Forum » Strojna oprema » Samsung 172T problem
Samsung 172T problem
MViper ::
Zivjo!
Od vceraj sem ponosni lastnik Samsunga SM 172T, pa me zanima s strani lastnikov, ce imate tudi vi v igrah probleme z "duhci", ker OK v windowsih je slika super, v filmih tudi, v igrah me je pa kratkomalo razocaral, posebej v medal of honor, kjer se na temnejsih delih poznajo duhci in sence. Sedaj me pa zanima, ce je to fora v kaksnih nastavitvah ali je pac tak monitor. Prej sem imel IIYAMO 4314, ki je bila v igrah odlicna, niti najmanjsega problema, nobene sence, nic, edino bolj pusta slika je bila in ni bila tolk kontrastna, ter tezave z kotom je imela, drugace je bila pa super, posebej za igre..
LCD imam priklopljen na DVI, tako da ane vem, kaksna ideja?
Od vceraj sem ponosni lastnik Samsunga SM 172T, pa me zanima s strani lastnikov, ce imate tudi vi v igrah probleme z "duhci", ker OK v windowsih je slika super, v filmih tudi, v igrah me je pa kratkomalo razocaral, posebej v medal of honor, kjer se na temnejsih delih poznajo duhci in sence. Sedaj me pa zanima, ce je to fora v kaksnih nastavitvah ali je pac tak monitor. Prej sem imel IIYAMO 4314, ki je bila v igrah odlicna, niti najmanjsega problema, nobene sence, nic, edino bolj pusta slika je bila in ni bila tolk kontrastna, ter tezave z kotom je imela, drugace je bila pa super, posebej za igre..
LCD imam priklopljen na DVI, tako da ane vem, kaksna ideja?
..: WilliamsF1 Team & Liverpool FC :..
boštjan ::
Sam mam 172t in špilam ut2003,gta vice city,need4speed 2 in motoGP2 brez problema. tudi sam ga mam prek DVI kabla priključenega.Opažam pa na netu,kjer je temnejša podlaga,lise ob scrolanju.
Aha, ker problem je v medal of honor, posebi soba stalingrad, tam se vse neki trese in trga slika, sem poskusu quake3, call of duty, gp4 pa ni blo problemov, edino, ko je neka temna stvar zraven pa bela se spaca, recimo crn oken v svetlo sivi steni, se kar pozna, drugac pa ni problemov .. tukaj pa so lise.. Ne vem, kaj bi to bilo .. kot kaze je pac tak monitor, druge razlage nimam...
zigadr ::
Ne dolgo nazaj je bil na S-T objavljen en članek o LCD monitorjih, kjer je napisano, da je bolj pomemben kot black->white->black response time grey->grey response time, ki je lahko tudi 4x daljši kot b->w->b. Iz tega bi mogoče lahko sklepal, da v situacijah kot si jo omenil (črno okno na sivi podlagi), LCD monitorji ne blestijo najbolje (zaradi sive pač).
Mah sej zdaj ni vec tak problem, sem se navadil in je fino. Ni problema, se pac navadis :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse o LCD od A-Ž (strani: 1 2 3 4 … 165 166 167 168 )Oddelek: Kaj kupiti | 1030060 (25458) | KTr1sk |
» | CRT - LCD razočaranje in žalost... (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5618 (4161) | Marjan |
» | ilyama vs samsungOddelek: Kaj kupiti | 1850 (1442) | koyotee |
» | Lcd Samsung 152T ali 172TOddelek: Kaj kupiti | 2478 (1717) | tropinovec |
» | kater CRT monitor nabavit, ali celo LCD? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4101 (2979) | MViper |