» »

Lešniki - kako do čim bolj intenzivnega okusa

Lešniki - kako do čim bolj intenzivnega okusa

   -S\/\/-   ::

V kuhinji si izdelujem eno zadevo (ni pomembno), ki vključuje tudi mlete lešnike. Lešnike zmeljem v blenderju, da dobim pasto. Tukaj pa bi potreboval čim bolj intenziven okus po lešnikih, brez uporabe kakšnih umetnih arom. Preizkušal sem že različne variante:
- različni proizvajalci lešnikov
- lešnike sem pred mletjem pražil v pekaču
- pasto malenkost posolil

Zdi se mi, da praženje in takojšnje mletje še vročih lešnikov da nekoliko boljše rezultate, zanima pa me, če ima kdo izmed vas kakšne izkušnje s takim početjem oz. mi lahko priporoči kakšne dobre lešnike.

c3p0 ::

Praženje. Ne vem ali lahko dobiš še boljši rezultat po naravni poti.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Okus nutelle (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
32662955 (23612) Zvezdica27
»

Najkvalitetnejša široko-komercialna čokolada? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
22059137 (41442) hunter01
»

Nagravzni crvi v kuhinji

Oddelek: Loža
3510509 (8605) Spajky
»

čokolada (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
698279 (6960) DoloresJane
»

Čokoladni blok

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
161630 (1219) LojzePek

Več podobnih tem