» »

Diablo 4

Diablo 4

««
17 / 17
»
»»

Buggy ::

vseeeeeeec ;)

...itaq se bojo po mapi sprehajali bolj ali manj posreceni kloni novega karakterja

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Buggy ()

Izi ::

Buggy je izjavil:

...itaq se bojo po mapi sprehajali bolj ali manj posreceni kloni novega karakterja

Opazil boš samo kolege Barbare, ki bodo počasi kruncali naokoli, tako kot ti. Ta novih Spiritbornov ne boš niti videl, ko tako hitro švigajo naokoli :P

dobra Izi, vsekakor pa dvomim v tvoje besede. V Helltidih ze zdej nisem videl veliko barbov, pa rushanje cez game itaq ni my cup of tea.
Folk gre na net pogleda kaj je najbolj spilat, skopirajo build in imamo klon na klon...zeh

Težavnosti:

- Levelanje do 60 se priporočana Normal (najnižja) težavnosti, ker na višjih težavnostih se samo upočasniš.
- Takoj ko ko dosežeš 60 in začneš nabirati Paragon se priporoča začeti delati Pit. Cilj je Pit 20, ki odklene Torment 1 težavnost. Čim prej je treba preiti na T1, ker se tam odklene vsa endgame vsebina.
- Na Torment 1 lahko ostaneš do konca saj imaš dostop do vse najboljše opreme in vsega kar igra ponuja. Na višjih težavnostih se izboljšajo samo možnosti za dobitek, več XP in več Golda.
- Torment 2 odklene Pit 35, ampak prehod na T2 je bolje odložiti dokler ne narediš vsaj Pit 40 z lahkoto. Ne sili na višjo težavnost dokler nisi dovolj hiter. Hitrost je bistvo Diabla.
- Torment 3 odklene Pit 50. Tudi tukaj počakaj dokler ne narediš vsaj Pit 55 z lahkoto. Za "casuale" je T3 verjetno končna težavnost.
- Torment 4 odklene Pit 65, kar pa je že precej težko opravilo. Tudi če ti nekako uspe narediti Pit 65 še zdaleč nisi pripravljen za farmanje na T4 težavnosti.

Ajnstajn` ::

Buggy je izjavil:

dobra Izi, vsekakor pa dvomim v tvoje besede. V Helltidih ze zdej nisem videl veliko barbov, pa rushanje cez game itaq ni my cup of tea.
Folk gre na net pogleda kaj je najbolj spilat, skopirajo build in imamo klon na klon...zeh

ja ampak razlika med classi ni 10, 20 ali 30%, razlika pri dps med barbom in spiritbornom je nekje 10 kratna in to je kar problematično.

Se mi zdi da je ratal diablo 4 prezakompliciran za nekega casualca, v osnovi je to bil game za casualce, ki načeloma niso prilezli niti do lvl 100, sedaj pa ko odpreš pit1, jaz si ne vem predstavlat, kaj pol sploh casualec gre delat, verjetno nič in zapre game, ker je ene 10+ različnih contenotv za počet.
s temle se da kar precej pomagat:
https://www.reddit.com/r/diablo4/commen...

težko je zadovoljit casualce in noliferje obenem.

Izi je izjavil:

Možgančkarji so skupaj spravili daleč najbolj Overpower build vseh časov:
Evade Eagle Spiritborn

Občutek pri tem buildu je približno tak kot da bi naložil Hack (trainer) in vklopil Superspeed, Nesmrtnost in Neskončno municije. :))
Spiritborn postane kot naspidirana Matilda s koso na steroidih, ki skozi bojišče drvi hitreje kot konjski galop in za seboj pušča neskončna polja trupel.
Vse to praktično z eno samo tipko. Bolj divje klikaš Evade (tipka Space) hitreje drviš in hkrati pobijaš vse daleč naokoli 8-)

Zelo verjetno si Blizzard tega ni zamislil tako kot je izpadlo, zato pohitite preden ta build "popravijo".

jp, izpadlo je res boljše, kot je bilo načrtovano.

tole sezono sem dobil malo občutek, da se igra bliža d3, ko da bi igral DHja v d3 pri tem buildu, haha.
//

Zgodovina sprememb…

teslam2 ::

Meni se zdi, da je tole samo za casualce... Torment 1 z shit gearom clearas kot za salo, skille lahko poklikas na random. Ko si 60, 20 levlov v paragon naredi cudez (pointi od oltarjev), za allresist uporabis geme, pa ena 2 aspecta mors trofit (damage+resourci), ostalo lahk mas karkoli obleceno...
v T1 je pa odklenjen cel game pravzaprav...
Izgleda kot da je miljon zrazlicnih activitijev, samo je vse isto :D komplicirat se zacne, ce se gres igro, how far can you go.

Ajnstajn` ::

teslam2 je izjavil:

Meni se zdi, da je tole samo za casualce... Torment 1 z shit gearom clearas kot za salo, skille lahko poklikas na random. Ko si 60, 20 levlov v paragon naredi cudez (pointi od oltarjev), za allresist uporabis geme, pa ena 2 aspecta mors trofit (damage+resourci), ostalo lahk mas karkoli obleceno...
v T1 je pa odklenjen cel game pravzaprav...
Izgleda kot da je miljon zrazlicnih activitijev, samo je vse isto :D komplicirat se zacne, ce se gres igro, how far can you go.

ja v bistvu ja.. če ti je cilj priti do torment 1, ali pa farmat na torment 4 ali pa farmat pit 100, je kr velka razlika.

nekomu drugemu je mogoče cilj ubiti uber bosse na tier 4, kar pa tudi ne gre brez nekega truda.
//

Zgodovina sprememb…

yoco ::

Izi je izjavil:

Težavnosti:

- Levelanje do 60 se priporočana Normal (najnižja) težavnosti, ker na višjih težavnostih se samo upočasniš.
- Takoj ko ko dosežeš 60 in začneš nabirati Paragon se priporoča začeti delati Pit. Cilj je Pit 20, ki odklene Torment 1 težavnost. Čim prej je treba preiti na T1, ker se tam odklene vsa endgame vsebina.
- Na Torment 1 lahko ostaneš do konca saj imaš dostop do vse najboljše opreme in vsega kar igra ponuja. Na višjih težavnostih se izboljšajo samo možnosti za dobitek, več XP in več Golda.
- Torment 2 odklene Pit 35, ampak prehod na T2 je bolje odložiti dokler ne narediš vsaj Pit 40 z lahkoto. Ne sili na višjo težavnost dokler nisi dovolj hiter. Hitrost je bistvo Diabla.
- Torment 3 odklene Pit 50. Tudi tukaj počakaj dokler ne narediš vsaj Pit 55 z lahkoto. Za "casuale" je T3 verjetno končna težavnost.
- Torment 4 odklene Pit 65, kar pa je že precej težko opravilo. Tudi če ti nekako uspe narediti Pit 65 še zdaleč nisi pripravljen za farmanje na T4 težavnosti.

Ko prideš do level 60 je bolje pustit na normal ali daš na večjo težavnost?

yoco je izjavil:

Pustiš na Normal in greš takoj delati Pit in tam vidiš do kje prilezeš. Pit je merilo naše moči.
V Pit preskakuješ po 5 stopenj in jih delaš toliko časa dokler za končanje ne porabiš več kot pol predvidenega časa.
Potem si zapomni kateri Pit si uspel končati in poglej to lestvico:

Normal = Pit 1
Hard = Pit 5
Expert = Pit 10
Penitent = Pit 15
Torment 1 = Pit 20
Torment 2 = Pit 35
Torment 3 = Pit 50
Torment 4 = Pit 65

Tvoj zadnji končani Pit vedno zaokroži navzdol. Če si z muko končal (porabil več kot polovico časa) Pit 20 si sicer odklenil T1 ampak še vedno nisi zrel za igranje na T1. Ponavadi si je pametno vzeti ene 5 Pit stopenj rezerve. Ko uspeš brez problema končati Pit 25 potem si zrel za uspešno igranje na T1. Na Hardcore priporočam 10 stopenj rezerve, da se ne zgodi kakšna nesreča.
S silo se v Diablu ne pride nikamor, šteje samo hitrost pobijanja.

Izi je izjavil:

yoco je izjavil:

Pustiš na Normal in greš takoj delati Pit in tam vidiš do kje prilezeš. Pit je merilo naše moči.
V Pit preskakuješ po 5 stopenj in jih delaš toliko časa dokler za končanje ne porabiš več kot pol predvidenega časa.
Potem si zapomni kateri Pit si uspel končati in poglej to lestvico:

Normal = Pit 1
Hard = Pit 5
Expert = Pit 10
Penitent = Pit 15
Torment 1 = Pit 20
Torment 2 = Pit 35
Torment 3 = Pit 50
Torment 4 = Pit 65

Tvoj zadnji končani Pit vedno zaokroži navzdol. Če si z muko končal (porabil več kot polovico časa) Pit 20 si sicer odklenil T1 ampak še vedno nisi zrel za igranje na T1. Ponavadi si je pametno vzeti ene 5 Pit stopenj rezerve. Ko uspeš brez problema končati Pit 25 potem si zrel za uspešno igranje na T1. Na Hardcore priporočam 10 stopenj rezerve, da se ne zgodi kakšna nesreča.
S silo se v Diablu ne pride nikamor, šteje samo hitrost pobijanja.

hvala! :)
kdaj pa lahko začneš z Infernal Hordes?

togo ::

ker nimam dodatka sem šel z čarovnikom (incirenate) in včeraj končal sezono.
prilezel do pit 50 in 173 para.
čakam na božične popuste potem pa nadaljujem z dodatkom.

yoco je izjavil:

Takoj ko si na Torment težavnosti začnejo padati ključi za Infernal Hordes. To so tisti rdeči kompasi. To sezono so kar precej redki. Čim ga imaš lahko takoj začneš. Infernal Hordes ima po moje najhitrejše nabiranje izkušenj XP.
Težavnost je tista na kateri igraš. Vse v igri je na tisti težavnosti katero imaš izbrano, vključno z "najtežjimi" Tormented Bosi. Edina izjema je Pit, ki ima svojo težavnost glede na Pit stopnjo.

Izi je izjavil:

yoco je izjavil:

Takoj ko si na Torment težavnosti začnejo padati ključi za Infernal Hordes. To so tisti rdeči kompasi. To sezono so kar precej redki. Čim ga imaš lahko takoj začneš. Infernal Hordes ima po moje najhitrejše nabiranje izkušenj XP.
Težavnost je tista na kateri igraš. Vse v igri je na tisti težavnosti katero imaš izbrano, vključno z "najtežjimi" Tormented Bosi. Edina izjema je Pit, ki ima svojo težavnost glede na Pit stopnjo.

Kul, hvala!
Kateri class igraš? Jaz sem probal Spiritborn, pa mi ni preveč všeč! :P

yoco je izjavil:

Igram Evade Spiritborn. Moj najljubši build do sedaj :D
Na Hardcore moram hitro nafarmat še malo Paragonov preden ga nerfajo. Popravek 2.0.3 pride še ta teden in med drugim so že omenili, da bo Spiritbornov Evade "popravljen" ker močno obremenjuje serverje in kvari iskušnjo ostalim igralcem.
Menda je Bug v tem da ti lahko izvajaš naslednji Evade še preden se je prejšnji zaključil. Sem že zgoraj omenil da je bistvo builda da čim hitreje pritiskaš na Evade tipko tem hitrejši in močnejši si. Severji (in naše tipkovnice ;)) pa trpijo ko vsi nabijamo po Space tipki kot za stavo.

Izi je izjavil:

yoco je izjavil:

Igram Evade Spiritborn. Moj najljubši build do sedaj :D
Na Hardcore moram hitro nafarmat še malo Paragonov preden ga nerfajo. Popravek 2.0.3 pride še ta teden in med drugim so že omenili, da bo Spiritbornov Evade "popravljen" ker močno obremenjuje serverje in kvari iskušnjo ostalim igralcem.
Menda je Bug v tem da ti lahko izvajaš naslednji Evade še preden se je prejšnji zaključil. Sem že zgoraj omenil da je bistvo builda da čim hitreje pritiskaš na Evade tipko tem hitrejši in močnejši si. Severji (in naše tipkovnice ;)) pa trpijo ko vsi nabijamo po Space tipki kot za stavo.

In kaj boš igral ko ga nerfajo?
Jaz se sploh ne morem odločit, če mi je kakšen class res všeč. Trenutno levlam Necro Minions!

togo ::

včeraj smo igrali torment uberje
moj srečni večer - kar padal so

doombringer
tyrael's might
harlequin crest
ahavarion
starless skies

vse to v eni uri 8-)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: togo ()

Freya# ::

togo je izjavil:

včeraj smo igrali torment uberje
moj srečni večer - kar padal so

doombringer
tyrael's might
harlequin crest
ahavarion
starless skies

vse to v eni uri 8-)

Ojla. Ti na kateri težavnosti si pa igral. T4 ?

Jutri pride večji popravek 2.0.3.
https://news.blizzard.com/en-us/diablo4...

Ogromno stvari naj bi popravili in izboljšali.
- Omeniti velja sezonski Realmwalker event, ki je zaradi hude počasnosti deležen kar precej kritike. Tega bodo sedaj občutno pohitrili. Poleg večje hitrosti hoje bo Realmwalker po novem odmetaval tudi precej več peklenščkov, da se zraven ne bomo samo par minut brezdelno sprehajali :P
- Kurast Undercity bo nudil večje nagrade. Gold podvojen, vsaj 1 Legendarni drop garantiran. Za povrh pa bodo še podaljšali osnovni čas iz 100 na 120 sekund.
- Mythic Unique predmeti, ki so to sezono precej bolj redki kot prejšnjo, bodo postali še malo močnejši.
...

Sem probal iz normal na expert pa je kr občutno težje. Pit sem komaj naredil. Sem šel nazaj na normal zaenkrat :))

jarre ::

Fantje (in dekleta?)...a ima slo-tech kakšen guild v D-IV?! Napol boomer bi se vam pridružil. Zdaj uničujem horde s Quill Volley Eagle Spiritbornom in tu in tam pogrešam družbo. :-)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: jarre ()

nwm...ce pa ta spil ni nekaj, kar pozira cas pol pa ne vem. Sem sel danes samo "malo na okoli" preden zacnemo z driving seanso. Zamudil vse dirke, kot bi rekel keks je bilo 3 ure mimo ;((

...sem pa se zmeraj v T1 paragon 112 in bom verjetno moral v visji tier?
Spilam pa kot casualc Barba seveda. WW z vsemi moznimi Dust devil perki. Vsecno >:D

Jaz sem pa po Evade nerfu prešaltal na "Crushing Hand Spiritborn" in ta build je še boljši, še hitrejši in še močnejši kot je bil Evade.

Na Softcore naredim Pit 105 v 2 minutah, na Hardcore pa sem uspel prilesti na T4 težavnost, kar ni tako simpl kot se sliši. Tam ne srečaš nikogar ;)
Najbolj pa sem ponosen da mi je na Hardcore uspelo ubiti Uber Lilith 8-)

@Izi, ceprav imam resource gain nabildan, mi ga v dolocenih situacijah draina popolnoma in tudi s primarnim skilom, ki bi resource dodajl ne morem iz nule?!? Kaj za vraga se dogaja takrat?
Predvsem sem to opazil, ko sem v skupini, legieon event, Realm ali pa v Hatred ko nas je vec skupaj. Nikoli ko sem sam?

Recimo na 38 minutah kle

https://www.twitch.tv/videos/2285014776

Buggy je izjavil:

@Izi, ceprav imam resource gain nabildan, mi ga v dolocenih situacijah draina popolnoma in tudi s primarnim skilom, ki bi resource dodajl ne morem iz nule?!? Kaj za vraga se dogaja takrat?
Predvsem sem to opazil, ko sem v skupini, legieon event, Realm ali pa v Hatred ko nas je vec skupaj. Nikoli ko sem sam?

Recimo na 38 minutah kle

https://www.twitch.tv/videos/2285014776

Jaz nisem strokovnjak za Barbare, ampak kolikor vidim uporabljaš unikatno orožje Ramaladni, ki ti da super damage ampak zraven ti pa ves čas konstantno porablja 10 Fury na sekundo zato je ta build zelo Fury potraten.
Dokler imaš dovolj sovražnikov še nekako gre čim pa imaš premalo sovražnikov, kar se redno zgodi v grupi, pa začneš izgubljati Fury.
‍- Za obnavljati Fury nujno rabiš dva skila "Ground Stomp" in "Call of the Ancients". Kolikor vidim ‍"Ground Stomp" skila sploh nimaš. Skil "Flay", ki ga ne rabiš zamenjaj z ‍"Ground Stomp".
- Skil "Rallying Cry" mora biti ves čas v uporabi čim je na voljo.
- Če imaš še vedno probleme potem lahko dodaš "Fury Cost Reduction" na Two-Handed Weapons in na Amulet.
- Boriti se moraš v čim večji gužvi, s posameznimi sovražniki se ne ukvarjaj.

Če si je kdo zadal nalogo da bo dosegel Paragon 300 Achievement in pobral pripadajoče nagrade, naj še enkrat dobro premisli.
Tukaj je graf, ki prikazuje potreben XP za dosego določene Paragon stopnje:

Paragon 250 ni problem doseči, in marsikdo bi pomisli, tistih 50 levelov bom pa že še pritisnil da dosežem 300. Ne, ne bo šlo. Ob doseženem Paragonu 250 si komaj na ubogih 10% do Paragon 300 :P
Najbolj vztrajni, ki po kakšnem mesecu igranja, prilezejo tja do Paragon 270, ugotovijo da niso niti na tretjini poti in tudi ti potem odnehajo.
Seveda se jih je našlo par, ki so že dosegli Paragon 300, verjetno kakšni Kitajci. Ampak za navadne smrtnike se je Blizzard odločil da Paragona 300 ne bomo videli :D

Jaz sem prilezel do paragon 205 :D

@Izi...tnx. Saj jaz pa sploh nimam pojma, build delam po obcutku, kaj mi pase in glede tega kaksen item dobim (ne gledam vodicev), sam flay in damage over time mi je za basic skill zaenkrat kewl, pa se vurnable damage delam affixe, shoutov ce ni elitov ali kaj hujsega pa mi sploh ni treba uporabljat, za guzvo pa vem ja...the more the merrier. Bom pa vsekakor sprobal Ground Stomp...za casualca je tole res enostaven char.

yxiz ::

Ima kdo mogoče kak viška Rod of Kepeleke, ki bi ga bil pripravljen deliti? Oz mi pomagati ga dobiti :)
Igram na ps5

yxiz je izjavil:

Ima kdo mogoče kak viška Rod of Kepeleke, ki bi ga bil pripravljen deliti? Oz mi pomagati ga dobiti :)
Igram na ps5

Rod of Kepeleke boš daleč najlažje dobil z Gamblanjem za Obols. Gamblati moraš Quarterstaf za 100 Obols.

Povprečno rabiš okoli 1000 Obols da dobiš eno. Z 2500 Obols jaz povprečno dobim 3 Kepeleke palice. Je pa seveda vse odvisno od sreče.
Obols najhitreje dobiš z hitrim delanjem Pit.

Opomba:
Sem pa na Hardcore, kjer rabiš zaloge orožja čim nižjega levela opazil, da Rod of Kepeleke začne padati šele pri level 50. To je minimalen level za to palico, zato ne Gamblaj dokler nisi level 50+

Obols najhitreje dobiš z hitrim delanjem Pit.

hvala ti, bom poskusil :)

Kateri je najboljši end game content za delat po kampanji?

ZOMG ::

najlezji ti je dobit kepkelepkelelelelel da nafarmas uber boss materials :)
««
17 / 17
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

POE - Path of Exile (Uradna Tema ) (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Igre
27953139 (549) Ajnstajn`
»

Diablo Immortal (strani: 1 2 3 4 )

16216629 (1292) HNpis
»

World Of Warcraft (strani: 1 2 3 428 29 30 31 )

1535227026 (7716) oo7
»

Diablo V

71029 (772) ahac

Več podobnih tem