mesa v Lidlu
Delno rjav kos kosti/mesa v Lidlu
zobnik ::
Samo nekaj sem skočil iskat v Lidl Vhnika in sem videl kos kosti/mesa pakirano, na kosti rjava barva....znižano -30%, ne razumem kako lahko v razviti državi to sploh legalno prodajajo, kje je inšpekcija.
Ne mi spet s tem nabijat, kupuj pri kmetu, kupuj pri mesarju, ne kupuej mesa v trgovini itd.
Ga ne kupujem, pofirbcam pa lahko.
Mene sam zanima a inšpekcija sploh dela kako kontrolo po Lidlu, Hoferju al ne.
Ne mi spet s tem nabijat, kupuj pri kmetu, kupuj pri mesarju, ne kupuej mesa v trgovini itd.
Ga ne kupujem, pofirbcam pa lahko.
Mene sam zanima a inšpekcija sploh dela kako kontrolo po Lidlu, Hoferju al ne.
Šimpanz ::
Niso učinkoviti zato ker taki kot si ti to ne prijavijo. A si pokazal trgovki v Lidlu. Itak da ne.
Magic1 ::
To se lahko vidi zadnje čase na starani govedini in je normalno da pride do tega. Ljudje dodatno plačajo, da dobijo 2-4 mesece starano govedino. Je pa včasih tudi na kakšnih drugih zadevah, verjetno zaradi napake pri pakiranju in je zrak not namesto plina ter zadeva oksidira.
Magic
zobnik ::
Rjava barva je bila od krvi ne ker je gnilo.
Kost je bla rjava, meso ne.
Niso učinkoviti zato ker taki kot si ti to ne prijavijo. A si pokazal trgovki v Lidlu. Itak da ne.
Sporočilo poslano na inšpekcijo !
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zobnik ()
paraboŁa ::
Ljudje res preveč komplicirate. Nič ni 100% in povsod se lahko zgodi, da kaj uide pregledu. Nesi nazaj v trgovino in ti bodo zamenjali.
Za govedino pa je tako ali tako normalno, da je kdaj rjava. Če sta datum in vonj ok - use it.
Za govedino pa je tako ali tako normalno, da je kdaj rjava. Če sta datum in vonj ok - use it.
BlaY0 ::
Z govedino je nekaj "narobe" oziroma je bila nečemu izpostavljena, če je predolgo cajta rdeča... rjavo je OK.
louser ::
Ljudje res preveč komplicirate. Nič ni 100% in povsod se lahko zgodi, da kaj uide pregledu. Nesi nazaj v trgovino in ti bodo zamenjali.
Saj je ni vzel. Samo videl jo je.
Sicer pa probaj prelomiti kost, boš videl kake barve je.
OmegaM ::
Nic takega, ne kompliciraj.
So ti ze napisali, če je govedina je lahko bolj rjava, ali pa ni najboljse izkrvavelo.
Da pa je znizano 30% pa gre rok h koncu.
So ti ze napisali, če je govedina je lahko bolj rjava, ali pa ni najboljse izkrvavelo.
Da pa je znizano 30% pa gre rok h koncu.
Ni nam lahko, bo pa boljše!!!
BuDi79 ::
Ljudje res preveč komplicirate. Nič ni 100% in povsod se lahko zgodi, da kaj uide pregledu. Nesi nazaj v trgovino in ti bodo zamenjali.Če sploh ni kupil.
Čeprav on verjetno bi, potem bi pa nesel nazaj, pa še inšpekcijo zraven poklical. Ne ker jebil karkoli oškodova, ner ni bil - ampak ker bi bil lahko, pa ker lahko pač.
Pika na i ::
Cr00k ::
Jaz bi ga pa kupil, ker je dober deal zaradi občutljivih potrošnikov.. 30% off za kos mesa. Majka :)
Pika na i ::
V eni trgovini(res ne vem kateri) sem opazila napis, da za blago s pretečenim rokom, če ga najdeš, dobiš enakega z nepretečenim rokom, s 50% popusta.
c3p0 ::
V M redno vidim izdelko po pretečenem roku, včasih v Lidl. V Spar nikoli. Očitno procesi ponekod trpijo, oz. ni neke evidence.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dober tatarski biftek? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 20417 (6275) | kriptobog |
» | koliko € vam gre za hrano, na mesec? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 41852 (34645) | nobodyelse |
» | Kakšna je razlika med električnim žarom in žarom na oglje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 22227 (19289) | Riff |
» | Kaj se dogaja s "kvaliteto" mletega mesa? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 28835 (24830) | Okapi |