Forum » Loža » Lešniki - kako do čim bolj intenzivnega okusa
Lešniki - kako do čim bolj intenzivnega okusa
-S\/\/- ::
V kuhinji si izdelujem eno zadevo (ni pomembno), ki vključuje tudi mlete lešnike. Lešnike zmeljem v blenderju, da dobim pasto. Tukaj pa bi potreboval čim bolj intenziven okus po lešnikih, brez uporabe kakšnih umetnih arom. Preizkušal sem že različne variante:
- različni proizvajalci lešnikov
- lešnike sem pred mletjem pražil v pekaču
- pasto malenkost posolil
Zdi se mi, da praženje in takojšnje mletje še vročih lešnikov da nekoliko boljše rezultate, zanima pa me, če ima kdo izmed vas kakšne izkušnje s takim početjem oz. mi lahko priporoči kakšne dobre lešnike.
- različni proizvajalci lešnikov
- lešnike sem pred mletjem pražil v pekaču
- pasto malenkost posolil
Zdi se mi, da praženje in takojšnje mletje še vročih lešnikov da nekoliko boljše rezultate, zanima pa me, če ima kdo izmed vas kakšne izkušnje s takim početjem oz. mi lahko priporoči kakšne dobre lešnike.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Okus nutelle (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 62955 (23612) | Zvezdica27 |
» | Najkvalitetnejša široko-komercialna čokolada? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 59137 (41442) | hunter01 |
» | Nagravzni crvi v kuhinjiOddelek: Loža | 10509 (8605) | Spajky |
» | čokolada (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8279 (6960) | DoloresJane |
» | Čokoladni blokOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1630 (1219) | LojzePek |