Forum » Loža » Čistilni servis za stanovanje?
Čistilni servis za stanovanje?
XLapse ::
Uporablja kdo to storitev in kakšne so vaše izkušnje?
Predvsem me zanimajo cene (in če se lahko jim zaupa).
Mam pač nekje 120m2 stanovanje in to je preveč za čistit, bi vsake tolko poklical čistilni servis. A sem butec in naj sam vse čistim, al niso tako dragi te čistilni servisi?
Samo ne me napadat da sem len, ker je stanovanje ogromno.
Predvsem me zanimajo cene (in če se lahko jim zaupa).
Mam pač nekje 120m2 stanovanje in to je preveč za čistit, bi vsake tolko poklical čistilni servis. A sem butec in naj sam vse čistim, al niso tako dragi te čistilni servisi?
Samo ne me napadat da sem len, ker je stanovanje ogromno.
alien technology
- spremenilo: XLapse ()
TheBlueOne ::
Morda studentsko delo? Samo ne vem, ce smes kot fizicna oseba najeti studente.
Vecina, ki jih poznam to pocne preko "poznanstev".
TheBlueOne je izjavil:
je rešil tale model zgoraj ... tisto kar sem iskal plus cene so na tistem linku.
alien technology
Hm... res je. Dosti ugodno, posebej, ce vsebuje se likanje. Ce bos narocil prosim povej kaj vse je v ceni. Me zanima, ce se kje kaj skriva...
TheBlueOne je izjavil:
Hm... res je. Dosti ugodno, posebej, ce vsebuje se likanje. Ce bos narocil prosim povej kaj vse je v ceni. Me zanima, ce se kje kaj skriva...
bom naročil verjetno čez nekaj dni, ker se je tok nabralo čiščenja da je preveč. Ti javim
Likanja pa ne rabim. Bi pa rabil čiščenje pečice. Sm zadnjič speku en burek noter pa je mel še mast malo gor od prejšne peke. Fail.
alien technology
Kul... Fino bi bilo vedeti kako OK je bilo in koliko na koncu stane na h. Na oglasnikih je cana 9EUR/h+DDV.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TheBlueOne ()
Avenger ::
Ej, če boš doma takrat, dej malo glej kako delajo... Ker obstajajo klasične čistilke, ki imajo neko cunjo in neko čistilo in potem s tisto eno cunjo drgnejo povsod naokoli. Potem imaš pa hardkor profije, ki prinesejo en kombi opreme in grejo sistematsko od stropa do tal, različne cunje/orodja, različna čistila za različne površine in popucajo res vse, da je na koncu v piko in greš lahko z belo rokavico drgnit kjer češ, pa je ne boš umazal. Brez kakšnih lis, ostankov prahu, ali las na mizah, policah tleh. Prosim poročaj kako delajo, me res zanima.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
louser ::
TheBlueOne je izjavil:
https://e-uprava.gov.si/podrocja/delo-u...
Magic1 ::
Pečico spucaš tako, da daš not par litrov vode v posodo in jo pustiš vklopljeno na 100°C nekaj ur. Na koncu samo obrišeš in gre vse z lahkoto dol.
Magic
FormerUser ::
A lahko konkretiziraš "par" litrov "par" ur? Ali je to odvisno od stopnje zapacanosti?
starfotr ::
pár prisl. (á) pog. izraža nedoločeno manjše število; nekaj, nekoliko: spregovoriti par besed; za par ur se je odpeljal; pred par dnevi je bil še doma; narisati obraz s par potezami
Pa kaj bi ti rad? Navodila evo: 2,367 l moraš dat, za 6,424 ure na 104,693 °C. Ali bo sedaj v redu?
Važno je, da je dovolj toplo, da voda izpari in se nabere na steni pečice. Voda, kot polarno topilo z visoko dielektrično konstanto je idealna za ta namen.
Pa kaj bi ti rad? Navodila evo: 2,367 l moraš dat, za 6,424 ure na 104,693 °C. Ali bo sedaj v redu?
Važno je, da je dovolj toplo, da voda izpari in se nabere na steni pečice. Voda, kot polarno topilo z visoko dielektrično konstanto je idealna za ta namen.
dukedl ::
FormerUser je izjavil:
A lahko konkretiziraš "par" litrov "par" ur? Ali je to odvisno od stopnje zapacanosti?
https://www.google.com/search?q=how+to+...
lp dukedl
Magic1 ::
Ne kompicirajte. Vode rabiš toliko, da je na koncu še nekaj ostane v posodi. Verjetno je že liter zadosti. Sam dodajte vrelo vodo, da se ne bo le ta samo segrevala prvo uro.
Magic
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gospodinjski aparati porabijo več energije kakor označenoOddelek: Novice / Ostale najave | 15485 (12265) | BigWhale |
» | Količinski popusti v Mercatorju/Sparu/Tušu...Oddelek: Loža | 6610 (4770) | fosil |
» | Študij in zaposlitev v IT (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programiranje | 35421 (29667) | lobo_feroz |
» | Dijaško deloOddelek: Šola | 6044 (5379) | LitralSM |